Goed Betaalde Banen Zonder Diploma + De Vacatures

Goed betaalde banen zonder diploma zijn er wel degelijk. Maar de vacatures zijn er jammer genoeg vaak niet. Goed betaald werk zonder diploma te vindt je bij Adzuna. Op de ADZUNA website kun je momenteel kiezen uit ongeveer 250.000 banen.

Thuiswerken inpakwerk zijn de best betaalde banen. Maar aan de eenzame top staat een eigen website met internet marketing. Ideaal om tijd tussen het huishouden en de kinderen te verdelen. Wil je meer weten over deze best betaalde manier van thuiswerken zonder hoge investeringen? Neem dan vrijblijvend een kijkje in de “Online Geld Verdienen Gids”.

Maar daar stopt het niet, want raar maar zeker waar. Adzuna heeft goed betaaldevacatures  zonder opleiding. En je hebt er dus echt geen diploma voor nodig.

Maar we hebben goed betaalde jobs zonder diploma voor je gevonden.

Vacatures zonder ervaring of diploma

Vacatures zonder diploma en ervaring kunnen thuiswerk banen zijn. Maar het kunnen natuurlijk ook fulltime banen zijn. Een leuke baan zonder dat diploma lijkt een steeds grotere wending te nemen. En daar draagt de techniek, zoals internet aan bij.

Goed Betaalde Banen Zonder Diploma

Top 10 best betaalde banen aanbieders zoals Adzuna zijn er weinig. Zij dienen als uitstekend middel tussen vraag en aanbod.

Bij Adzuna kun je vacatures zonder opleiding vinden. Je zult verrast zijn hoeveel goed betaalde banen Adzuna heeft. Het lijkt wel of je voor de beste betaalde banen minder opleiding nodig hebt.

Goed betaalde banen zonder diploma via Adzuna

Er is een grote vraag naar goed betaalde werkzaamheden zonder diploma. De Adzuna website heeft vaste baan vacatures zonder benodigd diploma.

Wees specifiek met zoeken naar een fulltime baan zonder opleiding. Dus niet alleen goed betaalde banen gebruiken. Maar ook de zoekterm dakdekker of booreiland of bijvoorbeeld:.

 • luchtverkeersleider
 • productiewerker
 • parlementslid
 • piloot
 • administratief werk
 • telefonisch werk
 • produkt tester
 • bankier
  enz.

Dat zijn allemaal hoog betaalde salaris vacatures zonder diploma en ervaring. Dus Rutte heeft geen beste opleiding genoten? Wisten we eigenlijk al toch ;).

Aanbod van goed betaald werk zonder diploma

Goed betaald werk zonder opleiding vacatures via Adzuna aanbod. U vind hier honderden best betaald werk zonder diploma.

 

Geef nooit op om goed betaalde werkzaamheden te vinden. Want een goedbetaalde job zonder opleiding is echt mogelijk. Als u maar genoeg tijd besteedt aan het zoeken naar thuiswerk. Later meer werk zonder opleiding informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Top 10 van best betaalde banen

Hier volgen vacatures zonder diploma en ervaring.

Maak eerst kennis met de top 10 best betaalde banen. Het salaris hangt ook af van de grootte van het bedrijf waarvoor je werkt.

Hoe groter en beter bekend het bedrijf is. Des te groter de kans dat u een hoog betaalde salaris verdient.

1. Parlementslid

Om lid van het parlement te worden heb je geen diploma nodig! U dient alleen geschikt te zijn om een kandidaat te zijn. Een lid van een gekozen politieke partij ontvangt 9.542 euro per maand.

Naast het betaalde salaris zijn er nog andere maandelijkse inkomsten. Zoals de vergoeding voor onkosten van ca. 4.300 euro. Andere leden ontvangen een salaris van tussen de 5.000 Euro en 9.500 Euro per maand.

U kunt dit hoog betaalde salaris beroep zonder een opleiding uitoefenen. Het is een van de best verdienende banen zonder opleiding. Maar de kans om gekozen te worden zonder geschiktheid is klein.

2. Luchtverkeersleider

Het betaalde startsalaris van een luchtverkeersleider is 6.000 euro per maand! Zoals ik al zei, het startsalaris! Afhankelijk van activiteit en luchthaven kan het meer zijn.

Je hoeft niet te studeren, maar een LBO afsluiting is een voorwaarde. Kennis van het Engels is ook verplicht.

Gratis thuiswerk en andere banen zoeken (ook zonder diploma) bij Adzuna en Joblift

Luchtverkeersleiders hebben een zware taak. Zij zorgen ervoor dat het luchtverkeer soepel verloopt.

Vanuit de toren houden ze de processen in de gaten. En zorgen ze ervoor dat de vliegtuigen elkaar niet hinderen. Dat is nummer 2 van goed betaald werk zonder diploma.

3. Werken op een booreiland in de Noordzee

De klassieker op het gebied van goed betaald werk zonder diploma. Werken op een booreiland in de Noordzee.

goed betaald werk zonder diplomaHet salaris bij deze vacature zonder opleiding is +/- 4.500 euro p.m.

Dit omvat:

 • loodgieters
 • monteurs
 • koks
 • enz.

Werknemers verdienen tussen de 3.000 euro en 3.500 euro per maand.

Ingenieurs verdienen zelfs 7.000 euro, maar een diploma is dan wel een voorwaarde.

Booreiland baan

Een baan op een booreiland is erg vermoeiend. Maar heeft ook zeer goede salarissen. Iedereen die een technische opleiding heeft, heeft een zeer goede kans.

Maar werknemers op een booreiland genieten ook andere voordelen. Kosten voor het reizen van en naar de site betaald de werkgever.

Werkkleding wordt verstrekt en de kosten voor wonen, eten, etc. worden gedekt door het bedrijf.

De werktijden voor deze baan zonder opleiding zijn 14/30. Dat wil zeggen 14 dagen werken met een 12-urige werkdag en 30 dagen vakantie. Gedeeltelijk ook 14/21, dus 14 werkdagen en 21 vrije dagen.

4. Vliegtuigpiloot

Zelfs als piloot van een vliegtuig heb je geen diploma nodig. Maar je hoeft alleen maar een stage te voltooien. Het betaalde salaris na de opleiding ligt tussen de 3.000 en 4.000 euro per maand.

Het hoog betaalde salaris is afhankelijk van de maatschappij waarvoor je werkt. En of u met passagiers- of vracht vliegt. In de loop van de tijd verdienen kapiteins natuurlijk veel meer.

Dit soort vacatures zonder diploma heeft een nadeel. En dat is dat je zelf de opleiding betaalt. En dat kost tussen de 100.000 en 150.000 euro! Lufthansa belooft echter de kosten onder de 100.000 euro te brengen en de stagiair financieel te ondersteunen.

5. Bankier

Met deze fulltime baan zonder opleiding kun je tussen de 3.000 en 3.500 euro p.m. verdienen. Zelfs een LBO diploma om bankier te worden geen voorwaarde.

Net als bij Google weten veel banken dat de beste diploma niet veel zegt. Daarom moet je jezelf als bankier bewijzen in rollen en gesprekken.

Het beroep van bankier is zeer gewild. Gemiddeld zijn er 30 kandidaten per vacature.

Als u bij een bank wilt werken, bent u bijna altijd werkzaam in de verkoop.

Je adviseert klanten over geld en financiën. Vaak moet je een bepaald doel halen.

6. Lopende band bij BMW, Porsche of VW

Het lopende band werk bij BMW, Porsche of Volkswagen is eenvoudig. Het gemiddelde maandsalaris ligt tussen de € 2.500 en € 3.000.

Er kunnen echter ook min of meer belangrijke afwijkingen zijn. Dit hangt af van in welke afdeling je werkt en welke diensten je hebt. Het is ook belangrijk dat dit geen 40 uur per week werk is, maar meestal 35 uur.

Daarnaast zijn er ook winst premies, dat extra salaris kan oplopen tot 8.000 euro of meer.

Lopende band banen zonder opleiding klinkt eenvoudig. En de activiteit zelf is dat ook. Maar de werknemers moeten wel ploegen draaien. En dat kan best een grote uitdaging zijn. Niet alleen de gezondheid, maar het sociale leven kan eronder lijden.

7. Jager

Een jager verdiend ook een goed salaris zonder benodigd diploma. Beroeps jagers kunnen tot 3.100 euro per maand verdienen. Ook hier geldt dat dit salaris sterk afhankelijk is van de ervaring.

Jagers hebben de taak om de gezonde dierenwereld in stand te houden. Daarnaast wordt de populatie van het wild gereguleerd door de jacht.

Bovendien zorgen jagers voor het behoud van de biotoop. Een nadeel met deze banen zonder een diploma. Je moet geen problemen hebben met vroeg opstaan.

Het werken in de natuur is zeer gewild. Daarom behoren deze tot de beste goed betaald werk zonder diploma.

8. Belastingadviseur

Belasting advies bureau vacatures hebben een gemiddeld salaris van 3.100 euro per maand. Bij dit soort banen zijn er bijna geen bovengrenzen.

Als je het heel goed doet en voor een gerenommeerd kantoor werkt. Dan kan je salaris als adviseur vele malen hoger zijn.

Maar belasting is zeker niet ieders kopje thee.

Maar dit is een van de best verdienende banen zonder opleiding.

Een goed diploma is niet nodig.

Houd er ook rekening mee dat er een hoog percentage is dat faalt.

9. Rij-instructeur

Rij-instructeurs in stedelijke gebieden verdienen ruim 3.000 euro per maand. Wie had dat gedacht?

In structureel zwakke regio’s is het cijfer echter aanzienlijk lager.

Als rij-instructeur moet je niet bang zijn! Je moet een sterk zenuwgestel en zitvlees hebben en flexibel zijn.

Dus alweer goed betaald werk zonder een diploma en er volgen meer.

10. Dakdekker

Dakdekkers verdienen veel t.o.v. andere banen zonder opleiding. Gemiddeld verdienen ze ook tussen de 2.500 en 3.000 euro per maand.

Je moet wel een diploma l.b.o. en een vervolg opleiding.

Afhankelijk van het soort werk is een hoger inkomen mogelijk.

Baan zonder opleiding als zelfstandige

best betaalde banen zonder diploma

Een baan vinden zonder een opleiding hoger dan 30.000 euro loon per jaar zijn zeldzaam. En als werknemer moeilijk waar te maken. Maar als zelfstandige absoluut haalbaar.

Als voorbeeld hebben we het werk van een Kamerlid hierboven genoemd. Hoewel het natuurlijk geen “beroep” in die zin is.

En als je geen diploma hebt en toch een goed salaris wilt verdienen. Dan is er in veel gevallen geen weg meer om een eigen bedrijf heen.

Als zelfstandige onderhandelt u rechtstreeks met uw klanten. Daarom heb je het zelf  in de hand wat je maandelijks salaris is. Het verdienende inkomen van een zelfstandige fluctueert meestal.

Dus in dit gebied moet je te concentreren op je jaarsalaris.

Ondernemers moeten vaak zelf hun start-ups financieren.

Goed salaris zonder diploma

Naast de beroepen waarvoor je een gediplomeerd vakman moet zijn. Kun je als zelfstandige zonder enig diploma elke baan hebben. En je een goed salaris is er zeker te verdienen.

Zoals iemand het treffend verwoordde, je moet bereid zijn om veel te leren. Hier zijn een paar hoog betaalde salaris voorbeelden zonder opleiding.

Maar de volgorde heeft niets te maken met de hoogte van het inkomen. De volgorde is willekeurig.

Affiliate marketing

Zoals u kunt zien zijn er veel beroepen zoals online affiliate marketing.

Het is niet makkelijk om snel rijk te worden met bloggen. Het is een lange weg het best betaalde werk succes.

Exploitant online winkel

Het opzetten van een online winkel heeft ook een aantal uitdagingen.

Naast het feit dat je als exploitant sterke concurrentie hebt. Amazon en eBay om er een paar te noemen. Heb je natuurlijk ook een goed product nodig om te verkopen.

U moet ook het een en ander weten over zoekmachine vindbaarheid. U wilt immers dat uw producten op het internet te vinden zijn.

Copywriter,  journalist, APP-ontwikkelaar of programmeur

Als programmeur, app-ontwikkelaar etc. kunt u uw diensten ook online aanbieden als zelfstandig ondernemer. Niemand zal je om een diploma vragen.

Maar je moet jezelf in een baan zonder een diploma kunnen bewijzen. Heeft u bijvoorbeeld al een app ontwikkeld en op de markt gebracht. Verwijs er dan naar bij het baan vinden zonder een diploma te hebben.

Hetzelfde geldt voor copywriters en journalisten. De voorwaarden zijn geenszins beschermd en iedereen kan als freelancer werken.

Voor velen is de droom bij uitstek: als zelfstandige van thuis uit online werken.

Bij  dit soort werk zonder opleiding bestaan geen inkomsten grenzen.

Offline best betaalde banen zonder diploma

Verkoopmedewerker

Medewerker in de verkoop is een ook een goede vacature. En zeker een van de best betaalde banen zonder diploma. Met een jaarsalaris van meer dan 30.000 euro.

Persoonlijke kwaliteiten is hier beter dan een goed diploma. In de verkoop moet je mensen overtuigen.

Als het u lukt om dit te doen en te bewijzen. Dan is niemand geïnteresseerd in uw opleiding. Zolang u bestellingen of klanten maar afhandelt.

Ambachtsman

Moeilijk te geloven, maar een ambachtsman kan goed geld verdienen. Niemand zal vragen naar een diploma. Zolang het geen banen zijn waarvoor een opleiding nodig is.

In Scandinavië zijn bedrijven wanhopig op zoek naar ambachtsman. Goed betaalde banen voor vrouwen zonder opleiding verdienen daar ruim 30.000 euro p.j.

Model

Ter vergelijking, modellen hebben een vrij hoog uur salaris. Maar het hangt er sterk van af waarvoor je model staat.

En of je al een naam voor jezelf hebt gemaakt. Je hebt geen “diploma” in de klassieke zin van het woord nodig.

U werkt samen met bureaus die de bestellingen voor u verzamelen.

Beroeps fotograaf

Het worden van een goede fotograaf is niet gemakkelijk maar goed haalbaar. Dit zijn ook jobs zonder opleiding met een jaarinkomen van meer dan 30.000 euro. Uw inkomen hangt sterk af van uw “naam”.

Houd er ook rekening mee dat er in beroeps fotografie veel rivaliteit is.

Het is daarom makkelijker in een niche, zoals fotograaf voor bruiloften.

Thuiswerk zonder een diploma

Enkele bedrijven bieden thuiswerk zonder een beroeps diploma. We hebben het over bedrijven waar goed thuiswerk wordt geboden.

Er kunnen er op de vraag en aanbod websites vacatures worden gevonden. Kijk ook naar andere goed betaalde baan zonder een diploma vacatures.

baan zonder opleiding

Er kan in de categorie kantoor ook werk worden aangeboden. Vacatures zonder verplicht diploma dat vanuit huis verricht kan worden.

En dat geldt ook voor klanten-service vacatures. Waar callcenters nogal eens thuiswerk aanbieden. Het aanbod van best betaald werk zonder opleiding is groot.

En zal niet zo snel worden aangeboden door een uitzend-bureau.

Om niet afhankelijk te zijn van het aanbod om te kunnen thuiswerken. Kan het aan te raden zijn om de eigen kwaliteiten te benutten. En als freelancer vanuit huis te gaan werken.

Thuiswerken als kapper of boekhouder

Er zijn volop mensen, die een specifieke opleiding hebben genoten. En op die manier werkzaam zijn in een beroep. Werk zonder beroeps diploma kan ook thuis worden gedaan. U kunt daarbij denken aan een boekhouder. Maar ook aan een kapster of aan een internet marketing.

Freelance hobbyist

Hebt u geen diploma, maar wel een hobby, zoals het maken van kleren. Zoek dan je hobby via freelance vacatures zonder opleiding.

U kunt zich dan aanbieden voor het vermaken of repareren van kleding. Of het zelf ontwerpen en maken van verkleed kostuums.

Je kunt ook goed betaalde jobs zonder opleiding vinden als kleermaker. Waar kennis, een hobby of werkervaring de grondslag van kan vormen.

Kamer van Koophandel als zelfstandige

Als u begint met freelance goed betaalde banen. Dan kunt u zich als zelfstandige inschrijven bij de Kamer van Koophandel. En u als zelfstandig ondernemer melden bij de belasting-dienst.

U kunt als er sprake is van beperkt extra inkomen met thuiswerken. Dan de inkomsten opgeven onder “overige inkomsten”. U dient wel belasting te betalen over de inkomsten.

Indien u in loondienst gaat thuiswerken. De werkgever zal dan voor de inhouding zorgen. En ook voor de betaling van belasting en premies.

Voordelen goed verdienen zonder opleiding

Thuis banen die goed verdienen zonder opleiding bieden vele voordelen. Het bedrijf kan zo besparen op de kosten van een werkplaats. En de thuiswerker kan in vrijheid zelf de werkuren bepalen.

Er zijn natuurlijk veel klussen die thuis kunnen worden uitgevoerd. En wat dat betreft ligt er nog altijd een grote markt open voor bedrijven. Bedrijven die het aandurven om werk uit te besteden.

Er zijn ook nadelen aan goed betaald werk zonder ervaring of diploma. Zoals het ontbreken van persoonlijk contact met collega’s.

Maar niet iedereen zit te wachten op het sociale aspect. Iets dat normaal gesproken aan het werken met collega’s verbonden is.

Wel is het zo dat thuiswerkers de nodige discipline moeten opbrengen. Dit om de opgedragen klus binnen de termijn te verrichten.

Dat kan door dezelfde werktijden aan te houden. Of door een goede planning rond andere bezigheden te maken.

De best betaalde banen zonder opleiding

Thuiswerk  banen zijn geschikt voor een brede doelgroep.

Ook voor studenten die best betaalde banen zonder opleiding zoeken. En voor vaders en moeders, die hun tijd leuk willen indelen.

Ook personen, die om bepaalde redenen geen baan kunnen bemachtigen. Zij kunnen zich storten op de wereld van het thuiswerken.

De baantjes voor thuiswerk liggen weliswaar niet voor het oprapen. Maar wie echt wil werken zal zeker slagen een goede baan te bemachtigen.

Wil je niet helemaal in huis opgesloten zijn. Maar toch je eigen tijd willen indelen en thuis te werken. Dan zijn er veel goed betalende opties.

Zoals de verkoop van de producten als consulent. Hierbij organiseer je party’s, en je vervolgens producten verkoopt.

Hoe meer je omzet hoe meer salaris je kunt verdienen.

Goed betaalde jobs met secundair diploma

Vinden van goed betaalde jobs met alleen een secundair diploma. Goed betaalde jobs zonder hoger diploma zoekenden kunnen worden ontmoedigd. Zeker als ze de functie-eisen doornemen. Toch hoef je niet voor elke baan een hoger diploma te hebben. Want er zijn bedrijven die ook veel kansen bieden aan laag geschoolden.

Keuken assistent

Als assistent in de keuken helpt u de chef met de planning van eten. Plus het onderhoud en de service van uw keuken. Ervaring in de catering kan een aanwinst zijn.

Schoonmaker voor bedrijven

Een schoonmaker voor een bedrijf is belast voor het reinigen apparatuur. Er zijn geen opleidingen voor nodig en 50-plussers zijn ook welkom. U moet voorbereid zijn op nacht- of avondwerk.

Werken met machines

Een diploma van het lager aanvullend onderwijs is vereist. Bij voorkeur in elektriciteit, machine werker of elektronica. Dit is meestal voldoende om als monteur aan de slag te gaan. Je moet klaar zijn om zwaar werk te doen zoals het omgaan met sloophamers, trilwalsen. En zoals men vaak zegt dat zwaar werk goed betaald wordt.

Bijna altijd vacatures

Er zijn via Adzuna altijd vacatures voor elektriciens en monteurs. Als je een vakdiploma hebt, heb kans op de best betaalde job. Vergeet niet dat ervaring vaak leidt tot een langdurige baan.

Goed betalende job valkuilen

Er zijn helaas ook valkuilen ten aanzien van het thuiswerken.

Goed betaalde job zonder diploma is niet zonder risico. Blijkbaar zijn er nog altijd personen, die er met open ogen intrappen. Want nep thuiswerk is nog altijd actueel.

U kunt nep herkennen aan of u eerst een bedrag moet overmaken. Of dat u eerst naar een duur nummer moet bellen. Om vervolgens zonder iets concreets in handen te krijgen.

Mocht er twijfel bestaan over aangeboden thuiswerk? Zoek dan naar ervaringen van anderen.

En dat kan door de zoekmachine te gebruiken. En een aantal trefwoorden van het thuiswerk in te vullen.

U komt er dan al snel achter of u er inderdaad niet op in moet gaan. En dat moet in elk geval nooit als u ook maar een cent moet betalen.

Voor werk buitenshuis bent u toch nooit gevraagd om eerst geld te betalen.

Dus dat principe geldt ook voor goed betaalde banen zonder enige diplomas.

Conclusie: Intellectuele nederigheid is de sleutel tot succes

Google ziet “intellectuele nederigheid” als de sleutel tot succes. En niet die goede cijfers van een leerschool diploma.

Google kan het weten, het is een van de meest succesvolle bedrijven. En werkgever van de populairste banen die goed betalen.

Laszlo Bock verstaat onder intellectuele nederigheid. Het niet al te zeer van zichzelf overtuigd zijn. Dat is precies wat succesvolle mensen onderscheidt. Mensen met of zonder beroeps diploma.

Als u deze sleutel voor uzelf persoonlijk kunt gebruiken. En als u kunt kiezen voor iets waar u zich prettig bij voelt. Dan bent u op de goede weg.

Volg deze weg consequent en u zult zien dat u soms veel meer dan 30.000 euro per jaar kunt verdienen. Zelfs voor vacatures zonder diploma en ervaring.

Deel en inspireer anderen