Is werken vanuit huis de juiste keuze

In deze tijd is er een nieuwe trend aan het ontstaan. Waarbij bekend staat als alleenstaande moeders thuis voor de kinderen willen blijven zorgen. En tegelijkertijd kunnen bijdragen aan het gezinsinkomen.

Deze groep bestaat eigenlijk uit alleenstaande moeders, gehandicapte moeders, moeders met weinig geld. En moeders die over het algemeen een betere levensstandaard willen.

Het vinden van manieren om thuis te werken, idealiter slechts enkele uren per dag. En toch uw kinderen op te voeden zonder een beroep te hoeven doen op kindermeisjes etc. lijkt de ideale oplossing.

Veel moeders kijken naar het internet voor mogelijkheden om thuis geld te verdienen. Helaas weten de oplichters dat en voor hen zijn deze nietsvermoedende slachtoffers ‘gemakkelijke prooi’.

Ze worden geconfronteerd met advertenties die een betere levensstijl, veel vrije tijd. En de mogelijkheid om grote hoeveelheden extra geld te verdienen zonder echte training of expertise.

Dit is precies wat de nietsvermoedende mama’s graag zouden willen horen. En daarom worden ze heel gemakkelijk doelwit.

Wat het nog erger maakt is het feit dat de meerderheid van de moeders die geld verliezen aan de oplichters. Nooit proberen om het geld terug te krijgen dat ze te goeder trouw hebben betaald.

Dus wat zijn de meest voorkomende zwendelpraktijken die men tegenwoordig tegenkomt?

Laten we beginnen met de populairste die overal te vinden zijn. Waar je thuis op zoek bent naar mogelijkheden om thuis te werken:

– Envelop vulling

– Medische facturering

– Thuismontage

Elk van deze drie nemen een andere route naar hetzelfde einde. Dat doel is om u vooraf te laten betalen voor een dienst die in principe niet bestaat.

Envelop vulling

Envelop vulling oplichting belooft mama’s tot $2000 voor het versturen van 400 brochures. Met gratis portokosten en stationaire benodigdheden.

Na het bellen van een gratis servicenummer wordt u in een vooraf opgenomen bericht gevraagd. Om uw naam en adres achter te laten voor meer informatie.

Kort daarna ontvangt u een brief met de mededeling dat als u de registratiekosten van $35,00 betaalt. Dan wordt voor elke enveloppe die u vult en post, $5,00 op uw rekening gestort.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op het internet geld te verdienen. Clickbank is een van de grootste internationale aanbieders op het gebied van affiliate marketing. Aanmelden als affiliate op Clickbank is gratis. Clickbankproducten promoten is zeer aantrekkelijk, vanwege de relatief hoge commissies (50% tot 75%). Het enige wat u nodig heeft is een eenvoudige website welke tegenwoordig gratis worden aangeboden. Ik stuur u graag een lijst met dergelijke aanbieders, of ik kan er een snel voor u opzetten. Neem daarvoor even contact met me op via de contact pagina van deze website.”.

Dus u betaalt de vergoeding, alleen om erachter te komen dat u ofwel een brief krijgt waarin staat. Dat u een advertentie moet plaatsen die precies hetzelfde is als de advertentie waarop u hebt geantwoord.

Of een lijst van bedrijven die, indien u contact met ons opneemt. Al een enveloppe verzegel- en adresseermachine in huis hebben. En als zodanig uw diensten niet nodig hebben!

Medische facturering

Medische advertenties lokken consumenten met beloftes van een substantieel inkomen. Dat thuis of in deeltijd werkt – “geen ervaring vereist”. Zij geven de consument de opdracht om een gratis nummer te bellen voor meer informatie.

Wanneer u belt, zal een vertegenwoordiger u verleiden. Om u aan te melden door u te vertellen. Dat de verwerking van medische claims een zeer lucratieve aangelegenheid is.

En dat artsen wanhopig op zoek zijn naar hulp bij het elektronisch verwerken van claims. En dat u zelfs zonder enige ervaring dit werk kan doen vanuit het comfort van uw huis.

Nadat u de software van hen hebt gekocht, tegen een vergoeding van soms tot $8000.

In ruil voor de initiële vergoeding, beweren ze alles te leveren wat u nodig zou hebben. Om uw medische factureringsactiviteiten te starten. Het softwareprogramma om de claims te verwerken. En een lijst van potentiële klanten klaar en klaar om op u te wachten.

Verdien Geld Met Schrijven Van Artikelen
Verdien Geld Met Schrijven Van Artikelen

Weinig consumenten betalen voor factureringsmogelijkheden geld verdienen. Laat staan de beloofde aanzienlijke inkomsten verdienen. De software bestaat uit verschillende formulieren en brieven; iedereen kan ontwerpen.

De concurrentie op de markt voor medische facturering is hevig, vooral voor degenen die nieuw zijn. Veel artsenpraktijken verwerken hun eigen medische claims.

Artsen die contracteren voor hun medische facturering maken vaak gebruik van gevestigde bedrijven, niet van thuiswerkers.

Het eindresultaat is dat u het totale geïnvesteerde bedrag verliest!

Thuis productassemblage

Deze oplichterij kan zeer deprimerend zijn voor veel thuiswerk van moeders. De advertentie zal beweren dat iedereen gemakkelijk verschillende producten kan assembleren.

Met behulp van een paar eenvoudige tools die u waarschijnlijk al thuis hebt. En wanneer u het geassembleerde product terugstuurd, wordt u onmiddellijk betaald.

Wanneer u zich bij het bedrijf aanmeldt, ontvangt u een boekje of pamflet met een beschrijving van het eindproduct. Zodra de artikelen klaar zijn (zoveel als u kunt produceren) retourneert u ze naar het bedrijf.

En krijgt u een bepaald bedrag betaald voor elk geassembleerd artikel. Nogmaals, dit klinkt allemaal vrij eenvoudig, maar dat is het niet.

Nou hier is de oplichterij van dit alles.

Na betaling van uw montagepakket ontvangt u uw instructies voor de montage. U wordt geïnformeerd dat alle materialen voor het project moeten worden aangekocht.

Dit is om ervoor te zorgen dat de ‘juiste kwaliteit’ van het materiaal wordt gebruikt. In de meeste gevallen hadden de materialen elders veel goedkoper kunnen worden ingekocht.

Dus om te beginnen heb je al geld betaald aan het bedrijf en ben je uit eigen zak. Na het indienen van het eindproduct ter betaling, ontvangt u een brief (zonder cheque!).

En deze brief informeert u dat uw afgewerkte producten. Om een of andere belachelijke reden zijn afgekeurd. Omdat ze niet aan de normen voldoen.

Schrijven Van Artikelen

Waarom zou dit gebeuren? Het eenvoudige antwoord is dat de producten geen daadwerkelijke kopers hebben. Het enige geld dat door deze oplichterij wordt verdiend is door het bedrijf.

Of individu dat u te duur geprijsde materialen verkoopt om uw taken uit te voeren. Zeer verontrustend als u vele uren lang zorgvuldig producten heeft geassembleerd. Waarvan u denkt dat het u een aanzienlijk inkomen zal opleveren.

Thuiswerken Inpakwerk Oplichting

Ik heb veelvoorkomende oplichterspraktijken opgesomd.

Tips voor het thuiswerk over hoe je internetzwendel kunt spotten

1. De eerste regel geeft aan dat je $100’s of $1000’s per dag of week verdient.

2. De eerste advertentie gebruikt veel hoofdletters en uitroeptekens.

3. Ze zeggen ‘er is geen ervaring nodig’.

4. Slechts enkele uren per week werken (zelfs in uw pyjama’s!) staat garant voor gemakkelijk contant geld.

5. De advertenties maken duidelijk dat u onmiddellijk moet meedoen. En dat de plaatsen beperkt zijn, of dat er een speciale aanbieding is.

6. U moet vooraf een bedrag betalen.

7. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk wel waar.

8. Als het bedrijf in kwestie gebruik maakt van free hosting- elk legitiem bedrijf heeft zijn eigen domein.

Als je een moeder bent die thuis wil werken, wanhoop dan alstublieft niet, want de mogelijkheden zijn er. Houd onze website in de gaten, en doe uw huiswerk. Voordat u geld uittrekt voor een geadverteerde internet business opportunity.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie