Rijk Worden Hoe Doe Je Dat

Hoe kan ik rijk worden en hoe doe je dat? Ik luister al jaren voortdurend naar de saaie shit van andere mensen. Ik hou van mijn moeder. Welke zoon houdt niet van zijn moeder, toch? En begrijp het alstublieft niet verkeerd. Maar hier is een klein verhaal over waarom ik het in dit geval nooit met mijn moeder eens kon zijn.

Zoals u weet, ben ik opgegroeid als de oudste zoon van vier kinderen in het eenvoudige Zutphen. Mijn vader was mijn ware held. Als kind had hij het heel moeilijk, zijn moeder stierf toen hij drie jaar oud was. En zijn vader nam hem hard aan het werk als kind direct na de oorlog.

En zo kwam het dat mijn vader al op 13-jarige leeftijd aan de bouw kon werken. Hoe dan ook. De tijden zijn drastisch veranderd.

Snel Rijk Worden

Toen ik begon te werken, was ik 15 jaar jong. Ik was van school gegaan en was begonnen als leerling. Maar al als leerling stelde ik mezelf deze vraag. Waarom is ons systeem zoals het is? Waarom zou ik voor 1450 per maand naar mijn werk gaan?

Hoe kom ik aan geld zonder dat ik door anderen uitgebuit word?

Geen geld meer – wat te doen?

Ik vroeg het aan mijn moeder en vele andere mensen om me heen. En haar antwoord was altijd hetzelfde.

Bernhard, wat geen geld meer? Dat is nu armoede, kun je niets aan doen!

En wat was mijn antwoord daarop? Dat geloof ik niet, dat is onzin en je moet hier een ander leven kunnen leiden. Toch kan ik mezelf niet tot slaaf maken, maar ik kan mijn leven lang voor een baan zorgen en alleen maar iets doen vanwege het geld?

Ik wil iets doen dat me interesseert en met mijn echte interesse. Met wat ik enthousiast en vrolijk geld kan verdienen. En al het andere heeft absoluut geen zin.

Ik bedoel, wat maakt dan ons leven voor een zingeving. Als we alleen maar dingen doen die ons helemaal niet interesseren. Alleen voor het geld?

Dat is compleet ziek.

En zo gebeurde het dat ik al gezien werd als een rebel op school en als een leerling. Heel vaak verkeerd begrepen door de maatschappij. Want als ik dit onderwerp aansnijd, dan bedoel ik het alleen maar goed voor alle anderen.

Om na te denken over hoe je aan geld komt, maar met dingen die je echt inspireren en interesseren. Het was mij duidelijk dat ik een antwoord moest vinden op mijn vraag:…..

Hoe rijk worden?

Hoe kan ik rijk worden zonder het systeem mij te laten gebruiken?

Je kunt geld uit vele bronnen putten. Als je alleen maar weet of geleerd hebt om deze bronnen van geld te ontsluiten. En je maakt er gebruik van en je begrijpt echt hoe ons kapitalistisch gekke systeem werkt.

Ik kan je alleen maar zeggen, dat je je leven vandaag de dag nog steeds verandert. Verander de situatie waarin u zich nu bevindt. Als je niet genoeg geld hebt, en ook nadenken over hoe je snel geld kunt krijgen. Neem dan nu de juiste stap en sluit je aan bij mijn groep.

Maar als u echt onmiddellijk geld op uw rekening wilt hebben en u bent op zoek naar een lening. Dan heb ik hier iets heel speciaals voor je.

Hoe Word Ik Rijk
Ik heb de orginele uitvoering in mp3 formaat voor je, Chat met me!

Een beetje prehistorie. Een paar jaar geleden bevond ik me zelf in een situatie waarin ik niet meer genoeg geld had. Ik had een nieuw huis gekocht en had waarschijnlijk iets te veel hooi op de vork genomen.

Ik wist dat ik nog steeds geld in aandelen en andere gebonden spaarvormen had. Maar ik wilde niets breken of oplossen. En zo kwam het dat ik in de situatie zat om onmiddellijk geld te moeten lenen.

Ik moest me al snel realiseren hoe klote het is als je geld nodig hebt. En vooral hoe moeilijk het kan zijn om iets van de banken te kunnen krijgen.

Hoe hoe word je rijk zonder de banken?

En toen kwam ik op een heel ander idee dat het mogelijk maakte om snel en gemakkelijk geld te lenen!

Hoe hoe word je rijk zonder banken?

Zoals je al hebt gezien van mijn vorige executies, zijn banken niet bepaald de beste plek om naartoe te gaan. Als het aankomt op het snel krijgen van geld!

En zo ben ik ook ontdoken en heb ik naar een alternatief gezocht. En ja, ik heb er ook een succesvol alternatief en oplossing voor gevonden.

Rijk zijn is meer een gemoedstoestand dan een bedrag in euro. Eerlijk gezegd kunnen de rijken arm zijn en de armen rijk. Rijk zijn kan bijvoorbeeld een familie van vijf personen zijn die hun kleine stukje brood liefdevol delen in een derdewereldland.

Omgekeerd kan een ander gezin van vijf personen in een huis met twaalf slaapkamers wonen en nog steeds ruzie hebben over een onbegrensd eersteklas feestmaal!

Bovendien gaat het er bij rijk zijn echt om dat je alles hebt. Het zou ideaal zijn om een combinatie van de genoemde situaties te hebben: de gelukkige familie die in het grote huis geniet van een heerlijke maaltijd in het grote huis – en dat is mogelijk.

Maar om dit soort rijkdom te bereiken, samen met financiële vrijheid, persoonlijke vrede en geluk, moet je je er wel voor inzetten.

Geniet van je rijkdom

U moet ook kunnen genieten van uw rijkdom. Sommige mensen zetten honderd uur per week in met werk, maar verwaarlozen daarbij hun gezin volledig. Anderen richten zich zozeer op hun gezin dat ze nooit echt aan de slag gaan op het werk vanwege hun verplichtingen.

Het is duidelijk dat het bereiken van een gevoel van evenwicht je in staat zal stellen om echte rijkdom te bezitten en er ook van te kunnen genieten.

Als u op zoek bent naar alles in het leven, heb ik enige manieren waarop u rijk kunt worden.

Hoe geld te lenen zonder BKR.

Daarnaast kan ik u ook vertellen dat ik gemiddeld 200 mensen per maand help. Ik help hen om met succes direct en eenvoudig online geld te lenen zonder BKR. Ga naar de chat en neem contact met me op.

Dus als je ook in een moeilijke situatie verkeert…. Dan vindt u hier een zoekopdracht waarmee we het hebben gemaakt. We hebben zaken gedaan om veel andere mensen te helpen om geld op hun rekening te krijgen vandaag!

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie