Is Thuiswerk Allemaal Slecht?

Vraag elke moeder in de wereld of ze liever 40-50 uur per week werkt. En haar kind ergens in een dagopvang stopt. Of dat ze liever vanuit huis kan werken en veel meer tijd met haar kinderen doorbrengt.

Ergens rond de 90%+ zouden je kunnen zeggen dat ze veel liever tijdens het werk thuis zouden zijn. Zodat ze er zijn voor de mijlpalen van hun kinderen. En om een grotere invloed te hebben op hun jonge leven.

Maar hoe is het mogelijk om een consistent inkomen thuis te verdienen? Het is niet zo moeilijk als je zou geloven. En we gaan je in dit artikel een paar goede ideeën geven. Om je zo te helpen om ook thuiswerkende moeder te worden.

Verdien Geld Met Schrijven Van Artikelen
Verdien Geld Met Schrijven Van Artikelen

In tegenstelling tot het openen van een traditioneel bedrijf. Waarbij het gaat om het ondertekenen van huurovereenkomsten, het kopen van apparatuur.

Het inhuren van personeel, reclame in print en op de radio. En allerlei andere gedoe, kan het starten van uw eigen bedrijf van thuis uit voor heel weinig geld.

Uiteraard kan het hebben van een budget om mee te beginnen helpen. Maar het is voor de meeste dingen die je vandaag kunt beginnen volledig overbodig.

Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan. En u zult van tevoren moeten beslissen welke het beste voor u is. Heeft u een ondernemersgeest? Als dat zo is, kan het creëren van uw eigen producten. Of het doorverkopen van producten van anderen de manier zijn om voor u te gaan starten.

Misschien heb je een natuurlijke of onderwezen vaardigheid, zoals schrijven, boekhouden of netwerken. Als dat het geval is, kan het goed zijn om in plaats daarvan een servicegerichte onderneming op te zetten. En zodoende uw eigen diensten te verkopen.

Geluk Hebben?

Heb je in tijdschriften of kranten gelezen hoe een moeder “geluk heeft gehad”. En tienduizenden dollars per maand binnenhaalt van een website die ze heeft gebouwd?

Ik kan u nu al zeggen dat er heel weinig geluk komt kijken bij zoiets. 99 van de 100 keer dat de dame in kwestie een plan had. Urenlang hard gewerkt heeft en consistent en vastbesloten in haar inspanningen is gebleven.

Waarschijnlijk heeft ze haar eigen schema gemaakt. Gebaseerd op de behoeften van zowel haar bedrijf als haar familie. Zodat ze elke dag een vaste routine had, net alsof ze een echte baan had. Dat is heel belangrijk als je als freelancer vanuit huis werkt. Wanneer je geen planning voor jezelf maakt, kun je niet zo productief zijn.

Het Aanbieden Van Uw Eigen Diensten

Neem een stuk papier of open een tekstverwerker. En maak een lijst van alle soorten diensten waar je goed in bent. Als je naar je lijst kijkt, zie je dan iets dat je als een persoonlijke kracht zou beschouwen?

Kruis alles aan wat je voor iemand anders niet prettig zou vinden. Je moet ten minste één ding op de lijst hebben staan tegen de tijd dat je klaar bent.

En je hebt waarschijnlijk verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Laten we eens kijken naar een paar van de meest voorkomende items die thuiswerk mama’s vaak proberen:

Budgettering

Schrijven Van ArtikelenBent u vrij goed in het onder controle houden van uw eigen geld en uitgaven terwijl u nog steeds in staat bent om geld te sparen voor spaargeld en het onderwijs van uw kinderen op de universiteit?

Als je dat bent, weet je dan hoe waardevol die vaardigheid is in de wereld van vandaag? Er zijn duizenden gezinnen waar noch de man noch de vrouw goed is in het plannen van hun toekomst.

U kunt uw eigen diensten aanbieden en anderen leren hoe ze hun eigen budget moeten besteden door middel van counseling. En zelfs door hen te laten zien hoe het één-op-één te doen.

Belastingen

Bent u goed met belastingen? De meeste landen zullen vereisen dat u studie neemt en gecertificeerd wordt voordat u deze dienst kunt aanbieden. Maar zodra u dit doet, zult u een zeldzaam bedrijf zijn.

U kunt veel geld verdienen met de belastingen van anderen vanuit uw eigen huis. Veel thuisblijvende moeders zullen er van januari tot half april genoeg mee verdienen. Zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de rest van het jaar. Stel je voor hoe geweldig dat zou zijn!

Coaching Van Het Leven

Als je vrienden altijd commentaar geven op hoe goed je leven in elkaar zit, kun je wel een coach worden.

Onderwijs

Ik bedoel niet dat je leraar op school wordt, maar veel mensen geven thuis muziekles. Of doen knutsel- en knutselcursussen voor kinderen, of een ander aantal soortgelijke activiteiten. Dat je het eenvoudig vindt, betekent niet dat mensen je niet betalen om te leren hoe je het moet doen!

Evenement Planning

Heeft u oog voor design? Als je feestthema’s, bruids- en/of babydouches en bruiloften kunt ontwerpen, betalen mensen veel euro’s voor je hulp.

Volledig Ondernemerschap

Hoewel er een zeer dunne lijn bestaat tussen het aanbieden van een dienst en het worden van een ondernemer. Denk ik dat we voor de toepassing van dit artikel dat onderscheid als volgt kunnen maken.

Het aanbieden van een dienst kan iets zijn wat je in deeltijd kunt doen. En zo veel of zo weinig geld kunt verdienen als je wilt. Het starten van een eigen bedrijf moet worden gezien als een fulltime onderneming. Vanaf het begin om succesvol te worden.

Met deze route, zou u in de het in zones onderverdelen. Uw stad wetten en vergunningsvergoedingen kunnen moeten controleren om te zien. Of zult u om het even wat moeten doen om een thuiswerk bedrijf op te zetten. Maar het zou niet moeilijker moeten zijn dan het invullen van een paar vormen. Hier zijn een paar dingen die je vanuit huis kunt doen:

Desktop Publishing

Als u handig bent met Microsoft Publisher of andere soortgelijke software. Zo kunt u briefhoofden, visitekaartjes ontwerpen en zelfs reclame maken voor andere mensen en bedrijven.

Cadeaumanden

$5 waarde van materialen bij uw lokale kunst en ambachten winkel kan veranderen in een $25 winst. Als je tenminste weet hoe een mooie mand te maken.

E-Books & Rapporten

Mensen betalen veel geld voor iemand die goed kan schrijven. Ik heb gezien dat mensen zo laag vragen als $0.01 voor elk woord dat ze schrijven. Of zo veel als $1 voor elk woord. Het hangt gewoon af van je vertrouwen en je vaardigheid.

Conclusie

Hoewel mijn lijst niet bedoeld is om zelfs maar in de buurt van all-inclusive te komen. Hoop ik dat je mentale tandwielen met mogelijkheden draaien.

U kreeg uw kinderen om een reden. Geen reden dat u door de pijn van de zwangerschap moest gaan om een vreemdeling hen te zijn. Zoek een dienst of bedrijf uit die je kunt doen. En word die thuiswerk moeder dat je graag zou willen zijn!

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie