Hoe Kom Ik Aan Geld

Op onze zoektocht naar hoe kom ik aan geld zijn bloggers zijn toch allemaal idioten, nietwaar? Tenminste dat is zo voor de rest van de wereld. Voor hen is bloggen gewoon een grap. Het is geen echte baan. Je kunt er geen geld mee verdienen. Laat staan de wereld te veranderen. Bloggen is slechts een trend. Een hobby. Dat is alles.

Is hoe kom je aan veel geld onzin?

Laat me je meer vertellen over hoe kom je aan veel geld. Oké, soms hebben boze tongen nog gelijk ook.
Waarom u geen geld kunt verdienen met bijvoorbeeld bloggen.
Nee je kunt geen geld verdienen met je blog zelf.


Ik heb het hier al uitgebreid besproken. “hoe kom ik aan veel geld met blogs” is geen business model. Maar je kunt een prachtig hoe kom je aan geld bedrijf bouwen rond je blog. Er wordt speciaal een hoe kom je snel aan geldblog voor gemaakt. Uw blog zal dan alleen dienen als marketingtool en hub. De pagina heeft weinig te maken met uw hoe kom ik snel aan geld blog.

Volgens de bekende AIDA-formule trekt uw blog de aandacht en houdt u geïnteresseerd. Maar de wensen en het perceel bereik je ergens anders.

Een goed voorbeeld is onze hoe kom ik aan extra geld blog zelf.

Het is het centrum van alle thuiswerk en verdien activiteiten. Maar er omheen staan de affiliate eenheden. Dit zijn de business units. De blog geeft alleen vleugels aan deze eenheden.

Toch zijn er nog steeds veel blogs die  advertenties in geld omzetten. Dus laten we eens kijken waarom reclamebanners nutteloos zijn.

Hoe kom je aan veel geld met Adsense

Adsense is echt de slechtste manier om aan geld te komen met een blog. Het is veel slimmer om uw expertise te verkopen, niet uw aandacht.

Bovenal zijn reclamebanners gewoon zo slecht omdat je massa’s verkeer nodig hebt. En veel verkeer is a) moeilijk en b) je focust te veel op jezelf. En doet er alles aan om meer te verdienen.

Maar u vergeet de belangrijkste persoon: uw lezer en potentiële klanten!

En laten we eerlijk zijn. Banners zorgen voor een mega slechte gebruikerservaring. Ik haat deze online magazines waar de hele achtergrond een reclamebanner is. En als je per ongeluk zelf klikt, kom je ergens anders terecht.

Is er iets vervelender dan dat?

Lucratievere hoe verdien ik veel geld manier

Hier hebben slimme bloggers zich gerealiseerd dat er een veel lucratievere manier is om geld te verdienen en om echte problemen van echte mensen op te lossen. Niet alleen verdien je meer geld, je maakt de wereld ook een betere plek. En ik bedoel, hey, wat wil je nog meer?

Hoe Kom Je Aan Geld

Als je deze mindset geïnternaliseerd hebt, dan stel je de voorwaarde om maandelijks niet 10€. Maar 1.000€ of 10.000€ om te zetten met je blog. Toen ik op deze manier begon te bloggen in 2012, was ik vrijwel de enige. Ondertussen zie ik steeds meer bloggers die zich op de volgende vier manieren concentreren.

Hoe kom ik direct aan geld

431 miljard dollar. Zo groot is de geld consultancy-industrie. En wij slimme hoe kom je direct aan geld bloggers zijn allemaal op de een of andere manier consultants.

Dat is toch reden genoeg om deze industrie in te gaan, nietwaar?

Dus je zit in de niche van de persoonlijkheidsontwikkeling? Bied dan coaching aan. Ben je in de webdesign niche? Bied dan webdesigndiensten aan.

Ik vind het concept van consulting en service zo geweldig omdat je meteen aan de slag kunt. Doe een openbaar bod op uw blog en bang ….. u bent op de markt!

Hoe kom ik snel aan veel geld

Een ander voordeel is dat je na verloop van tijd bepaalde patronen zult herkennen. U weet dan precies welke hoe kom ik snel aan veel geld problemen zich telkens weer voordoen. U kunt er bijvoorbeeld perfect uw eigen product voor maken.

Het is niets voor mij. Ik was een freelance webdesigner voor Flybysites en had er gewoon geen zin meer in. Ik ben vooral geïnteresseerd in de schaalbaarheid van digitale producten. Dat vind ik spannend.

Maar veel mensen belang bij hebben is aan directe uitwisseling. Er is een plek voor iedereen. En als u in de stemming bent voor advies en service, ga dan verder!

Voorbeeld:Mijn goede collega Walter Epp van Schreibsuchti biedt 1-op-1 coaching en rekent een 3-cijferig uurtarief. Werkt.

Hoe kom je makkelijk aan geld – Affiliate Marketing

Met hoe kom je toch makkelijk aan geld via Affiliate Marketing bespaart u op product creatie. Omdat u hier reclame maakt voor een product en er een commissie voor krijgt.

Het is een geweldige manier om bijvoorbeeld te testen of uw publiek behoefte heeft aan een dergelijk product.

Omdat digitale producten een hoge winstmarge hebben, bedraagt de commissie gemiddeld 50%. Dat maaktdeze wijze aan geld komen zo interessant.

Hoe kan ik online geld verdienen met fysieke producten

Maar ook fysieke producten zijn zinvol om online geld te verdienen  – zeker als ik denk aan het affiliate programma van Amazon. U kunt alles promoten, van boeken tot keukenmessen.

Zolang u kwalitatief hoogwaardige artikelen maakt volgens het thuiswerkmotto en u zich richt op uw basis. Zo kunt u uw blog monetariseren met affiliate marketing.

Helaas was het bij mij het geval dat er op dat moment geen geschikte producten waren. Dat is wat ik toen echt wilde. Daarom bied ik nu affiliate programma’s aan zodat anderen het beter kunnen hebben.

Ben Paul van Anti-Uni en Katharina Lewald van Bloggen für schlaue Frauen zijn hier goede voorbeelden van. We verdienen allemaal geld met de verkoop ervan. Win-win.

Eén banner met  een affiliate link

Velen blijven bij het banneridee en klappen slechts één banner en deponeren een affiliate link. Dat is oké. Maar het is nog beter als je extra content aanlevert. Maak bijvoorbeeld een eerlijk ervaringsverslag of leg de voordelen voor uw publiek opnieuw uit op uw eigen landingspagina.

Voorbeeld: Mijn mastermind collega Mark Maslow van MarathonFitness gebruikt affiliate marketing voor een deel van zijn omzet.

Hoe kan ik snel aan geld komen met eigen producten

Eigen producten zijn het meest interessant om snel aan geld te komen. Wat is er met u aan de hand? Want daar is de winstmarge het hoogst. Logisch, nietwaar?

Eigen producten kunnen in principe alles zijn. Het begint met digitale producten zoals …..

  • e-boeken
  • Video Cursussen
  • Lidmaatschap Pagina’s
  • plug-ins
  • Software

…. en eindigt met “fysieke” producten zoals seminars of echt fysieke producten.

Zoals ik in het begin al zei, verkoopt u hier uw eigen expertise.

Als u regelmatig en gratis content van hoge kwaliteit maakt. Zal een deel van uw publiek ook uw betaalde content kopen.

Het geheel ondersteunt ook het punt dat je door te bloggen een goede relatie met je abonnee hebt. En dat je product uit je huis komt. Dit zijn prachtige voorwaarden voor de verkoop.

Ik ben nog steeds boos dat ik mijn apenboek niet eerder heb gelanceerd. Daarom raad ik u aan om zo vroeg mogelijk met uw eigen product te beginnen.

Voorbeeld: Ik bied met mijn apenboek een e-boek en met mijn apenclan een lidmaatschapssite aan. Markus Cerenak daarentegen biedt met zijn masterclass seminars op locatie aan.

Blog vullen met hoge kwaliteit

Want in het begin is je blog slechts een lege huls. Dan moet je ze ijverig vullen met inhoud van hoge kwaliteit.

Na verloop van tijd worden uw inhoud, uw abonnees, uw zoekmachine rankings en uw merk veel waard:

Bedrijven krijgen interesse

En andere bedrijven zouden geïnteresseerd zijn om hem te kopen.

Dat was ook de reden waarom ik deze blog “thuiswerkblog” doopte. “Vladislav Melnik” is te ingewikkeld, in de eerste plaats. En ten tweede, te gehecht aan mijn persoon. Maar met “thuiswerkblog” heb ik nog steeds de mogelijkheid om de blog ergens te verkopen. Zelfs als ik dat niet van plan ben!

Voorbeeld: Brian Clark van Copyblogger heeft minstens één aanbod ontvangen. Om zijn blog te verkopen voor een bedrag van zeven cijfers. Het interessante is dat de koper alleen de blog wilde en niet de business units.

Maar Brian weigerde. Hij weet dat er op de lange termijn meer aan de hand is. En dat de blog het belangrijkste onderdeel is van het hele marketingmodel. Net als ik.

Hoe snel aan geld komen is geen grap

Hoewel de rest van de wereld denkt dat we allemaal dwazen zijn en hoe snel aan geld komen met bloggen slechts een grap is. Moet je het onderwerp niet onderschatten.

Bloggen is geen trend. Het is een serieus bedrijfsmodel.

Als vuistregel geldt dat als u zich wilt specialiseren in affiliate marketing, u meer bezoekers nodig heeft. Voor diensten en eigen producten is de winstmarge zo hoog dat minder verkeer voldoende is.

Bekijk De Hoe Kom Ik Aan Geld Video

Dat is over het algemeen de schoonheid van dit bedrijfsmodel. Je hebt niet veel bezoekers nodig. Je hebt gewoon de juiste mensen nodig.

Maar welke van de vier manieren u ook kiest, richt u zich in de eerste plaats op uw specialisme. Daarna kun je ze nog steeds vragen wat voor soort producten ze willen hebben.

Hoe kan ik aan geld komen met een blog?

Deel en inspireer anderen