Geld Verdienen met Chatten

Kun je geld verdienen met chatten en wat houdt het in? Als u graag berichten schrijft, in contact blijft met mensen en toch de hele dag op uw smartphone typt. Waarom maakt u dan niet van uw hobby een baan, en word een professioneel chatter bij Contentmods. U zult zien dat het zeker de moeite waard is. Het belangrijkste is dat je vriendelijk bent, goed en snel kunt schrijven en geïnteresseerd bent in het uitwerken van de speciale vereisten voor gebruik in sociale, gemeenschaps-, support- of entertainmentchat. Contentmods verwelkomt ook alle nieuwkomers.

Wij zijn op zoek naar ervaren professionele chatters, maar ook betrokken jong talent. Wilt u ontspannen en van thuis uit werken? Flexibel en individueel met een eerlijke beloning? Kies dan gewoon de gemeenschapsruimte die het beste bij je past en we zullen zien wat je in huis hebt.

Wordt post en pakket bezorger van je eigen wijk, en kijk ook even bij PostNL


Je hebt de beste kans als je ook ‘s avonds en in het weekend kunt chatten, omdat de meeste gebruikers dan tijd hebben. In ieder geval ben je zelfstandig en flexibel, de banen zijn behoorlijk betaald en je wordt goed getraind door ons

Moderator of entertainer voor online chatten

Dagelijks zijn duizenden gebruikers bezig met online chats of maken ze gebruik van support chats. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zijn getrainde moderatoren nodig. Zij leiden discussies, helpen met hulp of vermaken de deelnemers aan social entertainment chats.

Geld Verdienen Met Chatten

Afhankelijk van de gemeenschap en het werkterrein staan u inspirerende uitdagingen te wachten. U blijft echter altijd anoniem en werkt flexibel via telewerken. Als je het leuk vindt om met mensen te werken en te chatten, ben je altijd welkom bij Contentmods.

Financieren Zonder Cijfers

Jouw werk als een professionele babbelaar

Een professioneel gesprek is een welbespraakte, spontane en open-minded “gesprekspartner” die geniet van allerlei soorten gesprekken. Als professionele babbelaar werk je vanaf je eigen computer. Je verzorgt de chats van onze klanten en praat met bestaande en nieuwe klanten. Natuurlijk moet u ook snel genoeg kunnen typen om de reactietijd kort te houden.

Je werkt waar en wanneer je wilt, zolang je een internetverbinding hebt. Sommige chats kunnen ook worden bediend vanaf een tablet of smartphone. Geavanceerde professionele chatters werken echter vaak met meerdere chats tegelijk en werken daarom op meerdere monitoren. U kunt ook op elk moment inloggen. U moet echter wel betrouwbaar zijn en zich aan de eerder geboekte tijdvensters houden.

Geld verdienen met chatten

Afhankelijk van de chat wordt je betaald voor IN’s en OUT’s. Een IN is het antwoord van de klant op uw tekst. Een OUT is wat je schrijft naar je chatpartner. Met een OUT hoeft de chatpartner niet te antwoorden. Bovendien kan de klant uw werk vooral door bepaalde chatfuncties onderscheiden en zo uw werk belonen.

Om succesvol en duurzaam te kunnen chatten, moet je jezelf opleiden als een professionele babbelaar. Neem deel aan webinars en train je vaardigheden in professionele conversatie en psychologie.

Het bijzondere van Contentmods

Als chatagent werk je persoonlijk en individueel. Als chatbureau houden we hier rekening mee. Vooral in tijden, waarin vaak alleen het getal onder de lijn telt, willen we anders zijn. Wij staan altijd voor u klaar met vragen of problemen. Het nauwe contact met u is erg belangrijk voor ons. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om aan de individuele behoeften van elke medewerker te voldoen.

Contentmods 468

We willen kansen geven! Dit betekent dat wij u en uw levensomstandigheden goed kennen om u individueel te promoten en te gebruiken. Niet alleen onze klanten hebben individuele wensen en eisen, maar ook onze medewerkers. De combinatie van wensen en de juiste sterktes creëert een positief klimaat voor iedereen.

Verdere opleiding en ondersteuning met chatten voor geld liggen ons na aan het hart. Door middel van klassieke en moderne technologieën, zoals webinars, leren we u communicatietechnieken of psychologische basiskennis. Externe docenten ronden het aanbod af en zorgen voor afwisseling. Zo bent u altijd op de hoogte en professioneel competent voor geld verdienen als chat operator.

Wij kennen onze klanten al jaren. Wij werken op vakkundige wijze samen met hen aan nieuwe oplossingen en projecten op ooghoogte. Dit vertrouwensvolle en frisse klimaat legt de basis voor een goede geld verdienen met online chat samenwerking met u.

Vereisten om een chat moderator te worden

Je hebt geen speciale kennis of training nodig, iedereen kan beginnen als chat animator. Veel bureaus zijn voortdurend op zoek naar nieuwkomers. Als u “Verdien Chat Moderator Money” in Google typt, zullen duizenden advertenties verschijnen. Zoals altijd op het internet moet u er aandacht aan besteden, welke aanbiedingen respectabel zijn en ook moet u eerst informatie geven. Er zijn veel kleine bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar chat moderators, meestal betalen ze een zeer laag bedrag.

Chatten Voor Geld

Natuurlijk zijn er ook serieuze instanties en bedrijven in deze sector. Deze hebben een echte internetaanwezigheid met opdruk en informatie vooraf op uw site (bijv. PGS Pegasus).

Zoals hierboven vermeld heeft u geen voorkennis nodig. Desalniettemin zijn er een aantal voorwaarden die de plicht zijn, deze zouden dat wel zijn:

  • Je moet meerderjarig zijn, minstens 18 jaar oud.
  • Je moet goede kennis hebben van het Nederlands en goede spellingsvaardigheden.
  • Beschikken over een PC en een stabiele internetverbinding
  • Wees snel op het toetsenbord, zodat u snel kunt typen zonder veel fouten te maken.
  • Een Skype-account, bijna alle bureaus nemen contact met u op via Skype, de training kan ook via deze weg worden gedaan.
  • Je moet er open voor zijn en er plezier aan beleven.
  • Bereikbaarheid
  •  Minimaal 20 uur per week tijd hebben

Bijna alle werkgevers bieden schrijf- en opleidingscursussen aan. Zodat je inzicht krijgt en je goed voorbereid bent op je werk als chat moderator. In het geval van problemen of onduidelijkheden, krijgt u het snelst hulp.

De inkomsten met geld verdienen met chatten variëren van 200 Euro tot 500 Euro per maand, die één of twee keer per maand op uw rekening worden gestort.

Wie zich in de bovenstaande punten van geld verdienen met online chat herkent, kan parttime iets extra’s verdienen.

Als je ervaring hebt als een chat moderator, deel deze dan met de anderen.

John Frinking

Hallo, ik kan je helpen om thuis geld te verdienen. Vraag me via de CHAT links-onder.
John Frinking

Latest posts by John Frinking (see all)

Deel en inspireer anderen