Succesvol thuiswerken met thuiswerk bedrijf

Ok ben 62 jaar oud en houdt me bezig met succesvol thuiswerken marketing. Met dit bedrijf verdien ik momenteel ongeveer 2,5 keer het grootste salaris dat ik ooit tijdens mijn leven heb ontvangen. 

Ik ben momenteel bezig met mijn MBA, maar ik heb in 1973 een BA behaald in de boekhouding. Ik werkte een paar jaar als boekhouder (budgetontwikkeling en -analyse). Verveelde me en verbleef de komende jaren in het leger.

Voordat ik in 1995 met pensioen ging, ben ik op zoek gegaan naar een aanvulling. Wat een schamel pensioeninkomen zou worden.

Ik begon met het uitproberen van verschillende MLM, netwerkmarketing en Thuis Gebaseerde Zakelijke Mogelijkheden. Terwijl ik fulltime werkte om de rekeningen te betalen. Ik ben ook lid van Mensa. Dat is een organisatie waarvan de enige vereiste is dat je kunt bewijzen dat je een genie bent.

Nu, met alle opleiding en ervaring die ik voor me had, en zo intelligent als ik ben. Nam ik de eerste netwerkmarketingkans waar ik bij kwam en maakte binnen zes maanden een miljoen dollar….NOT!

Wat er gebeurde met mijn succesvol thuiswerken!

Binnen zes maanden maakte ik een paar dollar, maar ik had waarschijnlijk meer geld uitgegeven dan ik had verdiend. De enige besparing van dit hele fiasco was dat het bedrijf waar ik me bij had ingeschreven. Een dienst aanbood, en die dienst bespaarde me enkele honderden dollars, dus ik kwam vooruit. Maar omdat ik als netwerkmarketeer zo’n belabberd werk deed, ben ik gestopt.

Thuis Gebaseerde Zakelijke Mogelijkheden

Toen ik stopte met dat eerste bedrijf aan huis, had ik nog een aantal vrienden die grote sommen geld verdienden. Dit waren gewone mensen  die maandelijks meer controles kregen dan wat ik IN A YEAR!

Tot overmaat van ramp kreeg een andere vriend van mij (ook NIET, NIET, NIET, NIET….. enz.). Meer dan $1 miljoen aan controles van een andere netwerkmarketingkans….waar ik ALSO niet in slaagde.

Jonge Wat Was Ik Gek

Ik zei tegen mezelf of ze het konden doen, dan kon ik het ook doen!

Ik was immers slimmer dan zij, beter opgeleid dan zij want ik had meer zakelijke en bestuurlijke ervaring. Dus ik zou een van deze mogelijkheden kunnen aangrijpen om het te laten renderen. Misschien was dat eerste bedrijf niet goed voor mij.

Kun je raden wat er gebeurd is?

Ik ben er niet in geslaagd om een aanzienlijk inkomen te genereren. Met de ene na de andere zakelijke mogelijkheid om thuis te werken. Mijn vrienden en familie staken niet alleen de straat over toen ze me zagen aankomen. Ze liepen de andere kant op! Mijn vrienden in netwerkmarketing bleven echter gewoon geld verdienen….veel geld!

Een 9 tot 5 baan toonde mij het geheim van netwerkmarketing.

Een paar jaar lang werden mijn vrouw en ik vrachtwagenchauffeurs voor een grote nationale transporteur. En toen kregen we de kans om vrachtwagenchauffeur te worden in Dallas, Texas. Het was daar dat ik iets begon op te merken wat ik had geweten, maar niet had toegepast op netwerkmarketing.

Ik vond het erg leuk om deze nieuwe mensen te leren hoe ze succesvol kunnen zijn als vrachtwagenchauffeurs. Gaf ze echte informatie, beantwoordde hun vragen. Ik hielp hen bij het oplossen van problemen. En vertelde hen verhalen over het leven op de weg, en stelde me altijd ter beschikking.

Er is iets interessants gebeurd. Als ik zei dat het hebben van een rekenmachine belangrijk was, had iedereen de volgende dag een rekenmachine. De ene dag zei ik dat een bepaald naslagwerk hen zou helpen. Ik zag dat het boek een paar minuten nadat ik de klas had uitgebracht, uitverkocht was.

Succesvol thuiswerken – Het leger

Ik was er geweest, had dat gedaan en was duidelijk bezorgd over het leven en de families van mijn soldaten. Ze wisten dat ik om me gaf, en als ik iets aanraadde, gingen ze naar buiten en kregen ze het. Het was ook niet alleen ik. Als een van de andere sergeanten iets noemde, werd het met belang behandeld en opgevolgd.

Thuiswerk BedrijfTerwijl ik mensen leerde hoe ze een veilige reis door het land konden plannen met een voertuig van 80.000 lb, hoe ze op tijd konden leveren en hoe ze in één keer aankwamen.

En hoe ze succesvol konden werken alsof ze een onafhankelijk bedrijf waren, begon ik alles te lezen wat ik kon vinden op het gebied van netwerkmarketing en thuisgebaseerde bedrijven.

Terwijl ik las en vergeleek wat ik las met wat ik ervaarde, begon er een waarheid te ontstaan.

Mensen waren blij om te kopen wat ik hen vertelde om te kopen. Als ze dachten dat ik wist waar ik het over had. En dat ik het voor hun eigen bestwil vertelde.

En dat niet alleen, ze wilden net zo zijn als ik. Want ik had bewezen dat ik in dit beroep succesvol kon zijn. Aan de andere kant, als ik in de klas was verschenen met een doos vol met items.

En had geprobeerd om ze aan de klas te “verkopen”. Zou ik waarschijnlijk niet alleen niet in staat zijn geweest om een enkel item te verkopen. Maar ik zou ook het respect en vertrouwen hebben verloren van degenen die opknoping op mijn elk woord.

Ik heb dit eerder gezien! – Succesvol thuiswerken

Ja, ik heb dit concept ergens eerder gezien. Ik had minstens 10 boeken over netwerkmarketing bij mij thuis, en ze zeiden allemaal hetzelfde.

Het eerste wat een goede netwerkmarketeer moest doen, was een relatie opbouwen met een echt element van vertrouwen. Alles draaide om dat scharnierpunt, en “verkopen” was niet het belangrijkste element.

Ja, je moest je product kennen en je moest bereid zijn om te articuleren wat je te bieden had. Of wat uw product te bieden had in de vorm van voordelen voor uw vrienden.

Maar uw taak als netwerkmarketeer was het creëren, groeien en onderhouden van een brede kring van vrienden. Die u konden vertrouwen en die uw mening konden respecteren. Vooral op het gebied van uw product of dienst.

Dat is waar succesvolle netwerkmarketing begint. Een echte persoon die echte banden van respect en zorg creëert met een andere persoon tegelijk.

Weet je wat daar geweldig aan is? Je hoeft geen MBA te hebben. En je hoeft niet in het management te zijn geweest. Je hoeft geen genie te zijn.

Je moet gewoon een echt persoon zijn die graag mensen ontmoet en vrienden maakt. En je hebt de eerste les geleerd van netwerkmarketingsucces….een les die me bijna 10 jaar heeft gekost om te leren.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie