Hoe verdienen mensen online geld

Hoe verdienen mensen online geld en kan men daar van rondkomen. Zonder in de problemen te komen en in de schulden te komen. Ik begon geleidelijk aan thuis te werken. En maakte de overgang van werken op ons “echte” kantoor naar werken in huis, beetje bij beetje.

Ik was genoodzaakt om het kantoor mee naar huis te nemen. Het eerste jaar dat we onze halve prijs campinggids publiceerden. Omdat ik de onderbrekingen op kantoor moest wegwerken – slechts voor een maand.

Nadat die maand voorbij was, realiseerde ik me hoe leuk ik het vind om thuis te werken. En besloot ik het zo vaak als ik kon te doen. Hoewel onze campings 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand moeten zijn. En mijn man de camping vaak moeten inspecteren, is er niet veel boekhouding die ik thuis niet kan doen.

Ik vind dat de sereniteit van mijn eigen huis mij een rustige gemoedstoestand geeft. Ik ben in staat om creatiever te zijn, meer gedaan te krijgen met minder onderbrekingen. En ik vind het leuk dat de kinderen hun tijd kunnen besteden aan wat ze willen.

In plaats van op kantoor te moeten hangen, wachtend op ons om onze dag af te maken. Ze zijn thuis op school, dus als hun lessen klaar zijn, kunnen ze vrij naar de videotheek lopen. En samen met andere vrienden uit de buurt, een film kijken, of gewoon in hun eigen kamer hangen. We zijn allemaal meer ontspannen en productiever!

Ik kon er op wachten

Maar het duurde niet lang dat ik een paar dingen zou moeten upgraden om echt “thuis te kunnen werken”. Mijn eerste probleem was internet. Dit was terug in de tijd dat breedband nog nieuw was. Het was ook vrij duur, en terwijl het meteen op kantoor werd toegevoegd….. Ik was huiverig om het extra geld thuis uit te geven.

Dan weer, als ik op het internet kwam, was ik de telefoonlijn aan het binden. Ik wachtte tot ‘s avonds om online te werken, tot 22.00 uur, en de telefoonlijn overdag vrij te houden.

Hoe productief was dat? Heb ik niet gewoon meer uren gekocht, in plaats van het leven makkelijker te maken? Afhankelijk van uw financiële situatie krijg je de diensten die je nodig hebt zo snel als je kunt.

Online Geld Verdienen

Ik kneep penningen op de verkeerde plaatsen, verloor efficiëntie. En niet echt mijn eigen bewering dat dit echt “mijn kantoor” was. Bekijk wat je nodig hebt….. en krijg het zodra je het je kunt veroorloven. Overlast en tijdverspilling zullen u niet helpen om succesvol te zijn.

Het volgende waar ik mee te maken kreeg, was het uitgeven van te veel geld aan voorraden. Ik had veel printerinkt, drukpapier, blanco ansichtkaarten nodig – we hebben in die tijd veel gedrukt. En omdat we twintig mijl van een grotere stad verwijderd zijn, heb ik alles gekocht bij Karwei, vlakbij mijn huis.

Ons bedrijf – Hoe verdienen mensen online geld

Ik herinnerde me dat ons kantoorbenodigdhedenbedrijf net zo gemakkelijk aan mijn huis kon leveren als aan mijn “echte” kantoor. Ik heb een bestelling geplaatst bij Reliable, mijn favoriete kantoorbenodigdhedenbedrijf, en heb een ton bespaard door volume te kopen. (Opmerking:

Betrouwbare levert overal binnen 1 dag – PLUS, u krijgt gratis cookies als u $100 of meer bestelt!) Moet ik meer zeggen? Handel als een bedrijf, en bespaar door in bulk te kopen wanneer u kunt.

En de andere factor die niet goed werkte was mijn bureau. Ik werkte aan een antiek roll-top bureau, in mijn eetkamer. Het was een fijn gevoel voor een paar dagen….. toen werd het duidelijk dat dit bureau niet zou werken.

Het was niet ingericht voor computers, en ook al was het bureau enorm groot. Ik had na het installeren van printers, een fax, een scanner, enzovoort, geen elleboogruimte. Plus – mijn eetkamer zag er niet meer zo elegant uit…..

Binnen een paar maanden kocht ik een goedkoop computerbureau, dat zich in comfort uitstrekte in een rollende computerstoel. En verhuisde het allemaal naar een achterkamer in het huis.

Dat nu het klaslokaal van de kinderen, mijn kantoor en de wasruimte is. Het werkt geweldig, en mijn eetkamer is gewoon om weer te eten.

Hoe verdienen mensen online geld – De laatste loodjes

En mijn laatste horde was mijn volwassen dochter. Als je volwassen kinderen hebt, weet je dat ze nooit echt opgroeien. Ze belde me de hele dag door – soms voor een recept, soms alleen maar om te kletsen.

Ik moest de wet vaststellen….. 9.00 tot 17.00 uur zijn kantooruren. “Bel mij niet, tenzij iemand bloedt”. Sommige dingen zijn thuis niet anders dan op een “echt kantoor”.

Dat zijn slechts een paar van de eerste aanpassingen die ik moest maken om thuis te kunnen werken. Maar ik heb geleefd en geleerd, en jij ook. Ik hoop dat deze eenvoudige stappen van het opzetten van uw work at home lifestyle helpt.

Je Eigen Thuis Kantoor

Bekijk uw nieuwe “kantoorruimte“. Is het echt opgezet om een kantoor te zijn, of doet u concessies op gebieden die niet zinvol zijn? Begin goed en creëer een echte werkomgeving waarmee u op lange termijn kunt leven.

Zijn uw internetsnelheid, telefoonplan en andere must-have technologieën op snelheid? Als je het je kunt veroorloven, krijg je wat nodig is om efficiënt te werken.

Als u het zich nog niet kunt veroorloven. Maak er dan een van uw eerste doelstellingen van om uw kantoor zo professioneel en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten.

Weten uw vrienden van uw kantooruren

Realiseren uw vrienden en familie zich dat u nu kantooruren heeft, zelfs als u thuis bent? Maak duidelijk, en wees vanaf het begin heel standvastig.

Zodat je niet onderbroken mag worden als je aan het werk bent. Stel uren in en blijf bij hen – ga dan “naar huis” voor de dag. En breng uw “”familietijd”” niet door in uw kantoor. Het is gemakkelijk om verslaafd te raken. Vertrouw mij.

Zorg voor een goede kantoorbenodigdheden en andere methoden. Om de dingen die u nodig hebt bij u thuis te laten bezorgen. Als dit niet mogelijk is, plan dan zorgvuldig voor u koopt. Door in bulk te kopen kunt u duizenden euro’s besparen op kantoorbenodigdheden.

Misschien is het woord ergonomie nieuw voor u, of u hebt het altijd genegeerd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een goede computerstoel.

En een handsfree headset voor uw telefoon te hebben. En de juiste houding te gebruiken wanneer u aan uw computer werkt. Het werk – thuis – de enthousiasten kunnen rijk en gelukkig zijn – maar de meesten van hen hebben slechte ruggen en handworteltunnelssyndroom.

Een goede carrière is het niet waard om je gezondheid weg te geven! Hopelijk zorgt dit er wel voor dat uw creatieve sappen stromen. En kunt u uw eigen “”thuiswerk”” wereld creëren, in alle comfort.

Je dagelijkse realiteit verandert, en je bent jezelf verplicht om je behoeften opnieuw te evalueren. Omdat je een van de speciale mensen bent die je eigen baas kan zijn. Wees de beste baas die je ooit hebt gehad.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie