Miljonair Willen Worden

Ik zou graag miljonair willen worden, zodat mijn account nooit leeg zou zijn. En in feite wil bijna iedereen zijn werk opgeven. En om het geld met volle handen uit te geven. Voor dingen die je nooit hebt kunnen betalen, maar die je altijd al hebt gewild.

Maar zo rijk zijn blijft helaas een droom. Of? In feite kunt u de route veranderen, zodat u miljonair kunt worden. Hoe werkt dat? We zullen het je vertellen.

Dit wacht u vandaag:..

Wat is het geheim van het succes van een miljonair?

10 tips om in 1 jaar miljonair te worden.

Wat betekent rijkdom / rijk zijn?

Eindelijk rijk – en nu? En nu?

Zijn miljonairs gelukkig?

Wat is het geheim van het succes van een miljonair?

Kun je leren om miljonair te worden?

Hoe leer je om zo snel miljonair te worden. En om toch nog tijd te hebben om alles weer uit te geven?

Of je het geld wilt verdienen door eerlijk werk, of gewoon met een rijke wilt trouwen. Je kunt ook de loterij winnen of iets erven. Maar het is moeilijk om beide te sturen. Dus als je niet geboren bent met een paar goudstaven in je wieg…. Dan moet je kiezen voor een van de andere mogelijkheden.

Ik zal je zeggen, niemand is ooit miljonair geworden terwijl ze op de bank zitten. En klaagt over het feit dat hij geen geld heeft. Zonder ijver, geen prijs. Dat geldt ook voor miljonairs! Omdat ze plannen, sparen en investeren en hard werken voor hun vermogen. Dat is (bijna) het hele geheim.

Ten eerste: stop met klagen!

“Maar ik werk ook, maar van het geld hou ik niets over’, is de eerste populaire klacht.

Waarom kan de buurman één keer per jaar op vakantie gaan als hij niets heeft. Is het hetzelfde voor jou? Wil je jezelf ergens op trakteren en kan je gewoonweg niet uitleggen waarom de buren zich een nieuwe auto kan veroorloven? Het enige geheim is dat ze elke cent opzij zetten om te sparen voor iets speciaals.

Jij hebt ook dezelfde kans. Ga alsjeblieft s’avonds even zitten op je vier letters. En noteer waar het geld dat je verdiend hebt naartoe gaat. Bij iedereen komen andere “zonden” hier naar het daglicht. En als je het eenmaal zwart op wit voor je ogen hebt. Dan besef je al snel dat je een deel ervan zou kunnen missen. Of in ieder geval een gunstiger variant had kunnen kopen.

En misschien had u regelmatig een klein bedrag op uw rekening kunnen stortent. Of doe het in een spaarvarken. Deze laatste heeft de extra optische stimulans omdat u kunt zien hoe uw centjes groeien!

U heeft de eerste stap naar succes al gezet. Omdat zelfs miljonairs onnodige kosten vermijden, besparen huishoudens verstandig en besparen ze hun geld. Kijk nu eens naar de andere tips die in overweging moeten worden genomen.

10 tips om Miljonair willen worden

De bovenstaande opmerking is een van de tien belangrijkste tips die je moet volgen om miljonair te worden. Nadat we je wakker hebben geschud, kunnen we beginnen met je rijk te maken. En daarvoor hebben we een aantal inspirerende adviezen.

Op het internet vindt u veel gidsen die u “in 3 stappen” begeleiden. Of “binnen 90 dagen” of “overnacht” maken we je rijk. Je moet er allemaal aandacht aan besteden, maar ze hebben één ding gemeen: de factor tijd.

En het succes van onze tips hangt ook volledig van u af. Omdat het moeilijk in te schatten is hoe goed je ze uitvoert en hoe intensief je eraan werkt. Onder bepaalde omstandigheden heeft u dus ook 2 jaar nodig.

“Wat, zo lang? Man, dat duurt een eeuwigheid!” Ik kan het je horen roepen. Nou, beter dan nooit, toch? Dus je kunt maar beter nu actief worden.

Tip 1: de juiste houding

Waarom je nog niet rijk bent, komt ook door je houding. Je bent nog niet rijk omdat je niet de juiste weg bewandelt.

Je bent tot nu toe te passief geweest en hoopte dat het geld plotseling ergens zou regenen. Dat zal het niet. Je moet dus het beste uit jezelf halen en de zaak actief aanpakken. En dat is letterlijk bedoeld. Niemand verdient zijn geld in zijn slaap. Je moet er echt voor werken. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn. Maar het werkt!

Tip 2: geen risico – geen plezier

Vanaf nu bent u niet langer bang voor het risico dat uw nieuwe plannen met zich meebrengen. Zeker, er kan altijd iets misgaan, maar dat overkomt iedereen. En je kunt ook iets leren van tegenslagen en er zelfs plezier aan beleven..

Wees niet jaloers!

Vanaf nu zijn er niet alleen obstakels voor u, maar bent u overal op zoek naar mogelijkheden. En je zult niet langer jaloers zijn op Mark Zuckerberg (facebook) of Jeff Bezos (Amazone). Maar zie ze als voorbeelden.

Tip 3: Motiveer jezelf en controleer valse mensen

Motiveer uzelf en controleer uw omgeving. Heb je valse en luie mensen om je heen die niets op het spel zetten? Zoiets kan besmettelijk zijn. Vind vrienden die u kunnen helpen en ondersteunen. En praat niet negatief en motiveer jezelf in plaats daarvan.

Tip 4: het juiste tijdsmanagement

Als je rijk wilt worden, moet je je tijdsmanagement juist organiseren. Plan en heb nog steeds wat tijd voor je regeneratie. Dus je hebt een goed schema of een perfecte takenlijst nodig. Zodat uw balans tussen werk en privé niet uit de hand loopt.

Tip 5: geen zorgen meer over inkomensvergelijkingen

Vanaf nu geen zorgen en vergelijkingen meer zijn met vrienden over wie welk inkomen naar huis brengt. Want wat telt is niet wat je baas je betaalt, maar je netto waarde. Dus wat u spaart, investeert of heeft min je schulden of andere verplichtingen.

Tip 6: het juiste geldbeheer

Maak een genadeloze lijst van de onzin waar je je geld aan uitgeeft. Dat is vanaf nu allemaal weg. Je kunt beter onder jouw juiste geldbeheer leven.

Dan maak je een nieuw plan (een financieel plan). Waarbij u precies bepaalt welke uitgaven nodig zijn (bijvoorbeeld voor de huur). En wat je opzij kunt zetten om te sparen en te investeren. Laat uw geld voor u werken!

Trouwens, je moet hier zeker een professioneel advies inwinnen. Hij wil natuurlijk ook betaald worden voor zijn prestaties. Maar met zijn hulp gaat het veel sneller en veiliger naar de eerste miljoen!

En: de afbetalingsaankopen en leningen zijn voor u absoluut taboe. Dit eindigt altijd in een onbeheersbare schuldenspiraal. Vanaf nu wordt alleen nog maar contant betaald of wordt er niets gekocht.

Tip 7: Blijf altijd op de bal zitten – stop niet met vormen

Het maakt niet uit hoe je uiteindelijk je geld verdient. Het is belangrijk dat je blijft vormen en leren, omdat de wereld niet stopt met draaien. Blijf op de bal, informeer jezelf, laat je inspireren. Zijn er nieuwe zakelijke ideeën? Kun je je geld herinvesteren? Je algemene opleiding zou niet moeten stagneren omdat je nu een van de nouveau riche bent.

Tip 8: Blijf altijd authentiek.

U kunt rijk worden door uw geld goed te besteden en te sparen en te investeren en het voor u te laten werken. Maar je kunt ook rijk worden als je een authentiek zakelijk idee ontwikkelt.

Nou, Hugh Hefner had veel geld – dus je moet ook een playboy huis bouwen? En treed in zijn voetsporen, toch? nee, begin alsjeblieft met iets realistisch. Of vraag uw partner, familie of vrienden wat zij van het idee vinden.

Zoek naar iets dat je kunt doen en dat je elke dag met hart en ziel wilt aanpakken. En waar je meteen mee kunt beginnen.

Tip 9: geef altijd 100 procent! En wees gedisciplineerd.

Je bent begonnen met sparen en dan vind je dat je een beloning verdient? Een nieuwe auto, een dure vakantie, luieren? Dat kan – maar dat gooit je alleen maar terug.

In plaats daarvan moet je de ijzeren wil hebben om rijk te worden en te blijven. Dat vereist uw 100 procent inzet en geen escapades zoals die van een kind. Dat zijn spaarvarken alles aan snoepjes heeft geplunderd en uitgegeven. Wees en blijf gedisciplineerd en concentreer je permanent op je doel!

Natuurlijk moet je ook af en toe iets kunnen doen. Omdat je niet in een strafkamp zit, maar op een zelfgekozen economische reis naar de eerste miljoen. Dus tussendoor heb je iets nodig dat je motiveert en stimuleert. Maar overdrijf het niet, anders scheur je een te groot gat in je spaarpot.

Tip 10: bespaar sneller met extra inkomsten

Als je nog sneller rijk wilt worden, dan is een regelmatige, rustige avond vrij voor jou voorbij. Als je broodjob je niet genoeg inkomsten oplevert, zul je op een andere manier extra inkomsten voor investeringen moeten krijgen.

Tip!

Als u uw eigen bedrijf begint, kunt u zich niet alleen zelf realiseren, maar ook veel geld verdienen. Maar dat vereist ook discipline en uithoudingsvermogen.

Een tweede baan kan helpen – ja, deze tip is uitputtend, maar je hoeft niet ergens een extra nachtdienst te werken. In plaats daarvan kun je allerlei ideeën omzetten in geld. Kunt u teksten schrijven aan de zijlijn? Of kunt u websites opzetten voor mensen of met een ander talent geld verdienen? Denk er een beetje over na. Als toekomstige miljonair moet je alle kansen grijpen.

Trouwens: ondertussen bent u “de buur van de overkant van de straat die zich iets kan veroorloven”. Wanneer vrienden of collega’s jaloers zijn op uw succes. Vertel het ze gewoon en ze zullen vredig afdruipen.

Wat betekent rijkdom / rijk zijn?

Nu kunt u direct beginnen met de tips en hopelijk kunt u uw doel bereiken. Maar weet je dat er mensen zijn? Mensen dat hun betekenis van rijkdom helemaal niet meten aan hun inkomen en rekeningsaldo?

Ze voelen zich rijk als ze gezond zijn en kunnen genieten van hun vrijheid. Misschien wat hobby’s en tijd voor familie en vrienden. Ze zijn niet op zoek naar een miljoen, maar willen zichzelf realiseren.

Ze willen plezier hebben in het leven en in ieder geval genoeg geld op hebben om zich van tijd tot tijd te verwennen. Een reis, een auto, je eigen huis. Als je er gelukkig en tevreden mee kunt zijn, dan ben je ook rijk zonder je miljoenen. Dat is misschien de moeite waard om over na te denken, nietwaar?

Eindelijk rijk – en nu?

Zoveel mensen zijn erin geslaagd om het eindelijk rijk doel te bereiken dat je voor jezelf hebt gesteld. Acteurs, ondernemers, mensen die je kent en bewondert. Wat gebeurt er als je eindelijk het gewenste miljoen bereikt? Ben je dan gelukkig?

Zijn miljonairs gelukkig?

Interessant is dat miljonairs lang niet allen gelukkig zijn. Ze hebben nu anderen om zich zorgen over te maken. Ze moeten voortdurend voor hun vermogen zorgen en zijn bang om het weer kwijt te raken. Bovendien vrezen velen dat ze zullen worden beroofd.

Zodra u rijk wordt, zullen veel oude en nieuwe “vrienden” contact met u opnemen. Waar waren die vrienden toen je steun nodig had en werkte tot je instortte? Deze mensen verzamelen zich nu om je heen en willen je je geheim weten. Zodat ze zelf niet dezelfde inspanningen hoeven te leveren als jij al hebt gedaan.

Je kunt je nu bijna alles veroorloven wat je wilt. Dat neemt je perspectieven weg. Want anders dan voorheen hoef je niet meer te sparen voor iets om naar uit te kijken. Koop gewoon een eiland als je wilt. Of een vliegtuig. De rijkdom neemt een groot deel van de verwachting in beslag, die je eerder had. Als je eindelijk een langverwachte droom kon vervullen….

Wat je misschien nooit eerder had vermoed, kan ook gebeuren: je verandert in je nadeel. Je zou wel eens verwaand, snobistisch en arrogant kunnen worden. Nu ben je rijk, maar een onaangename medemens. Slechts weinigen slagen erin om op de grond te blijven en dankbaar te zijn voor wat ze nu hebben.

Conclusie

Met deze tips slaagt u er zeker in om uw geld te verhogen. Hoe snel hangt af van je inzet. Ga je gang en zorg ervoor dat je een aardig persoon blijft. Maar misschien ben je al lang voor de miljoen tevreden. Als uw inspanningen u een goede levensstandaard opleveren die u tevredenstellen?

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie