Waarom 95% Faalt In Hun Thuisgebaseerde Zaak

In dit artikel laten we zien waarom 95% van de mensen falen in hun thuisgebaseerde franchise. Ik ga je vragen om diep in jezelf te graven. En of de informatie die ik met je ga delen ook maar in de geringste mate waar is.

Ben je bereid en ben je in staat om de nodige veranderingen door te voeren. Deze zijn nodig  voor je succes in je thuisgebaseerde franchise en in je leven?

De meeste Home Based Franchise Ondernemers kijken niet buiten hun kaders voor verschillende oplossingen en antwoorden.

Succesvolle thuisgebaseerde franchiseondernemers zijn succesvol omdat ze ideeën lenen. In de meeste gevallen, bedrijven die zich buiten hun specifieke branche bevinden.

Dit geldt ook voor ideeën van buiten uw MLM of direct marketing bedrijf. Ze hebben de neiging om buiten hun eigen vier muren te denken voor extra manieren om succesvol te zijn. Ik zal u een paar voorbeelden geven…..

McDonalds, Burger King

De meeste van de vroege fastfoodketens hadden oorspronkelijk geen drive in. Je moest fysiek naar binnen gaan, je eten bestellen en ofwel eten of mee naar huis nemen.

Wist u dat het drive through concept niet is ontstaan uit fast food restaurants? Het oorspronkelijke idee kwam van drive through banking.

Uiteraard realiseerde de fastfoodindustrie zich ergens langs de weg het gemak voor hun klanten. Door niet uit de auto te hoeven stappen om zaken met hen te doen. En zodoende was het drive-in concept geboren.

Vandaag de dag genieten de meeste fastfoodrestaurants extra inkomsten door hen de mogelijkheid van een drive through te bieden. En terwijl de restaurantketens zoals Uno’s, hebben Applebee’s en PF Chang’s geen drive in….doch….ze hebben wel stoepranden…..

Het Volgende Beste Ding

Hoe kunt u het uw klanten, leads en prospects gemakkelijker maken om zaken met u te doen?

Een ander voorbeeld van “lenen” een idee uit een andere industrie is Netjet. Voor degenen onder u die het niet weten; Netjet is een fractioneel eigendom in privé-jets. Best cool, toch? Nou, waar denk je dat het Netjet idee vandaan komt?

De timeshare-industrie. Fractional eigendom van vakantie eigendom om het meer betaalbaar te maken is al tientallen jaren en nu Netjet doet. Hetzelfde voor die klanten die willen de luxe van het hebben van hun eigen jet. Maar niet willen dat de financiële last van de hele investering.

Even Ditte

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op het internet geld te verdienen.

Clickbank is een van de grootste internationale aanbieders op het gebied van affiliate marketing. Aanmelden als affiliate op Clickbank is gratis. Clickbankproducten promoten is zeer aantrekkelijk, vanwege de relatief hoge commissies (50% tot 75%).

Het enige wat u nodig heeft is een eenvoudige website welke tegenwoordig gratis worden aangeboden. Ik stuur u graag een lijst met dergelijke aanbieders, of ik kan er een snel voor u opzetten.

Neem daarvoor even contact met me op via de contact pagina van deze website.

Ik ben eigenlijk op zoek naar een fractioneel eigendom van een woning aan het strand. Het concept is briljant. U kunt zich misschien geen luxeproduct van de een of andere soort veroorloven.

Maar u brengt meerdere gelijkgestemden mee op dezelfde aankoop. Werk een overeenkomst uit van tijd van gebruik. En ….iedereen kan genieten van en trots zijn op iets dat anders financieel buiten bereik zou zijn geweest.

Zijn de producten of uw specifieke kans in uw bedrijf aan huis hoge ticket items? Kunnen de kosten worden verdeeld over verschillende gelijkgestemde individuen. En kan de waarde van de producten en kansen worden gedeeld onder iedereen?

Afhankelijk van uw product of dienst hoeven deze personen niet noodzakelijkerwijs in de buurt van elkaar te wonen.

Denkt U Nog Buiten Uw Vier Muren?

Een van de meest succesvolle marketingstrategieën aller tijden is het geven van een geschenk met een afspraak of een aankoop. De farmaceutische industrie heeft dit idee naar een geheel nieuw niveau getild en kreeg er een zware berisping van.

Maar gifting was oorspronkelijk niet geboren uit de farmaceutische en medische industrie. Nee, het is oorspronkelijk geboren uit de cosmetica-industrie…..u hebt misschien van haar gehoord….Estee Lauder.

Estee Lauder was de eerste die gratis lipsticks en cosmetica gaf aan voorbijgangers. En aan degenen die iets kochten in de Estee Lauder lijn.

Voordelen Van Thuiswerken
In Sydney Biddle Barrows heeft de Mayflower Madam met succes de strategie van het geven van geschenken geïntegreerd.

Nu weet ik waar je op dit moment naartoe gaat en je kunt er meteen mee stoppen! Mijn suggestie voor u is om dit boek te lezen, mede geschreven door Dan Kennedy. Het is een briljant verkoop- en zakenboek.

Terugkomend Op Het Onderwerp

Toen Sydney de Mayflower Madam was, zou ze haar beste klanten een fles Dom Perignon cadeau doen. U zult het boek moeten lezen voor de marketingstrategie voor dit zeer dure en smakelijke cadeau. En ik zal u vertellen dat het zeker een win/win business strategie was voor haar zeer succesvolle onderneming.

Voor mij is dit een van de eenvoudigste manieren om steeds opnieuw zaken te verkopen. En te herhalen in elk bedrijf, en niet alleen in je eigen franchise.

Het cadeau hoeft niet groot of duur te zijn, zoals de fles Dom Perignon. Hoewel ik moet zeggen dat pennen en potloden met het bedrijfslogo erop een beetje ouderwets worden.

Deze eeuwenoude marketingstrategie kan letterlijk in elke industrie worden toegepast. Word creatief, beleef plezier en pluk de financiële voordelen die je in je thuisgebaseerde franchise zult zien.

Het komt erop neer dat je buiten je vakgebied moet gaan denken. Wanneer u begint te kijken naar verschillende ideeën die succesvol zijn geweest in verschillende industrieën niet op de blinders.

En zeggen dat het nooit zou werken voor uw huis gebaseerde franchise en uw industrie. Val niet in de valkuil van het vinden van elk excuus waarom iets niet zal werken voor u. Alleen maar omdat je niet uit dezelfde cookie cutter industrie komen.

De Waanzin Van Een Verzakkende Economie

Neem een kijkje op de plek waar je thuisgebaseerde franchise zich nu bevindt.

Wilt u dat uw bedrijf succesvoller en winstgevender wordt en blijft groeien ondanks de waanzin van een verzakkende economie? Als uw antwoord ja is, kijk eens rond in andere industrieën die dit mogelijk maken.

Wat doen ze voor hun marketingcampagnes en nemen vervolgens een pagina uit hun succesvolle spelboek. En passen het aan om succesvol te zijn in uw thuisgebaseerde franchise.

Succesvolle thuisgebaseerde franchiseondernemers worden rijk door de kansen te vinden. En deze kansen aan te grijpen om ze zich eigen te maken. U kunt absoluut hetzelfde doen.

Als je vragen hebt, bel of mail me dan even. Ga voor een geweldige actie en beleef een geweldige dag.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie