Groningen

Thuiswerk kan een oplossing brengen voor mensen in de provincie Groningen. Maar niet alleen in Groningen want dankzij het internet zijn er geen grenzen meer.

En het werkt eigenlijk heel erg simpel. Bijna alle banen die je vanuit je huis kunt doen zou je thuiswerken kunnen noemen.

In Holland zijn er op dit moment ongeveer 250.000 thuiswerkers actief bezig met het verdienen van een extra inkomen.


Want er komen alsmaar meer mensen die een extra salaris willen bijverdienen.

Een selectie thuiswerk aanbieders in de provincie Groningen

Stadskanaal

De Grens
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Wildervank

Rokla
Nijverheidsstraat 95
9648 JE Wildervank

Hengelo (O)

Flexwerf
Droogdokstraat 1-1
7553GW Hengelo (O)

Flexwerf
Droogdokstraat 1-1
7553GW Hengelo (O)

www.flexwerf.nl

Bijna alle banen zijn momenteel door de komst van de computer thuis uit te voeren.

We kunnen zelfs beweren dat buiten bepaalde sectoren zoals de bouw en het vervoer er geen arbeid meer overblijft dat niet thuis toegepast kan worden.

Gratis thuiswerk en andere banen zoeken (ook zonder diploma) bij Adzuna en Joblift

Bijna alle kantoorwerk kan tegenwoordig thuis worden gedaan. Tot de bekendere vormen van thuiswerken horen het testen van producten. En het monteren van onderdelen en het verpakken van folders en dergelijk.

Veel werk wordt rond kerst aangeboden en zijn derhalve meestal seizoen gebonden.

Thuiswerk en de toekomst

De toekomst ziet er wat betreft het thuiswerken veel belovend uit. Werkgevers worden gedwongen door de crisis om uitgaven te besparen. Het inzetten van thuiswerkers kan een tamelijke kosten besparing opleveren, omdat die geen werkplek en reiskosten nodig heeft.

Flexibiliteit is buiten de kostenbesparing ook een voordeel wanneer het gaat om iemand die thuiswerkt. Een individu uit Europa werkt thuis ongeveer zo’n 1,5 uur.

Thuis werken heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere baan. Als een werknemer in zijn eigen vertrouwde omgeving werkt, voelt hij zich veelal gelukkiger.

Zo is iemand in staat om productiever te zijn en kan men zich beter richten op zijn job. Roddelen over collega’s behoren mede tot het verleden.

Het opvangen van pieken in de productie door een paar uur door te werken, is voor een thuiswerker ook gemakkelijker.

Door het drukker worden op de Nederlandse wegen zal het gebruik van thuiswerkers ook toenemen.

Een kantoormedewerker staat elk kalenderjaar langer in de file en kost centen en tijd. Behalve de investeringen op het wegennet, kosten de files het bedrijfsleven bij benadering 1 miljard euro jaarlijks.

Ten opzichte van een normale kantoorwerker heeft een thuiswerker een groot voordeel als het gaat om files. Genoeg redenen om de thuiswerker boven een normale fabrieks- of kantoormedewerker te verkiezen.

Een computer

Nagenoeg iedereen beschikt hedendaags wel over een PC met een internetaansluiting. Daardoor is het nu en in de toekomst eenvoudiger en voordeliger om een thuiswerker te laten werken dan iemand op kantoor.

Omdat een thuiswerker vaak al over een internetverbinding en een PC beschikt is dat voor een fabrikant een stuk aantrekkelijker.

De kennis om met computers om te gaan is bij de meeste personen steeds beter geworden doordat steeds meer mensen een home computer bezitten.

Thuiswerk Inpakken

Het populairste type thuiswerken is nog steeds inpakken. Omdat je er in de meeste gevallen geen diploma’s voor nodig hebt, is dat niet zo vreemd. En dat kan ook nog gezellig zijn als je het tezamen met je vrienden en familie doet.

Ruimte voor opslag

Het kan heel nuttig zijn als je over een magazijnruimte beschikt. Om de nodige producten bij u af te leveren hoeft de leverancier dan minder regelmatig te rijden.

En de woonomstandigheid is ook cruciaal om de juiste inpak producten te kiezen. Want als je in een appartement woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken.

Het inpakken aanbod

Een ieder wil graag een inpakbaan hebben, maar jammer genoeg worden deze niet zoveel aangeboden. Inpak vacatures zijn daarom meestal niet beschikbaar. Snel reageren op een beschikbare inpakbaan is daardoor belangrijk.

Geen diploma nodig

Ja dat is het grootste voordeel van een baan als inpakker. Om dit werk te doen, heb je geen opleiding of kwalificaties nodig. Mede jij kan deze baan doen, want er is geen leeftijd aan gebonden. De meest plezierige wijze van thuiswerken is voor velen een inpakbaan.

Eigen werktijden

U bepaalt zelf op welk moment u werkt, zolang het werk maar op tijd klaar is. Het maakt niet uit hoe laat je werkt, of het nu het midden van de nacht of vroege ochtend. Of als het zo mocht zijn dat u kroost heeft die overdag thuis zijn.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerken. Of dit soort thuiswerken past bij je vaardigheden is wel belangrijk om te weten.

Of uw lichaam sterk genoeg is om producten te kunnen monteren is ook iets om over na te denken.

Een schuur voor opslag van producten kan ook handig zijn. Vervoer tussen de opdrachtgever hoeft vervolgens ook niet elke dag te gebeuren.

De werkgever stelt normaal gesproken de nodige werktuigen beschikbaar mocht je deze nodig hebben. Het moet dan wel om speciale werktuigen gaan welke niet in een normale bouwmarkt te koop zijn.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een speciale pers die delen van een product in elkaar perst. Het gaat dus om specifiek werktuigen wat een gemiddelde thuiswerker niet persoonlijk gekocht heeft.

Vaadigheden

Wat voor type werk je het beste kunt gaan doen moet je bijgevolg helemaal zelf uitzoeken. In de meeste gevallen zal er een kwaliteitsinspectie plaats vinden door de werkgever.

De controle wordt vaak thuis uitgevoerd door de thuiswerker met behulp van een eerder verzonden lijst met eisen.

Uitproberen van producten

Thuis producten uitproberen is een zeer populaire wijze om thuis wat extra inkomen te verdienen. Neem contact met ons op als u hier in geïnteresseerd bent.

Ga wel bij u zelf te rade of u hiervoor in aanmerking zou kunnen komen. Ga niet beginnen als medicijn tester indien u tegenwoordig zelf medicijnen gebruikt.

In een persoonlijk onderhoud worden de details natuurlijk wel uitgelegd. Alvorens u zich aanmeldt moet u zichzelf goed realiseren welke vorm in de praktijk het beste bij u past.

Dit kan een hoop tijd uitsparen voor u en de werkgever. Bij het product onderzoeken is leuk dat je vaak het geteste product kan houden na het uitproberen.

Het zijn doorgaans producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt. We zullen mochten wij die tegenkomen, ook producten in ons assortiment opnemen die niet altijd vanuit de thuis situatie getest kunnen worden.

Thuiswerk op een home computer

Het thuis werken op een PC groeit danig, omdat veel mensen thuis over een pc beschikken.

Het thuiswerken op een PC wordt steeds meer aangeboden op het het net. In het geval dat u in het bezit bent van een pc. Dan is het makkelijk om elke dag het internet te raadplegen of er thuiswerk aangeboden wordt.

Inkomsten

Het arbeidsloon wat je thuis per uur kunt beuren ligt zo rond de € 6,50. Het kan zelfs oplopen tot € 30 per uur, en wordt meestal maandelijks betaald.

Werkhouding thuiswerk

Als je veel tijd doorbrengt met het werken op een pc, is de houding van je lijf uiterst belangrijk. Ga altijd rechtop zitten en zet allebei voeten vlak op de werkvloer.

Gebruik bij voorrang een kantoorstoel die de onderzijde van je rug juist ondersteund. Stel de stoel zo in dat je het computerscherm recht voor je ziet staan.

Je zult als je meer tijd met het werken met de home computer, merken dat een goede lichaamshouding je werk een stuk lichter zal maken.

Thuiswerk via de telefoon

Werken van thuis uit met telefoon is een aangename wijze om thuis te werken. Dat het telefonisch thuiswerken onder de thuiswerkers populair geworden is zal u dan ook niet verwonderen. In samenspel met het werken met de telefoon wordt in de regel vaak gebruik gemaakt van een PC.

De behaalde resultaten kunnen op die manier direct in de computer van uw opdrachtgever online opgeslagen worden. Natuurlijk worden de telefoon kosten door de werkgever betaald.

Verdiensten

Je zal zo tussen de € 6,50 en de €15 per uur verdienen. Dat is dan exclusief eventuele bijkomend prestatiebonussen. Wij weten ondertussen uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de beloning per resultaat vaak redelijk hoog is.

Deel en inspireer anderen