Vijf stappen om NU geld te verdienen

Wat de omstandigheid ook is, echtscheiding, baanverlies, overlijden van een echtgenoot, of misschien gewoon deze grillige economie, als je een manier nodig hebt om nu meteen geld te verdienen, lees dan verder!

Met de huidige economie en de arbeidsmarkt is zoals het is, kan het een tijdje duren om de baan van je dromen te vinden en ondertussen, moet je nog steeds die rekeningen betalen en eten op tafel zetten. Heb je een bijbaantje nodig om de kloof op te vullen of misschien een bijverdienste?

Misschien heb je meer flexibiliteit nodig dan een 9 tot 5 baan omdat je kleine kinderen hebt. Wat je situatie ook is, hier zijn 5 eenvoudige stappen om nu iets te doen om geld te verdienen. Met een beetje moeite kan dit in één of twee dagen gedaan worden en het inkomen kan onmiddellijk zijn.

1 – MAAK EEN INVENTARIS

Begin met een pen en een stuk papier. Maak een lijst van alles wat je kunt doen, inclusief het soort dingen dat je elke dag doet, zoals koken, schoonmaken en de zorg voor kinderen. Wat heb je te bieden? Kijk naar alle dingen die je leuk vindt om te doen en de dingen waar je goed in bent.

Maak een inventaris van je talenten en dingen die je elke dag doet. Waarover complimenteren uw vrienden u altijd? Heeft iemand ooit gezegd: “Ik wou dat ik net zo getalenteerd was als jij”? Dit is precies datgene waar je op kunt bouwen om geld te verdienen.

2- GA OP ONDERZOEK UIT

Dus, laten we aannemen dat je het hebt beperkt tot een paar ideeën die voor u werken, pak nu de telefoon of het internet en doe wat onderzoek. Maak een lijst van de vragen die u zou stellen als u zou winkelen voor deze diensten. Wat zijn de tarieven, het terugkeerbeleid, de uren van beschikbaarheid, eventuele garanties – zijn garanties zelfs noodzakelijk.

Bel nu minstens drie diensten om een goede doorsnede te krijgen van wat de tarieven voor deze dienst zijn. Gewapend met deze informatie zal u helpen uw eigen prijzen vast te stellen en u zult een idee hebben van wat de markt zal dragen.

Als iedereen $10.00 vraagt en u moet $15.00 aanrekenen, kunt u er maar beter voor zorgen dat uw dienst iets unieks biedt of u moet bereid zijn een stap verder te gaan dan wat iedereen biedt, zodat UW dienst als toegevoegde waarde wordt ervaren. Klanten zijn op zoek naar een koopje, maar niet over (of onder) prijs uw diensten.

Informeer bij de plaatselijke autoriteiten naar de licentievereisten en eventuele regelgevingskwesties waarmee u te maken zult krijgen. Een jaarlijkse bedrijfsvergunning is meestal minder dan $ 50 en biedt geloofwaardigheid aan uw diensten indien nodig.

3- DE KUS METHODE – HOU HET SIMPEL SCHATJE!

Nu je weet dat wat je wilt doen en hoe het overeenkomt met een vergoeding voor het eindproduct. Overweeg wat het u zal kosten om een product te vervaardigen of een dienst aan te bieden. Maak een lijst van de dingen die je nodig hebt om de klus te klaren – niet van de dingen waarvan je zou willen dat je ze had.

Hopelijk hoeft u in het begin niet veel geld uit te geven of veel apparatuur te kopen – die dingen komen later wel. Wat heb je op dit moment, thuis, binnen handbereik, om het werk te doen? Als je een dienst aanbiedt, is een deel van je “kosten” het loon voor jezelf. Als u tastbare “goederen” levert, denk dan aan de tijd die u moet besteden aan het plannen en maken van dat artikel en voeg daar een “loon” voor uw tijd aan toe.

Waar het op neerkomt is dat, terwijl het hebben van een eigen bedrijf en alle belastingvoordelen die dat met zich meebrengt een geweldige ervaring kan zijn – het alleen geweldig is als je geld verdient! Zorg er altijd voor dat je jezelf voldoende betaalt!!

EEN VOORBEELD

Laten we zeggen dat je taarten gaat bakken volgens het recept van je grootmoeder. Je moet een lijst maken van de ingrediënten en uitrekenen wat elke cake gaat kosten. Als er 12 kopjes bloem in een zak van 5 pond zitten, hoeveel bloem heb je dan nodig en wat gaat dat je kosten? Dit is hoe je de kosten van goederen berekent. Klinkt als wiskunde in de vijfde klas, maar zo eenvoudig kan het zijn!

Laten we nu eens een eenvoudige vergelijking proberen om te begrijpen hoe dit werkt. Laten we zeggen dat uw ingrediënten en lonen u $5,00 kosten en dat u de taart voor $15,00 kunt verkopen. Dit betekent dat je $10.00 per cake verdient, of niet?

Als u uw product levert, voeg dan een percentage toe aan uw kosten voor brandstof en aanverwante kosten (voor de berekening hier, laten we zeggen $1,50). Of vraag uw klanten om af te halen – dat spaart meer tijd om te bakken!

Laten we zeggen dat het maken en leveren van uw taarten u om te beginnen $6,50 kost. Uw verkoopprijs is $15,00. Dit betekent dat u $8,50 per cake verdient. Hoeveel taarten kunt u op een dag maken? Hoeveel kunt u er verkopen? Hoeveel taarten moet je per week/maand verkopen om je rekeningen te betalen?

4- EXTRA, EXTRA, LEES ER ALLES OVER!

Nu moet je het bekendmaken. Als je het niemand vertelt, zal niemand weten wat je te bieden hebt. Om een onmiddellijke start te maken, bel je iedereen die je kent en vertel je hen wat je aanbiedt en wat je tarieven zijn. Vraag om hun business en vraag hen om je te helpen door het woord te verspreiden over je nieuwe onderneming. Vraag altijd om verwijzingen.

Maak flyers of 3×5 kaartjes die de aandacht trekken. Koop nog geen visitekaartjes, dat is op dit moment een onnodige uitgave. Leg een doos met flyers in uw auto en deel ze uit bij elke gelegenheid die u kunt. Post ze op plaatsen waar uw potentiële klanten ze zouden kunnen zien en u bellen om uw dienst te gebruiken.

Kruideniers, bouwmarkten, wasserette, sportschool, hotels, restaurants, prikborden in personeelsruimten (scholen voor leraren en ziekenhuizen voor artsen en verpleegkundigen), deel uw flyers uit van deur tot deur – overal waar uw beoogde klant ze zal zien. Vergeet niet om vrienden en familieleden te vragen om wat flyers te verspreiden.

Afhankelijk van je diensten zou je ze op Craig’s list kunnen plaatsen. Deze dienst is gratis en totdat je wat geld gaat verdienen met het plaatsen van betaalde advertenties in kranten is een diep gat en je geld kan snel verdwijnen.

Overweeg eventueel uw eigen webpagina te maken om iedereen naar toe te leiden. Er zijn nu veel webpagina helpers die u kunnen helpen iets te maken dat uw diensten kan uitleggen. Aarzel niet om de wereld toe te schreeuwen dat u iets te bieden heeft.

5 – GEEN KLUS IS AF TOTDAT HET PAPIERWERK IS GEDAAN.

Het bijhouden van gegevens is vooral belangrijk als u een bedrijf gaat runnen. U hoeft geen dure computersoftware te hebben om mee te beginnen, maar u moet wel een administratie bijhouden. De overheid zal u willen belasten over uw winst, dus dit gedeelte is erg belangrijk.

Een vijfdelig spiraal gebonden notitieboekje zal werken om mee te beginnen en misschien, een paar dossiermappen voor elke maand. Een van de grootste voordelen van het opzetten van je eigen onafhankelijke bedrijf zal het belastingvoordeel zijn – zorg ervoor dat je werkt met iemand met kennis van zaken in belastingtijd.

Sectie één – stel elke pagina van de eerste sectie als volgt in:

Datum Naar km Voor tegoed

4/10 J Brown 16 verjaardagstaart 15,00 15,00
4/10 S White 10 cupcakes voor baby shower 15,00 30,00
4/11 J Binder p/u Huwelijksfeest 35,00 65,00
4/15 Spencer 5 bruidstaart/200 125,00 190,00
4/20 Bills Café 12 5 taarten 60,00 250,00

Sectie twee – hier vermeldt u al uw uitgaven behalve auto – bewaar de bonnetjes!

Datum naar voor bedrag

4/9 Smiths kruidenierswaren 37,50
4/9 Walmart Wilton Benodigdheden 22.50
4/10 Office Max papier en inkt voor folders 32,60
4/11 T mobiele telefoon service 42.50

Sectie drie – zullen de autokosten zijn

De overheid staat u toe te kiezen tussen werkelijke autokosten en een vaste kilometervergoeding. U zult beide het eerste jaar moeten volgen om te zien welke u de grootste aftrek oplevert. Als u eenmaal een methode hebt gekozen, moet u dat blijven doen totdat u een andere auto koopt.

In de meeste gevallen kiezen mensen voor de kilometermethode omdat die eenvoudiger en betrouwbaarder is, maar neem hierover contact op met uw belastingadviseur.

Vul alle autokosten in – verzekering, brandstof, reparaties, auto betalingen etc. Alles wat met uw auto te maken heeft. Een tip is om een lijmstift te gebruiken en de bonnetjes direct op de pagina’s te plakken. Bespaart tijd en organiseert uw “bewijs” gemakkelijk.

Sectie vier – zal uw klantcontactlijst zijn

Namen, telefoonnummers, adressen, data van de dienst zal belangrijk zijn voor herhaling van zaken. Op deze pagina houdt u aantekeningen bij over uw klanten en eventuele follow-ups die u doet of feedback die u krijgt van uw klant.

Sectie vijf – zal uw creatieve sectie zijn

Maak aantekeningen van nieuwe ideeën, dingen die u wilt doen, wat uw concurrentie doet, items die uw bedrijf zullen laten groeien. Schrijf ongeveer één keer per week in dit gedeelte en houd bij hoe het die week is gegaan. Als u deze notities regelmatig doorleest, krijgt u een goed inzicht in waar u heen wilt en moedigt u zichzelf aan als u beseft hoe ver u al bent gekomen.

Uit een echtscheiding komen kan financieel verwoestend zijn en deze schets is ontworpen om u een startpunt te geven voor uw eigen bedrijf. Als je eenmaal je voeten nat hebt gemaakt en die niche hebt gevonden, zul je terugkijken en gewonnen

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Elliette_Sinclair/617848

Deel en inspireer anderen