Heeft u een thuis geld verdienen makeover nodig?

Wanneer u opstaat, grijpt u dan naar een kop koffie nog voor u uw ogen open hebt? Je dag goed beginnen zal bepalen hoe productief je bent. Ik sta elke dag op met de wekker van mijn hond. Ze is een van mijn twee Dalmatiƫrs en ze blaft elke dag op hetzelfde tijdstip. Ze wil naar buiten en heeft haar ontbijt nodig. Voordat ik opsta om voor ze te zorgen, neem ik even de tijd om me te concentreren. Ik heb een routine die me klaarstoomt voor mijn werkdag.

Stress kan de beste bedoelingen die je hebt als eigenaar van een thuis geld verdien bedrijf om zeep helpen. Daarom is het zo belangrijk dat je uitzoekt wat voor jou het beste werkt. Elke dag beginnen mensen een bedrijf vanuit huis en elke dag geven mensen het op en stoppen ermee. Je moet een plan hebben om succesvol geld te kunnen verdienen.

Ik weet dat iedereen een ochtendroutine heeft en als die voor jou werkt, moet je er niet mee rommelen. Er zijn mensen die dat niet hebben, dus ik weet dat deze dingen mij helpen en ze zullen jou helpen. Als je vanuit huis werkt en geld verdiend, heb je niemand die je vertelt wat je moet doen en wanneer je het moet doen.

Plan een schema

Jezelf inplannen in de tijd die je hebt is iets wat je moet doen als je vanuit huis werkt. Je schema verandert dagelijks als je vanuit huis werkt, vooral als je kinderen hebt. Je moet plannen, zodat je zoveel mogelijk gedaan krijgt in de tijd die je voor je bedrijf hebt uitgetrokken.

Hier zijn een paar dingen die voor mij een must zijn:

Ochtend gymnsatiek is een manier om het bloed in beweging te krijgen en je hersenen wakker te maken. Ik doe het voordat ik opsta en gedurende mijn dag.

1.) Douchen

Ik wil me de avond en de dag ervoor douchen, zodat je elke dag fris aan de dag kunt beginnen.

2.) Aankleden

Ik breng mezelf in een andere mindset dan wanneer ik uit bed kruip en meteen naar de computer ga. Het zet de toon voor mijn werkdag.

Of je nu de avond ervoor doucht of de volgende ochtend, het is jouw zaak, je moet je aankleden. Een goed opgemaakt persoon laat zien dat hij klaar is voor de werkdag. Ik heb het niet over een driedelig pak. Kom gewoon uit je badjas en trek comfortabele kleding aan.

Drink uw koffie of thee terwijl u uw lijst en planning voor de dag doorneemt. Eet een ontbijt om uw lichaam van brandstof te voorzien zodat het optimaal blijft functioneren.

Lichaamsbeweging

Enige vorm van lichaamsbeweging is goed voor je geest en je lichaam, als je traint is dat geweldig. Ik laat mijn honden elke dag uit. Ik voel me beter en jij ook als je je voorbereidt op je dag.

Ik stel een tijd en een limiet in voor alles wat ik doe, zodat ik niet word afgeleid, vooral op de computer. Facebook en twitter brengen me op een dwaalspoor en ik wil mijn dag niet doorbrengen met sociale media.

Ik plan zelfs een vaste tijd om te lunchen en pauzes te nemen. Onze hersenen hebben brandstof, water en rust nodig om op hun best te werken. Dit is waarom ik mijn pauzes in mijn dag inplan.

Ik moet ononderbroken tijd inplannen om telefoontjes te plegen en terug te bellen.

Ik suggereer niet dat je iets moet veranderen als wat je doet werkt, je wilt het niet in de war sturen. Ik heb gemerkt dat als ik iets dat op mijn lijstje staat niet uitstel, het mijn momentum opbouwt en het voor mij gemakkelijker is om dingen gedaan te krijgen. Negeer niet hoe belangrijk het is om gefocust te blijven. Afleiding kan het beste geld verdien plan om zeep helpen.

Mijn gezinsleven

Als vader wil ik de tijd die ik met mijn gezin doorbreng niet in gevaar brengen. Ik neem een ochtend de tijd om het eten klaar te maken dat ik nodig heb om gezonde maaltijden voor de week te maken. Ik doe de was terwijl ik werk en voeg een uur huishoudelijk werk toe aan mijn trainingsschema.

Het is een uitdaging om te voorkomen dat ik me op sommige dagen overbelast voel, maar zonder een plan zou ik de hele dag door ploeteren en niets gedaan krijgen.

De sleutel tot thuiswerken en geld verdienen is het opstellen van een routine die voor jou werkt. Maak een plan en zorg dat je je afspraken nakomt. Je zult merken dat sommige dingen beter werken dan andere. Je kunt het veranderen, jij bent de baas.

Voor jezelf zorgen is het allereerste wat je moet plannen. We zijn bereid om ons uiterlijk een make-over te geven om ons beter te voelen over onszelf. Hoe je vanuit huis werkt doet er wel degelijk toe. Heb je een thuiswerk make over nodig om je goed te voelen over je thuisbedrijf?

Productieve instelling

Je bent productiever als je je goed voelt, wat momentum opbouwt en voor je het weet is er een verschuiving in je houding. Thuis geld verdienen en werken is een keuze en een productieve instelling begint bij jezelf.

Je hebt verplichtingen tegenover je gezin en verantwoordelijkheden tegenover je bedrijf. Het kost tijd en energie, dus kijk naar je routine en pas het aan om jou en je bedrijf te ondersteunen.

Ik werk samen met mensen en werk alleen met bedrijven die producten, zakelijke mogelijkheden en experts hebben die klaar staan om je te begeleiden en te ondersteunen. Deze geweldige mensen werken actief in de marketing business.

Artikel Bron: https://EzineArticles.com/expert/Debra_DeHoff/600311

Deel en inspireer anderen