Snel Geld Verdienen Illegaal

Waar komen de snel geld verdienen illegaal verhalen op het internet vandaan. Waar in korte tijd met weinig moeite veel geld te verdienen valt?

Inhoud van dit artikel tonen

Wat onderscheidt succesvolle mensen op het internet van mensen die niet veel vooruitgang boeken, ook al zijn ze behoorlijk ijverig? Waar kun je geld mee verdienen op het internet en wat moet je absoluut vermijden?

 

Welke denkpatronen zitten er achter succesvolle ondernemers op het internet? Als je kijkt naar de mogelijkheden om via internet geld te verdienen. Dan is het zinvol om twee groepen te onderscheiden.

Ten eerste zijn er de opportunisten die elke truc gebruiken om veel geld verdienen illegaal op het internet. Er zijn ook echte ondernemers die systematisch gebruik willen maken van het internet.

De ondernemers zijn geïnteresseerd in het gebruik van het internet als een manier om hun bestaande bedrijf uit te breiden. Of om het internet te gebruiken voor een vast inkomen van thuis naast de vaste baan.

Tot nu toe hebben de opportunisten in korte tijd veel geld kunnen verdienen. Maar deze mogelijkheden om geld te verdienen, bijvoorbeeld. Hadden als basis trucs om zoekmachines te slim af te zijn.

Of om eventuele lacunes in de wereld van zoekmachines in korte tijd te exploiteren. Het internet is in dit opzicht nog steeds in het “Wilde Westen”. Maar het is altijd slechts een kwestie van tijd voordat de volgende kloof wordt gedicht.

Opportunistich snel veel geld verdienen illegaal

Niets tegen opportunisten, maar opportunisten springen van de ene “business snel geld verdien opportunity” naar de andere. Zonder systemen en tijdloze procedures om projecten en processen te testen en te verfijnen.

Maar de opportunisten waren het die het grote geld op het internet hebben verdiend. Maar die tijd lijkt voorbij te zijn. De oude soms illigale trucs werken niet meer. Maar daarover later meer.

Veel Geld Verdienen Illegaal

Aan de andere kant is er de groep die ik de echte ondernemers wil noemen. Ondernemers denken verder in de toekomst en willen systematische procedures.

Het is niet zozeer een kwestie van het snel gebruiken van de nieuwste technologie. Als wel van het gebruik van tijdloze marketingprincipes.

Maar telkens weer rijst de vraag hoe dit op het internet te doen? Er wordt een software gekocht of een website gebouwd, maar de verkoop komt niet echt op gang.

Potentiële klanten overhalen

Bijna iedereen die betrokken is bij het internet ziet de enorme hoeveelheden potentiële klanten die bereikt kunnen worden. Je doet de wiskunde en zegt tegen jezelf, als ik maar één van de 500 bezoekers kan overhalen.

Ik verdien dan 3,9 miljoen euro in de komende zes maanden …. plaats slimme reclame …. En de zes maanden gaan voorbij, je zit al uren voor het internet en eigenlijk kwam er niets uit.

Gewoon een website die om de paar dagen en weken “verbeterd” wordt. En het idee dat je iets verkeerd doet en misschien heb je gewoon niet wat je nodig hebt.

Moeilijke snel veel geld verdienen illegaal termen

Helaas hebben consultants de neiging om de verschillende moeilijke termen op het internet te gooien. Totdat het bijna klinkt als een gecompliceerde kernfysica.

Veel consultants zijn goed in het overtuigen dat je niets kunt doen als je geen programmeur bent. Dat je databases moet programmeren, servertechnologie moet kennen, etc. Dan zijn er nog de softwareleveranciers die u uitleggen dat u complexe illegale software nodig heeft.

U besteedt snel enkele duizenden euro’s aan deze softwaretoepassingen, in de hoop op een schone start op het internet. Al snel ontstaat de indruk dat de intrede in de verkoop een dure, complexe en tijdrovende klus is. Gelukkig is dat niet het geval.

Hoe opportunisten snel aan geld komen illegaal

Het is zinvol om na te gaan hoe opportunisten snel zoveel geld hebben kunnen verdienen met het internet. Welke illegale technieken hebben de opportunisten gebruikt?

Waar komen de verhalen uit ongeveer 5-cijferige maandinkomens, die bovendien snel op het internet werden verdiend? Dit had te maken met de ontwikkeling van het internet. Dus laten we eens kijken naar enkele achtergronden.

Gouden tijden begin van het internet

De begintijden van het internet waren gouden tijden. Op dat moment kostte zo’n eenvoudige pagina al snel zo’n duizend guldens.

Het was heel interessant dat veel website-ontwerpers niet eens wisten hoe ze een website aan zoekmachines moesten voorleggen. Maar gemakkelijk enkele duizenden Euro’s konden verdienen voor 2 – 3 dagen werk. Vandaag de dag bieden sommige bedrijven echter al een gratis internet website voor de klant aan.

Het optimaliseren van zoekmachine resultaten heeft altijd centraal gestaan in de opportunistische tactiek. Helaas ook met vrij opportunistische methoden.

Aan de ene kant kon men bezoekers lokken en zo een menigte bezoekers lokken. En aan de andere kant, zoekmachine optimalisatie (SEO) werd zeer goed verkocht als een consulting service. En tussendoor waren er veel kleine nissen.

Snel legaal geld verdienen- Metatags

De rangschikking van snel geld verdien websites, via zogenaamde metatags, was (en is) een wetenschap op zich. Een eenvoudige legale code wordt opgeslagen in de broncode van de pagina van de webpagina.

Zoals een spider (een software die door zoekmachines wordt verzonden) vertelt wat er op de pagina te vinden is. Het optimaliseren van de metatags met Black Hat werd een echte wetenschap. Niet te veel, niet te weinig, enz.

Je kon gewoon zoekwoorden gebruiken en kreeg een goede ranking. Maar toen werden de zoekmachines slimmer. En begonnen ze de tekst van de metatags te vergelijken met de echte tekst van de website. Als dit niet waar was – dan ging de rangschikking ging naar beneden.

Spel met de ranglijsten

Het spel met de ranglijsten in de top zoekmachines werd steeds intenser. Dat ging zo ver dat men zich eenvoudigweg snel kon registreren. Met zo’n honderd of zelfs duizend zoekmachines met een programma. Deze gegevens werden vervolgens geregistreerd in zogenaamde “link farms”.

Hoe meer links van bedrijven, hoe hoger de rangorde – je eigen rangorde. De grap was dat de link vaak maar 2 – 30 minuten op het scherm te zien was.

En dat dit vervolgens beetje bij beetje in de eindeloze lijst naar beneden bewoog. Omdat er altijd nieuwe links van ergens in de wereld werden toegevoegd.

Maar de ontwikkelaars bij de top zoekmachines zijn niet dom, en dus is dit spel ook gestopt. De jongens die deze dienst aanboden, verloren het bedrijf. En degenen die deze methodologie gebruikten, werden uit de zoekmachine indexen gegooid. (opportunisten)

Maar de opportunisten slaagden erin om steeds weer veel verkeer te krijgen en veel geld te verdienen met affiliate programma’s.

Illegaal geld verdienen tips

Illegale tips waren alom vertegenwoordigd bij het verdienen van geld via websites. Er waren superslimme die de tekst in dezelfde kleur begonnen te tonen als de achtergrondkleur van de website. De tekst is alleen te zien als u deze met de muis heeft gemarkeerd.

Of deze tekst was verborgen achter een foto. Deze tekst stond vol met trefwoorden, trefwoorden die zeer gewild waren op het internet.

Dus trendwoorden zoals Pamela Anderson, Microsoft etc….. En het werkte heel goed voor een tijdje. Maar de beste zoekmachines willen echte inhoud leveren. Dus als iemand op zoek is naar een M6 moeder, moet hij haar vinden.

En niet aan de kant van een verzekeringsmaatschappij komen te staan. Dus ook deze webpagina’s werden gestraft en vlogen uit de index van veel zoekmachines.

Op een gegeven moment begonnen verschillende affiliate programma’s een bepaald bedrag per klik op een advertentie te betalen. De exploitanten van partnerprogramma’s gingen ervan uit dat er voor elke klik in de tijd. Een bepaalde omzet zou worden gegenereerd en dat het dus mogelijk zou zijn om voor elke klik te betalen.

Studenten geld verdien job

Het was een tijdje een typische studentenjob. Je hebt dus een bepaald bedrag verdiend, bijvoorbeeld als je een minuut op een website bent gebleven.

Met het succes dat sommige super-snares vervolgens een software creëerde. Die eenvoudigweg een sinusvormige curve op een website liep en om de paar seconden een klik simuleerde.

En wie dag en nacht een oude computer runde. Kon een mooi extra inkomen van een paar honderd of zelfs duizend guldens opbouwen.

En het was zelfs niet illegaal, omdat ze gewoonweg niet ver genoeg dachten. Maar toen de operatoren van partnerprogramma’s erop begonnen te betalen, was het gelukkig voorbij.

Hoe snel illegaal geld verdienen nadeel

Je kon bezoekers van de website kopen terwijl sommige verveelde studenten door een aantal pagina’s klikte. Dat had geen nadelige gevolgen bij mij. Omdat menig student ook een keer heeft gekocht. Doeltreffend ? Doelgroep met geld?

In de praktijk zag het er zo uit. Dus en zo veel betalen en u krijgt 10.000 of 20.000 of 100.000 bezoekers naar uw eigen website.

In werkelijkheid had dat niet veel te maken met een echte bezoeker (behalve de hordes klikkende studenten). Er waren gewoon kleine verborgen sjablonen ingebouwd in een grote website.

En de teller van hun eigen website kon duizenden bezoekers tellen. Maar echte bezoekers waren nooit op de website. Toen begon het dat men volgens een taal ook bezoekers van een webpagina kon kopen.

Maar als de website statistieken dan gewoonweg vele duizenden bezoekers op de webpagina te vinden waren. Maar niet één reageert. Dan is men terecht sceptisch over wat er waarschijnlijk echt is.

Dit sjabloon voor deze “echte websitebezoekers” zorgde er dan ook voor dat u veel verschillende IP-nummers van bezoekers had. En dus wettelijk gezien geen enkele kans had om er tegenin te gaan.

En beetje bij beetje realiseerde iedereen zich dat er niet veel achter kon zitten.

Geld verdienen met website verkoop

Het is heel duidelijk om aan te nemen dat veel dot-com bedrijven zo veel geld verdienden rond 2000 en 2001. Dus deze eigen “website bezoekers” kunstmatig opgedreven om vervolgens die over geprijsde bedrijven te verkopen aan sommige semi-geïnformeerde beleggersgroepen.

In die tijd werd er gewoon geld geinvesteerd. Omdat men terecht een enorm potentieel vermoedde vanwege het zogenaamd hoge aantal bezoekers. Vaak ging men niet uit van echte verkoopcijfers, maar van verkooppotentieel op basis van vermeende websitebezoekers.

Het was ook vrij eenvoudig om aan te tonen dat er veel verschillende websitebezoekers waren. Omdat het probleem met de IP-nummers (zoiets als de persoonlijke identiteit van een computer) vrij eenvoudig kon worden opgelost.

Je moest gewoon een hele afdeling bezig houden met zoekmachine optimalisatie, en dan kon je niet veel verkeerd doen.

De manieren om geld te verdienen

De toenmalige manieren om geld te verdienen waren voldoende om een bedrijf voor miljoenen te verkopen. Vandaag de dag kun je niet eens meer met dezelfde methoden een gezin onderhouden.

Ja, natuurlijk waren er ook zeer bekwame en bewonderenswaardige knappe koppen die echt eerlijk werkten bij internetbedrijven. Het gaat immers om echte verkoop en duurzame business development gedreven door marketing en innovatie.

Een andere procedure die door velen is gebruikt, is de volgende. Registreren bij vele affiliate programma’s en elke keer dat een bezoeker van een website iets koopt, krijgt u een commissie. Perfect legitiem gedrag.

Wie voortdurend de ene website na de andere bouwde. Kon binnen enkele weken en maanden een maandelijks passief inkomen in 5 cijfers opbouwen. Bouw 1 – 20 nieuwe pagina’s per dag.

Per dag verdiende men zijn 2,50 euro of 3 dollar per pagina als men heeft gemengd in de Engelssprekende landen. Mooi gerangschikt naar onderwerp, dit kan zelfs een hulp zijn voor de bezoeker van de website.

Dit bracht problemen met zich mee

Maar dit bracht het volgende probleem met zich mee voor de zoekmachines. Door de gebruikte algoritmes kwamen deze websites altijd bovenaan te staan wanneer een surfer een zoekopdracht op de website deed. Hij kwam aan de kant terecht die vaak niet overeenkwam met wat hij zocht.

En de eerste reactie was om op de meest interessante banner of link te klikken. Met de gedachte “Just get away from here”. De website-exploitant had dus een zeer hoge klikrate en dus al een betaling als hij per klik werd betaald. Aan de andere kant staan de zoekmachines en willen ze zorgen voor een hoge kwaliteit van het zoeken.

Dus als alleen deze pagina’s met veel links op een zoekmachine verschijnen. Dan gebruikt de bezoeker gewoon een zoekmachine die betere zoekresultaten in zijn ogen creëert.

Relevantie levert topresultaten

Een zoekmachine wil daarom relevante en topresultaten leveren om ook de gebruikers tevreden te stellen. En als een zoekmachine het niet deed, was het al snel waardeloos. In het jaar 2000 – 2001 waren er wereldwijd nog zo’n honderd en/of duizend zoekmachines.

En de zoekmachines die relevante zoekresultaten konden leveren overleefden. Vandaag slechts een handvol. Zo kunt u zien hoe belangrijk het voor zoekmachines is om informatie van hoge kwaliteit te leveren.

Omdat dit de enige manier is waarop een zoekmachine kan overleven! (Belangrijk voor u, want relevante en specifieke informatie helpt u om meer en gekwalificeerd verkeer te krijgen!)

Inkomsten van de ene op de andere verloren

En dit is precies de reden waarom veel opportunisten hun  inkomsten verloren hebben. Weg – weg! Het begon medio 2005. Eerst in het Engelstalige gebied en daarna volgden de andere talen. Deze pagina’s werden door de zoekmachines van de ene dag op de andere eenvoudigweg uit de index verwijderd.

En dan registreerden de opportunisten gewoon snel  nieuwe domeinen, uploaden dezelfde inhoud, speelden het zoekmachine registratie spel. En weer kwamen er duizenden dollars binnen. Als je dezelfde inhoud meerdere keren op het net zet, kun je meerdere keren betaald worden voor dezelfde inhoud.

En zo hebben sommige huisvrouwen een jaarlijks inkomen van miljoenen mensen van thuis opgebouwd. In het Engelstalige gebied was het dankzij de vele partnerprogramma’s gemakkelijker dan in het Nederlandstalige gebied.

Zoekindex tijdsintervallen

Maar na een paar weken – weer uit de zoekindex. De tijdsintervallen werden dus steeds korter en korter. En dat is niet slecht voor de partnerprogramma’s, want ze willen alleen maar echte bezoekers en geen rip-offs.

Want achteraan de pagina staat een bedrijf dat betaalt wanneer een echte bezoeker – met echte interesse – naar de website komt. En als een bedrijf altijd alleen betaalt aan partnerprogramma’s.

Zonder dat het echt waar voor zijn geld krijgt, zal het bedrijf uiteindelijk weg zijn. Dan is dit soort reclame zinloos. En het affiliate programma heeft een waardevolle en betalende klant verloren.

Een bedrijf dat bereid is een commissie te betalen voor een verwijzing.

Doorwaypages – Legaal geld verdienen via internet

Toen was het de tijd van de niet echt legale Doorwaypages. En daar werd ook flink geld via het internet aan verdiend Dan kon je ook nog software aanschaffen, die deze automatisch creëerde.

Een “doorway page” is zoiets als een website zonder echte inhoud die verwijst naar een echte ingangspagina. Bijvoorbeeld uw hoofdpagina. “Cloaking” was de naam die aan deze procedure werd gegeven.

In deze software kunt u eenvoudigweg enkele werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en trefwoorden invoeren. Vervolgens heeft de software deze eenvoudigweg door elkaar gehaald en met één muisklik snel duizend websites gemaakt.

Webpagina’s via Pearl script

Deze vele webpagina’s werden vervolgens gemaakt via Pearl script op de webpagina. En ook deze deuropeningspagina’s werden door de software automatisch “voortdurend bijgewerkt”.

In het begin waren de zoekmachines er absoluut hot op. Een paar duizend pagina’s met constant bijgewerkte inhoud en je kwam in de top terecht. Zo kregen de zoekmachines de valse pagina’s met schrootinhoud te zien.

En de echte websitebezoekers werden doorverwezen naar een pagina met echte inhoud. Maar de jongens van de zoekmachines zijn gelukkig echt slimme koppen. En die hadden toen zo’n pagina met de tijd snel uit de index..

En ook de softwareontwikkelaars van deze software hebben zich ontdaan van uw bedrijf. Omdat niemand meer wilde dat deze software werd gebruikt. (opportunisten)

Legaal geld verdienen via internet affiliate programma’s

In het verleden – 6 maanden tot 5 jaar geleden op het internet – kon je gewoon legaal goud met affiliate programma’s verdienen. Op dat moment betaalden veel bedrijven een goede commissie voor elke nieuwe klant die ze aanwerven.

En wie dit hiaat al vroeg ontdekte, kon echt goed geld verdienen totdat anderen het had gekopieerd. Plaats gewoon een advertentie op Google, voeg uw eigen affiliate link (uw persoonlijke link naar het affiliate programma). Leun achterover en zie hoe het geld automatisch uw account vult.

Zo eenvoudig was het zonder gekheid

Geen gekheid – zo eenvoudig was het. Je kon bijvoorbeeld zien welke films goed werden ontvangen in de bioscoop. Deze zelfde films zullen een paar maanden later als DVD uitgebracht worden. En veel mensen bestellen de DVD lang van tevoren.

Kies vervolgens gewoon een affiliate programma dat deze DVD verkoopt en waar je de hoogst mogelijke commissie krijgt. Plaats vervolgens binnen 10 minuten een betaalde advertentie op Google AdWords.

En dat was echt gemakkelijk geld voor een tijdje. Zodra u klaar was met het opzetten van de reclame had je een passieve inkomstenstroom. Altijd op zoek naar goede films en producten, adverteren en geld innen.

Vandaag de dag is het niet meer zo gemakkelijk. Want een klik kost snel 20 tot 40 cent per klik voor de advertentie voor een goede DVD. En is dus niet meer rendabel.

Ebay en Adwords – Snel geld verdienen illegaal?

eBay betaalde bijvoorbeeld een goede geldelijke legale verdienste wanneer je nieuwe mensen naar eBay verwees. Met Google AdWords kunt u dan gewoon een advertentie plaatsen voor een paar cent. En telkens als iemand erop klikte en zich als eBay-gebruiker registreerde, belde de kassier aan.

Als men dan nog een stap verder gaat, kan men de advertentie in veel landen in de juiste taal plaatsen. Winstgevend tot er te veel illegale imitators waren.

En een aantal andere bedrijven hebben ook betaald voor registraties. Met de installatie van een paar advertenties kon men letterlijk duizenden verdienen door achterover te leunen.

Maar vergeet niet, deze praktijken werkten omdat het internet zich nog in een volwassen stadium bevindt. Het ging er altijd om te profiteren van lacunes. En die gaten zijn steeds weer gedicht, en dat zal in de toekomst ook zo blijven!

Misschien heb je niet alles begrepen – het maakt niet uit. Het was slechts een kwestie van je inzicht geven in de vorige mogelijkheden en werkmethoden van de opportunisten.

Maar als echte ondernemer, zul je zien dat dit weinig te maken heeft met systematische, tijdloze procedures. En niet bruikbaar voor iemand die een lopend bedrijf heeft en efficiënt gebruik wil maken van het internet. Denk aan een echte zakelijke positionering.

Leer van de opportunisten

De oude opportunistische Wild West-methoden werken vandaag de dag niet meer, of slechts in beperkte mate.

Een bedrijfsstrategie gebaseerd op tricking search engines is een leervolle maar risicovolle basis.

En geen echte strategie….. Reclame die alleen afhankelijk is van willekeurige bezoekers op het internet. Maakt u volledig afhankelijk van zoekmachine algoritmes en is daarom riskant.

Het maken van ongerichte reclame in de markt – dat is riskant en duur. De ineenstorting van de dot-com had dit als basis. Het hield niet stand.

Uw reclame volledig gebaseerd op gratis zoekmachine rankings is een riskante basis.

Een constante “verbetering” van de metatags / websites om betere resultaten te bereiken met zoekmachines is een wankele basis. Er zijn meer belangrijke dingen. Zodra de zoekmachine de criteria wijzigt, begint u opnieuw. En – de resultaten zijn vaak nauwelijks meetbaar!

De snelle mogelijkheden om veel geld te verdienen op het internet als gevolg van een gat hebben. Heeft niets te maken met systematische bedrijfsontwikkeling en systematische marketing en een regelmatig inkomen.

De mentaliteit van opportunisten

De mentaliteit van de opportunisten is dezelfde als die van de mensen. Die om de paar maanden starten met een nieuw netwerkmarketingbedrijf. Of meerdere bedrijven tegelijk willen oprichten. “Als eerste zijn er”, “automatische overloopeffecten” etc. zijn de typische zinnen die je hoort.

Elke opportuniteit wordt gezien als een opportuniteit waarbij je snel en in korte tijd de top bereikt en miljoenen verdient. Simpelweg omdat anderen op een dag het werk doen.

En dan vragen de netwerkhoppers zich af waarom je geen geld verdient. Als je van de ene beste kans naar de andere rent.

Er wordt geadverteerd dat “Henry Ford ook elke zakelijke kans heeft onderzocht. Omdat het het aanbod van het leven zou kunnen zijn”. Overigens – op dat moment waren er ongeveer 250 autofabrikanten in de VS!

Als Henry Ford elk aanbod had overwogen – als een opportunist – zou hij nooit gekomen zijn om zijn Ford te bouwen. Hij heeft zich gericht op het bouwen van bedrijven door middel van systemen en processen.

De echte netwerkers met hoge jaarinkomens

En dan zijn er nog echte netwerkers die na 3 jaar een jaarinkomen van 6 of 7 cijfers hebben. Die elke dag een nieuwe “beste” zakelijke kans krijgen in elke e-mail. Negeer het – en ondernemend blijven en je hebt  duurzaam succes.

Simpelweg omdat je het goed doet (geteste systemen, juiste fundering) en niet achter een luchtbel aanzit. Overigens heeft het internet het werk van netwerkmarketing in het algemeen veel moeilijker gemaakt.

Wees dus voorzichtig als je succesverhalen hoort die plaatsvonden voor het internet. Er waren verschillende regels. Niet alles wat toen werkte werkt vandaag de dag!

Ik sta zeer kritisch tegenover deze vorm van zakendoen vanuit een puur marketingoogpunt. Wat is er met u aan de hand? Te veel eerlijke mensen die geen geld verdienen. Misschien zal ik er ergens anders verslag van doen.

Dit zou het verschil verduidelijken tussen de manier waarop opportunisten en ondernemers denken. Dus als je in deze zin een onverbeterlijke opportunist bent, dan is het tijd om na te denken. (En om een voorsprong te krijgen op de andere snel geld verdienen illegaal opportunisten! Haha)

Geld verdienen via pixels als advertentieruimte te verkopen

Een typisch voorbeeld voor een opportunist is de student Alex Tew. Die het briljante idee had om pixels als advertentieruimte op zijn homepage te verkopen. Ik denk dat hij daar 1.000.000.000 dollar op heeft verdiend.

De studies moeten in ieder geval op deze manier worden gefinancierd. Er waren veel imitators, maar de “first-to-market” en de originaliteit van het idee was ook het beslissende succes.

Ondertussen zijn er de super-slaybodies die slechts 500 woorden verkopen aan 100 dollar per woord. Kleur en lettertype kunnen dan worden geselecteerd. En sommige variaties (netwerkmarketing en pixels) van dit idee zullen in de loop der jaren waarschijnlijk steeds weer opduiken.

Maar deze ingenieuze pixelpagina was “slechts” een benijdenswaardig gek idee, dat niet echt dupliceerbaar is. En dat heeft weinig te maken met een strategische en duurzame bedrijfsstructuur.

Verkoop domeinen tegen hoge prijzen

Beveilig domeinen en verkoop ze op een gegeven moment tegen een zeer hoge prijs. Het is een zeer gespecialiseerd gebied, geen gemakkelijk spel voor carrièrewisselaars.

Ook niet meer up to date; websites met inhoud (lopende zaken) is een stap verder. Of hoop dat men op de een of andere manier nog steeds zoekmachine spamming kan doen. Gewoon zodat men niet ontdekt wordt.

Begrijp me niet verkeerd – niets tegen snel geld verdienen illegaal opportunisten. Maar het maakt deel uit van een gezonde ontwikkeling om van opportunist naar ondernemer te evolueren.

(Natuurlijk in de zin van de hier gedefinieerde termen). Uiteindelijk gaat het om het bouwen van het ene bedrijf, niet van het ene halfgebakken idee naar het andere.

Overigens – ik heb deze tekst in 2006 geschreven en maakte deel uit van een e-book. Nu meer dan drie jaar later heb ik alleen nog maar snel over de tekst 3 gevlogen. Maar vooral voor degenen die altijd op zoek zijn naar een nieuwe zakelijke kans, kan het een waardevolle hint zijn.

Snel geld verdienen (illegaal) met e-boeken

E-books is de enige snel geld verdienen legaal investering in uw blog. Met een host kunt u een domein registreren en uw website op hun servers opslaan. En toegankelijk maken voor uw klanten.

Hiervoor beveel ik u Siteground aan. Naar mijn mening de beste webhosting in de wereld. Deze webhost biedt u geweldige prestaties en betrouwbare klantenservice. Het belangrijkste van deze webhost is de snelheid omdat zei geen gebruik meer maken van harddisks. Google rankt tegenwoordig alleen nog snelle websites.

De Nummer 1 Webhosting

Artikel schrijven

In WordPress is het heel eenvoudig om artikelen te schrijven. Er is de geprefabriceerde functie “Bijdragen” en het sub-item “Creëer” en u kunt al een nieuw artikel bewerken.

Verschillende lettertypen zijn klaar voor gebruik, afbeeldingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd via de mediatheek. Er kunnen links worden ingevoegd en u kunt een categorie aan het artikel toewijzen.

Verzamel beschikbare informatie

Via het internet is er zoveel gratis snel geld verdienen informatie voor ons beschikbaar. We hoeven er alleen maar mee om te gaan.

De beste inhoud op de eerste 10 pagina’s tip:

Voer het onderwerp van uw artikel in Google in en filter de beste inhoud van de eerste 10 pagina’s. Voeg de informatie toe aan een Word-bestand en sorteer het als u klaar bent met zoeken.

Sorteer de informatie op subitems en verwijder dubbele inhoud. Dan lees je de restjes nog een keer door en houd je alleen de belangrijkste dingen bij. U verwijdert de rest.

Nu heb je de basis voor je eigen artikel.

Lengte van een artikel

Een belangrijk criterium voor Google is hoe lang uw bezoekers op uw website blijven. Daarom is het zinvol om de artikelen zo lang mogelijk te schrijven. Ik raad een volume van minstens 1000 woorden aan.

Hoe langer uw bezoekers op uw site blijven, hoe waarschijnlijker het is dat Google denkt dat u goede content levert. Dit leidt tot een goede ranking.

Controleeer de grammatica

Als je niet denkt dat je de beste bent in het Engels – vooral grammatica. Dan raad ik je aan om je te laten controleren. Stuur je tekst naar een vriend(in) of toon het artikel aan je vader of moeder.

Als u veel vertrouwen hebt in spelling en grammatica, kunt u dit punt overslaan.

SEO de belangrijke indicator voor Google

Een andere belangrijke indicator voor Google is wat er op uw pagina staat. Op mijn pagina over hondenhokken staat het sleutelwoord “hondenhok” in elke tekst. Ook in de koppen en in de URL (zonder umlauten).

Google weet dus waar het over gaat en het geeft me een hogere lijst bij het zoeken naar mijn trefwoord.

Dat wil zeggen, moet u uw artikel dat u zojuist hebt geschreven naar uw zoekmachine onderwerp te optimaliseren. Dat betekent dat u uw trefwoord in de kopjes, in de tekst, enz. zet.

Trefwoord dichtheid

De trefwoorddichtheid is doorslaggevend. Dit is het percentage van hoe vaak uw trefwoord in uw tekst voorkomt. Een trefwoorddichtheid 3 keer zou optimaal zijn.

Concreet betekent dit dat als uw tekst 1000 woorden lang is, dan moet uw trefwoord er 3 keer in voorkomen.

Dit zal Google helpen om u te categoriseren voor uw onderwerp. En niet te verdwalen in de vloed van gegevens verwerkt door de Google Bots.

Backlinks om de reputaie te verbeteren

Deze stap is op dit moment erg belangrijk om uw reputatie voor Google te verbeteren. Er is echter de vraag of Google de komende jaren meer aandacht zal besteden aan de inhoud dan aan backlinks.

Maar wat zijn backlinks? Backlinks zijn links van andere sites naar uw artikelen of uw site. Google evalueert deze links als aanbevelingen en hecht er momenteel veel belang aan.

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Google straft kwantiteit t.o.v. kwaliteit. Natuurlijk is het geweldig voor u als u in een mum van tijd een berg van backlinks kunt creëren. Maar Google vindt dat helemaal niet leuk en straft eerder een “onnatuurlijke” groei.

Het helpt niet als u 100 backlinks van een pagina over laptops op uw pagina over hondenkennels heeft. Het is beter om een enkele backlink van een pagina over hetzelfde onderwerp te hebben.

Want Google evalueert niet alleen het aantal links, maar ook de kwaliteit. Als u een link krijgt van uw huidige concurrent, voegt Google veel waarde toe aan uw artikel.

Verzamel backlinks

Het is een goed idee om te zoeken naar forums en Facebook-groepen over uw onderwerp. En er dan snel een verzameling geld verdienen illegaal backlinks in te plaatsen. Dat kan, maar je moet langzaam beginnen. Google wil een “natuurlijke groei” en niet honderd links per dag.

Het is nog beter om een backlink-uitwisseling naar de concurrentie of soortgelijke sites voor te stellen. Deze links zijn zeer waardevol voor uw ranking.

Bekijk De Video Van Onze Cursus

In mijn videocursus vind je een zeer gedetailleerde stap-voor-stap handleiding, in videoformaat. Ik leg u persoonlijk alle tips en trucs uit om te beginnen met uw niche pagina.

Je kunt over mijn schouder kijken als ik een snel geld verdienen illegaal website bouw. Het enige wat je hoeft te doen is kijken en je kunt elke klik die ik maak imiteren.

Ondersteuning via e-mail & Skype

U ontvangt ook mijn e-mailadres en Skype. U kunt mij te allen tijde een e-mail sturen met uw vragen en ik zal ze eerlijk en professioneel beantwoorden.

Geld Terug Garantie

Als u zich de snel geld verdienen illegaal videocursus anders had voorgesteld. Stuur me gewoon een e-mail en ik zal uw geld gegarandeerd naar u terugstorten. Maak je geen zorgen, ik ga je niet lastigvallen met vervelende vragen. U krijgt uw geld terug.

Deel en inspireer anderen