Goed Betaalde Banen Zonder Diploma + De Vacatures

Goed betaalde banen zonder diplomas zijn er, maar de vacatures zijn er vaak niet.Een goede manier om goed betaalde baan zonder diploma te vinden is Adzuna te raadplegen. Op de ADZUNA website kun je momenteel kiezen uit ongeveer 250.000 banen.

Thuiswerken inpakwerk is een baan waar zelden een diploma wordt gevraagd. En het is handig om de tijd tussen het huishouden en de kinderen te verdelen.

Maar daar stopt het niet, want raar maar zeker waar. Er zijn hoog betaalde top banen op Adzuna beschikbaar waar je dus geen opleiding voor nodig hebt.

In dit artikel hebben we een aantal van die top banen voor je op een rijtje gezet.

Geld verdienen zonder opleiding

Geld verdienen zonder een opleiding kunnen thuiswerk banen zijn maar ook fulltime banen. Een leuke baan zonder diploma lijkt een steeds grotere wending te nemen. En daar dragen de technische ontwikkelingen, zoals internet aan bij.

Goed Betaalde Banen Zonder Diploma

Goed betaald werk zonder diploma aanbieders zoals Adzuna zijn er weinig. Zij dienen als uitstekend intermediair tussen vraag en aanbod.

Op de Adzuna website kun je op je gemak een passende geld verdienen zonder opleiding job vinden. En dat zonder dat je er een opleiding voor nodig hebt.

Je zult verrast zijn voor welke top jobs geen opleiding vereist is. Het lijkt wel of je voor de hogere banen minder papieren nodig hebt.

Goed betaalde banen zonder diploma via Adzuna

Er is een grote vraag naar goed betaalde banen zonder een diploma. Op de Adzuna website is men op zoek naar serieuze ongeschoolde werkers.

Om banen te vinden op de Adzuna website, moet je specifiek zijn. Dus niet alleen de term thuiswerk te gebruiken. Maar ook de zoekterm dakdekker of booreiland of bijvoorbeeld:.

  • luchtverkeersleider
  • productiewerker
  • parlementslid
  • piloot
  • administratief werk
  • telefonisch werk
  • produkt tester
  • bankier
    enz.

Ja dat zijn allemaal banen waarvoor je geen opleiding nodig hebt. Dus Rutte heeft waarschijnlijk geen opleiding genoten. Wisten we eigenlijk al toch ;).

Aanbod van goed betaald werk zonder diploma

Het aanbod van goed betaald werk zonder een diploma op het internet is enorm. Via Adzuna zal het niet lang duren voordat u goed betaalde banen zonder opleiding vind.

;

 

Maar geef de moed nooit te snel op. Want goed betaald werk zonder diploma behoort echt tot de mogelijkheden.

Als u maar genoeg tijd besteedt aan het zoeken naar thuiswerk. Later meer waar verdien je veel thuiswerk informatie.

Banen waar je geen diploma voor nodig hebt

Hier volgt eerst een reeks banen waarvoor geen opleiding of diploma nodig is.

In het volgende laten we u eerst kennis maken met de top 10 van functies zonder studie. Het hangt ook af van de grootte van het bedrijf waarvoor je werkt.

Hoe groter en beter bekend het bedrijf is, hoe groter de kans dat u meer verdient. Al was het maar omdat er vaak collectieve overeenkomsten zijn.

1. Parlementslid

Om lid van het parlement te worden heb je niet eens training nodig! Voorwaarde is dat u over de kwaliteiten beschikt om een kandidaat te zijn. Een lid van een gekozen politieke partij ontvangt 9.542 euro per maand.

Daarnaast zijn er nog andere maandelijkse betalingen, zoals de onkostenvergoeding van ca. 4.300 euro. Andere parlementsleden ontvangen tussen 5.000 Euro en 9.500 Euro per maand.

U kunt dit “beroep” zonder enige opleiding uitoefenen. Het is een van de best betaalde beroepen zonder diploma. Maar de kans om gekozen te worden zonder kwalificatie is klein.

2. Luchtverkeersleider

Het startsalaris van een luchtverkeersleider is 6.000 euro per maand! Zoals ik al zei, het startsalaris! Afhankelijk van uw specifieke activiteit en luchthaven, kan het salaris ook hoger liggen.

Je hoeft niet te studeren, maar een LBO afsluiting is een voorwaarde. Kennis van het Engels is ook verplicht.

Luchtverkeersleiders hebben een grote verantwoordelijkheid. Zij zorgen ervoor dat het luchtverkeer soepel verloopt.

Vanuit de toren houden ze de processen in de gaten. En zorgen ze ervoor dat de vliegtuigen elkaar niet hinderen.

3. Werken op een booreiland in de Noordzee

Waarschijnlijk de klassieker op het gebied van goedbetaalde banen. Een baan op een booreiland in de Noordzee.

goed betaald werk zonder diplomaHet gemiddelde salaris bij dit soort jobs zonder diploma die goed verdienen is 4.500 euro per maand. Dit omvat loodgieters, monteurs, koks, enz. Arbeiders verdienen tussen de 3.000 euro en 3.500 euro per maand.

Ingenieurs verdienen zelfs 7.000 euro, maar een universitair diploma is hiervoor een voorwaarde.

Booreiland baan

Een klus op een booreiland is erg vermoeiend. Maar ook zeer goed betaald. Iedereen die een technische opleiding heeft, heeft een zeer goede kans.

Maar werknemers op een booreiland genieten ook andere voordelen. Kosten voor het reizen van en naar de site betaald de werkgever.

Werkkleding wordt verstrekt en de kosten voor accommodatie, eten, etc. worden gedekt door het bedrijf.

De werktijden zijn 14/30, dat wil zeggen 14 dagen werken met een 12-urige werkdag en vervolgens 30 dagen vakantie. Gedeeltelijk ook vanaf 14/21, dus 14 werkdagen en 21 vrije dagen.

4. Vliegtuigpiloot

Ja, zelfs als piloot van een vliegtuig heb je geen universitair diploma nodig. Maar je hoeft alleen maar een stage te voltooien. Het salaris na de opleiding ligt tussen de 3.000 en 4.000 euro per maand.

Het hoge salaris is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarvoor u werkt. En of u met passagiers- of vrachttoestellen vliegt. In de loop van de tijd verdienen kapiteins natuurlijk veel meer.

Het nadeel van deze baan zonder diploma is dat je zelf voor de pilotenopleiding betaalt. En dat kost tussen de 100.000 en 150.000 euro! Lufthansa belooft echter de kosten onder de 100.000 euro te brengen en de stagiair financieel te ondersteunen.

5. Bankier

Hier kun je tussen de 3.000 en 3.500 euro per maand verdienen zonder universitair diploma. Een LBO opleiding om bankier te worden is ook geen voorwaarde.

Net als bij Google hebben veel banken ingezien dat een certificaat niet erg betekenisvol is. Daarom moet je jezelf als bankier bewijzen in rollenspellen en sollicitatiegesprekken.

Het beroep van bankbediende is zeer gewild. Gemiddeld zijn er 30 sollicitanten per baan.

Als u bij een bank of spaarbank wilt werken, bent u waarschijnlijk werkzaam in de verkoop.

Je adviseert klanten over geld en financiën. Vaak moet je bepaalde verkoopdoelstellingen halen.

6. Lopende band bij BMW, Porsche of VW

De taken die medewerkers aan de lopende band bij BMW, Porsche of Volkswagen uitvoeren, zijn eenvoudig. Het gemiddelde maandsalaris ligt tussen de € 2.500 en € 3.000 per maand.

Er kunnen echter ook min of meer significante afwijkingen zijn. Dit hangt af van in welke afdeling je werkt en welke diensten je hebt. Het is ook belangrijk dat dit geen 40 uur per week is, maar meestal 35 uur.

Daarnaast zijn er ook winstdeelnemingspremies, die kunnen oplopen tot 8.000 euro of meer.

Lopende band klinkt eenvoudig en de activiteit zelf is dat ook. Maar de werknemers moeten wel ploegen draaien, wat een grote uitdaging kan zijn. Niet alleen de gezondheid, maar het sociale leven kan eronder lijden.

7. Jager

Het beroep van jager verdiend ook een goed salaris zonder diploma. Professionele jagers kunnen tot 3.100 euro per maand verdienen. Ook hier geldt weer dat dit sterk afhankelijk is van de beroepservaring.

Jagers hebben de taak om de gezonde dierenwereld in stand te houden. Daarnaast wordt de wildpopulatie gereguleerd door de jacht.

Bovendien zorgen professionele jagers voor het behoud van de biotoop. In dit beroep moet u geen problemen hebben met vroeg opstaan.

Vooral door het werken in de vrije natuur behoort dit tot de leuke banen zonder opleiding.

8. Belastingadviseur

Als werknemer van een belasting advies bureau verdient u gemiddeld 3.100 euro per maand. Natuurlijk zijn er bijna geen bovengrenzen.

Als je het heel goed doet en voor een gerenommeerd advocatenkantoor werkt. Dan kunnen je verdiensten als belastingadviseur vele malen hoger zijn.

Maar belastingzaken zijn zeker niet ieders kopje thee.

Dit is een van de best betaalde banen zonder diploma.

Een universitair diploma is niet nodig.

Houd er ook rekening mee dat er een hoog faalpercentage is.

9. Rij-instructeur

Rijinstructeurs in stedelijke gebieden verdienen ruim 3.000 euro per maand. Wie had dat gedacht?

In structureel zwakke regio’s is het cijfer echter aanzienlijk lager.

Als rij-instructeur moet je niet bang zijn! Je hebt een sterk zenuwstelsel nodig, zitvlees hebben en moet flexibel blijven.

Dus alweer goede jobs zonder diploma en er volgen er meer.

10. Dakdekker

Dakdekkers verdienen veel in vergelijking met andere banen zonder diploma. Gemiddeld verdienen ze ook gemiddeld tussen de 2.500 en 3.000 euro per maand.

Voorwaarde is een diploma lager middelbaar onderwijs en natuurlijk een vervolgopleiding.

Afhankelijk van activiteiten zijn ook hogere salarissen haalbaar.

Baan zonder opleiding als zelfstandige

best betaalde banen zonder diplomaBanen zonder opleiding met meer dan 30.000 euro loon per jaar zijn zeldzaam en moeilijk te realiseren als werknemer.

Als voorbeeld hebben we het werk van een afgevaardigde hierboven opgesomd. Hoewel het natuurlijk geen “beroep” in die zin is.

En als je geen opleiding hebt en toch veel geld wilt verdienen. Dan is er in veel gevallen geen weg meer om een eigen bedrijf heen.

Als zelfstandige onderhandelt u rechtstreeks met uw klanten. Daarom heb je het in de hand wat je maandelijks verdient. Het inkomen van zelfstandigen fluctueert meestal.

Dus in dit gebied moet je te concentreren op je jaarinkomen.

Ondernemers moeten vaak zelf hun start-ups financieren.

Goed salaris zonder diploma

Naast de beroepen waarvoor je een gediplomeerd vakman moet zijn. Kun je als zelfstandige zonder diploma elke baan hebben en een goed salaris verdienen.

Zoals iemand het treffend verwoordde, je moet bereid zijn om veel te leren. Hier zijn een paar goed salaris voorbeelden zonder diploma.

Maar de volgorde heeft niets te maken met de hoogte van het inkomen. De volgorde wordt dus willekeurig gekozen.

Affiliate marketing

Zoals u kunt zien zijn er veel beroepen zoals de zogenaamde online affiliate marketing jobs.

Denk niet dat het gemakkelijk is om snel rijk te worden met bloggen of Youtube video’s. Het is een lange weg naar zonder diploma veel geld verdienen succes.

Exploitant van een online winkel

Het opzetten van een online winkel gaat ook gepaard met een aantal uitdagingen.

Naast het feit dat je als exploitant sterke concurrentie hebt, om Amazon en eBay maar te noemen. Heb je natuurlijk ook een goed product nodig om te verkopen.

U moet ook het een en ander weten over zoekmachine optimalisatie. U wilt immers dat uw producten op het internet te vinden zijn.

Copywriter,  Journalist, APP-ontwikkelaar of programmeur

Als programmeur, app-ontwikkelaar etc. kunt u uw diensten ook online aanbieden als zelfstandig ondernemer. Niemand zal je om training vragen.

Maar natuurlijk moet je je in een baan zonder opleiding kunnen bewijzen wat je kunt. Zo heeft u bijvoorbeeld al een app ontwikkeld en op de markt gebracht. Verwijs er dan naar.

Hetzelfde geldt voor copywriters en journalisten. De voorwaarden zijn geenszins beschermd en iedereen kan als freelancer werken.

Voor velen is de droom bij uitstek: als zelfstandige van thuis uit online werken.

Bij  soort leuk werk zonder diploma zijn bestaan geen grenzen aan wat je kunt verdienen.

Offline goed betaalde banen zonder diploma

Verkoopmedewerker

Als medewerker in de verkoop heb je zelfs de kans op een goed betaalde baan zonder opleiding. Met een jaarsalaris van meer dan 30.000 euro.

Persoonlijke kwaliteiten zijn hier van toepassing boven een diploma. In de verkoop moet je mensen overtuigen.

Als het u lukt om dit te doen en te bewijzen. Dan is niemand geïnteresseerd in uw kwalificaties. Zolang u bestellingen of klanten afhandelt.

Ambachtslieden

Het is misschien moeilijk te geloven, maar ambachtslieden kunnen veel geld verdienen. Zolang het geen beroep is waarvoor een opleiding nodig is, zal niemand vragen naar uw opleiding.

In Scandinavië zijn bedrijven wanhopig op zoek naar ambachtslieden. De inkomsten voor goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma bedragen daar ruim 30.000 euro per jaar.

Model

Ter vergelijking, modellen hebben een vrij hoog uurloon. Maar het hangt er sterk van af waarvoor je model staat.

En of je al een naam voor jezelf hebt gemaakt. Je hebt geen “opleiding” in de klassieke zin van het woord nodig.

U werkt samen met modellenbureaus die de bestellingen voor u verzamelen.

Professionele fotografie

Het worden van een professioneel fotograaf is niet gemakkelijk maar zeker haalbaar. Dit zijn ook banen zonder opleiding met een jaarinkomen van meer dan 30.000 euro. Uw inkomen is sterk afhankelijk van uw “naam”.

Houd er ook rekening mee dat er in fotografie veel concurrentie is.

Het is daarom makkelijker in een niche, zoals bruiloftsfotografie.

Andere geld verdienen zonder opleiding banen

Slechts enkele bedrijven bieden thuis geld verdienen zonder opleiding. We hebben het over bedrijven  waar een variëteit aan thuiswerk wordt geboden.

Er kunnen er op de vraag- en aanbod websites vacatures worden gevonden. Kijk ook even in andere goed betaald werk zonder diploma categorieën.

baan zonder opleiding

Er kan namelijk in de categorie administratie bijvoorbeeld werk worden aangeboden. Vacatures zonder opleiding dat vanuit huis verricht kan worden.

En dat geldt ook voor de categorie klantenservice, waar callcenters nogal eens thuiswerk aanbieden. Het aanbod van best betaalde banen zonder diploma is op het internet te vinden.

En zal niet zo snel worden aangeboden door bijvoorbeeld een uitzendbureau.

Om niet afhankelijk te zijn van het aanbod om te kunnen thuiswerken. Kan het aan te raden zijn om de eigen kwaliteiten te benutten. En als freelancer vanuit huis te gaan werken.

Welke baan verdient goed zonder diploma

Er zijn volop mensen, die een specifieke opleiding hebben genoten en werkzaam zijn in een beroep. Banen zonder diploma welke ook vanuit huis kunnen beoefend. U kunt daarbij denken aan een boekhouder. Maar ook aan een kapster of aan een telemarketeer.

Freelance hobbyist thuiswerker

Hebt u geen opleiding, maar wel een hobby, zoals het maken van kleren. Dan kunt u ook thuiswerken via vacatures zonder diploma freelancer.

U kunt dan diensten aanbieden als het vermaken van kleding, repareren van kleding. Of het zelf ontwerpen en maken van bijvoorbeeld verkleedkostuums.

Je kunt ook goed betaald werk zonder diploma vinden als freelancer. Waar specifieke kennis, een hobby, werkervaring of een opleiding de grondslag van kan vormen.

Kamer van Koophandel als zelfstandige

Als u begint met freelance goed verdienende banen. Dan kunt u zich als zelfstandige inschrijven bij de Kamer van Koophandel. En u als zelfstandig ondernemer melden bij de belastingdienst.

U kunt echter ook, als er sprake is van beperkt bijverdienen met thuiswerken. De inkomsten opgeven bij de belastingaangifte onder “overige inkomsten”. U dient wel belasting te betalen over de inkomsten.

Indien u in loondienst gaat thuiswerken. Dan zal de werkgever zorgen voor de inhouding en afdracht van belasting en premies.

Voordelen goed verdienen zonder opleiding

Thuis jobs die goed verdienen zonder opleiding biedt voordelen voor bedrijf en thuiswerker. Het bedrijf kan zo besparen op de kosten van een kantoorplaats. En de thuiswerker kan veelal in vrijheid zelf de werkuren bepalen.

Er zijn natuurlijk veel werkzaamheden die thuis kunnen worden uitgevoerd. En wat dat betreft ligt er nog altijd een grote markt open voor bedrijven. Bedrijven die het aandurven om werk uit te besteden.

Uiteraard zijn er ook nadelen aan goed betaald werk zonder diploma en ervaring,. Zoals het ontbreken van persoonlijk contact met collega’s.

Maar niet iedereen zit te wachten op het sociale aspect. Iets dat normaal gesproken aan het werken met collega’s verbonden is.

Wel is het zo dat thuiswerkers de nodige discipline moeten opbrengen. Dit om de opgedragen werkzaamheden binnen de termijn te verrichten.

Dat kan invulling krijgen door dezelfde werktijden aan te houden. Of door een strakke planning rond andere activiteiten heen te maken.

Wat zijn de best betaalde banen zonder diploma

Met thuiswerken geld verdienen is geschikt voor een brede doelgroep.

Ook voor studenten op zoek naar best betaalde banen zonder diploma. En voor vaders en moeders, die hun tijd leuk willen indelen.

Ook personen, die om bepaalde redenen geen baan kunnen bemachtigen. Zij kunnen zich storten op de wereld van het thuiswerken.

De thuiswerkbanen liggen weliswaar niet voor het oprapen. Maar wie echt wil werken zal zeker slagen een leuke baan te bemachtigen.

Wil je niet helemaal in huis opgesloten zijn. Maar toch je eigen tijd indelen en vanuit huis werkzaam zijn. Dan zijn er ook meerdere mogelijkheden.

Zoals de verkoop van de producten als consulent. Hier organiseer je party’s, en vervolgens producten verkoopt.

Hoe meer je omzet hoe meer geld je kunt verdienen.

Goed betaalde jobs met secundair diploma

Vinden van goed betaalde jobs met alleen een secundair diploma. Werkzoekenden die goed betaalde jobs zonder hoger diploma zoeken, kunnen worden ontmoedigd. Zeker  als ze de functie-eisen doornemen. Toch hoef je niet voor elke baan een hoger diploma te hebben. Want er zijn bedrijven die ook veel kansen bieden aan laaggeschoolden.

Keuken assistent

Als keukenassistent helpt u de chef met de planning van koud en warm eten. Plus het onderhoud en de service van uw keuken. Ervaring in de catering kan een aanwinst zijn.

Industriële schoonmaker

Een industrieel schoonmaker is verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van diverse apparatuur. Er zijn geen speciale diploma’s voor schoolverlaters en 50-plussers zijn ook welkom. U moet voorbereid zijn op nacht- of avondwerk.

Werken met machines

Een diploma van het lager aanvullend onderwijs, bij voorkeur in elektriciteit, machine werker of elektronica. Dit is meestal voldoende om als monteur aan de slag te gaan. Je moet klaar zijn om fysiek werk te doen zoals het omgaan met sloophamers, trilwalsen. En zoals men vaak zegt dat zwaar werk goed betaald wordt.

Bijna altijd vacatures

Bovendien zijn er via Adzuna bijna altijd continue vacatures voor elektriciens, mecaniciens, technici. Als je een gespecialiseerd diploma hebt, heb je een goede kans op goed betaald werk . Vergeet niet dat interim-carrières vaak leiden tot een langdurige baan.

Goed salaris zonder diploma valkuilen

Er zijn helaas ook valkuilen ten aanzien van het thuiswerken.

Ingaan op goed salaris werk zonder diploma is niet zonder risico. Blijkbaar zijn er nog altijd personen, die er met open ogen intrappen. Want nep thuiswerk is nog altijd actueel.

U kunt nep herkennen aan of u eerst een bedrag moet overmaken. Of dat u eerst naar een duur telefoonnummer moet bellen. Om vervolgens niets concreets in handen te krijgen.

Mocht er twijfel bestaan over aangeboden thuiswerk? Zoek dan naar ervaringen van anderen.

En dat kan door de zoekmachine te gebruiken. En een aantal trefwoorden van het thuiswerk in te vullen.

U komt er dan al snel achter of u er inderdaad niet op in moet gaan. En dat moet in elk geval nooit als u ook maar een cent moet betalen.

Voor werk buitenshuis bent u toch nooit gevraagd om eerst geld te betalen.

Dus dat principe geldt ook voor goed betaalde banen zonder diploma.

Conclusie: Intellectuele nederigheid is de sleutel tot succes

Google ziet “intellectuele nederigheid” als de sleutel tot succes. En niet als cijfers op een leerschool diploma.

Google kan het weten, het een van de meest succesvolle bedrijven. En een van de populairste jobs die goed verdienen werkgevers ter wereld.

Laszlo Bock verstaat onder intellectuele nederigheid het niet al te zeer van zichzelf overtuigd zijn. Dat is precies wat succesvolle mensen onderscheidt, met of zonder opleiding.

Als u deze sleutel voor uzelf persoonlijk kunt gebruiken. En kunt kiezen in een branche waar u zich prettig voelt, dan bent u op de goede weg.

Volg deze weg consequent en u zult zien dat u soms veel meer dan 30.000 euro per jaar kunt verdienen. Zelfs voor banen waar je geen diploma voor nodig hebt.

John Frinking

Hallo, ik kan je helpen om thuis geld te verdienen en je hebt geen diploma's nodig
John Frinking
Deel en inspireer anderen