Geld Verdienen met Chatten Ervaring

Kun je geld verdienen met chatten en wat houdt het in? Als u graag berichten schrijft, in contact blijft met mensen en toch de hele dag op uw smartphone typt. Waarom maakt u dan niet van uw hobby een baan, en word een professioneel chatter bij Contentmods.

U zult zien dat het zeker de moeite waard is. Het belangrijkste is dat je vriendelijk bent, goed en snel kunt schrijven. En dat je geïnteresseerd bent in het uitwerken van de speciale vereisten. Voor gebruik in sociale, gemeenschaps-, support- of entertainmentchat. Contentmods verwelkomt ook alle nieuwkomers.

Thuiswerken zoals werken als chat operator kan voor veel mensen een levensredder zijn. Enkele van de gemakkelijkste banen zijn call center banen. Maar die zijn vaak niet geschikt om thuis te doen vanwege de behoefte aan een rustige achtergrond. Om deze reden kan een tekstchat operator baan thuis een goede optie zijn.

Wat zijn tekstchat-operator jobs

De meeste tekstchat-operator jobs zijn klantenservice gebaseerde functies. Deze zijn te vergelijken met die van een virtueel callcenter. Maar er zijn geen telefoontjes voor nodig. In plaats daarvan helpt u klanten via een chatsysteem waar u vragen kunt beantwoorden of problemen kunt oplossen via chat.

Dit soort taken komen steeds vaker voor. Veel websites nu een chat-optie beschikbaar voor klanten om te gebruiken. Als je net als ik het haat om met luidruchtige kinderen op de achtergrond te telefoneren. Gebruik ik de chatfunctie op een website waar mogelijk.

Vaak kun je sneller een antwoord krijgen en zonder dat je met iemand moet praten (voor alle introverte mensen daarbuiten). Om deze redenen zou ik niet verbaasd zijn als dit soort werk vanuit huiselijke posities steeds vaker voorkomt.

Kwalificaties

De meeste van de bedrijven vereisen dat u de volgende kwalificaties heeft:

 • eerdere klantenservice-ervaring
 • een computer
 • een hoge snelheid internet
 • in staat zijn om duidelijk te communiceren
 • vriendelijk bent
 • fatsoenlijke typesnelheid heeft

Beleefd en geduldig

Wees geduldig en beleefd. Geduld is de meest essentiële deugd van een operator. Hoe woedend de klant ook is of hoe absurd zijn beschuldigingen ook zijn, u mag nooit uw geduld verliezen. Wees altijd beleefd en kalm; laat de klant afmaken wat hij zegt en onderbreek het gesprek nooit.

In de wereld van de klantenservice is er geen ruimte voor slecht gehumeurde en prikkelbare mensen. Dus je moet leren om jezelf rustig te houden in zeer stressvolle situaties. En mag je je nooit misdragen naar een klant.

Focus op het oplossen van klantproblemen. Als chat operator thuiswerk moet uw belangrijkste prioriteit zijn om de problemen van de klanten effectief op te lossen. Je moet verder gaan dan het gegeven spiekbriefje en manieren vinden om hen echt te helpen.

Een gemiddelde chat-agent zou een klant gewoon ‘nee’ zeggen en verder gaan. Maar een goede chat-agent zal zijn comfortzone verlaten en manieren vinden om het klantprobleem op te lossen. Een extra inspanning namens u zal zeer gewaardeerd worden door de klanten en zal uw organisatie klantenloyaliteit verdienen.

Wees menselijk

De best betaalde chat operator verliest nooit het menselijke element. Aangezien live chat plaatsvindt op een virtueel medium, is het voor de operatoren vanzelfsprekend om robotisch en levenloos te klinken. Maar het is zeer belangrijk dat u een menselijk element toevoegt. Anders zouden klanten zich ongemakkelijk voelen om met u te praten.

Handhaaf een ongedwongen maar professionele toon. En communiceer op een licht persoonlijk niveau met de klant. Dit om te voorkomen dat het klinkt als een robot.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door WebGreeter®, een populair bedrijf dat live chatdiensten levert. Is een van de elementen die klanten in live chat-ondersteuning zoeken een menselijk tintje. Zorg er dus voor dat u deze niet kwijtraakt.

Houd uw ego opzij. Terwijl u met klanten te maken hebt, moet u uw ego en houding opzij zetten. U zou onpartijdig moeten zijn, anders zult u niet in staat zijn om kalm en geduldig te blijven.

Je moet je realiseren dat wat de klant je ook beschuldigt, het heeft niets met jou te maken. Hij is gewoon boos op de organisatie waar je voor werkt en laat zijn frustratie op je los.

Jouw taak is om te luisteren, te pacificeren en je excuses aan te bieden. Ook al is de klant onbeleefd tegen u en heeft hij geen respect voor u persoonlijk. Vat het nooit persoonlijk op.

Voel mee met de klant

Meevoelen met de klanten. De beste manier om te begrijpen en behulpzaam te zijn naar een klant toe. Is om in zijn schoenen te stappen. Empathie is erg belangrijk voor elke chat operator.

Door een probleem te bekijken door de ogen van een klant zal u helpen om het beter te begrijpen. En vervolgens te analyseren en op te lossen. Inlevingsvermogen zal het ook gemakkelijker maken om uitbarstingen van klanten te tolereren. Omdat je op deze manier zou begrijpen waarom de klant zich zo gefrustreerd voelt.

Voor meer specifieke eisen kunt u contact opnemen met het chatoperator nl.

Contentmods is op zoek naar ervaren professionele chatters, maar ook betrokken jong talent. Wilt u ontspannen en van thuis uit werken? Flexibel en individueel met een eerlijke beloning? Kies dan gewoon de gemeenschapsruimte die het beste bij je past en we zullen zien wat je in huis hebt.

Je hebt de beste kans als je ook ‘s avonds en in het weekend kunt chatten. Omdat de meeste gebruikers dan tijd hebben. In ieder geval ben je zelfstandig en flexibel, de banen zijn behoorlijk betaald. En je wordt goed getraind door ons

Moderator of entertainer voor online chatten

Dagelijks zijn duizenden gebruikers bezig met online chats of maken ze gebruik van online support chats. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zijn getrainde moderatoren nodig. Zij leiden discussies, helpen met hulp of vermaken de deelnemers aan social entertainment chats.

Geld Verdienen Met Chatten

Afhankelijk van de gemeenschap en het werkterrein staan u inspirerende uitdagingen te wachten. U blijft echter altijd anoniem en werkt flexibel via telewerken. Als je het leuk vindt om met mensen te werken en te chatten, ben je altijd welkom bij Contentmods.

Jouw werk als een professionele babbelaar

Een professioneel gesprek is een welbespraakte, spontane en open-minded “gesprekspartner”. Die geniet van allerlei soorten gesprekken. Als professionele babbelaar werk je vanaf je eigen computer. Je verzorgt de chats van onze klanten en praat met bestaande en nieuwe klanten. Natuurlijk moet u ook snel genoeg kunnen typen om de reactietijd kort te houden.

Je werkt waar en wanneer je wilt, zolang je een internetverbinding hebt. Sommige chats kunnen ook worden bediend vanaf een tablet of smartphone. Geavanceerde professionele chatters werken echter vaak met meerdere chats tegelijk. En werken daarom op meerdere monitoren. U kunt ook op elk moment inloggen. U moet echter wel betrouwbaar zijn en zich aan de eerder geboekte tijdvensters houden.

Geld verdienen met chatten

Afhankelijk van de chat verdien je voor IN’s en OUT’s. Een IN is het antwoord van de klant op uw tekst. Een OUT is wat je schrijft naar je chatpartner. Met een OUT hoeft de chatpartner niet te antwoorden. Bovendien kan de klant uw werk vooral door bepaalde chatfuncties onderscheiden en zo uw werk belonen.

Om succesvol en duurzaam te kunnen chatten, moet je jezelf opleiden als een professionele babbelaar. Neem deel aan webinars en train je vaardigheden in professionele conversatie en psychologie.

Het bijzondere van Contentmods

Werken als sms operator werk je persoonlijk en individueel. Wij van Contentmods houden hier rekening mee. Vooral in tijden, waarin vaak alleen het getal onder de lijn telt, willen we bijzonder zijn. Wij staan altijd voor u klaar met vragen of problemen. Het nauwe contact met u is erg belangrijk voor ons. Dit is de enige manier om aan de individuele behoeften van elke medewerker te voldoen.
[the_ad id=”5973″]
We willen kansen geven! Dit betekent dat wij u en uw levensomstandigheden goed kennen. Om u individueel te promoten en te gebruiken. Niet alleen onze klanten hebben individuele wensen en eisen, maar ook onze medewerkers. De combinatie van wensen en de juiste sterktes creëert een positief klimaat voor iedereen.

Verdere opleiding en ondersteuning met chatten voor geld liggen ons na aan het hart. Door middel van klassieke en moderne technologieën, zoals webinars. Leren we u communicatietechnieken of psychologische basiskennis. Externe docenten ronden het aanbod af en zorgen voor afwisseling. Zo bent u altijd op de hoogte en professioneel competent voor geld verdienen als chat operator.

Wij kennen onze klanten al jaren. Wij werken op vakkundige wijze samen met hen aan nieuwe oplossingen en projecten op ooghoogte. Dit vertrouwensvolle en frisse klimaat legt de basis voor een goede chat samenwerking met u.

Vereisten om een chat moderator te worden

Je hebt geen speciale vereisten of training nodig, iedereen kan beginnen als chat animator. Veel bureaus zijn voortdurend op zoek naar nieuwkomers. Als u “Verdien Chat Moderator Money” in Google typt, zullen duizenden advertenties verschijnen. Zoals altijd op het internet moet u er aandacht aan besteden, welke aanbiedingen respectabel zijn.

En ook moet u eerst informatie geven. Er zijn veel kleine bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar chat moderators. Maar meestal betalen ze een zeer laag bedrag.

Chatten Voor Geld

Natuurlijk zijn er ook serieuze instanties en bedrijven in deze sector. Deze hebben een echte internetaanwezigheid met opdruk en informatie vooraf op uw site (bijv. PGS Pegasus).

Geen voorkennis nodig

Zoals hierboven vermeld heeft u geen voorkennis nodig. Desalniettemin zijn er een aantal voorwaarden die de plicht zijn, deze zouden dat wel zijn:

 • Je moet meerderjarig zijn, minstens 18 jaar oud.
 • Je moet goede kennis hebben van het Nederlands en goede spellingvaardigheden.
 • Beschikken over een PC en een stabiele internetverbinding
 • Wees snel op het toetsenbord, zodat u snel kunt typen zonder veel fouten te maken.
 • Een Skype-account, bijna alle bureaus nemen contact met u op via Skype. De training kan ook via deze weg worden gedaan.
 • Je moet er open voor zijn en er plezier aan beleven.
 • Bereikbaarheid
 •  Minimaal 20 uur per week tijd hebben

Bijna alle werkgevers bieden schrijf- en opleidingscursussen aan. Zodat je inzicht krijgt en je goed voorbereid bent op je werk als chat moderator. In het geval van problemen of onduidelijkheden, krijgt u het snelst hulp.

Geld verdienen met chatten inkomsten

De inkomsten met geld verdienen met chatten variëren van 200 Euro tot 500 Euro per maand. Deze verdiensten wordt één of twee keer per maand op uw rekening gestort.

Wie zich in de bovenstaande punten van geld verdienen met online chat herkent. Dan kun je parttime iets extra’s verdienen.

Als je ervaring hebt als een chat moderator, deel deze dan met de anderen.

Als u een niet-telefoon gebaseerde werk nodig hebt van thuis uit. Dan zijn deze tekstchat operator banen van thuis opties zijn een geweldige manier om te proberen. Vooral als je houdt van chatten met mensen en hen te helpen bij het oplossen van problemen. Voor meer niet-telefoonwerk van thuis uit kunt u terecht op ons Pinterest Board dat aan dit onderwerp is gewijd.

Deel en inspireer anderen