Friesland

Thuiswerken kan een uitkomst zijn voor lieden in Friesland. Maar niet enkel in die provincie want het internet heeft de grenzen verlegd.

Voor een lijst met thuiswerk aanbieder ben je bij Adzuna op het juiste adres. Adzuna heeft op dit moment 40 thuiswerk vacatures in Friesland.

Bijna alle banen die je vanuit je huis kunt doen zou je thuiswerken kunnen noemen. In Holland zijn er op dit moment ongeveer 250.000 thuiswerkers actief bezig met het verdienen van een extra inkomen. Want er komen alsmaar meer mensen die een extra salaris willen bijverdienen.

Modern thuiswerken

Het thuis weven van tapijten en het rollen van sigaren heeft plaats gemaakt voor het thuiswerk van vandaag. Bijna alle vormen zijn momenteel door de komst van de computer thuis uit te voeren.

We kunnen zelfs beweren dat buiten bepaalde sectoren zoals de bouw en het vervoer er geen arbeid meer overblijft dat niet thuis toegepast kan worden. Bijna alle kantoorwerk kan tegenwoordig thuis worden gedaan.

Tot de bekendere vormen van thuiswerken horen het testen van producten, het monteren van onderdelen en het verpakken van folders en dergelijk. Veel werk wordt rond kerst aangeboden en zijn derhalve meestal seizoen gebonden.

Huidige thuiswerk voorbeelden

 

Hieronder zijn een paar voorbeelden van de thuiswerk groepen. Assemblage en verpakking werk

 • emballage folders
 • pennen verpakken
 • verpakking artikelen
 • montage van speelgoed
 • de verpakking van eetwaar
 • creëren van kerststukjes
 • kerstcadeaus inpakken

Producten testen

 • evalueren van huishoudelijke producten
 • testpersoon voor medicijn
 • uitproberen van nieuwe recepten
 • client rapportage en het keuren van websites

Vertaling en schrijven

 • het inpakken van enveloppen
 • vertalen teksten met behulp van computer
 • het schrijven van teksten

Online banen

 • e-mail klikken
 • invullen vragenlijsten
 • verstuur e-mails
 • job webcam

Telewerken

 • call center
 • het verhandelen van producten online
SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Toekomst van Thuiswerk

Het thuiswerken zit in de lift, en het ziet er in de de komende tijd goed uit. Werkgevers zijn door de recessie gedwongen om uitgaven te besparen.

Het aannemen van thuiswerkers welke geen werkplek en reiskosten benodigd heeft, bespaard aanzienlijk in de kosten. En omdat een thuiswerker flexibel is in te zetten, bespaard dat ook aanzienlijk in de kosten. De gemiddelde bewoner van Europa werkt thuis zo’n 1,5 uren gemiddeld per dag.

Thuiswerken heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van een gewone baan. Wanneer een werknemer in een vertrouwde ambiance werkt, voelt hij zich over het algemeen gelukkiger. Daardoor is men in staat om productiever te zijn en zichzelf beter te concentreren.

Roddelen over andere collega’s behoort tevens tot de verleden tijd. Een thuiswerker is ook beter in staat om pieken in het productie proces op te vangen, en s’avonds nog een aantal uurtjes door te gaan. Een kantoormedewerker delft hier echt het onderspit vergeleken met een thuiswerker.

Door het drukker worden op de Nederlandse wegen zal het gebruik van thuiswerkers ook toenemen. Dagelijks staat een gemiddelde kantoormedewerker langer in een file, en dat kost heel wat tijd en dus geld.

Behalve de investeringen op het wegennet, kosten de files het bedrijfsleven ongeveer 1 miljard euro jaarlijks. Ten opzichte van een normale kantoorwerker heeft een thuiswerker een groot voordeel als het gaat om files.

Genoeg redenen om de thuiswerker boven een normale fabrieks- of kantoormedewerker te verkiezen.

Home computer met internet

Een PC en internet, is iets wat niet meer weg te denken in een doorsnee huishouden. Daarom is het in de toekomst gemakkelijker en goedkoper om een thuiswerker aan te nemen dan iemand in het kantoor.

Dit kan de werkgever de investering van een werkplek en de aansluiting voor het internet besparen, de thuiswerker heeft deze natuurlijk meestal al.

De kennis van met computers omgaan verbeteren bij de meerderheid van de mensen,omdat meer en meer mensen in het bezit zijn van een PC. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op de fabrikant en de thuiswerker.

Inpakken thuis

De meest populaire vorm van thuiswerk is tot nu toe inpakwerk. Het is niet verwonderlijk, omdat je in de meeste gevallen geen scholing nodig hebt. En als je het samen met je familie en vrienden kan doen, kan het ook nog een gezellige activiteit zijn.

Ruimte voor opslag

Het kan heel nuttig zijn als je over een magazijnruimte beschikt. Om de nodige producten bij u af te leveren hoeft de leverancier dan minder regelmatig te rijden. En de woonomstandigheid is ook cruciaal om de juiste inpak producten te kiezen. Want als je in een appartement woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken.

Het inpakken aanbod

Een ieder wil graag een inpakbaan hebben, maar jammer genoeg worden deze niet zoveel aangeboden. Inpak vacatures zijn daarom meestal niet beschikbaar. Snel reageren op een beschikbare inpakbaan is daardoor belangrijk.

Geen certificaat

Ja dat is het grootste voordeel van een baan als inpakker. Om dit werk te doen, heb je geen opleiding of kwalificaties nodig. Mede jij kan deze baan doen, want er is geen leeftijd aan gebonden. De meest plezierige wijze van thuiswerken is voor velen een inpakbaan.

Eigen werktijden

U bepaalt zelf op welk moment u werkt, zolang het werk maar op tijd klaar is. Het maakt niet uit hoe laat je werkt, of het nu het midden van de nacht of vroege ochtend. Perfect als je kinderen overdag thuis mochten zijn.

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerken. Beschik je over de juiste vaardigheden en ben je een beetje handig. Of dit soort thuiswerken past bij je vaardigheden is wel belangrijk om te weten.

En of uw lichaam sterk genoeg is om producten te kunnen monteren is ook iets om over na te denken. Een schuur voor opslag van producten kan ook handig zijn. Dan is er minder vervoer nodig tussen werknemer en fabrikant.

De werkgever stelt normaal gesproken de nodige werktuigen beschikbaar mocht je deze nodig hebben. Het moet dan wel om speciale gereedschappen gaan welke niet in een normale bouwmarkt te koop zijn.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een speciale pers die delen van een product in elkaar perst. Het gaat dus om specifiek werktuigen wat een gemiddelde thuiswerker niet persoonlijk gekocht heeft.

Vaadigheden

Wat voor type werk je het beste kunt gaan doen moet je bijgevolg helemaal zelf uitzoeken. In de meeste gevallen zal er een kwaliteitsinspectie plaats vinden door de werkgever. De controle wordt vaak thuis uitgevoerd door de thuiswerker met behulp van een voorheen verzonden lijst met eisen.

Product examinator

Een andere populaire wijze om geld te verdienen is thuis producten testen. Neem contact met ons op als u hier in geinteresserd bent. Ga wel bij u zelf te rade of u hiertoe in aanmerking zou kunnen komen.

Ga niet beginnen als medicijn tester indien u tegenwoordig zelf medicijnen gebruikt. In een onderhoud worden de details natuurlijk wel uitgelegd. Alvorens u zich aanmeldt moet u zichzelf goed realiseren welke vorm in de praktijk het beste bij u past.

Zo bespaar je jezelf en de vertegenwoordiger een hoop tijd. Bij het product onderzoeken is leuk dat je vaak het geteste product kan houden na het uitproberen.

Het zijn doorgaans producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt. We zullen mochten we die tegenkomen, ook producten in ons assortiment opnemen die niet altijd vanuit de thuis situatie getest kunnen worden.

Thuiswerk op een PC

Het thuis werken op een PC groeit beduidend, omdat veel mensen thuis over een computer beschikken. Het thuiswerken op een PC wordt steeds meer aangeboden op het het net.

In het geval dat u in het bezit bent van een pc. Dan is het makkelijk om iedere dag het internet te raadplegen of er thuiswerk aangeboden wordt.

Inkomen

Het uurloon dat je thuis zou kunnen beuren is €6,50 per uur. Het kan zelfs oplopen to € 30 per uur, en wordt in de regel maandelijks betaald.

Werkhouding thuiswerk

Als je veel tijd doorbrengt met het werken op een pc, is de houding van je lijf uiterst belangrijk. Ga altijd rechtop zitten en zet allebei voeten vlak op de werkvloer.

Gebruik bij voorrang een kantoorstoel die de onderzijde van je rug juist ondersteund. Stel de stoel zo in dat je het computerscherm recht voor je ziet staan.

Je zult als je meer tijd met het werken met de home computer, merken dat een goede lichaamshouding je werk een stuk lichter zal maken.

Thuiswerk via de telefoon

Werken van thuis uit met telefoon is een aangename wijze om thuis te werken. Dat het telefonisch thuiswerken onder de thuiswerkers populair geworden is zal u dan ook niet verwonderen.

Telefonisch thuiswerk wordt vaak gedaan in combinatie met een computer. Zo kunt u direct de info en de behaalde resultaten in de PC van uw chef opslaan. Natuurlijk worden de telefoon kosten door de fabrikant betaald.

Verdiensten

Je zal zo tussen de € 6,50 en de €15 per uur beuren. Dat is dan exclusief eventuele extra prestatiebonussen. Wij weten ondertussen uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de beloning per resultaat vaak redelijk hoog is.

Deel en inspireer anderen