Thuiswerk Noord-Holland

Thuiswerk Noord Holland vacatures zijn zeer populair en worden aangeboden op de Adzuna website. Steeds meer mensen zijn op zoek om thuis een extra salaris bij te verdienen.

Het is voor een gemiddeld gezin tegenwoordig moeilijk om rond te komen. Thuiswerken kan dan een oplossing brengen. En het werkt in feite heel erg eenvoudig. Bijna alle arbeid wat je ook thuis kunt doen valt onder de noemer thuiswerk.


Uit berekeningen blijkt dat er in Holland bijna 250.000 mensen bezig zijn met de een of andere manier van thuiswerken. Het aantal personen dat op zoek is naar een wijze om een paar cent bij te verdienen is enorm enorm aan het groeien.

Assendelft

Stepa Afwerking BV
Industrieweg 6/C
1566 JP Assendelft

Heemstede

Lagelasten.info
Amstellaan 22
2105 VE Heemstede

Hoogkarspel

TWC Juwi
Zuiderwijzend 17
1616 LH Hoogkarspel

Huizen

Risa National
Muiderzand 46
1274 TB Huizen

Noord-Scharwoude

Jeba Service
Industriestraat 9
1723 LE Noord-Scharwoude

Purmerend

DHN Handelinsservice
Kaftanstraat 51
1448 DZ Purmerend

Westknollendam

Syto Co-Packaging Wormerveer
Industrieweg 98/100
1525 RD Westknollendam

Zwaag

Thuiswerkcentrale Top/Mail
Waterkers 85
1689 PL Zwaag

Het hedendaagse thuiswerk

Het weven van kleding en thuis sigaren rollen heeft ruimte gemaakt voor de huidige vormen van thuiswerken. Vandaag de dag zijn de opties, vooral door de opkomst van de computer te over om zo goed als alle werk vanuit huis te verrichten.

Het gaat zelfs zo ver dat behalve beroepen in de bouw, de fabriek en transport, er steeds minder werk overblijft wat niet vanuit huis gedaan kan worden. Maar we kunnen zeggen dat zo goed als alle kantoorwerk thuis prima gedaan kan worden.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Bekende thuiswerk baantjes zoals zoals het uitproberen van producten en het verpakken van folders en het monteren van producten zijn het meest populair.

Thuiswerken is meestal seizoengebonden, zo wordt er tegen de kerstdagen veelal thuiswerk aangeboden. Ook zien we een opleving van dergelijke baantjes rond Pasen en carnaval.

Huidige thuiswerk voorbeelden

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van de thuiswerk groepen. Assemblage en verpakking werk

 • emballage folders
 • pennen verpakken
 • verpakking artikelen
 • montage van speelgoed
 • de verpakking van eetwaar
 • creëren van kerststukjes
 • kerstcadeaus inpakken

Test producten

 • evalueren van huishoudelijke producten
 • testpersoon voor medicijn
 • uitproberen van nieuwe recepten
 • client rapportage en het keuren van websites

Vertaling en schrijven

 • het verpakken van enveloppen
 • vertalen teksten met behulp van computer
 • het schrijven van teksten

Internet banen

 • e-mail klikken
 • invullen vragenlijsten
 • verstuur e-mails
 • job webcam

Telewerken

 • call center
 • het verhandelen van producten online

Toekomst van Thuiswerk

Het thuiswerken zit in de lift, en het ziet er in de de komende tijd goed uit. Werkgevers zijn door de recessie gedwongen om uitgaven te besparen.

Het aannemen van thuiswerkers welke geen werkplek en reiskosten benodigd heeft, bespaard aanzienlijk in de kosten. En omdat een thuiswerker flexibel is in te zetten, bespaard dat ook aanzienlijk in de kosten. Een Europeaan werkt nu gemiddeld ongeveer 1,5 uur en meer per etmaal thuis.

Thuiswerken heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van een gewone baan. Wanneer een werknemer in een vertrouwde ambiance werkt, voelt hij zich over het algemeen gelukkiger.

Hierdoor is men in staat om productiever te zijn en zichzelf beter te concentreren. Roddelen over andere collega’s behoort tevens tot de verleden tijd.

Gratis thuiswerk en andere banen zoeken (ook zonder diploma) bij Adzuna en Joblift

Een thuiswerker is ook beter in staat om pieken in het productie proces op te vangen, en s’avond nog een aantal uurtjes door te gaan. Een kantoormedewerker delft hier echt het onderspit vergeleken met een thuiswerker.

Door het drukker worden op de Nederlandse wegen zal het gebruik van thuiswerkers ook toenemen.

Dagelijks staat een gemiddelde kantoormedewerker langer in een file, en dat kost heel wat tijd en dus geld. Behalve de investeringen op het wegennet, kosten de files het bedrijfsleven ongeveer 1 miljard euro jaarlijks.

Ten opzichte van een normale kontoorwerker heeft een thuiswerker een groot voordeel als het gaat om files. Genoeg redenen om de thuiswerker boven een normale fabrieks- of kantoormedewerker te verkiezen.

Home computer met internet

Een computer en internet, is iets wat niet meer weg te denken in een doorsnee huishouden. Daardoor is het in de toekomst gemakkelijker en goedkoper om een thuiswerker aan te nemen dan iemand in het kantoor.

Dit kan de werkgever de investering van een werkplek en de aansluiting voor het internet besparen, de thuiswerker heeft deze natuurlijk meestal al.

De kennis van met computers omgaan verbeteren bij de meerderheid van de mensen,omdat meer en meer mensen in het bezit zijn van een PC.

Inpakken thuis

De meest populaire vorm van thuiswerk is tot nu toe inpakwerk. Het is niet verwonderlijk, omdat je in de meeste gevallen geen scholing nodig hebt. En als je het samen met je familie en vrienden kan doen, kan het ook nog een gezellige activiteit zijn.

Ruimte voor opslag

Het kan heel zinvol zijn als je over een bergplaats beschikt. Om de nodige producten bij u af te leveren hoeft de leverancier dan minder regelmatig te rijden.

En de woonomstandigheid is ook cruciaal om de juiste inpak producten te kiezen. Want als je in een appartement woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken.

Inpakwerk: beschikbaarheid

De vraag naar dit soort werk is erg hoog, dit in tegenstelling tot het karwei dat wordt aangeboden. Deze banen zijn daardoor bijna nooit leverbaar. Kijk daarom regelmatig naar websites waar thuiswerk aangeboden wordt en reageer snel.

Geen diploma

Ja dat is het grootste pluspunt van een baan als inpakker. Om dit werk te doen, heb je geen opleiding of kwalificaties nodig. Mede jij kan deze baan doen, want er is geen leeftijd aan gebonden. De meest plezierige wijze van thuiswerken is voor velen een inpakbaan.

Eigen werktijden

U bepaalt zelf op welk moment u werkt, zolang het werk maar op tijd klaar is. Het maakt niet uit hoe laat je werkt, of het nu het middenin van de nacht of vroege ochtend. Ideaal als je kinderen overdag thuis mochten zijn.

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerk. Beschik je over de juiste vaardigheden en ben je een beetje handig.

Of dit soort thuiswerken past bij je vaardigheden is wel belangrijk om te weten. Bekijk ook goed of het assembleren van producten lichamelijk mogelijk is in uw situatie.

Een schuur voor opslag van producten kan ook handig zijn. Dan is er minder vervoer nodig tussen werknemer en fabrikant.

Werktuigen

Bepaalde instrumenten die je nodig mocht hebben, zullen normaal gesproken door de werkgever beschikbaar gesteld worden. Het moet dan wel om speciale gereedschappen gaan welke niet in een gewone bouwmarkt te koop zijn.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een speciale pers die delen van een product in elkaar perst. Het gaat dus om specifiek werktuigen wat een gemiddelde thuiswerker niet persoonlijk gekocht heeft.

Vaadigheden

Wat voor type werk je het beste kunt gaan doen moet je allicht helemaal zelf uitzoeken. In de meeste gevallen zal er een kwaliteitsinspectie plaats vinden door de werkgever.

De controle wordt vaak thuis uitgevoerd door de thuiswerker met behulp van een voorheen verzonden lijst met eisen.

Product examinator

Een andere populaire manier om geld te verdienen is thuis producten testen. Neem contact met ons op indien u hier in geïnteresseerd bent.

Ga wel bij u zelf te rade of u hiertoe in aanmerking zou kunnen komen. Ga niet beginnen als medicijn tester indien u tegenwoordig zelf medicijnen gebruikt.

In een dialoog worden de details allicht wel uitgelegd. Alvorens u zich aanmeldt moet u zichzelf goed realiseren welke vorm in de praktijk het beste bij u past. Zo bespaar je jezelf en de vertegenwoordiger een hoop tijd.

Een leuke bijkomstigheid bij het keuren van producten is dat je de geteste producten vervolgens gewoon mag houden. Het zijn doorgaans producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt.

We zullen mochten we die tegenkomen, ook producten in ons assortiment opnemen die niet altijd vanuit de thuis situatie uitgeprobeerd kunnen worden.

Thuiswerken op een PC

Het thuis werken op een PC groeit beduidend, omdat veel mensen thuis over een computer beschikken. Het thuiswerk op een PC wordt steeds meer aangeboden op het het net.

In het geval dat u in het bezit bent van een pc. Dan is het makkelijk om iedere dag het internet te raadplegen ofwel er thuiswerk aangeboden wordt.

Verdienste

Het uurloon dat je thuis zou kunnen beuren is €6,50 per uur. Het wordt veelal per maand uitbetaald en kan oplopen tot een uurloon van meestal €30.

Thuiswerken lichaamshouding

De juiste houding van je lichaam tijdens het thuiswerken op de home computer is uiterst belangrijk, vooral als je urenlang werkt op een PC.

Zet altijd je voeten vlak op de werkvloer, en zit ten alle tijde rechtop. Een stoel die een goede support voor de rug biedt geniet de voorrang.

Het is belangrijk om de stoel op de juiste hoogte in te stellen, het beeldscherm moet recht voor u zichtbaar zijn. De juiste houding tijdens het thuiswerk is zeer belangrijk naarmate je meer tijd gaat besteden aan je thuiswerkzaamheden.

Thuiswerk via de telefoon

Werken van thuis uit met telefoon is een aangename wijze om thuis te werken. Dat het telefonisch thuiswerken onder de thuiswerkers populair geworden is zal u dan ook niet verwonderen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, als dit soort baan jou aanspreekt. Telefonisch thuiswerk wordt vaak gedaan in combinatie met een home computer. Zo kunt u direct de info en de behaalde resultaten in de PC van uw chef opslaan.

Verdiensten

Je zult zo tussen de € 6,50 en de €15 per uur beuren. Dat is dan exclusief eventuele extra prestatiebonussen. Wij weten ondertussen uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de beloning per resultaat vaak redelijk hoog is.

Deel en inspireer anderen