Thuiswerken, Waarom En Hoe?

Hoewel we allemaal houden van de vrijheid en flexibiliteit van thuiswerken. Maar dan kan de afleiding van het leven ons soms voor de gek houden. Met het school klaarmaken van uw kinderen, de dieren uitlaten, de was gedaan krijgen. En ervoor zorgen dat het vuilnis eruit is voor de vuilnisman, familieleden die bellen. En de TV die aan de gang is, kunnen we ons bedrijf vaak op de achterbakse brander zetten.

We moeten eerst RELAXEN, u bent niet de enige die te maken heeft met productiviteitsproblemen in hun bedrijf. Mensen die gewend zijn om buitenshuis te werken met bazen, het bijwonen van vergaderingen en deadlines. Kan het uiterst moeilijk zijn om zich aan te passen aan thuiswerken. Met volledige controle over hoe je dag wordt besteed.

Het is leuk om te werken wanneer je wilt en te ontspannen wanneer je wilt, maar het is erg belangrijk om de juiste balans te vinden en de afleiding te minimaliseren die ons werk verstoort.

Ik wilde een aantal van mijn favoriete manieren met u delen waarop ik persoonlijk productief blijf in mijn bedrijf, maar toch de tijd heb om bij mijn familie te zijn en plezier te hebben! We hebben allemaal problemen op het gebied van tijdmanagement die desastreus kunnen zijn, dus lees de tips voor productiviteit en tijdmanagement en maak gebruik van het onderstaande advies.

Maak Een Lijst

De beste manier om onze focus te behouden is om structuur aan te brengen in onze tijd. Ja, we zijn de “”BOSS”” en we zijn in “”CHARGE””” maar we willen de leiding hebben over iets groots. Het is heel eenvoudig om uw to do list aan te maken en u kunt gebruik maken van programma’s zoals Microsot Outlook, vel papier, Blackberry of een virtueel kantoor.

WaaromThuiswerken

Schrijf op wat u wilt bereiken voor de dag, week en maand. Door dit te doen houd je je gefocust en op het goede spoor. Als je iets van je lijstje afmaakt, voel je een gevoel van voldoening. Met het instellen van uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse doelen kunt u uw groei volgen, omdat u met elk klein bereikt doel dat u wordt gebracht dat veel dichter bij de verwezenlijking van uw grotere doelen.

Maak een werkschema

Voor mij is dit een grote. Dit kan een make or break zijn voor uw bedrijf. Dat weet ik uit het verleden! Toen ik voor het eerst vanuit huis begon te werken, had ik geen schema en ging mijn bedrijf in de “hobby mode”. Denk er altijd aan dat als u bedrijfsresultaten wilt ontvangen, u altijd als bedrijf moet werken. Het instellen van een schema helpt u bij het bepalen van uw “”speeltijd” vs. uw “”werktijd”””.

We kunnen veel tijd verspillen zonder schema Als je ‘s morgens wakker wordt en je een kopje java haalt en gaat zitten om je e-mail te checken en een paar blogs te surfen en dan naar de klok te kijken om te beginnen met werken, dan is het misschien wel de lunch. Je hebt dan je hele ochtend verspild! Dus, maak uw agenda van familie, werk, huis, persoonlijke tijd, persoonlijke tijd, surfen op het web tijd. Als u dit doet, zult u merken dat uw dag veel productiever is.

Werkplek

De ideale werkplek is een kantoor met een deur die gesloten kan worden. Veel mensen hebben die luxe echter niet en dus wilt u een “rustige” hoek vinden in het hol, de extra slaapkamer of de master suite. Dit is de plaats waar u “”uw kantoor”” noemt. U deelt met uw familie dat wanneer u aan het werk bent en u in “uw kantoor” bent, u er bent om te werken en niet afgeleid te worden. Uw kantoor moet beschikken over een computer, telefoon en bureaustoel.

Goede Thuiswerk Organisatie

U wilt een beetje kunnen ontspannen terwijl u aan het telefoneren bent. Niet elke persoon wil zitten en kijken naar hun computer tijdens het telefoneren dus als je kunt pak een mooie foto om naar te kijken het kan helpen om u te ontspannen op het gesprek. In veel gevallen zal een foto van een persoon of zelfs een spiegel u helpen om een betere presentatie te geven. Je bent in staat om “”TALK To: een echt gezicht op die manier.

Grenzen Stellen

We doen graag alles wat we kunnen, maar we moeten grenzen stellen aan onszelf. Als we gewend zijn om altijd ja te zeggen, dan worden we zo druk in ons bedrijf en ons leven dat we geen tijd hebben om te genieten of ons leven te leiden. De reden waarom de meesten van ons ervoor kiezen om thuis te werken is dat we extra tijd hebben om met ons gezin door te brengen. Dus, begrijp dat het OK is om “nee” te zeggen en om grenzen te stellen aan jezelf. Zoek uit wat het belangrijkst is voor uw familie en uw bedrijf en dat is waar u “ja” tegen zegt.

Pauzes zijn OK

Met het nemen van een pauze kun je je geest verjongen en opfrissen. Als je eenmaal je pauze hebt genomen, ben je beter voorbereid op wat werk. Als u een pauze van 15 of 20 minuten neemt, wilt u misschien een stevige wandeling maken. Niet alleen krijg je een pauze van het werk, maar je krijgt ook wat frisse lucht en wat beweging.

Zorg voor jezelf terwijl je voor je gezin en je bedrijf zorgt. U kunt ook een dutje van 15 of 20 minuten doen als uw kinderen naar school gaan of zelf gaan luieren. Je hoeft niet voortdurend in beweging te zijn om productief te zijn. Je zult in staat zijn om zoveel meer gedaan te krijgen als je opgefrist bent en je een moment hebt gehad om je geest leeg te maken.

Wees Volhardend En Consistent

Bij thuiswerken is het belangrijk om niet alleen volhardend en consistent te zijn, maar ook zelfdiscipline te hebben. Doe de toezegging. Die verbintenis MOET aan de VS zijn! Toen ik er voor het eerst bij kwam, had ik niet de betrokkenheid, ik was de persoon die gewend was om te horen wanneer ik moest werken en wanneer ik moest vertrekken. Het heeft me 11 maanden gekost om erachter te komen dat ik tijd en een planning nodig had.

De Beloning Komt Altijd Als Je Doorzet
De Beloning Komt Altijd Als Je Doorzet

Een ander ding dat me hielp was om eerst te doen wat ik tot het laatst wilde uitstellen! Haal eerst de moeilijkere dingen uit de weg, want dan is al het andere op je lijstje gemakkelijk. Heb je ooit het boek “”Eet die kikker” van Brian Tracy” gelezen?

Zo niet, dan moedig ik u aan om een exemplaar op te halen omdat het u echt zal helpen. Wees geen uitstelverklikker! Bouw uw bedrijf voor u en uw gezin. Je hebt ervoor gekozen om thuis te werken om een reden en je bent in CHARGE van je leven en je toekomstige inkomen, dus waarom zou je er niet het meeste uit halen!

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie