Gelderland

Door de lagere verdiensten en de stijgende prijzen wordt het voor een gezin moeilijker om rond te komen. Thuiswerk kan dan een oplossing brengen. En dat is niet zo moeilijk uit te leggen. Bijna alle werk wat je ook thuis kunt doen valt onder de noemer thuiswerken.

In Nederland zijn er op dit moment bij benadering 250.000 thuiswerkers actief bezig met het verdienen van een extra inkomen. Want er komen alsmaar meer mensen die een extra salaris willen bijverdienen.

Aanbieders van thuiswerk banen

Dinxperlo

IPC Dinxperlo Verpakkingsbedrijf
Beggelderdijk 35
7091 HE Dinxperlo

Doesburg

Introlife
Seringenlaan 25
6982 CA Doesburg

Etten

LSW Marketing
Strik 21
7075 AH Etten

Gendt

Carla Maris
Kommerdijk 13
6691 MK Gendt

Hellouw

Look & Feel Good International
De Morgen 24
4174 GW Hellouw

Heukelum

Thuiswerkcentrale
Zuiderlingedijk 11
4161 BM Heukelum

Huissen

Thuiswerk voor jou
Dr Ariensstraat 32
6851 MK Huissen

Tiel

Total Bodycare
Duifkruid 17
4007 ST Tiel

Flexwerf
Droogdokstraat 1-1
7553GW Hengelo (O)

Modern thuiswerken

Het thuis weven van tapijten en het rollen van sigaren heeft plaats gemaakt voor het thuiswerken van vandaag.

Bijna alle vormen zijn momenteel door de komst van de computer thuis uit te voeren. We kunnen zelfs beweren dat buiten bepaalde sectoren zoals de bouw en het vervoer er geen bezigheid meer overblijft dat niet thuis toegepast kan worden. Bijna alle kantoorwerk kan heden ten dage thuis worden gedaan.

Gratis thuiswerk en andere banen zoeken (ook zonder diploma) bij Adzuna en Joblift

Tot de bekendere vormen van thuiswerken horen het testen van producten, het assembleren van onderdelen en het verpakken van folders en dergelijk. veel werk wordt rond kerst aangeboden en zijn derhalve meestal seizoen gebonden.

Toekomst van Thuiswerken

Thuiswerken neemt toe, en de toekomst ziet er goed uit. Werkgevers worden gedwongen door de crisis om kosten te besparen. Het inzetten van thuiswerkers kan een tamelijke kosten besparing opleveren.

Omdat die geen werkplek en reiskosten nodig heeft. Ongeacht kostenbesparend loonarbeid is een thuiswerker ook flexibel. Een Europeaan werkt nu naar schatting 1,5 uur of meer per dag thuis. Thuis werken heeft veel voordelen ten opzichte van een reguliere baan.

Als een arbeider in zijn eigen vertrouwde omgeving werkt, voelt hij zich veelal gelukkiger. Zo is iemand in staat om productiever te zijn en kan men zich beter richten op zijn job. Roddelen over collega’s behoren mede tot het verleden.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Het opvangen van pieken in de productie door een paar uur door te werken, is voor een thuiswerker ook gemakkelijker. Een kantoormedewerker legt het hier af in vergelijking met een thuiswerker.

Door het drukker worden op de Nederlandse wegen zal het gebruik van thuiswerkers ook toenemen. Een kantoormedewerker staat elk kalenderjaar langer in de file en kost centen en tijd.

Behalve de investeringen op het wegennet, kosten de files het bedrijfsleven bij benadering 1 miljard euro jaarlijks. Ten opzichte van een normale kantoorwerker heeft een thuiswerker een aanzienlijk voordeel als het gaat om files.

Een computer

Nagenoeg iedereen beschikt hedendaags wel over een PC met een internetaansluiting. Daardoor is het nu en in de toekomst eenvoudiger en voordeliger om een thuiswerker te laten werken dan iemand op kantoor.

Omdat een thuiswerker vaak al over een internetverbinding en een home computer beschikt is dat voor een fabrikant een stuk aantrekkelijker. Het gros van de bevolking bezit alreeds een home computer en leert er steeds beter mee om gaan.

Thuiswerk Inpakken

Het populairste type thuiswerk is nog steeds inpakken. Omdat je er in de meeste gevallen geen diploma’s voor nodig hebt, is dat niet zo vreemd. En dat kan ook nog gezellig zijn als je het tezamen met je vrienden en familie doet.

Het bewaren van producten

Een pluspunt bij inpakwerk kan zijn als je ook in het bezit bent van een opslagruimte. De opdrachtgever hoeft dan niet zo vaak te vervoeren om de producten af te leveren.

En de manier waarop je woont is ook belangrijk, om zo de juiste inpak producten uit te kiezen. Want als je op de tiende woonlaag woont, is het niet bepaald bijdehand om te kiezen om rijwielen in te gaan pakken.

Het inpakken aanbod

Een ieder wil graag een inpakbaan hebben, maar jammer genoeg worden deze niet zoveel aangeboden. Inpak vacatures zijn daarom meestal niet beschikbaar. Snel reageren op een beschikbare inpakbaan is daardoor belangrijk.

Geen diploma

Ja dat is het grootste voordeel van een baan als inpakker. Je hebt voor dit soort van baan geen enkele soort van scholing nodig. Mede jij kan deze baan doen, want er is geen leeftijd aan gebonden. De meest plezierige manier van thuiswerken is voor velen een inpakbaan.

Eigen werktijden

U bepaalt zelf wanneer u werkt, zolang het werk maar op tijd klaar is. Het maakt ook niet uit of je s’nachts werkt of s’morgens vroeg. Of als het zo mocht zijn dat uw kroost heeft die overdag thuis zijn.

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerken. Beschik je over de juiste vaardigheden en ben je een beetje handig.

Of dit soort thuiswerken past bij je vaardigheden is wel belangrijk om te weten. Of uw lichaam sterk genoeg is om producten te kunnen monteren is ook iets om over na te denken.

Wat ook belangrijk is, of u een ruimte heeft waar je dingen kunt opslaan. Vervoer tussen de opdrachtgever hoeft dan ook niet elke dag te gebeuren.

De werkgever stelt normaal gesproken de nodige werktuigen beschikbaar mocht je deze nodig hebben. Het moet dan wel om speciale werktuigen gaan welke niet in een normale bouwmarkt te koop zijn.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een speciale pers die delen van een product in elkaar perst. Het gaat dus om specifiek werktuigen wat een gemiddelde thuiswerker niet persoonlijk gekocht heeft.

Vaadigheden

Wat voor type werk je het beste kunt gaan doen moet je bijgevolg helemaal zelf uitzoeken. In de meeste gevallen zal er een kwaliteitsinspectie plaats vinden door de werkgever.

Met behulp van een lijst zal er bij de arbeider thuis meestal een controle op kwaliteit plaats vinden. Alvorens het project begint, kunt u alle vragen met uw chef bespreken.

Uitproberen van producten

Thuis producten uitproberen is een zeer populaire wijze om thuis wat extra inkomen te verdienen. Neem contact met ons op als u hier in geinteresserd bent. Voor het testen van producten, moet u wel weten of u ervoor geschikt bent.

Het is bijvoorbeeld niet raadzaam om medicijnen te keuren wanneer u zelf medicijn gebruikt. In een onderhoud worden de details natuurlijk wel uitgelegd. Alvorens u zich aanmeldt moet u zichzelf goed realiseren welke vorm in de praktijk het beste bij u past. Dit kan een hoop tijd uitsparen voor u en de werkgever.

Bij het product onderzoeken is leuk dat je vaak het geteste product kan houden na het uitproberen. Het zijn doorgaans producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt.

We zullen mochten wij die tegenkomen, ook producten in ons assortiment opnemen die niet altijd vanuit de thuis situatie getest kunnen worden.

Computer thuiswerken

Het werken met een home computer groeit enorm, omdat een groeiend aantal mensen thuis een computer hebben staan. En werkgevers hebben steeds meer werk dat op een computer gedaan kan worden.

Heb je een PC met een internetaansluiting? Wanneer je namelijk zelf ook een PC met internet bezit is het makkelijker om thuiswerk banen te vinden.

Hoogte van het salaris

Het loon dat je met thuiswerken kunt verdienen is ongeveer € 6,50 per uur. Het kan zelfs oplopen tot € 30 per uur, en wordt meestal maandelijks uitbetaald.

Werkhouding thuiswerk

Als je veel tijd doorbrengt met het werken op een pc, is de houding van je lichaam uiterst belangrijk. Gebruik bij voorrang een kantoorstoel die de onderzijde van je rug juist ondersteund.

Stel de stoel zo in dat je het computerscherm recht voor je ziet staan. Je zult als je meer tijd met het werken met de home computer, merken dat een goede houding je werk een stuk lichter zal maken.

Thuiswerk via de telefoon

Handelen van thuis uit met telefoon is een aangename wijze om thuis te werken. Dat het telefonisch thuiswerken onder de thuiswerkers populair geworden is zal u dan ook niet verwonderen.

In samenspel met het werken met de telefoon wordt in de regel vaak gebruik gemaakt van een home computer. De behaalde resultaten kunnen op die manier direct in de computer van uw opdrachtgever online opgeslagen worden. Natuurlijk worden de telefoon kosten door de werkgever betaald.

Verdiensten

Je zal zo tussen de € 6,50 en de €15 per uur beuren. Eventuele overwerk of prestatiebonussen voor dienen extra uitbetaald worden. Er bestaan echter ook bedrijven die alleen prestatie verdienste betalen.

Wij weten inmiddels uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de beloning per resultaat vaak tamelijk hoog is.

Een persoon die af en toe vanuit de huis situatie werkt is geen echte thuiswerker. Zij doen al het werk thuis en er wordt geen werk uitbesteed. Zij hebben ook geen eigen bedrijf.

Inpakwerkzaamheden en het jassen van garnalen zijn de meest voorkomende vormen van thuiswerk. Een thuiswerker in fictieve dienstbetrekking is iemand die niet in een echte betrekking werkt.

Of een thuiswerker bij iemand in een fictieve aanstelling werkt wordt aan het begin van een overeenkomst beoordeeld. Wanneer er slechts 30% in de maand betaald word wordt er soms van de voorwaarden afgeweken.

En dat hoeft dan niet tot een fictieve functie te leiden. Maar gaat het in de betrekking om een fictieve relatie, dan kan dit een blijvende afwijking zijn.

Deel en inspireer anderen