Hoe verbeter je de werk prive balans

Hoe verbeter je de werk prive balans het beste. Thuiswerken lijkt de nieuwste buzz woorden te zijn. Maar waarom? Wat is het voor velen zo’n grote aantrekkingskracht van thuiswerken?

In werkelijkheid betekent dit ook werken voor jezelf. Maar er zijn ook bedrijven die hun werknemers een deel van de werkweek thuis laten werken. In dit artikel richten we ons alleen op hoe het is om thuis voor jezelf te werken.

Ik doe dit al sinds het einde van de jaren negentig, zou ik zeggen dat ik van elke minuut hield? Nee, helemaal niet. Zou ik zeggen dat het de moeite waard is? Ja, absoluut. Dus laat u de voors en tegens van thuiswerken voor uzelf verkennen.

werk prive balans

Er zijn een aantal grote mogelijkheden om geld te verdienen van thuis uit in huis voor moeders of vaders. En met sommige kunt u goed geld, zeer goed geld te verdienen.

De sleutel is om te weten hoe je de echte kansen ziet en hoe je de oplichterij kunt opsporen. Tegenwoordig zijn de meest opkomende en lucratieve kansen om online geld te verdienen.

Er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden. Zoals het vullen van enveloppen en het invoeren van gegevens – de twee meest voorkomende die u tegenkomt.

Met beide werkt u echter nog steeds voornamelijk voor de winst van anderen en niet voor uzelf.

Werk prive balans thuiswerk

Veel mensen springen op de kans om van thuis uit te werken vanwege de vele voordelen die ze daarvan ondervinden:

Het eerste voordeel is de tijd. Wanneer je vanuit huis werkt, creëer je je eigen uren. Werk wanneer u wilt, zoveel als u wilt, en maak u geen zorgen over het aanvragen van vrije tijd.

Geen werkvakantie, vroege uurtjes, late uurtjes of weekenden meer, tenzij u ervoor kiest dit te doen. Geen verspilde uren meer op de trein of in de file. Wanneer u thuis werkt, kunt u letterlijk op uw computer springen op het moment dat u wilt gaan werken.

U kunt de hele dag door regelmatig werken. Je kunt die kleine klussen in huis doen, een lange lunch nuttigen, naar een film gaan.

Dan terugkomen en weer werken met een opgefrist en energiek gevoel. U bent in staat om in de namiddag naar school te gaan voor uw kinderen.

En heeft meer quality time met uw familie of het doen van hobby’s. Er zijn geen vaste uren of verschuivingen wanneer je je eigen baas bent, wat de volgende grote trekking is.

Geen Baas – Balans werk prive

De meeste mensen klagen over hun baas achter hun rug. Denk na over hoe je leven eruit zou zien als je dat stressvolle element uit je leven zou elimineren?

Geen confrontaties meer, geen oneerlijke verwachtingen en geen beledigingen meer van je baas. U hoeft geen compromissen meer te sluiten met andere afdelingen of collega’s om uw werk gedaan te krijgen.

Geen zorgen meer over wat de kantoor roddels over u zeggen achter uw rug. Het gevoel van controle en vrijheid dat je krijgt als je je eigen baas bent, is niet te evenaren.

Dus als je een van de werknemers bent die zeggen dat hun baan het meest stressvol is. Dan kun je jezelf goed van dienst zijn door serieus te kijken naar werken voor jezelf.

Het volgende grote voordeel is kostenbesparing. Thuiswerken elimineert ook zowel de tijdverspilling van het woon-werkverkeer als de kosten van het woon-werkverkeer. Deze zijn niet onbelangrijk. Een abonnement op het spoorwegnet kost £’000 per jaar.

Om nog maar te zwijgen van de parkeerkosten en de kosten voor het gebruik van een auto in de top. Ook wanneer u vanuit huis werkt, kunt u een deel van uw energierekeningen als bedrijfskosten van uw bedrijf declareren. Informeer bij uw fiscus hoeveel u precies kunt declareren.

De negatieve kanten van thuiswerken

Laat ons nu onze aandacht richten op de negatieve kanten van thuiswerken voor jezelf. Hier is het grootste werk prive balans probleem dat van motivatie en doorzettingsvermogen. Als u denkt dat u vandaag uw bericht kunt inleveren. Ga dan een of twee keer per week naar huis, log dan één of twee keer per week in.

En kijk hoe het geld weer binnenkomt. Zoals met elke zakelijke inspanning is vereist. En er is een consistente inspanning nodig om deze op te bouwen en vervolgens te onderhouden.

U moet heel duidelijk zijn wat u precies doet en hoe u uw inspanningen voor het grootste rendement kunt maximaliseren. Dus als je het soort persoon bent die liever in bed gaat liggen.

En erover nadenkt om morgen iets te doen in plaats van nu. Dan wil je misschien nog eens nadenken over het werken voor jezelf.

Structuur van een kantoor- of fabrieksomgeving

Sommige mensen hebben de structuur van een kantoor- of fabrieksomgeving nodig om hen aan te moedigen om überhaupt te werken. Vergis je niet dat het een grote cultuurverandering is als je voor jezelf gaat werken.

Niemand zal klagen als u ervoor kiest om de hele dag achterover te leunen en niets te doen. Maar u moet rekening houden met de gevolgen van het doen van dit voor een langere periode?

Je moet ervoor zorgen dat je over de tools beschikt die je nodig hebt om effectief te kunnen werken. Een rustige plek in huis is meestal een voordeel. En het is een goed idee om uw werkruimte te kunnen scheiden van uw gezinsruimte.

Dit stelt je in staat om spel en werk mentaal van elkaar te onderscheiden. En helpt het grootste werk prive balans gevaar te voorkomen wanneer je voor jezelf werkt. En dat is het vergeten om jezelf “”me tijd”” te geven. Want vergis je niet, er is altijd iets te doen als je voor jezelf werkt.

Je werkdag kan nooit eindigen, tenzij je gedisciplineerd genoeg bent om het te scheiden. Als u online werkt, dan heeft u een actieve, betrouwbare internetverbinding en een PC of laptop nodig.

Houd er ook rekening mee dat het eenzaam kan zijn. Sommige mensen gedijen op persoonlijk contact met mensen op de werkplek en hebben publieke erkenning nodig van hun prestaties.

Als dit voor jou van toepassing is. Zorg er dan voor dat je jezelf voldoende mogelijkheden geeft om naar buiten te gaan en vrienden te zien. Ga dan naar conferenties en tentoonstellingen in verband met je bedrijf om je het nodige sociale contact te geven.

Kijk uit voor ondersteuningsgroepen

Ook wel Master mind groups genoemd, in uw omgeving. Deze bestaan om mensen die voor zichzelf werken te helpen die sociale interactie te krijgen. Het is een geweldige manier om ook ideeën te delen.

Alleen jij kunt beslissen of werken voor jezelf vanuit huis goed is voor jou. Als je de toewijding en vastberadenheid hebt om te slagen. En de mogelijkheid wilt hebben om zoveel geld te verdienen als je zelf kiest. Dan is er geen tijd als het heden om aan de slag te gaan.

Wat is de beste manier om te beginnen? Om te kopiëren wat de succesvolle mensen doen, leer van onze fouten. Bekijk ons gratis programma dat u stap voor stap begeleidt om uzelf te vestigen.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie