Online banen voor studenten

Online banen voor studenten die meer betalen dan 15 dollar per uur. Sommige van de links in dit bericht zijn van onze sponsors. Wij voorzien u van nauwkeurige, betrouwbare informatie. Lees meer over hoe we geld verdienen en selecteer onze advertentiepartners.

Werken tijdens de universiteit is een goede manier om de hoge kosten van de school te compenseren. Maar het kan moeilijk zijn om een decennialange baan te vinden die je kunt balanceren met lessen en buitenschoolse opleidingen.

In plaats daarvan, kijk naar legitieme manieren om online geld te verdienen voor een meer flexibele bron van inkomsten.

Voor een regelmatige loonstrook en een werk-at-home schema, check out deze 13 online banen voor studenten.

Social Media Manager – Online banen voor studenten

Beginnend Salaris: $15-$40$/uur

Het beheren van de social media accounts van een bedrijf. Kan een leuke manier zijn om geld te verdienen op een flexibel schema. Het is ook een coole manier om in contact te komen met bedrijven waar je van houdt.

Online banen voor studenten

Een social media manager is de stem en het gezicht van een bedrijf op een aantal engagement platforms. U promoot deals en content en communiceert met volgers.

Hoe aan de slag te gaan

U kunt uw cv op willekeurige vacaturesites plaatsen. Maar het is beter om direct contact op te nemen met lokale bedrijven. Beter nog, maak contact met een bedrijf dat u al kent.

Concentreer je op sociale platforms die je liefhebt. En die je van binnen en buiten kent om je loon te verhogen. Als u een Twitter-fanaat bent, praat dan over uw ervaring. Als u al uw vrije tijd op Pinterest doorbrengt, gebruik dan uw pinningvaardigheden.

Ga dan creatief te werk: Maak een plan om verbinding te maken met klanten via Snapchat of Instagram. Kleinere bedrijven hebben er misschien niet aan gedacht om deze platforms te verkennen. Waardoor u een integraal onderdeel van het team wordt.

Op zoek naar de beste baan om uw inkomen op te bouwen? Ontvang geweldige ideeën die rechtstreeks in uw inbox worden geleverd via Adzuna!

Online leraar

Betaling: $13-$20/uur of meer

Neem je academische sterktes en kennis online mee om je eigen leerbedrijf te starten.

Bied collegiale begeleiding aan voor medestudenten of maak contact met K-12-studenten in programma’s voor thuisonderwijs.

En het is niet alleen academisch: Concentreer je op je buitenschoolse talenten. En geef ook bijles of advies op het gebied van muziek, kunst, sociale media, mode of voeding.

Hoe aan de slag te gaan
Breng uw bijlesdiensten online op de markt op sites zoals Wyzant of Tutor.com. Of solliciteer via een van deze bedrijven.

Of doe al het werk op voorhand en maak een online cursus. Om te verkopen via Skillshare, Udemy of uw eigen site.

Gegevens-invoermedewerker

Betaling: $9-$16/uur.

Dit zijn niet de best betalende online banen, maar ze vereisen ook niet veel vaardigheden of ervaring. Typisch, alles wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Hoe aan de slag te gaan
Vind online data entry jobs via deze sites:

 • Clickworker
 • DionData Solutions

CV Schrijver – Online banen voor studenten

Betaald: $15-$25/uur.

Ken je iemand die op het punt staat af te studeren of op zoek is naar een nieuwe baan? Bied aan om hun cv te helpen bij het bijschaven van hun cv. Om het klaar te maken voor het zoeken naar een baan.

Hoe aan de slag te gaan
Vind online hervatten van het schrijven van vacatures via deze sites:

 • ResumeEdge
 • WriterBay

Probeer in plaats daarvan je bestaande netwerk te bereiken voor potentiële klanten. Zoals vrienden die op zoek zijn naar zomerbanen en stages.

Zoekmachine Evaluator

Betaal: $12-$15/uur.

Verdien tot 15 dollar per uur voor het opruimen van zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing.

Ondanks constante updates van hun algoritmes, zijn zoekmachines nog steeds bezaaid met fouten. Ze vertrouwen op echte mensen om naar de zoekresultaten te kijken en feedback te geven over kwaliteit, nauwkeurigheid en bruikbaarheid. Dat is waar je in het spel bent.

Hoe aan de slag te gaan
Zoek via deze sites naar zoekmachine evaluator vacatures:

 • Leapforce
 • Lionbridge
 • Appen Butler Hill

Niche Blogger

Betaling: varieert

Kies een onderwerp dat duidelijke waarde biedt aan de lezers. Door uw inspanningen te richten op het worden van een autoriteit, kunt u geld verdienen met bloggen.

Als u een go-to bron van informatie in uw niche maakt. Kunt u geld verdienen door middel van relevante reclame, affiliate marketing en gesponsorde berichten.

Banen voor 16 jarige

Met een goede planning en time management. Kunt u schrijven voor en het bevorderen van uw blog in uw vrije tijd. En het verdienen van passief inkomen als lezers uw site te bezoeken.

Hoe om te beginnen
Uw eerste stap is het maken van een website. U heeft een aantal hostingmogelijkheden, een van de meest populaire is Bluehost. U moet een beetje betalen – slechts $ 2,95 per maand – maar het is een integraal onderdeel.

Freelance Schrijver of redacteur van Freelance

Betaling: varieert; $50+ per artikel

Zo heb ik vier jaar lang mijn brood verdiend terwijl ik reisde en rond de V.S. Het kan lucratief en flexibel werk zijn.

Je kunt je eigen schema maken, je eigen optredens kiezen en je eigen tarieven bepalen. Het beste deel is dat je betaald krijgt om over bijna alles te schrijven!

Geld verdienen door onderzoek te doen naar en te schrijven over je bestaande hobby’s en passies. Dat is beter dan een barista optreden op de campus coffee shop, toch?

U kunt ook proberen freelance proeflezen. Deze optredens zijn goede manieren om je voet in de deur van de schrijfwereld te houden. Als je niet de tijd of energie hebt om je te wijden aan compositie.

Hoe aan de slag te gaan

Een snelle zoekactie zal u laten zien dat er geen tekort is aan freelance schrijfwerk online. Het is moeilijk om door te snuffelen, dus hier zijn onze tips voor het vinden van de beste optredens:

En als je het proeflezen wilt proberen, zijn er een heleboel online cursussen.

Probeer Proeflezen overal uit. Het biedt een gratis kennismakingsworkshop, zodat je kunt zien of het de juiste manier is om het te doen. Als je het doorloopt, leert het je hoe je je eigen bedrijf kunt starten. Zodat je een schema kunt maken dat past bij je semesterwerklast.

Micro-Freelancer – Werk voor studenten

Betaald: $5-$50 dollar per opdracht

Kun je je echt uit de schulden werken, of zelfs je geld verdienen, 5 dollar per keer?

Als je creatief wordt, kun je dat misschien wel doen met Fiverr!

Zet je rare ideeën en unieke vaardigheden om in optredens op Fiverr. Als je niet wilt wachten op de klanten, zoek dan naar een gevraagde service. En haal een paar dollar op bij iemand die hulp nodig heeft bij een snelle, eenvoudige taak.

Probeer Gigbucks voor taken variërend van 5 tot 50 dollar, en TenBux voor opdrachten van 5 tot 10 dollar. TaskRabbit verbindt u ook met echte en virtuele vreemde opdrachten. Die extra geld kunnen opleveren of zelfs een fulltime baan kunnen worden.

Hoe aan de slag te gaan met online banen voor studenten
Zoek op Google wat je op Fiverr zou kunnen verkopen. Om een idee te krijgen van de verborgen talenten die je zou kunnen bezitten!

Maar zorg ervoor dat je je tijd waardeert; als je maar $4 per uur verdient, is het misschien niet je beste gok.

Virtuele Recruiter

Salaris: $20-$30/uur.

Zet uw vaardigheden en connecties in uw branche in door medewerkers of freelancers te verbinden met de juiste functies.

Als virtuele recruiter werk je als een liaison tussen een bedrijf en potentiële nieuwe medewerkers. Je doet zaken als het plaatsen van vacatures, screen cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het onderhandelen over salarissen.

Dit werk kan ongeveer 50.000 dollar per jaar opleveren voor voltijdse werknemers. 20 tot 30 dollar per uur voor aannemers of werknemers. Of op basis van een commissie die u als freelancer instelt.

Online banen voor studenten – Hoe aan de slag te gaan
Dit is freelance werk, dus je kunt beginnen met het doornemen van virtuele vacatures op LinkedIn of deze freelance sites:

 • Upwork (voorheen elance/oDesk)
 • Freelancer
 • SimplyHired
 • WhyDoWork
 • CareerBuilder

PowerPoint-presentatieontwerper

Betaling: varieert, ongeveer $10-$20 per dia

Heb je afgelopen semester een PowerPoint voor een project onder de knie gehad? Maak van die vaardigheid een moneymaker!

Als bedrijven of keynote speakers geen tijd hebben om presentaties te maken voor hun evenementen, doe het dan voor hen.

Hoe aan de slag te gaan
Stel uw eigen virtuele winkelpui in, zoals een professionele dia-ontwerper. Of vermeld uw diensten op freelance sites zoals Upwork of Freelancer.

Genealoog

Betaling: varieert, $70-$700 per project

Ja, mensen zullen je betalen om hun lastige stambomen samen te stellen.

Bent u al een hobby genealoog of studeert u het vak op school? Je zou tussen de $70-$700 per aanvraag kunnen vragen, en je kunt zoveel of weinig werk aannemen als je aankan.

Hoe aan de slag te gaan
Zet uw eigen virtuele winkelpui op of zet uw diensten op freelance sites op.

Virtuele assistent

Het beginloon varieert met de heffingen: $10-$20/uur.

Krijg betaald om de organisatie- en communicatieve vaardigheden die je hebt ontwikkeld. Te gebruiken om het schoolwerk, de lessen en de buitenschoolse activiteiten op de voet te kunnen volgen.

VA optredens variëren in salaris, uren en het eigenlijke werk. U kunt mensen en bedrijven helpen met het invoeren van gegevens, beheer van sociale media, websiteonderhoud, onderzoek en klantenservice.

Met meer en meer professionals die zich verdiepen in freelance banen en zelfstandige activiteiten. Zijn deze functies steeds meer in trek.

Hoe aan de slag te gaan
Vind virtuele assistent-banen via deze sites:

 • Zirtual
 • People Per Hour
 • Work at Home Mom (niet alleen voor mama’s!)
 • VA Networking

Transcriptionist – Banen voor 16 jarige

Betaling: $15-$25/uur of meer

Transcriptie vereist weinig tot geen ervaring en biedt flexibele uren en werklast.

Het werk klinkt eenvoudig: luister naar audio en typ wat u hoort. Maar het kan repetitief zijn en vraagt veel aandacht voor details.

De flexibele werktijden passen goed in een academisch schema. En het loon is een goed verkoopargument: Verdien ongeveer $ 15 tot $ 25 voor algemene transcriptie. En meer als je leert om je te specialiseren in de juridische of medische gebieden.

Hoe te om te beginnen
Vind transcriptieschriftfuncties via deze sites:

 • TranscribeMe
 • Rev
 • Tigerfish
 • Quicktate

Of, als u uw eigen transcriptiebedrijf wilt starten en uw klanten wilt kiezen. Dan biedt Transcribe Anywhere online cursussen aan. Er is zelfs een gratis mini-cursus die u de mogelijkheid biedt om een proefcursus te nemen.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie