Thuiswerken Zuid-Holland

Voor thuiswerk Schiedam, Rotterdam en andere steden in Zuid-Holland verwijzen we graag naar Adzuna. Steeds meer personen zijn op zoek om thuis een extra salaris bij te verdienen.

Het is voor een gemiddeld gezin tegenwoordig lastig om rond te komen. Thuiswerken kan dan een oplossing brengen.

En het werkt eigenlijk heel erg eenvoudig. Bijna alle arbeid wat je ook thuis kunt doen valt onder de noemer thuiswerk.

Uit berekeningen blijkt dat er in Holland bijna 250.000 mensen bezig zijn met de een of ander manier van thuiswerken. Het aantal mensen dat op zoek is naar een methode om een paar cent bij te verdienen is enorm enorm aan het groeien.

Thuiswerkcentrale Zuid-Holland

Arkel

Montapacking BV
Vlietskade 9005
4241 WT Arkel

Capelle aan den IJssel

Rutem Homecare
Nabucco 132
2907 JC Capelle aan den IJssel

Delft

De Bruyn Koeriers en Drukwerkservice
Graswinckelstraat 20
2613 PW Delft

‘s-Gravenzande

Optima Forma
Zeestraat 64
2691 KB ‘s-Gravenzande

Heerjansdam

In2Business Consultancy
De Brakel 6
2995 BA Heerjansdam

Middelharnis

Dastan Bedrijfsdiensten
Postbus 67
3240 AB Middelharnis

Middelharnis

Handy Hands
Rubensplein 77
3241 AM Middelharnis

Oud Beijerland

Domus Thuiswerk
J. Wattstraat 2c
3261 MB Oud Beijerland

Puttershoek

Helene de Kreek
Marykestraat 4
3297 CH Puttershoek

Ridderkerk

Miranda thuiswerkcentrale
Glasblazerstraat 12/C
2984BL Ridderkerk

Schiedam

R. Doef Thuiswerkcentrale
Obrechtstraat 3
3122 AG Schiedam

Vlaardingen

Life Vision International
P. de Goedestraat 36
3132 XR Vlaardingen

Zuidland

De Snelle Vingers
Scheydelveweg 7
3214 VN Zuidland

Het hedendaagse thuiswerken

Het weven van kleding en thuis sigaren rollen heeft ruimte gemaakt voor de huidige vormen van thuiswerken. Vandaag de dag zijn de opties, vooral door de opkomst van de computer te over om zo goed als alle werk vanuit huis te verrichten.

Het gaat zelfs zo ver dat behalve beroepen in de bouw, de fabriek en transport, er steeds minder arbeid overblijft wat niet vanuit huis gedaan kan worden. Bijna alle kantoorwerkzaamheden kunnen prima vanuit huis gedaan worden.

Bekende thuiswerk baantjes zoals zoals het onderzoeken van producten en het verpakken van folders en het monteren van producten zijn het meest populair.

Thuiswerken is meestal seizoengebonden, zo wordt er tegen de kerstdagen veelal thuiswerk aangeboden. Ook zien we een opleving van dergelijke baantjes rond Pasen en carnaval.

Huidige thuiswerk voorbeelden

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van de thuiswerken groepen. Assemblage en verpakking werk

 • emballage folders
 • pennen inpakken
 • verpakking artikelen
 • montage van speelgoed
 • de verpakking van eetwaar
 • maken van kerststukjes
 • kerstcadeaus inpakken

Testen van producten

 • keuren van huishoudelijke producten
 • testpersoon voor medicijn
 • keuren van nieuwe recepten
 • client rapportage en het testen van websites

Vertaling en schrijven

 • het verpakken van enveloppen
 • vertalen teksten met behulp van computer
 • het schrijven van teksten

Internet salarissen

 • e-mail klikken
 • invullen vragenlijsten
 • verstuur e-mails
 • job webcam

Telewerken

 • call center
 • het verhandelen van producten online

Thuiswerken in de toekomst

De toekomst van het thuiswerk ziet er hoopvol uit. Werkgevers zijn door de crisis gedwongen om uitgaven te besparen. Het aannemen van thuiswerkers welke geen werkplek en reiskosten benodigd heeft, bespaard aanmerkelijk in de kosten.

En omdat een thuiswerker flexibel is in te zetten, bespaard dat ook aanzienlijk in de kosten. Een Europeaan werkt nu gemiddeld ongeveer 1,5 uur en meer per dag thuis.

Er kleven aanzienlijk wat nadelen aan een gewone baan vergeleken met het thuiswerken. Indien een werknemer in een vertrouwde ambiance werkt, voelt hij zich over het algemeen gelukkiger. Hierdoor is men in staat om productiever te zijn en zichzelf beter te concentreren.

Roddelen over andere collega’s behoort tevens tot de verleden tijd. Een thuiswerker is ook beter in staat om pieken in het productie proces op te vangen, en s’avond nog een paar uurtjes door te gaan.

Door de toenemende drukte op de wegen zal het aannemen van een thuiswerker zeker toenemen. Elke dag staat een gemiddelde kantoor arbeider langer in het verkeer, en het kost tijd en geld.

Naast de investeringen in wegen, kosten de files de bedrijven meer dan 1 miljard per jaar. Een thuiswerker heeft de voorrang van een fabrikant vergeleken met een gewone kantoormedewerker.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Home computer met internet

Een computer en internet, is iets wat niet meer weg te denken in een doorsnee huishouden. Daardoor is het in de toekomst gemakkelijker en goedkoper om een thuiswerker aan te nemen dan iemand in het kantoor.

Dit kan de fabrikant de investering van een werkplek en de aansluiting voor het internet besparen, de thuiswerker heeft deze natuurlijk meestal al.

De kennis van met computers omgaan verbeteren bij de meerderheid van de mensen,omdat meer en meer mensen in het bezit zijn van een PC.

Inpakwerk thuis

De meest populaire vorm van thuiswerk is tot nu toe inpakwerk. Het is niet verwonderlijk, omdat je in de meeste gevallen geen opleiding nodig hebt. En het kan zelfs gezellig zijn als je het samen doet met je familie en vrienden.

Opslagruimte

Het beschikken over een redelijke opslagruimte is een voordeel in de inpak activiteiten. Om de nodige producten bij u af te leveren hoeft de leverancier dan minder regelmatig te rijden.

En de woonomstandigheid is ook cruciaal om de juiste inpak producten te kiezen. Want als je in een flat woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken.

In tegenstelling tot de vraag is het aanbod van zulke banen niet zo hoog. Deze banen zijn daarom bijna nooit leverbaar. Kijk daarom regelmatig naar websites waar thuiswerk aangeboden wordt en reageer snel.

Geen certificaat

Ja dat is het grootste pluspunt van een baan als inpakker. Om dit werk te doen, heb je geen opleiding of kwalificaties nodig. Groot of klein, jong en oud, een ieder kan dit soort werk doen. Voor velen is een inpakbaan een van de meest plezierige manieren om thuis te werken.

Eigen werktijd bepalen

Zolang je het karwei maar op de afgesproken dag klaar hebt, bepaal je zelf op welk moment je werkt. Of het nu dag of nacht is, het maakt niet uit wanneer je werkt. Ingeval je kinderen hebt die overdag thuis zijn zou je dus in de avond kunnen werken.

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerk. Ben je een beetje handig en beschik je over de nodige vaardigheden.

Dan zou je je kunnen inschrijven voor onze nieuwsbrief. Het is wel essentieel om te weten of dit type werk past bij uw vaardigheden.

Bekijk ook goed of het assembleren van producten lichamelijk mogelijk is in uw situatie.

Een schuur voor opslag van producten kan ook handig zijn. Dan is er minder vervoer nodig tussen werknemer en werkgever.

Werktuigen

Bepaalde instrumenten die je nodig mocht hebben, zullen normaal gesproken door de fabrikant beschikbaar gesteld worden. Het moet dan wel om speciale gereedschappen gaan welke niet in een gewone bouwmarkt te koop zijn.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een speciale pers die delen van een product in mekaar perst. Het gaat dan dus om werktuigen welke de thuiswerker normaal gesproken zelf niet in huis heeft.

Je competenties

U moet natuurlijk zelf bepalen of u de vaardigheden voor dit soort werk bezit. Er zal na het werk meestal een controle door de opdrachtgever plaats vinden. De controle wordt vaak thuis uitgevoerd door de thuiswerker met behulp van een voorheen verzonden lijst met eisen.

Producten onderzoeken

Een ander zeer populaire wijze om thuis geld bij te verdienen is het thuis examineren van producten. Mocht je hiervoor geinteresseerd zijn dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Als het gaat om het beproeven van produkten, moet je natuurlijk wel weten of je hier wel bekwaam voor bent.

Indien u namelijk op dit moment zelf medicijnen gebruikt, is het niet erg intelligent om medicijnen te gaan testen. In een intake gesprek wordt dit logisch wel uitgebreid uitgelegd. Dat wil zeggen dat je goed nadenkt wat er in de praktijk het best bij je past, voor men zich inschrijft voor een zulke baan. Dat kan een berg tijd en werk voor de werkgever en jezelf besparen.

Na het uitproberen van een product, is het in de regel toegestaan om de geteste producten te mogen behouden. Na aanwending kunnen deze producten vaak toch niet meer verhandeld worden.

Mochten wij het aantreffen dan zullen wij ook producten in ons assortiment opnemen die niet thuis uitgeprobeerd kunnen worden.

Thuiswerken op een PC

Het thuis werken op een PC groeit beduidend, omdat veel personen thuis over een computer beschikken. Het thuiswerk op een PC wordt steeds meer aangeboden op het het net.

Heeft u dus een internet aansluiting? Dan is het makkelijk om iedere dag het internet te raadplegen ofwel er thuiswerk aangeboden wordt.

Verdienste

Het uurloon dat je thuis zou kunnen beuren is €6,50 per uur. Het wordt vaak per maand uitbetaald en kan oplopen tot een uurloon van hoogstens €30.

Thuiswerken lichaamshouding

De juiste lichaamshouding van je lichaam tijdens het thuiswerken op de PC is uiterst belangrijk, vooral als je urenlang werkt op een PC. Zet altijd je voeten vlak op de werkvloer, en zit ten alle tijde rechtop.

Een stoel die een goede support voor de rug biedt geniet de voorrang. Het is belangrijk om de stoel op de juiste hoogte in te stellen, het beeldscherm moet recht voor u zichtbaar zijn. In het geval dat je meer tijd gaat besteden met het thuiswerk met je pc, is een juiste lichaamshouding ook belangrijker.

Telefonisch thuiswerken

Een populaire wijze van thuiswerken is het werken met behulp van de telefoon. Dat het telefonisch thuiswerken onder de thuiswerkers populair geworden is zal u dan ook niet verwonderen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, als dit soort baan jou aanspreekt. Telefonisch thuiswerk wordt vaak gedaan in combinatie met een home computer. Zo kunt u direct de informatie en de behaalde resultaten in de PC van uw werkgever opslaan.

Verdiensten

Je zult zo tussen de € 6,50 en de €15 per uur verdienen. Dat is dan exclusief eventuele extra prestatiebonussen. Wij weten ondertussen uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de vergoeding per resultaat vaak redelijk hoog is.

Deel en inspireer anderen