Thuiswerken dagindeling

Mijn thuiswerken dagindeling of wat daar voor door mag gaan. Of u nu eigenaar bent van uw eigen bedrijf dat direct sales, netwerkmarketing. Of u werkt voor iemand anders of helemaal niet werkt.

Het lijkt erop dat we altijd zo veel te doen hebben, dat we het niet allemaal voor elkaar krijgen. Dus hoe geef je prioriteit aan wat je in een dag moet doen?

Als zoals als ik bent, maak je een lijst die je ‘s morgens (of ‘s avonds ervoor) moet doen. En heb je de beste bedoelingen om ze gedaan te krijgen. Maar dan alleen om aan het einde van de dag te komen en schijnbaar niets effectief te hebben gedaan.

Thuis werken met behulp van een Network Marketing (MLM) of Direct Sales model. Je weet dat het in de meeste gevallen een makkelijke business is om te doen.

Maar ook gemakkelijk om niet te doen. Als u niet voorzichtig bent, zult u zich gemakkelijk afgeleid voelen en aan het eind van de dag bereikt zijn.

Laten we zeggen dat je om 9 uur ‘s morgens om 9 uur ‘s ochtends thuis begint te werken. Voelt je vandaag vrij goed in je vel. Je hebt een lange lijst van dingen die je wilt doen. Telefoontjes die je wilt plegen, persoonlijke ontwikkelingsboeken om te lezen.

Een webinar om bij te wonen, een Blog post om te schrijven, en e-mails om te versturen. En je denkt, oké, ik zal beginnen met het controleren van een paar e-mails.

En dan aan de slag gaan met mijn thuiswerken dagindeling. Dan, wham, wham! Het is middag, en u hebt e-mail, en Facebook, en andere sites voor 3 uren nu gecontroleerd. En niet van een enkel punt van uw lijst van Dingen gecontroleerd om te doen!

Laat je niet afleiden – Thuiswerken dagindeling

Dus na 3 niet-productieve uren sta je op en loop je naar de keuken om een snack te pakken. Onderweg naar de keuken loopt u langs een vuile sok op de vloer. En realiseert u zich dat u beter een lading wasgoed kunt plaatsen.

Laat Je Niet Afleiden
Laat Je Niet Afleiden

Dat doe je dus, maar in je wasruimte merk je dat er schone kleren zijn die je moet opbergen. Het duurt maar een minuut. Dus je legt ze weg en ziet dat iemand iets op de grond heeft achtergelaten. Dus je pakt het op, en ziet je dat het alleen maar junk is, dus ga je het weggooien.

Alleen, je ziet dat er een aantal van je persoonlijke gegevens op staan. En je maakt je zorgen over identiteitsdiefstal, zodat je je realiseert dat je het beter kunt versnipperen.

Je gaat naar de shredder, als je er een hebt, en ziet op de balie bij de shredder. Je hebt een credit card rekening die je moet betalen. Het duurt maar een paar minuten en je kunt het beter nu al betalen, toch?

Dus Je Zult Het Niet Vergeten – Thuiswerken dagindeling

Dus je gaat online om het te betalen of schrijft een cheque uit en mailt het. Naast de creditcardrekening is er nog een andere mail die je niet hebt bekeken, dus daar ga je doorheen.

Het duurt maar een paar minuten. Dan draait u zich om en uw hond staat daar te wachten om uit te gaan. Je moet hem eruit halen, want je wilt niet dat hij in huis plassen.

Terwijl je daarbuiten bent, zie je een buurman. En als de goede buurman die je bent, wil je vriendelijk zijn en op zijn minst een paar minuten praten.

De hond heeft zijn “”ding”” gedaan zodat u hem terug naar binnen brengt. Hey kijken, de kleren in de wasmachine zijn klaar. Het duurt slechts een minuut om de kleding naar de droger te brengen.

Je stopt de kleren in de droger, en terwijl je daar bent, denk je. Nou, zolang ik hier ben, kan ik net zo goed nog een andere lading kleren in de was doen.

Duurt Maar Een Paar Minuten
Duurt Maar Een Paar Minuten

Het duurt maar een paar minuten. En dus na dat alles, ga je terug naar je bureau om wat telefoontjes te maken. En de items op je bedrijfslijst “”To Do”” te checken, en realiseer je je nu dat het 17.30 uur is.

Het is tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor het diner. Je hebt toch honger. Kan ook wachten tot morgen om aan de slag te gaan op de lijst.

Klinkt Bekend

Klinkt dit scenario zoiets als u? Het lijkt misschien extreem, maar het is waarschijnlijk niet ver weg. Waar ging de hele tijd heen?

Hier zijn een paar thuiswerken dagindeling tips voor een meer productieve dag:

Ontdek waar u uw tijd doorbrengt

Gebruik een dagboek en documenteer wat u elke 15 of 30 minuten doet. Aan het einde van de dag kun je terugkijken en zien waar je al je tijd doorbracht.

Creëer fysieke ruimte in uw huis voor uw bedrijf

Dedicated ruimte voor uw bedrijf alleen op kantoor, reserve slaapkamer, bonus kamer, enz. Niet uw slaapkamer – die ruimte is om uit te rusten. Als je er je bureau in zet, dan kan je geest niet helemaal tot rust komen.

Gebruik een kalender

Zet een grote doos rond de tijden in uw kalender die u alleen aan zaken zult wijden. Gebruik deze tijd voor prospectiegesprekken, presentaties en vervolggesprekken.

U mag deze tijd niet gebruiken voor afwas, wasserette, tv, boeken (zelfs niet voor persoonlijke ontwikkeling). Net als deze kleine nevenactiviteiten “slechts een paar minuten” in beslag zouden nemen.

Een paar minuten kan gemakkelijk veranderen in een paar uur. Gebruik deze tijd niet voor e-mail, Facebook, LinkedIn, andere sociale media.

U runt een bedrijf

Dus behandel het als een bedrijf. Als je op kantoor zou werken, zou je niet verstrikt raken in de hond of de wasserij, toch? Doe het dus ook niet thuis tijdens de werkuren. Tot dit bedrijf een gewoonte wordt, plan het in met een kalender

Controleer de e-mail slechts twee keer per dag

Tim Ferris, auteur van “”The 4-Hour Work Week,”” raadt aan om om 12 en 4 uur ‘s middags te controleren. Omdat dit de tijden zijn dat mensen het meest gevoelig zijn voor e-mails.

Kies uw twee belangrijkste activiteiten die u moet uitvoeren

Richt u eerst op deze thuiswerken dagindelingen. Je mag dan 18 dingen op je lijstje hebben, maar kies de 2 belangrijkste dingen en doe ze. Bij voorkeur voor 11.00 uur.

Dan weet je aan het eind van de thuiswerken dagindeling dag. Dat zelfs als je de meeste dingen op je lijstje niet gedaan hebt. Je die twee in ieder geval wel gedaan hebt.

Bewaak uw tijd zorgvuldig. Kijk naar de meest succesvolle mensen om je heen en door de geschiedenis heen.

We hebben allemaal dezelfde 24 uur per dag die ze doen/duiden. Focus op de belangrijke activiteiten zonder afgeleid te worden.

Als u dit artikel leuk vindt, klik dan op de link op mijn website hieronder en plaats uw commentaar.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie