Geld Verdienen Voor Kinderen

Tips voor geld verdienen voor kinderen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als kind probeerde uit te zoeken hoe ik geld kon verdienen. Ik heb geprobeerd om honkbalkaarten te verkopen. Ook zou ik zou extra klusjes doen rond het huis.

Geld Verdienen Voor Kinderen

Ik probeerde zelfs een club op te richten voor andere kinderen in de buurt om er lid van te worden en hen een lidmaatschapsgeld te laten betalen!

De meeste van mijn vrienden waren ook geïnteresseerd in eenvoudige manieren om als kind geld te verdienen.

Nu ik ouder ben geworden, realiseer ik me dat veel kinderen vandaag de dag zijn zoals ik toen was. Ze zijn op zoek naar wat extra geld te verdienen.

Gelukkig zijn er vandaag de dag veel meer manieren voor kinderen om geld te verdienen dan toen ik nog een kind was, vooral dankzij de technologie.

Daarom presenteer ik 51 manieren voor kinderen om geld te verdienen. Laten we eerlijk zijn, kinderen willen geld zodat ze dingen kunnen kopen, en ze de waarde van het werken voor geld leren is een geweldige les voor hen om te leren.

De ideeën die ik hieronder opsom, bestrijken een heleboel verschillende gebieden en zijn goed voor kinderen tot tieners. Ik heb de lijst op deze manier gemaakt zodat er voor elk kind hier iets op staat.

Met dat gezegd, laten we beginnen met 51 eenvoudige manieren om als kind geld te verdienen!

51 Gemakkelijke manieren voor kinderen om geld te verdienen.

#1. Start een limonadekraam

Dit is het klassieke voorbeeld bij het bedenken van manieren om als kind geld te verdienen. Koop gewoon wat pakjes limonade, haal een waterkruik, wat plastic bekers en een stoel en hang wat rond bij de weg.

Natuurlijk helpt het ook om een bordje te hebben, net als een straat met behoorlijk verkeer.

Als je echt inventief wilt worden, voeg dan ook een voedingsmiddel toe. Afgelopen zomer, toen mijn vrouw en ik terug in haar woonplaats waren, zijn we een wandeling gaan maken en kwamen we een aantal kinderen tegen met een limonadekraam.

Ze verkochten ook muesli repen en pretzels met een glas limonade.

Ik heb ook enkele kinderen de limonade zien overslaan en gewoon flessen water zien verkopen. Er zijn dus 3 tips in één!

#2. Maak fotoboeken

Als je digitaal geneigd bent om geld te verdienen, is het maken van fotoboeken voor mensen een geweldige manier om geld te verdienen. We nemen allemaal tonnen digitale foto’s en dan zitten ze gewoon op onze telefoons of computers.

Je kunt aanbieden om een aantal van de foto’s te maken en een fotoboek samen te stellen voor mensen.

Ik stel voor dat je eerst een paar foto’s voor jezelf maakt of zelfs een paar gratis foto’s aanbiedt aan een paar mensen om er goed in te worden en wat goede mond-tot-mondreclame op gang te krijgen.

#3. Doe extra klusjes

Dit is waarschijnlijk een van de makkelijkste manieren om als kind geld te verdienen. Gewoon een gesprek met mama en papa over je klusjes. Misschien kun je een deal uitwerken waarbij je wat extra klusjes toevoegt of wat klusjes doet die boven je leeftijd zijn en waarvoor je betaald kunt worden.

Dit is één ding dat ik heb gedaan toen ik opgroeide. Ik had mijn vaste klusjes die ik moest doen om mijn zakgeld te verdienen. Maar toen begon ik andere dingen in huis te doen die niet van mij werden verwacht.

Hierdoor kon ik elke week een paar euro extra verdienen.

Maar denk niet dat dit betekent dat je de vuilnisbakken twee keer per week kunt legen in plaats van één keer per week en zo meer geld kunt verdienen. Je moet andere klusjes vinden om te doen.

Voor mij waren dat zaken als het vegen van de garage en het helpen organiseren van de garage of het helpen met de wasserij.

#4. Babysit

Als je oud genoeg bent, verantwoordelijk en geniet van kinderen, is een babysitter zijn een goede optie voor jou. Je kunt je ouders laten helpen om je naam te krijgen en zelfs gebruik maken van Facebook babysitgroepen om een baan te vinden.

Wat leuk is aan babysitten is dat je het het hele jaar door kunt doen, waardoor je altijd geld kunt verdienen.

En als je geen ervaring hebt met babysitten, kun je een les volgen van het Rode Kruis. Zij leren je alles wat je moet weten. Dit zal je alleen maar helpen bij het vinden van een aantal babysit-optredens.

#5. Moeder’s Helper

Als je niet oud genoeg bent om te babysitten of niet alleen met kinderen wilt zijn, kun je aanbieden om moeder’s helper te worden.

In deze rol kun je met kinderen spelen terwijl de ouders eten maken of dingen in huis doen.

Dit is een grote hulp, want de ouders hoeven hun kind niet voortdurend in de gaten te houden en ze kunnen een beetje geld besparen door geen volwaardige oppas in te huren.

U kunt op deze manier werk krijgen via Facebook babysitgroepen en mond-tot-mondreclame.

#6. Recycle aluminium blikken

Dit was een andere manier waarop ik als kind geld kon verdienen. We kochten frisdrank in blikjes en dan spoelde ik de blikjes uit en verbrijzelde ik ze. Dan gooide ik ze in een aparte vuilnisbak.

Zodra ik de vuilnisbak gevuld had, gingen we naar de schroothoop om ze te verkopen.

In die tijd verdiende ik $0,50 per pond en liep met ongeveer $50 weg.

In het begin ging het langzaam. Maar toen kon ik de mensen in het kantoortje van mijn moeder hun blikjes laten scheiden en ik heb ze ook gerecycled. Dit hielp me om nog meer geld te verdienen.

Begrijp de prijs van aluminiumveranderingen, zodat je meer of minder kunt verdienen. Zorg er ook voor dat je de blikjes frisdrank uitspoelt. In de zomer, worden de bijen aangetrokken door de suiker en u wilt niet het risico lopen om gestoken te worden!

Tot slot, koop dit keurige kleine gadget. Het hielp me een ton tijd te besparen bij het pletten van de blikken. Ik zorgde ervoor dat ik het op een plankje schroefde en daar ging ik de blikjes verpletteren!

#7. Anderen computerprogramma’s leren

Veel volwassenen zijn niet zo goed met computers. Zelfs als je niet weet hoe je een computerprogramma moet gebruiken, is de kans groot dat je waarschijnlijk sneller kunt leren dan de meeste volwassenen.

Dus vind mensen die hulp nodig hebben bij het leren van nieuwe programma’s en bieden ze aan om ze te onderwijzen. Het is niet te zeggen wanneer je in de toekomst misschien hetzelfde programma moet gebruiken.

Of nog beter, je zou je kunnen realiseren dat er een slimmere manier is om iets te doen en je eigen computerprogramma te maken.

#8. Help een buurman met het opruimen van bladeren.

De bane van veel huiseigenaren is het verzamelen van bladeren elke herfst. U kunt buren helpen hun bladeren op te halen, wat hen tijd en hoofdpijn bespaart.

U kon hen de bladeren in één gebied verzamelen en dan kon u ze in zakken hark en zet ze in zakken.

Als u oud genoeg bent, kunt u misschien een bladblazer gebruiken om ze op te stapelen en ze vervolgens zelf te verzamelen of zelfs een grasmaaier met een tasbevestiging.

#9. Was de auto’s

Onze auto’s kosten ons veel geld en toch verwaarlozen we ze maar al te vaak. Door ze gewoon een paar keer per maand te wassen, kunt u de glans behouden en mogelijk meer geld krijgen als u uw auto verkoopt of inruilt.

Dat is uw bedrijfsplaats als u naar de buren gaat om te vragen of ze hun auto willen laten wassen. Het enige wat je nodig hebt zijn twee emmers, wat autowas shampoo en microvezeldoeken. Hier is een geweldige starterskit van Amazon.

Zodra u wat ervaring opdoet, kunt u meer diensten aanbieden om de verkoop te verhogen. Maar om te beginnen, bekijk deze tutorial, zodat u goed werk kunt doen en een terugkerende klant kunt verdienen.

#10. Boodschappen doen voor mensen

Een andere geweldige manier om als kind geld te verdienen is om boodschappen te doen voor mensen. Of het nu een snelle run naar het postkantoor om een pakketje te versturen, een reis naar de supermarkt voor melk, of zelfs naar de stomerij, er zijn veel boodschappen die je kunt doen voor mensen.

Om aan de slag te gaan, maak je flyers en laat je ze bij je buren achter om het woord eruit te halen.

#11. Leer over elektronica

Technisch onderlegd zijn kan u helpen bij het opzetten van nieuwe dvd-spelers, tablets, smartphones, enz. De lijst is echt eindeloos.

Het enige wat je hoeft te doen anders dan te helpen is om je naam daarbuiten te krijgen, zodat je echt wat extra geld kunt verdienen.

#12. Gazons maaien

Als u ervan geniet om buiten te zijn, kunt u beginnen met een grasmaaiservice. Afhankelijk van hoe uw buurt is opgezet, kunt u hun maaiers gebruiken of uw ouders.

In beide gevallen kunt u een fatsoenlijk bedrag verdienen voor een paar uur werk.

En als je echt wat geld wilt verdienen, rekruteer dan je vrienden. Je kunt de ene tuin maaien terwijl een vriend een andere maait. U krijgt meer gemaaide gazons en u kunt de winst verdelen.

#13. Wateren van planten

Ga rond naar huizen in uw buurt en kijk of er planten zijn die water nodig hebben. Zij kunnen nieuwe bloemen of een tuin geplant hebben die elke nacht water nodig heeft.

Na een lange dag op het werk hebben ze er misschien geen zin meer in.

Als ze kamerplanten hebben, kunt u aanbieden om ze na schooltijd water te geven, wat uw buren tijd bespaart.

#14. Maak een app

Heb je een idee voor een nieuwe app? Het is makkelijker dan ooit om een app te maken en deze in iTunes of Google Play te plaatsen. Je hoeft alleen maar de tijd te nemen om de touwen te leren en de app in te dienen.

Als je begint, moet je je er niet op focussen om veel geld te verdienen in termen van succes of mislukking. Probeer het gewoon in deze winkels te krijgen.

Als je dat kunt doen, kun je mogelijk je kennis uitbesteden en anderen die een app willen maken, laten betalen.

#15. House Sit When On Vacation

Als u buren heeft die op vakantie gaan, kunt u hen helpen door hun huis te laten zitten terwijl ze weg zijn. U kunt dit doen door hun post, pakjes of kranten op te halen of zelfs hun vuilnis op te halen.

Sommige mensen willen misschien dat u elke dag langskomt om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met hun huis.

Als u oud genoeg bent, kunt u nog een stap verder gaan en in het huis blijven als ze niet op loopafstand wonen.

#16. Stel Social Media Accounts voor anderen in

De meeste kinderen weten meer over sociale media dan de gemiddelde volwassene. Als gevolg daarvan kunt u hen gemakkelijk helpen bij het opzetten van nieuwe accounts en hen een paar lessen geven over het gebruik van sociale media voor een kleine vergoeding.

Na een paar klanten heeft u misschien zelfs een lijst met veelgestelde vragen en problemen waar de meeste mensen mee te maken hebben en kunt u een handleiding voor hen maken.

Door hen deze gids te geven, ziet u er professioneler uit en zijn ze misschien meer geneigd om u door te verwijzen naar hun vrienden.

#17. Maak video’s aan

Je kunt serieus geld verdienen op YouTube. Het enige wat je nodig hebt is om informatieve of grappige video’s te maken en deze online te uploaden. Als je video’s worden bekeken, verdien je een klein inkomen uit de advertenties die in het begin worden afgespeeld.

En naarmate meer en meer mensen uw video’s bekijken, zult u nog meer geld verdienen. Maar denk niet dat dit van de ene op de andere dag gebeurt. Het zal enige tijd duren om een volgende te bouwen.

Maar als je geduldig bent en kwaliteitsvideo’s uploadt, komen er kijkers.

#18. Opritten/stoepen schoonmaken

In de winter kunt u goed geld verdienen door de oprit en het trottoir van uw buurman schoon te maken. Misschien wilt u zelfs contact opnemen met lokale bedrijven als ze in de buurt zijn.

Bonuspunten als u oud genoeg bent om een sneeuwblazer te kunnen bedienen. Dit zou het werk veel gemakkelijker en sneller maken.

#19. Huisdieren uitlaten

Een andere van de gemakkelijke manieren voor kinderen om geld te verdienen is het lopen van uw buurman huisdieren. Als ze laat thuiskomen van het werk, kunt u stoppen in na school of op elk moment in de zomer en laat Fido uit en neem hem mee voor een wandeling.

En denk niet dat het stopt bij honden. U kunt niet met een kat, een vis of een vogel wandelen, maar u kunt wel inchecken, ze voeren en misschien een beetje met ze spelen.

Mensen zien hun huisdier als een deel van het gezin, dus ze zijn bereid te betalen om ze zich speciaal te laten voelen.

#20. Huisdier sitter

Als je buren weggaan kun je aanbieden om een huisdier te huisvesten. De vergoeding die je in rekening brengt kan lager zijn dan een kennel en ze zullen in staat zijn om in hun eigen huis te blijven en niet vast te zitten in een kooi.

Zorg er wel voor dat je ze een paar keer per dag voedt, drinkt, drinkt, loopt en speelt en je moet op weg zijn naar het maken van wat extra geld.

#21. Zelfgemaakte sieraden maken

Als je ervan houdt om knutselwerk te maken, kun je dit omzetten in een manier om wat geld te verdienen. Er zijn veel plaatsen waar je je ambachten kunt verkopen, zoals op lokale beurzen en bazaars, in consignatiewinkels, zelfs aan vrienden op school.

Je kunt ook een online winkel opzetten met Etsy en daar online verkopen. En vergeet ook eBay en Craigslist niet.

#22. Help een buurman met het trekken van onkruid

In het voorjaar en de zomer kan het helpen met het trekken van onkruid een baan zijn waarvoor de buren bereid zijn te betalen.

Het is zwaar werk voor volwassenen, vooral die met een slechte rug, om onkruid te trekken en het hebben van een jong, bekwaam lichaamsgeitje dat het werk doet is iets wat ze zouden overwegen.

Om het werk gemakkelijker te maken, kunt u een zelfgemaakte onkruidverdelger maken.

Het duurste item zal de sproeier zijn, maar je kunt een goede krijgen op Amazon.

De enige andere dingen die je nodig hebt zijn de ingrediënten. Ze omvatten azijn, afwasmiddel en zout. Meng als volgt:.

  • 1 liter azijn.
  • Een kopje zout.
  • 1 eetlepel afwasmiddel.

Zodra u uw mengsel hebt, begin het te besproeien! Voor het beste resultaat spray je laat in de ochtend op een zonnige dag zodat de zon het onkruid kan helpen doden.

#23. Tuinwerk doen

Door het bovenstaande punt nog een stap verder te nemen, kunt u aanbieden om u te helpen met ander tuinwerk door takjes, hark gemaaid gras, enz. op te rapen.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, want iedereen heeft wel eens wat tuinwerk te doen waar ze naartoe willen. Ze kunnen bereid zijn om u te betalen, zodat ze het gedaan kunnen krijgen.

#24. Bijles geven

Als je goed bent in rekenen of lezen, kun je misschien andere kinderen tegen een kleine vergoeding lesgeven. Je weet waarschijnlijk wie er in de klas niet zo sterk is in een onderwerp als jij, dus je kunt ze benaderen en ze tegen een kleine vergoeding bijles geven.

Je kunt je ouders ook vragen om hun ouders de hand te reiken en te vermelden hoe je hun kind tegen een kleine vergoeding bijles wilt geven.

Aangezien bijles duur kan zijn, kan het inhuren van u voor de korte termijn gewoon willen dat ouders op zoek zijn naar een bijles.

#25. Geef muzieklessen

Als je een instrument goed speelt, kunt u aanbieden om anderen te leren hoe te spelen. Dit is een van de beste manieren om als kind geld te verdienen als kind, omdat muzieklessen kan duur zijn.

Door het aanbieden van een laag tarief, kunnen kinderen proberen een instrument zonder het plegen van veel geld of tijd in het leren van het.

Niet alleen zal dit hen helpen om beter te begrijpen welk instrument ze willen spelen, het bespaart ook de ouders geld ook.

#26. Online verkopen

Als je een stel kleding, speelgoed of spelletjes hebt die je niet meer gebruikt, kun je ze online verkopen op sites als Craigslist of eBay.

Je hebt wat hulp van je ouders nodig om het account op te zetten en zelfs de verzending of ontmoeting met de koper te regelen als het gaat om Craigslist, maar voor het grootste deel kun je dit op je eigen houtje doen.

De slimmere keuze is echter eBay, omdat het zo gemakkelijk is om het op te zetten en te gebruiken.

Je kunt zelfs deze gedetailleerde gids bekijken om te leren van het succes van anderen bij het verkopen op eBay en van wat er wel en wat er niet verkocht wordt.

Een andere optie als je videospelletjes, dvd’s of oude elektronica in huis hebt, kun je ze verkopen op Decluttr.

Ze zijn een van de beste opties om het meeste geld te verdienen met je oude videospelletjes en dvd’s.

#27. Verkoop online voor anderen

Nadat je je spullen verkocht hebt, kun je misschien anderen helpen met het opruimen van hun huizen. Bied aan om hun spullen te verkopen voor een kleine vergoeding. Nogmaals, als je je concentreert op videospelletjes, DVD’s en oude mobiele telefoons, kun je met Decluttr een goed bedrag verdienen.

Maar vergeet niet om ook andere dingen die je op eBay of Craigslist zou kunnen verkopen.

#28. Dingen doorverkopen

In verband met het bovenstaande punt, misschien heb je een belang in een bepaald gebied en weet je de waarde van de dingen. Als u dat doet, kunt u rond te gaan naar de tuin verkopen in uw omgeving en waardevolle items te vinden op een korting.

U kunt ze dan kopen en ze vervolgens online doorverkopen met winstoogmerk.

Voor mij heb ik dit gedaan met videospelletjes. Ik weet welke oudere spellen waardevol zijn en wanneer ik ze op de werfverkoop in goede staat en tegen de juiste prijs vind, koop ik ze en verkoop ze vervolgens online met winst.

Zelfs als u niet beschikt over een sterke kennis van wat waardevol is in uw interessegebied, kunt u wat tijd online doorbrengen en het uitzoeken.

Zoek gewoon naar items en voeg de woorden “zeldzaam” of “waardevol” toe aan uw zoekopdracht om enkele voorbeelden te vinden.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in videospellen, dan zoekt u naar ‘zeldzame videospellen’ of ‘waardevolle videospellen’. Je kunt ook zoeken op eBay om te zien wat er voor een hoge prijs wordt verkocht.

Om dit te doen, zoek je gewoon naar voltooide objecten om te zien wat er echt verkocht wordt. Je kunt ook naar objecten zoeken en “zeldzame” items opnemen in je zoekopdracht om objecten te vinden die je anders misschien zou missen.

Een andere optie met betrekking tot dit is om items te vinden op goedkeuring bij lokale winkels en ze te verkopen op Amazon voor een grote winst.

Als u de juiste items kunt vinden, kunt u gemakkelijk 50% van uw geld verdienen. Ik verdiende bijna €500 per maand door dit te doen.

Als dit interessant klinkt voor u, check out deze geweldige gids om u up and running en het maken van geld snel.

#29. Fiverr Gigs

Ben je bekend met de site Fiverr? Het is een geweldige plek om geld te verdienen voor het doen van verschillende taken. In feite, veel van de computer en foto’s bewerken van ideeën die ik hier lijst kunt u doen op Fiverr.

De reden dat je Fiverr zou willen gebruiken is omdat je veel meer mensen in de buurt kunt bereiken dan alleen in je buurt.

Om te beginnen, zoek je uit wat je leuk vindt om te doen en doe je het beste. Onderzoek het dan op Fiverr. Kijk wat anderen bieden en voor welke prijs.

In het begin moet je misschien meer bieden om je beoordeling omhoog te krijgen, maar concentreer je op het beste werk en je krijgt steeds meer en meer optredens.

U kunt deze gids raadplegen voor tips om aan de slag te gaan en succesvol te zijn.

#30. Verkoop Golfballen

Ik hou van dit idee voor het verdienen van geld als een kind. Als je in de buurt van een golfbaan woont, kun je met dit idee geld verdienen als een bandiet.

Gewoon wat tijd doorbrengen in het bos op zoek naar verloren golfballen. Zorg ervoor dat u een rugzak met uw rugzak mee te nemen, zodat u kunt dragen alle degenen die je vindt.

Neem ze mee naar huis en gooi ze weg met bezuinigingen op de cover of in slechte staat. Voor de rest, maak ze schoon met wat zeep en een tandenborstel.

Sorteer ze ten slotte op merk. Doe de Nike ballen bij elkaar in een zakje en de Noedels in een ander zakje. Ga dan proberen ze te verkopen aan golfers op de baan of probeer ze zelfs online te verkopen.

Ter referentie, ik koop altijd dit soort tweedehands ballen bij Wal-Mart. Golfballen zijn duur en dit bespaart me geld.

Voor een 12 pakje ballen betaal ik bijna 25 euro gloednieuw. Het kopen van gebruikte ballen kost me 10 euro. En sommige nieuwe pakjes ballen kosten 50 euro of meer. Je kunt eenvoudig gebruikte versies verkopen voor €20 en goed geld verdienen.

#31. Swagbucks

Vind je het leuk om video’s te bekijken? Wil je graag online spelletjes spelen? Dan is Swagbucks iets voor jou.

Als je spelletjes speelt of video’s bekijkt, kun je punten verdienen die je kunt inwisselen voor geld of cadeaubonnen. Er zijn nog veel meer dingen die je op de site kunt doen om punten te verdienen die je kunt omzetten in geld.

En als je een ouder bent die dit leest, kun je dit ook doen!

Ze bieden een zoekfunctie die je punten verdient elke keer dat je een online zoekopdracht doet en bieden geld terug wanneer je online winkelt.

#32. Inbox Euro’s

Vergelijkbaar met Swagbucks is InboxDollars. Op deze site kun je hetzelfde doen en punten verdienen voor geld of cadeaubonnen.

Mijn suggestie is om te proberen welke game je de spellen biedt die je het meest en het beste kunt spelen per bestede tijd.

Als je dit eenmaal hebt uitgezocht, dan kun je je concentreren op één site en de meeste punten verdienen.

#33. Recycle koperdraad

Dit is iets wat ik doe voor extra geld en er is geen reden waarom je het ook niet kunt doen. Er zijn schrootplaatsen die koperdraad verzamelen en je een paar euro per pond betalen.

Om te beginnen, ga je gewoon om je huis heen en vind je draden die niet gebruikt worden. Dit omvat oude HDMI-kabels, USB-kabels, coaxkabels, coaxkabels, enz.

Je kunt zelfs een tang gebruiken om het netsnoer van kapotte voorwerpen die je ouders misschien weggooien, af te knippen met een tang.

Als je eenmaal alles in huis hebt verzameld, ga dan de buurt rond en vraag om overbodige kabels. Zorg ervoor dat u een tang meebrengt voor alles wat ze weggooien en dat voorzien is van een netsnoer, zodat u het kunt afsnijden.

Als je eenmaal een mooi assortiment hebt, laat een van je ouders je naar een lokale schroothoop rijden en verkoop je koper en draden voor de winst.

#34. Bakkerverkoop

Hou je van bakken? Zo ja, dan kunt u een bakkerijverkoop houden. U kunt verschillende traktaties maken en huis-aan-huis in uw buurt gaan verkopen. Zodra u uw bestsellers te weten komt, concentreer u dan op deze en breidt u deze uit.

Misschien speelt een van uw broers en zussen voetbal. Zo ja, ga dan mee met je traktaties en verkoop aan de andere ouders.

Als je traktaties goed genoeg zijn, zullen mensen je snel op zoek gaan naar je.

#35. Raamwasser

Naast het helpen rond het huis eerder genoemde, kunt u aanbieden om ramen te wassen.

Dit zou het beste zijn op de eerste verdieping, omdat u zich geen zorgen te maken over het beklimmen van een ladder, maar het wassen van de buitenkant van de ramen is een karwei dat de meeste mensen over het hoofd zien.

Bonuspunten als het huis nieuwe ramen heeft die naar binnen kantelen. Dan kun je de ramen op de bovenste verdiepingen schoonmaken zonder dat je een ladder nodig hebt.

Het is gemakkelijk te doen en een perfect schoon raam is een genot om naar buiten te kijken!

#36. Vuilnisbak Service

Wanneer uw buren weg zijn, kunt u helpen door hun vuilnis op te ruimen. U haalt het vuilnis gewoon de avond ervoor uit de vuilnisbak en zet de vuilnisbakken terug nadat de vuilnisman langskomt.

U kunt dit zelfs doen voor mensen die niet op vakantie zijn. Ik ken veel mensen die ervoor zouden betalen. Het is één ding minder wat ze moeten onthouden om elke week te doen.

#37. Postdienst

Verwant aan het bovenstaande is het krijgen van de post. Terwijl je je post tijdens je vakantie kunt vasthouden, moet je hem nog steeds bij het postkantoor ophalen als je terugkomt.

In sommige gevallen zal het postkantoor alle verzamelde post bezorgen, maar soms ook niet.

Hier komt u tussenbeide. U kunt aanbieden om hun post op te halen in plaats van deze te laten bewaren. Dit is ideaal, vooral op korte reizen die mensen kunnen maken.

Een andere keer dat je misschien interesse krijgt is rond de feestdagen. Steeds meer mensen winkelen online en lopen het risico dat hun pakjes gestolen worden door dieven die in de buurt rondrijden.

Je zou kunnen vasthouden aan het pakket of zet ze in de garage van uw buurman of uit de achterkant, zodat mensen rijden door zal niet zien de pakketten op de veranda aan de voorkant.

En net als bij de prullenbak service, kunt u aanbieden om de post ook dagelijks op te halen.

#38. Oppas

Zijn er kinderen in uw buurt? In de zomermaanden kunt u aanbieden om overdag op de kinderen te passen. Dit zou de ouders een ton van geld op dagbehandeling voor het paar van maanden besparen hun jonge geitjes weg van school zijn.

Dit is vooral waar aangezien de meeste kinderdagverblijven volledige betaling vereisen, zelfs als het kind een week weg is terwijl het op vakantie is.

#39. Thuiskok

Als u van koken houdt, kunt u aanbieden om maaltijden voor mensen te koken. Ik weet dat er momenten zijn dat ik thuiskom van mijn werk en het laatste wat ik wil doen is koken.

Terwijl ik soms wel eens een zondagse maaltijd voor de week kook, zou het leuk zijn om wat verse maaltijden te nemen en niet te hoeven koken.

Om aan de slag te gaan, zoek je uit welke recepten je gemakkelijk kunt maken en zet ze op je menu van opties. Zoek dan klanten die een goede, zelfgemaakte maaltijd willen.

#40. Digitaliseer foto’s

Veel volwassenen hebben oude foto’s in huis of in fotoalbums. Voor velen zijn deze foto’s hun enige kopie en als ze verloren zouden gaan, zou het hartverscheurend zijn.

U kunt helpen door deze foto’s om te zetten in digitale afdrukken. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een printer die scant. Dankzij de technologie kun je een goede scanner krijgen voor veel minder dan je denkt.

Hier is een perfect voorbeeld van een goede scanner voor een geweldige prijs.

Zodra u de foto’s hebt gescand, slaat u ze op een duimschijf op en stuurt u ze terug naar uw klant. Als extra bonus kunt u een package deal uitwerken om ook een aantal eerder genoemde fotoboeken te maken.

#41. Krantenwijk

Ja, mensen lezen nog steeds de krant. En deze kranten moeten geleverd worden. Als je het leuk vindt om ‘s morgens vroeg op te staan, dan is dit een optie voor jou.

Je krijgt een route toegewezen en gaat ‘s morgens vroeg de papieren ophalen en afleveren bij klanten.

Vroeger zou je ook geld moeten inzamelen, maar dat is niet meer het geval. Gewoon de krant afleveren en je bent klaar.

#42. Help senioren

Een andere manier om als kind geld te verdienen is om senioren te helpen. U kunt gewoon inchecken op de ouderen een paar dagen per week voor een buurman of u kunt meer tijd met hen begaan en spelletjes spelen of hen gezelschap houden.

U zou zelfs in staat zijn om taken voor hen te doen terwijl u er bent. Alles wat je kunt doen om te helpen, wordt gewaardeerd.

#43. Wees een assistent

Er zijn tegenwoordig veel zelfstandigen en er is altijd meer werk dan ze aankunnen. Je kunt helpen door assistent te worden.

Het soort werk dat je gaat doen is eindeloos. Je kunt brieven versturen. Je kan helpen met online activiteiten. Het komt echt neer op het beroep van de zelfstandige.

In feite kunnen ze zelfs willen dat je helpt bij het uitvoeren van boodschappen of het doen van dingen in huis, zodat ze zich meer tijd kunnen richten op hun werk.

#44. Maak honden traktaties

Mensen houden van hun huisdieren, vooral hun honden. Spring online en vind een paar hondenverzorgingsrecepten die je gemakkelijk kunt maken. Ik stel voor dat je er 2 of 3 probeert en dan aan vrienden of buren vraagt of je hun hond een traktatie kunt geven.

Als de hond het leuk vindt, weet je dat je iets op het spoor bent. Maak meer en begin met de verkoop ervan in uw buurt. Je moet ook naar het park gaan op een leuke dag en proberen daar ook te verkopen.

Tot slot, als er enige dierenwinkels in uw buurt zijn, vraag dan of u uw traktaties kunt verkopen door het voorste register.

#45. Was fietsen

Net als het wassen van auto’s voor je buren, kun je fietsen wassen voor je vrienden en buren. Het wassen van een fiets kost je veel minder tijd dan het wassen van een auto, dus je kunt veel geld verdienen.

Bonuspunten als een buurman van jou een fervent fietser is. Misschien kunt u hen overhalen om hun rijmaatjes over uw service te vertellen.

Terwijl ze langskomen om een biertje te drinken met je buurman, kun je hun fiets wassen.

#46. Verspreid compost

Een andere taak die je kunt doen rond het huis voor de buren is het verspreiden van compost.

De meeste mensen leggen verse compost in perken en rond bomen in het voor- en najaar, dus dit zou een perfecte aanvulling zijn op elk gazonmaai- of bladharkdienst die u kunt aanbieden.

#47. Test websites

Heeft u gehoord van UserTesting? Het is een website die website-eigenaren gebruiken om feedback te krijgen over hun sites. Zij zullen een baan creëren op de site met de vraag om testers om feedback te geven over hun website of om een tester te vragen om een zoekopdracht uit te voeren op hun site.

U als tester zal als tester uw ervaring vastleggen en zowel hardop als schriftelijk feedback geven. Het proces duurt ongeveer 10 minuten en je verdient €10 per test.

#48. Verjaardagsfeestjeshelper

Ouders geven grote feesten voor de verjaardagen van hun kind. Vaak is het stressvol om de logistiek te plannen en alles in te richten. Je kunt op een paar manieren helpen.

Ten eerste, kunt u aanbieden om te helpen bij het opzetten. Terwijl de ouders het grotere werk doen, kunt u de tafels dekken of op het laatste moment nog wat opruimen.

Een andere optie is om hun kinderen in de gaten te houden terwijl ze de installatie doen. Als ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun kinderen zal de opstelling een stuk soepeler verlopen.

#49. Prijsvergelijking Shopper

De meeste mensen zijn gespannen als het gaat om vrije tijd. Maar we moeten nog steeds bepaalde dingen kopen. Dit is waar je in aanmerking komt. Word een prijsvergelijkingsshopper.

Je laat mensen je vertellen wat ze zoeken en dan ga je op zoek naar de beste prijs. U kunt online de prijzen bekijken bij Amazon en Wal-Mart om te beginnen en dan vanaf daar te gaan.

Zodra u de beste prijs heeft, rapporteer terug naar hen en verzamel een kleine vergoeding.

Naast dit, kunt u zelfs aanbieden om het item te kopen voor hen, zodat ze niet hoeven te bestellen. Voeg gewoon een paar euro toe aan het totaal en zorg ervoor dat u hen laat weten wat uw vergoeding is.

En als je extra geld wilt verdienen door dit te doen, open dan een gratis account op Ebates. U verdient geld terug voor aankopen die u via het winkelportaal doet, waardoor u nog meer geld verdient.

#50. Feestdagen decorateur

Decoreren voor de feestdagen, of het nu Kerstmis, Halloween, Thanksgiving of een andere vakantie is, kost tijd.

Als gevolg hiervan is dit een van de gemakkelijke manieren voor kinderen om geld te verdienen. Als u behulpzaam bent tijdens een inrichtingsessie, is de kans groot dat de persoon die u zal inhuren om u weer te helpen de volgende vakantie.

Maak een aantal flyers en verspreid ze over uw buurt te laten weten dat u bereid en in staat bent om hen te helpen versieren voor de vakantie.

#51. Schoonmaken van tegelvoegen

Deze baan is er een die niemand wil doen. Dientengevolge, als u het wilt doen, zult u een monopolie op de markt hebben.

Het schoonmaken van tegelvoegen kost veel werk en is tijdrovend, maar je kunt hier een fatsoenlijk inkomen mee verdienen. En je hoeft ook niet met veel gevaarlijke chemicaliën om te gaan.

Het enige wat je nodig hebt is een tandenborstel en wat witte azijn, zuiveringszout en warm water. Misschien wilt u ook uw hoofdtelefoon en muziek meenemen om u te helpen de tijd te doden!

Hoe je je geld moeiteloos kunt laten groeien.

Door te leren werken voor geld, leren kinderen de waarde van geld. Maar er is nog een les die je ze kunt leren. Deze les is hoe je geld kunt verdienen zonder te hoeven werken.

Dit wordt gedaan door het begrijpen van de kracht van samengestelde rente.

Met samengestelde rente, het geld dat u bespaart verdient rente en groeit in waarde.

Dit is een cruciale persoonlijke financiële vaardigheid die hoe eerder je leert, hoe krachtiger het wordt.

En als het gaat om het leren over samengestelde rente, speel dan met de rekenmachine hieronder met uw kind zodat ze kunnen leren hoe samengestelde rente werkt.

Door te leren hoe belangrijk het is om een deel van hun inkomsten te sparen, kunnen ze financieel vooruitkomen en minder stressvol geld verdienen.

Waar is de beste plaats om het meeste geld te verdienen aan uw spaargeld? Ik hou van CIT Bank. Het is een online spaarrekening die doorgaans een hogere rente betaalt dan uw lokale bank.

Ik ga afronden

Dit waren 51 eenvoudige manieren voor kinderen om snel geld te verdienen. Zoals ik aan het begin al zei, kunnen niet alle genoemde banen op jou van toepassing zijn, maar de kans is groot dat er een handvol ideeën in deze lijst staan die je vandaag de dag kunt gaan gebruiken.

Dus waar wacht je nog op? Loop de lijst nog eens door en markeer de ideeën die voor u het interessantst klinken en ga aan de slag!

Hoe eerder je de eerste stap zet, hoe eerder je als kind geld kunt verdienen. Vergeet niet om niet alles wat je verdient uit te geven.

Maak er een gewoonte van om een deel van wat je verdient weg te leggen. U bouwt een mooi spaarkussen en leert de samengestelde rente op de groei van uw vermogen!

Deel en inspireer anderen