Salaris Online Marketeer 2 Jaar Ervaring

Een van de belangrijkste salaris online marketeer aspecten voor mij is transparantie. Daarom ben ik in het verleden heel open geweest over mijn inkomen. Ik wil het naar een nieuw niveau tillen en beginnen met een blog en YouTube kanaal. Op YouTube heb ik al een groot deel ervan onthuld. Nu wil ik meer in detail treden.

Jullie zijn de beste!

De financiële kudde is gewoon het beste wat je kan overkomen als salaris online marketeer! De feedback van jullie is tot nu toe zeer positief geweest, op enkele mensen na.

Ik probeer gewoon de “Haters” te verbergen, Hater gaat haten en wil transparantie creëren. Bovendien wil ik natuurlijk ook graag mijn dank uitspreken, want dit inkomen is alleen mogelijk door de financiële kudde.

Zonder kijkers, lezers en de gemeenschap zou ik geen cent verdienen met de blog. Maar nu komen de harde online marketeer salaris feiten.

De salaris online marketeer Blog en Youtube

Wat is nu mijn salaris online marketeer met het Blog en YouTube kanaal? Ik neem de vrijheid om de meest succesvolle maand tot nu toe te kiezen. Bovendien zijn de cijfers allemaal bruto, zonder kosten en aftrekposten. In werkelijkheid is er hier minder over voor mij.

Ik presenteer u mijn inkomen van de maand april 2019. Zonder er omheen te praten, heb ik in totaal € 2.268,72 verdiend. Zeer zeker een succesvolle maand, en er is nog veel potentieel. Ik zal hieronder in detail uitleggen wat ik van elke bron van inkomsten vind. Wat ik ervan verwacht en wat mijn volgende salaris online marketing stappen zullen zijn.

Google Adsense – Online marketeer salaris

Google Adsense is de eerste vorm van mijn online marketeer salaris monetisatie die ik heb geïntroduceerd op mijn blog. In die tijd verdiende ik binnen een jaar ongeveer € 100,-. Ondertussen wordt het gecombineerd met YouTube en de Blog meer dan € 400 per maand. Het is reclame in de vorm van banners, teksten, video’s, enz.

Naar mijn mening is het de meest neutrale manier om te adverteren. Omdat de lezers of kijkers een AdBlocker kunnen installeren en de inhoud vrij is van reclame. Ik bezit nu YouTube Premium. Zodat ik geen reclame op YouTube kan zien zonder AdBlocker en andere makers tegelijkertijd kan ondersteunen.

Met het groeiende bereik van de financiële kudde zal ook deze bron van inkomsten gestaag toenemen. Voor mij een belangrijke bron van inkomsten, omdat het voorspelbaarder en berekenbaarder is dan andere bronnen.

Salaris online marketeer met Affiliate marketing

Hier ben ik al in het salaris online marketeer kruisvuur terecht gekomen, ik investeer zelf iets meer dan €3.000 in P2P credits. Dit is duidelijk te weinig voor sommige mensen. Ik verdien veel meer met de affiliate marketing dan de renteopbrengst bij een bank.

Ik ben hier volledig transparant en zie deze beleggingscategorie als risicovoller dan andere. Daarom wil ik er op de lange termijn niet meer dan 10% van mijn netto vermogen in investeren. Dat zeg ik ook in mijn video’s, en ik zit nog steeds in een online marketing manager salaris testfase. In de toekomst zal ik er zeker meer aan toevoegen, zodat ik op de lange termijn 10% van het netto vermogen kan krijgen.

Velen klagen dat ik om deze reden alleen maar video’s en artikelen over deze investeringen maak. Omdat ik een affiliate commissie krijg. Dat is gewoon niet waar. Naar mijn mening is er niets verwerpelijks aan het aanbevelen van iets dat je zelf gebruikt en goed vindt. Hier lijken er duidelijk verschillende meningen of morele opvattingen te bestaan. En dat accepteer ik. Ik kan en zal niet in staat zijn om iedereen tevreden te stellen!

In de toekomst zal deze bron van inkomsten, of in het algemeen Affiliate, zeker blijven stijgen. Mijn online marketing medewerker salaris getallen moeten dienen voor de duidelijkheid. Men kan zelf berekenen wat anderen verdienen met een groter bereik. Omdat de omrekeningskoers vaak ongeveer gelijk blijft. Veel plezier.

Amazon Affiliate

Met Amazon affiliatie heb ik nog veel in te halen, het druppelt gewoon naar beneden. Maar ik zie het niet zo nauwlettend, ik heb de boeken die ik las met elkaar verbonden en dat is het. Er is zeker veel potentieel hier, maar aangezien ik alleen maar boeken ” consumeer”, is er niets meer aan te bevelen. En ik blijf trouw aan mijn motto om alleen dingen aan te bevelen waarvan ik zelf 100% overtuigd ben. Ik weet niet wat ik ervan moet denken, ik laat het zoals het nu is. En ik zal het ene of het andere af en toe optimaliseren.

Zak privérekening nieuwe opening

Sommigen van u hebben misschien gemerkt dat ik reclame maak voor Zak een gratis bankapplicatie. Dat komt omdat ik volledig overtuigd ben van deze oplossing. Dit is de eerste gratis bankoplossing in Zwitserland voor nieuwe klanten met een privérekening. Ik heb ook een gedetailleerde recensie geschreven.

Daarnaast heb ik in samenwerking met de uitgeversbank een deal kunnen sluiten voor de financiële kudde”. Bij elke nieuwe opening krijgen financiële adviseurs die de code “ZAKSPK” invoeren, een starttegoed van € 100,-. En ik krijg € 50,-, net als in het normale advertentieprogramma van een vriend. Het verschil: de nieuwe klant ontvangt € 100 in plaats van €50,-.

In april openden 67 mensen uit de financiële kudde een rekening en namen de € 100 over. De meesten van hen, zoals ik, zijn nu waarschijnlijk tevreden klanten van Zak. Twee vliegen in één klap! Ik denk dat er hier veel potentieel is voor verdere samenwerking in de toekomst. Deze online marketeer salaris inkomsten worden echter pas later uitbetaald.

Blog en YouTube Passief inkomen?

Is de Blog en Youtube nu Passief Inkomen zoals velen zeggen? Nee, duidelijk niet. Het is veel werk, kijk in mijn geval maar eens naar de hoeveelheid inhoud die ik elke dag lever. Ik antwoord op elke opmerking, elk bericht, elke post……

Het is zeker een hobby voor mij, een hartproject, maar het is allemaal werk. Natuurlijk in positieve zin. Het is spannend om te zien hoe een hobbyproject zich kan ontwikkelen als je naar mijn eerste blog post kijkt.

Wat gebeurt er met het geld?

Wat gebeurt er met het salaris online marketeer dat overblijft na belastingen en kosten? Heel eenvoudig, natuurlijk gebruik ik een deel ervan voor het leven. Aangezien ik heel weinig uitgeeft, ligt het tussen de €1.400 en € 2.000 per maand. De rest wordt geherinvesteerd in apparatuur zoals programma’s, licenties, camera, microfoon, etc. of natuurlijk in mijn webshop, aandelen, P2P credits en andere investeringen.

En wat er daarna overblijft zet ik op de bank. Nee hoor geintje bedankt, geld op de bank zetten doe je niet. Want dat wordt alleen maar minder waard. Zodra ik € 1500 bij elkaar heb koop ik 1 oz. goud en doe het in een bank kluis. Goudprijs blijft stijgen en dat doet het al since 1971.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie