Wat is online marketing

Wat is online marketing en zou het een iets voor u zijn? Ik leg het even uit wat het voor mij betekend. Weet u zeker dat u echt thuis wilt werken?

Al uw buren en vrienden hebben een baan. Ze staan elke ochtend op, gaan naar het werk (nadat ze de kinderen hebben afgezet bij de dagopvang). En dan gaan ze naar huis en kijken ze tv tot ze niet wakker kunnen blijven.

Waarom wilt u anders zijn?

Ik hoor nog steeds de stem van mijn moeder in mijn hoofd weerklinken uit een opmerking van 22 jaar geleden. “Je moet dankbaar zijn dat je een baan hebt, dus veel mensen hebben vandaag de dag niet eens een baan. Ik denk dat je dit werk gewoon moet volhouden en het beste moet doen wat je kunt””.

Dat was 22 jaar geleden en ik hoor het nog steeds! Ik heb het gevoel dat het nog maar gisteren was en ik daar nog steeds werkte met die werkdruk.

Ik haatte elke dag en zodra ik daar weg was, ging ik elke dag naar mijn therapeut (mijn paard). De meeste dagen zou ik tot het donker rijden. En dan naar huis gaan om naar de nachtelijke hemel te kijken.

Nu je weet waarom ik anders wil zijn

Laat ik me even in uw perspectief plaatsen. Sinds die tijd 22 jaar geleden heb ik DAT JOB QUIT. Ik ben ook getrouwd en ik heb nu 3 kinderen.

Mijn perspectief is een beetje veranderd, maar ik denk dat het vrij gemiddeld is. Ik zie de economie niet als betrouwbaar en ik zie de toekomst zeker niet betrouwbaar.

Internet Marketing

Ik heb de laatste tijd een aantal boeken gelezen van een beroemde vastgoedbelegger. En hij is het eens met vele andere opmerkelijke mensen die zich zorgen maken over onze financiële toekomst.

De sociale zekerheid en de gezondheidszorg zijn afwezig als de babyboomers met pensioen gaan.

Hoe zit het met de beurs als de babyboomers hun pensioengeld beginnen op te nemen? Zullen deze pensioenfondsen standhouden? MAAKT U ZICH ZORGEN OVER UW PENSIOENINKOMSTEN?

Wat is online marketing precies

Hierboven heb ik met u geïdentificeerd waarom ik hier ben en, nog belangrijker, waarom u hier bent. U heeft misschien meer redenen, maar het belangrijkste is dat u een reden hebt om hier te zijn.

JE BENT ER NIET OM DE ZAKKEN VAN IEMAND ANDERS TE VULLEN! Het spijt me, harteloze mensen die wachten om je geld te pakken en te rennen. Welke reden u ook heeft, UW REASON is UW REASON en laat niemand dat van u wegnemen!

Nu moeten we het probleem aanpakken dat betrekking heeft op de titel van dit artikel: Waarom internet marketing!

Ik wil niet dat mijn kinderen hun carrière beginnen met een flinke studielening. Ik wil ook de controle hebben over mijn eigen pensioenprogramma.

Toen ik uw artikel zag op: “Hoe kan ik geld verdienen van thuis”. Ik was op zoek naar netwerkmarketing vanuit een advies dat ik las in een boek. Waarin de auteur het bezit van je eigen bedrijf besprak. Uw artikel zegt dat iedereen dit kan doen!

Duidelijk van wat is online marketing of?

Denkt u dat ik na het lezen van deze laatste paragraaf overtuigd ben? Natuurlijk heb ik het artikel niet voor u om uw beslissing op te baseren, toch?

Hier is mijn punt, Misschien bent u toegetreden tot deze business. Omdat u op zoek bent geweest naar 2 dagen en dit klinkt net als wat de dokter besteld, toch? Als u na het lezen van e-mails slechts 2 dagen deelneemt aan het programma.

Ik deed iets op het “”Net”” de andere dag en ik dacht niet dat de site mijn inzending aannam. Dus ik heb er opnieuw op geklikt. UP komt met dit bericht: “WHOA COWBOY, JE HEBT DEZE INFORMATIE ZOJUIST INGEDIEND”.

Ik woonde in Colorado, ik hield van de boodschap. Maar ik voelde een beetje schaapachtig dat de machine mij moest corrigeren!

Soms zijn we te snel om te springen. Ik heb af en toe geschreven over springprogramma’s en ik zie een aantal grote namen mensen dit doen. Ik zal toegeven wanneer het tijd is om verder te gaan dat het tijd is. Maar ik zal anderen niet aanmoedigen om iemand te volgen die een programma jumper is.

Marketing Mogelijkheden

Op een mailinglijst staan

Ik sta op een mailinglijst van zo’n persoon als een aanbeveling van een vriend. (Mijn vriend vertelde me dat ik me bij deze lijst moest aansluiten om te zien wat hij vindt. Maar hij waarschuwde me om hem niet te volgen, anders zou ik mijn geloofwaardigheid verliezen.)

Ik heb dit al eerder gezegd en ik zal het nog een keer zeggen, dan sluit ik af. Wanneer u op zoek bent naar een zakelijke opportuniteit, een bedrijf aan huis. Een online bedrijf of hoe u het ook wilt noemen, moeten twee (2) gedachten door uw hoofd gaan:

1. Wat zijn de voordelen die ik ontvang?

2. Hoe kan ik geld verdienen met jullie programma? (Het systeem)

Ik ga niet echt veel zeggen over de voordelen, hoewel ze heel, heel belangrijk zijn. De voordelen zijn wat u krijgt van de producten en diensten. Tot wat u voor mij als mijn sponsor gaat doen.

Ik scheidde #2. Hoe kan ik geld verdienen met jullie programma? (Het systeem). Ik heb dit om een specifieke reden gedaan.

Deze reden is omdat, hoewel dit het grootste voordeel is dat u zoekt. Het zo belangrijk is dat het een aparte categorie verdient. Ik heb toegevoegd: (Het systeem) aan het einde van deze voor een specifiek doel ook.

Tenslotte – Wat is online marketing

Na zo hard te hebben geworsteld in mijn eerste programma’s, las ik een artikel. In dit artikel schreef de auteur over het gebruik van een “Systeem”. Om zijn down line te helpen succesvol te worden.

Doen Voor De Poen
Doen Voor De Poen

Nu moet ik (u ook) altijd kijken naar hoe ik een programma op de markt zal brengen voordat ik meedoen. In het licht hiervan moet ik nog een laatste punt met u delen.

Er is zoveel mislukking geweest in de wereld van wat is online marketing. Dat sommige van de scherpere individuen zijn opgevoerd naar de plaat.

Dit is waar ik slechts één minuut nodig heb om je te suggereren dat je naar programma’s kijkt. Die een “”SYSTEEM”” bij elkaar hebben gezet om dingen voor je te laten gebeuren.

De systemen die ik zoek hebben lage op voorkosten die worden ontworpen. Om de aan de gang zijnde kosten te compenseren om zaken te doen. (periode) De “” (periode)” aan het eind van de laatste zin moet het belang benadrukken  van de aan de gang zijnde kosten om zaken te doen.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie