Thuis Geld Verdienen Gids

Hier komen een paar locatie-onafhankelijke ideeën om thuis geld te verdienen. Dit thuiswerk artikel zou je moeten aanmoedigen. Of je nu een student bent die een beetje extra geld wil verdienen. Of een huisvrouw die wel wat extra huishoudgeld kan gebruiken.

Inhoud van dit artikel tonen

Misschien wilt u thuis een beetje geld gaan verdienen om uw reis om de wereld te financieren. U kunt ook zelfstandig zijn of van plan zijn om als zelfstandige thuis te gaan werken.


Maar je durft nog niet, omdat je niet weet hoe je de eerste maanden moet overleven. Hier komen een aantal ideeën om thuis geld te verdienen, waarvan je misschien het een of andere kunt implementeren.

Thuis Geld Verdienen

Thuis werken online geld verdienen

Voordat ik een aantal manieren van online makkelijk geld verdiensten zoals thuiswerk geef even dit. In Nederland wil bijna de helft van de mensen graag een paar dagen van huis uit werken.

Deze beslissing moet zorgvuldig worden overwogen. Je moet er over nadenken of je echt het type bent voor online jobs thuis. Niet iedereen is dat.

Niet iedereen kan zich thuis concentreren zonder zich te laten afleiden door zijn persoonlijke omgeving.

Graag geven wij u vijf tips om u thuis beter te concentreren en waar u op moet letten!

Wilt u van thuis uit werken en betaalde enquêtes beantwoorden?

Thuis je geld verdienen werkplek

Als u besluit om vanuit huis je geld te verdienen, moet u een aparte werkplek of beter nog een aparte ruimte inrichten. Vermijd werken in de gebieden die u en uw gezin privé gebruiken.

Vergeet niet dat u een ergonomische stoel heeft waarop u comfortabel kunt thuiswerken. Een opgeruimd bureau is ook belangrijk om thuis goed te kunnen werken.

Vermijd direct voor het raam te zitten. Want in de zomer kan het zonlicht u verblinden, vooral in de zomer. Dit betekent dat je ogen heel hard moeten werken.

Online geld verdienen thuiswerk structuur

Uw online thuiswerk verdien dag heeft structuur nodig. Alleen dan kun je productief en effectief thuis te werken. Veel mensen die thuis werken, schrijven doe-lijsten voor elke dag.

Het is het beste als u de prioriteitenlijsten altijd een dag van tevoren schrijft. Dan kunt u kiezen wat u wanneer precies doet.

Geld verdienen als je thuis zit pauzes

Op kantoor t.o.v. thuis zijn er collega’s die u herinneren aan uw pauzes. Als je van thuis uit geld verdient en werkt, heb je dat niet. Daarom is het erg belangrijk dat je thuis de pauzes goed inroostert.

Zorg ervoor dat je tijdens de pauze iets doet wat niets met je thuiswerk te maken heeft. Als je de kans hebt, probeer dan wat frisse lucht te krijgen.

Geld verdienen van thuis privé-omgeving

Als u in uw privé-omgeving thuis werkt, is het natuurlijk moeilijker om privé en werk van elkaar te scheiden. Maar dit is bij deze manier van geld verdienen heel belangrijk. Doe het thuiswerk waar je je veel moet concentreren als je alleen bent.

Als je familie vroeg thuiskomt, is het vaak niet zo stil. Als het mogelijk is, kunt u dan gemakkelijker werken.

Thuis zitten en geld verdienen werk-privé balans

Zorg er altijd voor dat uw balans tussen geld verdienen en thuiswerk en privé altijd in balans zit. Veel mensen die thuis werken vergeten al snel dat ze niet meer leven om te werken.

Uw gezinsleven mag nooit worden verwaarloosd door uw thuiswerk. Vergeet niet om je thuiswerk op een bepaald moment af te maken. En om tijd te hebben voor je gezin en je privéleven.

Als je al onze tips volgt, heb je een evenwichtige balans tussen werk en privéleven. En doe je goed thuiswerk van huis uit. Met een goed gestructureerde dag ziet u uw verdiensten en productiviteit toenemen.

Geld verdienen thuiswerk administratief

Ik verdien nu al een aantal jaren geld in mijn eigen administratieve thuiswerk kantoor.

In deze tijd heb ik me vooral geconcentreerd op mijn werk en heb ik natuurlijk veel geleerd.

Daarom wil ik graag wat tips en ervaringen delen met iedereen die ook thuis werkt.

Voor velen klinkt het als een droom om van huis uit te werken en te verdienen. Je kunt dit immers niet alleen als zelfstandige of freelancer doen. Ook komen steeds meer werknemers een thuiswerkplek overeen met hun werkgever.

Voordelen thuis online geld verdienen

Met thuiswerk online geld te gaan verdienen heeft natuurlijk grote voordelen. Men bespaart de weg naar het werk. Heeft geen superieur direct in de nek. En kan veel vrijer beslissen over de werktijd.

Dit brengt bovendien verantwoordelijkheid met zich mee. Niet iedereen is in staat is om de nodige discipline aan de dag te leggen. Om vervolgens ook thuis effectief te kunnen werken en verdienen.

Daarom moeten ook de volgende tips worden gezien als suggesties en inspiratie.

Tips voor snel geld verdienen thuiswerk

Hieronder volgen enkele tips en suggesties voor effectiever en sneller thuiswerken. Deze geld verdien tips zijn niet gesorteerd.

Instelling

Allereerst moet je de juiste instelling vinden om thuis te werken. Als u net met uw eigen bedrijf bent begonnen kan het heel moeilijk zijn om geconcentreerd thuis te werken.

In het begin had ik zelf het probleem dat de TV en de DVD collectie verdomd verleidelijk waren. En ik ging af en toe de woonkamer in en keek naast mijn werk TV. Dat kwam natuurlijk niet als een verrassing, niets.

Ik moest ook eerst de juiste houding aannemen. Dit betekent dat men zich bewust wordt van zichzelf. En dat men onafhankelijk is en als enige verantwoordelijk is voor het eigen geld verdien succes.

Plan en doelstellingen

Het betekent ook dat we doelen moeten stellen en een plan moeten hebben. Dat hoeft geen precies plan te zijn, want als zelfstandige zal en moet je toch altijd een beetje improviseren.

Toch moet u zich ervan bewust zijn waar u naartoe wilt. Dus ik kan me voorstellen hoe het er over een jaar of twee uit zal zien. Waar zou ik dan willen staan? Wat wil ik verdienen? Voor hoeveel klanten wil ik zorgen? etc. etc.

Uit deze doelstellingen komt een plan naar voren over hoe je daar wilt komen.

En van deze hoofddoelen en het plan moet je kleine deeldoelen maken die je in korte tijd kunt implementeren. Veel van deze kleine subdoelen zijn veel gemakkelijker te realiseren. En motiverender dan wanneer je altijd maar één groot doel voor ogen hebt.

Scheiding van het privéleven

Laten we naar de praktische thuiswerk geld verdien tips gaan. Geld verdienen thuiswerk is veel moeilijker om de privé- van het werk te scheiden. Wie naar het werk rijdt, komt in een heel andere omgeving terecht. En is dan ook vrij snel in de neiging om te werken.

Als je van thuis uit geld wilt verdienen, moet je proberen om privé en werk zo veel mogelijk van elkaar te scheiden. Dus indien mogelijk een extra kamer.

Daarnaast moet je douchen/wassen en je moet je ook aankleden voor je werk. Ik ga niet naar mijn thuiskantoor met een stropdas en een pak. Maar ik zit ook niet in mijn slaap- of badjas voor mijn bureau.

Gezin, familie en vrienden

Het is vaak niet zo gemakkelijk om je gezin, familie en vrienden duidelijk te maken dat je echt thuis werkt. Als je net begint, kan men zich niet voorstellen dat je echt 8 uur thuis werkt.

Daarom moet je het zo vroeg mogelijk aan iedereen duidelijk maken dat je dit en dat niet zomaar tussendoor doet. En je hebt ook geen tijd als de anderen iets bedenken.

Je moet soms heel hard zijn en duidelijk maken dat je van x tot x werkt.

Werktijd

Een van de grootste problemen is zeker het uithoudingsvermogen/discipline wat betreft werktijden. Het is prettig dat je ‘s morgens de tijdklok niet hoeft te bedienen. En dat er geen baas is die op je vingers kijkt.

Dit is echter ook het probleem voor veel thuiswerkers.

Om dit te voorkomen bij geld met thuiswerk, moet u vaste werktijden instellen. Voor mij worden deze al gegeven door het feit dat ik mijn vrouw en kind al vroeg wegbreng. Daartussenin ligt mijn kerntijd en in deze tijd doe ik normaal gesproken niets anders.

Thuis zitten en geld verdienen routine

Routines zijn een thuis zitten en geld verdienen truc om het innerlijke varken te verslaan en in een werksfeer en routine te komen.

Je moet gewoon bepaalde procedures onthouden en ze steeds opnieuw doen. Dus ik neem vroeg een douche en dan breng ik de familie weg.

Als ik terugkom, maak ik koffie en ruim ik de keuken op. Dat heeft het voordeel dat ik zo’n klein gevoel van prestatie heb. Omdat ik het leuk vind als de keuken opgeruimd is, omdat ik ook de familie chef ben.

Dan maak ik ontbijt en lees ik mails, twitter en voer de hond. Dit is mijn ochtendritueel. Het voordeel ervan: Ik kom in een werksfeer zonder mijn hersenen al vroeg te belasten. Ik heb altijd een beetje nodig voordat mijn “motor warm is”.

Dit is natuurlijk alleen mijn dagelijkse ochtendroutine. Iedereen moet zijn eigen routines vinden.

Werktafel en stoel

Veel thuiswerkers zitten aan de keukentafel i.p.v. een eigen werktafel met stoel of in de slaapkamerhoek op een klapstoel. Natuurlijk moet iedereen de optimale oplossing voor zichzelf vinden. Maar een echt bureau en een comfortabele werkstoel zijn een groot voordeel.

Iedereen die de hele dag aan een PC of bureau werkt, moet ervoor zorgen dat hij of zij een goede stoel heeft, anders krijgt hij of zij snel weer problemen.

Een opgeruimde werkplek.

Ik ken creatieve mensen met vreselijk niet opgeruimde rommelige bureaus. Misschien voelen ze zich op zo’n werkplek meer op hun gemak.

Maar ik geloof nog steeds dat de meeste mensen effectiever zijn als ze een opgeruimde werkplek hebben.

Probeer het gewoon eens en maak alles van je werkplek schoon wat niet bij je huidige werk hoort. Je kunt je veel beter concentreren en dan heb je ook het gevoel dat je iets doet.

Als het bureau vol zit met verschillende documenten, zie je het einde niet. En dat heeft vaak een negatief effect op de motivatie.

Afzonderlijke computers

Als het mogelijk is, moet u ook aparte computers gebruiken. Dus een computer voor het werk en een voor de vrije tijd, bijvoorbeeld voor spelletjes.

Of je hebt een spelcomputer en gebruikt de pc alleen voor je werk. Dit vermindert zeker de afleiding in de weg naar geld verdienen.

En het heeft nog een ander voordeel. Ik speel eigenlijk alleen Wii en PS3. En daarvoor “moet” ik naar de woonkamer gaan en de dag echt eindigen.

Moderne computer, printer en functionele muis

DSL, een moderne computer, een snelle printer, een functionerende muis etc….

Je zou niet geloven hoeveel bureauwerkplekken zijn uitgerust met oude technologie.

Van tijd tot tijd zie ik dit bij klanten van mij. En dan kun je zien hoeveel tijd deze mensen verspillen met het wachten of met problemen.

Een kantoorcomputer kost vandaag de dag niet veel meer. En als thuiswerker heb je om geld te verdienen naast de computer niet veel andere investeringskosten. Dus je moet er niet op geld met thuiswerk verdienen besparen.

U moet ook regelmatig een back-up van uw thuiswerk  gegevens maken.

ToDo lijsten

ToDolijsten zijn ook een kwestie van smaak. Ik vind ze leuk en creëer elke dag een nieuwe. Ofwel de avond ervoor of de ochtend bij het ontbijt.

Ik probeer de 3 x 3 regel te volgen:.

  • Belangrijke 3 taken die moeten worden uitgevoerd.
  • Taken die vandaag de dag kunnen worden uitgevoerd.
  • Leuke taken die ik nog steeds als bonus doe als ik klaar ben met de anderen.

De eerste drie moet ik maken. Als ik dit voor elkaar heb gekregen, dan ben ik al heel tevreden met mezelf.

En het is het beste om te beginnen met de slechtste taak. “Eat that frog” is het Engelse woord. Dat betekent zoveel als “Als je eerst een kikker inslikt, kan je op deze dag niets ergers overkomen”.

Degenen die de ergste thuis taken uitstellen, daarentegen, hebben ze deze altijd in gedachten en zullen niet tevreden zijn.

Geld verdienen van thuis uit sfeertje

Ik heb de ervaring dat het moeilijk is om weer in de thuis geld verdien sfeer te komen. En ik kan me ook slecht concentreren, als ik weet, over een half uurtje moet ik naar de afspraak.

Daarom probeer ik een afspraak te maken voor één dag per week. En kan ik op deze manier 2 of 3 afspraken tegelijk afhandelen.

80/20 regel

De 80/20 regel zegt dat 80% van de resultaten wordt bereikt met 20% van de inspanning (tijd). Ik probeer dit ter harte te nemen en me niet te verliezen in kleine dingen.

Dit is soms moeilijk als je ergens mee bezig bent en het goed wilt doen. Maar je moet jezelf dwingen om goed na te denken of een gedetailleerd thuiswerk nog wel de moeite waard is.

Meestal is 80% genoeg.

Afleiding

Nogmaals naar het onderwerp van afleiding. Een televisie is dodelijk geld verdienen thuis en ook een radio kan zeer afleiden.

Pure muziek daarentegen is vaak nuttig en kan een motiverend effect hebben.

Men moet proberen een werkhouding op te bouwen, zoals ik hierboven al heb uitgelegd. Ik heb de houding dat ik overdag op mijn werk thuis ben. De woonkamer bestaat overdag niet voor mij en mijn bed ook niet.

Ook moet je niet de hele tijd afleidingen zoals Twitter, e-mail, feedreader, Skype, etc. hebben. U zult niets missen als u zich ‘s morgens, ‘s middags en na het werk thuis gewoon aanmeldt.

Sluitingstijd

Voor zelfstandigen is het vaak moeilijk om hun werk op het thuiskantoor op tijd af te sluiten.

Te lang voor de PC

Ik zat in vroegere tijden altijd zeer lang voor de PC. Maar daaronder lijdt de concentratie op de lange termijn zeer veel en wordt men ondoeltreffend.

Bovendien lijdt de gezondheid onder te weinig slaap. Daarom moet men zich echt de tijd nemen en voldoende slapen (7-8 uur). Uitgeslapen kun je na het geld verdienen.

Ontbijt, lunch, drinken en pauzes

Ik ontbijt, neem wat te drinken en pauzeer elke ochtend. Dit is een goed begin van de dag en een lege maag helpt niet op het werk.

Bij de lunch eet ik thuis alleen kleine dingen. Dit is deels omdat ik meestal ‘s avonds voor het gezin kook. En 2 volledige warme maaltijden zijn niet erg gunstig voor mijn figuur. En word ik altijd moe na een echte warme lunch.

Dus tussendoor eet ik graag wat fruit en drink ik veel water, thee en mijn ochtendkoffie.

Van tijd tot tijd moet je je voeten strekken.

Thuiswerk software hulpmiddelen

Er zijn veel kleine helpers die u van uw thuiswerk kunnen ontlasten en u tijd kunnen besparen.

Onlangs heb ik een leuk gratis programma geïntroduceerd waarmee je freeware programma’s kunt installeren.

Ik heb ook een iPod Touch waarvoor er veel nuttige apps zijn. Bijvoorbeeld apps waarmee ik statistieken kan controleren of nieuws kan lezen. Dit bespaart mij veel tijd door het besparen van verschillende bezoeken aan websites (deels inclusief registratie).

Geld verdienen van thuis uit extern of thuiskantoor?

Uiteraard zal elke zelfstandige die thuis geld verdient en werkt, zich op een bepaald moment afvragen of hij een extern kantoor moet huren.

Een “echt” kantoor heeft voor- en nadelen die tegen elkaar moeten worden afgewogen.

Vooral voor degenen die gewoonweg niet effectief van thuis uit kunnen werken en geld kunnen verdienen. Dan is een extern kantoor vaak de enige manier om succesvol en onafhankelijk te zijn.

Maar men mag zich door niemand laten overtuigen dat men niet echt zelfstandig is zonder een extern bureau. Ik ken een paar succesvolle zelfstandigen op het net die vanuit hun thuiskantoor werken. Een extern kantoor is noch een voorwaarde noch een garantie voor succesvol geld verdiensten.

Ben ik een type om geld verdienen thuis te doen?

Ontdek hoe u uw geldelijke verdiensten kunt verbeteren en of u het type bent om van thuis uit te werken.

Of u thuis kunt werken is natuurlijk altijd afhankelijk van uw studie of uw beroep. Veel werk kan alleen op bepaalde plaatsen worden gedaan. Bovendien moet je baas ermee instemmen om vanuit huis te werken.

Sinds enkele jaren is het zogenaamde thuiskantoor echter steeds populairder geworden. Ontdek of thuiswerken en geld te verdienen ook iets voor u is?

Jij bent de man die alles meteen wil proberen? Begin dan meteen van thuis uit te werken!

Hou je er niet van om onnodig tijd te verspillen? Geld bijverdienen thuis is dan voor u de juiste keus!

De weg naar het werk

Het maakt niet uit of u uit een grote stad of een klein dorp komt. Een uurtje op weg naar het werk is vaak gebruikelijk. Vooral in grote steden kan een trein- of autorit zeer zenuwslopend zijn.

Alleen al de volle treinen en straten kunnen je al in de vroege ochtend erge stress bezorgen. Maar een dag moet ontspannen beginnen. Je hebt immers nog een paar uur thuiswerk te doen!

Natuurlijk bespaart u ook hoge reiskosten als u thuiswerk verricht. Bereken hoeveel een maandticket of zelfs een volle brandstoftank u elk jaar kost! Dat is echt beangstigend.

U werkt graag volgens uw eigen regels?

Begin dan met geld verdienen van thuis uit!

Met online geld verdien banen, bepaalt u zelf hoe u uw thuiswerk dag volgens eigen regels. U beslist zelf wanneer u begint met welke taak u begint. Ook of u nu tot 6 of 9 uur ‘s morgens slaapt, op voorhand of tussendoor ontbijt.

Flexibiliteit is een zeer belangrijk sleutelwoord bij geld gaan verdienen vanuit huis! Veel mensen werken veel effectiever als ze hun eigen dag kunnen bepalen. Regels van de werkgever kunnen bijvoorbeeld het thuiswerk- en denkproces sterk beperken.

Onthoud deze situatie: je hebt nu een grandioos idee en je zit midden in de verdere ontwikkeling ervan. Maar dan begint de lunchpauze over en moet je er middenin stoppen.

Het is vaak erg moeilijk om na de pauze weer terug te keren naar de effectieve manier van werken.

Je houdt van rust en stilte tijdens het werk?

Begin dan gerust met extra geld verdienen thuis!

Of het nu op kantoor, op de universiteit of op school is. Stilte is vaak ver te zoeken. Overal kan het behoorlijk luidruchtig zijn om te werken. Het zijn allemaal bekende irritaties die we allemaal kennen.

We hebben een belangrijke taak en we kunnen ons gewoon niet concentreren. Omdat de man naast u hardop praat of naar muziek luistert. Je leest dezelfde zin voor de vijfde keer en begrijpt het nog niet.

Deze situaties lijken hopeloos. Maar als je van thuis uit geld wilt vedienen, zal dat je niet overkomen. Je bent alleen thuis en beslist zelf of je naar muziek luistert. Dus je stoort niemand en niemand stoort je.

Dus bent u het type dat liever thuis werkt?

Als je alle type vragen met “Ja” hebt beantwoord, moet je zeker proberen om thuis liever je geld te gaan verdienen en te realiseren. U zult waarschijnlijk uw productiviteit verhogen en betere resultaten krijgen.

Als je niet op alle vragen “ja” hebt geantwoord, betekent dat niet dat je niet van thuis uit geld moet verdienen. Het is belangrijk om erachter te komen hoe u zich het beste op uw gemak voelt. En hoe u het meest effectief kunt thuiswerken.

Werk van thuis uit – probeer het uit en ontdek wat het beste bij u en uw leven past!

Ontdek hoe u naast uw werk ook thuis geld kunt verdienen. Klik gewoon op de link “De ontspannen bijbaan van thuis”.

Enquetes en snel geld verdienen met thuiswerk

Bedrijven vertrouwen op enquetes om hun producten en diensten voortdurend te verbeteren. Dit is een goede gelegenheid om online snel geld te verdienen.

In het verleden werden deze enquêtes op straat uitgevoerd en waren ze dus kostenintensief.

Tegenwoordig zijn er onderzoeksinstituten die online enquêtes verspreiden onder gebruikers van specifieke doelgroepen.

Dit is volledig geautomatiseerd en gebruikers verdienen geld om deel te nemen aan deze onderzoeken. Bedrijven kunnen gebruik maken van zogenaamde online thuiswerk panels.

Om hun doelgroep precies te identificeren en zo de juiste mensen te bevragen. Als panellid ontvangt u hiervoor geld. Het resultaat is een win-win geld verdien situatie!

Wat kunt u verdienen met betaalde enquêtes?

Er is een vuistregel: 10 minuten betaalde enquêtetijd wordt gemiddeld met 1 euro verdiend. Natuurlijk zijn er aanbieders waar je meer kunt verdienen en aanbieders die minder geld betalen.

Het uurloon voor professionele enquêtedeelnemers (die dit regelmatig doen) ligt echter tussen de 8 en 16 euro per uur.

Bij elke aanbieder ontvangt u in het begin vaak een beperkt aantal enquêtes per maand (bijv. 10 stuks). Maar dat aantal stijgt naarmate u thuis meer enquêtes beantwoord heeft.

De gemiddelde verdiensten per aanbieder en per maand bedragen ongeveer 25 euro als u regelmatig deelneemt aan enquêtes.

Daarom moet u zich bij zoveel mogelijk aanbieders aanmelden. Dan stijgt ook het aantal enquêtes en is het mogelijk om maandelijks 200 – 300 euro extra te verdienen.

Je wordt er niet rijk van, maar het is een heel mooi extra inkomen om te verdienen. Als je bedenkt dat je de enquêtes altijd en overal kunt invullen. Wat dacht u van de mogelijkheid om dit via uw mobiele telefoon te doen.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Thuis online geld verdienen met vertalen

Met vertalen kunt u indien u meer dan één taal spreekt online geld verdienen. Misschien heb je al in een ander land gewoond en kan je hun taal goed in je eigen moedertaal vertalen.

Hoe exotischer en beter je vreemde talenkennis is, hoe beter het natuurlijk is. Naast de klassieke vertaaldiensten, die per woord worden betaald, kunt u ook tolken. De Xplando-app biedt u een eenvoudige en flexibele manier om geld te verdienen met tolken.

Hier kunt u gesprekken (bijv. van vluchtelingen met de autoriteiten) rechtstreeks via uw smartphone vertalen. Of je neemt zelf het initiatief en schrijft naar potentiële klanten.

Zo zijn er bijvoorbeeld veel YouTube-kanalen in vreemde talen die geschikt zouden zijn om te vertalen naar de Nederlandstalige markt.

Of u nu video’s synchroniseert of gewoon ondertitels vertaalt, u kunt onderhandelen. Misschien kunt u onderhandelen over een aandeel in de Nederlandse reclame-inkomsten.

Dit zal geleidelijk een passief thuiswerk inkomen voor u zullen genereren.

Of je schrijft naar vreemdtalige boek- en blogauteurs. Als u uw moedertaal goed spreekt en schrijft, kunt u alleen werken als proeflezer.

Geld verdienen van thuis uit met…

Of het nu gaat om thuis geld te verdienen met zelf ontworpen T-shirts met stomme uitspraken op Spreadshirt. Of zelfgemaakte decoratieve artikelen in de winkel van uw eigen website, koopwaar kan een goede bron van thuiswerk inkomsten zijn.

Fotograferen als passief inkomen

Je houdt ervan om foto’s te nemen en je hebt wat talent. Dan kunt u uw foto’s ook als stockfoto’s verkopen op het internet. Hier kunt u geleidelijk aan een passief inkomen mee verdienen.

Online SEO marketing

U kent uw weg in SEO en bent goed op de hoogte van de marketing en sociale media. Dan kunt u ook thuis online marketing voor andere mensen overnemen.

Veel bedrijven willen zeker een social media manager, maar kunnen zich geen fulltime baan tegen Nederlandse prijzen veroorloven. Uw vaardigheden op parttime basis zouden hier zeker in trek zijn. Schrijf gewoon wat ongevraagde sollicitaties!

Als u meer in detail wilt treden, kijk dan eens naar het boek Vaarwel 9 tot 5 – Ortsunabhängig Geld verdienen. Naast veel statistische feiten en praktische procedures, leert u ook hoe u de juiste mentaliteit kunt ontwikkelen, ongeacht de locatie.

Raadgeving en advies

In het algemeen kunt u ook veel adviserende taken thuis op afstand en via Skype uitvoeren.

Of het nu gaat om zoals raadgeving voor de reeds vermelde thuiswerk marketing of een klassiek managementadviesbureau. Er zijn nauwelijks grenzen aan de mogelijkheden en verdiensten.

Of het nu gaat om IT, belastingen of merkenrecht, wat uw expertisegebied ook is, het kan ook uw adviesgebied worden. Misschien wil je van huis uit ook mensen coachen.

Misschien zelfs mensen die zelf erg mobiel zijn en niet lang op één plek blijven. Met een beetje creativiteit is elke thuiswerk niche denkbaar: Paartherapie voor globetrotters of voedingsadvies voor drukke managers.

Coaching en advisering van informatieproducten

De hele coaching en advisering kan nog groter worden gemaakt. Via informatieproducten, of het nu gaat om blogs, e-boeken of videocursussen.

Geef uw kennis door en ga geld verdienen bij elke verkoop. En als we denken een beetje over onze hobby’s en belangen.

Dan realiseren we ons al snel dat er een ontwerper schuilt in iedereen. Waarvan we weten, ja zelfs in vergelijking met beginners zijn juiste deskundigen.

Thuis je geld verdienen met onderwijs

Het onderwijs hoeft niet noodzakelijkerwijs plaats te vinden in een centrum voor volwasseneneducatie of in een vaste aanstelling als docent. Dit kan uiteraard ook thuis online service met de goede geldelijke verdiensten zijn.

Er zijn veel online universiteiten en videoportalen op het internet die het onderwijs verzorgen. Elk niveau is hier in trek. Kijk eens naar de lijst met links & tools van Liberated.blog.

Geld verdienen thuiswerk met schrijven

Je bent een goede tekstschrijver? Waarom dan niet wat geld hiermee verdienen. En weet je ook iets over marketing? Waarom wordt u geen copywriter voor productbeschrijvingen?

Misschien start je zelf een blog of gewoon een (e-)boek. Amazon Direct Publishing maakt het gemakkelijk om het geheel zonder uitgever en zonder financiële kosten te publiceren.

Of u kunt hier en daar als journalist werken – indien nodig ook op het gebied van uw expertise.

Thuis online geld verdienen met uitbesteding

Veel ondernemers en digitale nomaden besteden veel van hun activiteiten uit. Er wordt online veel geld verdiend op deze manier. Of het nu gaat om videobewerking, tekst correctie en opmaak, beantwoorden van e-mails, klantenondersteuning, telefonische acquisitie, onderzoekswerk of vluchtboekingen.

Veel hiervan kan ook overal of op het thuiskantoor worden gedaan. Op de Liberated.blog Links & Tools vind je ook veel pagina’s die assistenten bemiddelen met hun klanten.

Een paar banen als online assistent zijn vaak genoeg om je leven als eeuwigdurende reiziger te beginnen. Want laten we zeggen dat je voor zo’n activiteit 10 euro per uur kunt verdienen.

Zo kunt u met 2 uur werk per dag 600 euro per maand verdienen met 2 uur werk per dag. Dat is genoeg geld voor een leven in Zuidoost-Azië. De rest van de dag kunt u aan uw eigen projecten werken.

Affiliate Marketing

U kunt ook een affiliate niche marketing website creëren die zich bezighoudt met kweekduiven (of wat u maar wilt). Hier kunt u allerlei soorten affiliate links naar bijvoorbeeld Amazon plaatsen.

En wanneer een duivenliefhebber zijn nieuwe kooi of het dagelijkse vogelvoer op uw site koopt, verdient u commissie.

Uiteraard moet de pagina zo informatief mogelijk zijn en goed geplaatst worden bij Google, zodat deze gevonden en gelezen wordt.

Of je kunt een van deze Facebook-pagina’s starten, die elk de kattenvideo’s delen.

Als je er wat distributie mee kunt krijgen. Kun je je affiliate links in de beschrijving plaatsen of online shops adverteren.

Dropshipping

Een nieuwe trend is dropshipping om goede producten rechtstreeks van de fabrikant in China te kopen. Om verpakkingen voor hen te ontwerpen en om de marketing op het internet over te nemen.

Opslag, online shop en levering worden uitbesteed, bijvoorbeeld aan Amazon. Met veel zweet en levensbloed kunnen hier hele virtuele merken worden gecreëerd.

Geld terug garantie tip

Bied een geld-terug-garantie voor uw producten. Ook als u er niet zo nu en dan succesvol mee bent.

Dan overtuigt een dergelijke garantie veel potentiële kopers. Om vervolgens de laatste stap te zetten en uw product te kopen.

Het kan dus zijn dat je hier en daar een klacht moet accepteren. Maar je zult veel nieuwe klanten winnen die je zullen compenseren.

Bovendien willen kopers meestal consistent zijn. Wanneer ze uw product terugsturen, moeten ze zelf toegeven dat ze een verkeerde beslissing hebben genomen toen ze het kochten. Dit verhindert velen van ons om geld terug te nemen van garanties.

Thuis werken online geld verdienen

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende thuiswerk en online geld verdien mogelijkheden. Ik hoop dat ik je een beetje kan inspireren. Met een beetje creativiteit en een beetje lateraal denken kun je al snel een bron van inkomsten genereren.

Deel en inspireer anderen