Ik wil thuiswerken maar hoe begin je?

Ik wil thuiswerken maar hoe pak ik dat aan? Je hebt een zakelijke kans en je bent opgewonden! U droomt van alle mooie dingen die gebeuren wanneer u succesvol bent met uw MLM-werk van thuis uit. En u bent positief en enthousiast om aan de slag te gaan.

Dus je begint met mensen te praten.

Valkuil #1 – Ik wil thuiswerken

Uw sponsor vertelt u om een lijst te maken van iedereen die u ooit heeft gekend. Zoals familie, vrienden, de postbode, uw voorganger, en iedereen die u bij naam kent.

Je bent opgewonden en denkt dat al deze mensen, inclusief je beste vrienden, bij je willen zijn. U doet hen een plezier door hen uit te nodigen om samen met u deel te nemen aan deze MLM-mogelijkheid.

Ik wil thuiswerken

Je gaat immers rijk worden en je wilt je familie en beste vrienden meenemen. Maar op de een of andere manier zijn ze allemaal een voor een niet geïnteresseerd. En sommige zijn zelfs beledigd dat je ze zelfs vroeg!

Wat is er gebeurd? Zij hebben geen interesse in netwerkmarketing MLM. Sommigen lachen zelfs, voor sommigen is het een piramideschema. Sommigen willen gewoon niet werken, en velen willen hun eigen bedrijf niet!

Loop niet te koop met je plannen

Geen familie en vrienden lastigvallen met dit nieuwe bedrijf. Wacht tot je succesvol bent en laat ze je dan vragen wat je doet. Nu heb je een ontvankelijk publiek om mee te praten.

Probeer geen appels te verkopen aan iemand die ze haat en de voorkeur geeft aan sinaasappels. Neem het niet persoonlijk, ze snappen het gewoon nog niet en begrijpen het misschien nooit. Ga er niet op vastzitten.

Valkuil #2 – Ik wil thuiswerk gaan doen

Je hebt je vrienden en familie gebruikt, niemand meer om mee te praten, maar je bent nog steeds helemaal opgewonden. Je hebt leads nodig!

U gaat net zoals die persoon worden die ze u verteld over dat hun inkomen vervangen in 3 maanden. En stopte met de baan. En vertrok voor een vakantie naar een eiland in het Caribisch gebied voor een paar maanden. Uw sponsor of uw bedrijf heeft leads te koop, hoe beter ze zijn, hoe duurder ze zijn.

Sommige zijn opportuniteit zoekers die informeerden naar uw bedrijf, die zijn goud! Zowel voor uw bedrijf als voor uw sponsor is dat het geval.

Wat je niet weet is dat ze meer geld verdienen aan de verkoop van leads dan aan netwerkmarketing. Als de leads zo groot zijn, waarom gebruiken ze ze dan niet zelf? U bent uw beste lead bron.

Er zijn veel gratis of bijna gratis bronnen voor leads die geoptimaliseerd en gericht zijn voor een MLM-werk aan huis. U hebt een lead generation systeem nodig dat u kunt gebruiken om mensen te vinden. En bij te houden die met u willen praten over MLM.

Koop geen leads!

Ze werken niet.

Valkuil #3 – Ik wil thuiswerk doen

Dus wat nu? Je bent niet zo opgewonden, er is je al vele malen nee gezegd, en ja, heel weinig soms helemaal niet. Hoe houdt u dat enthousiasme in stand? Hier stoppen veel mensen al voordat ze aan de slag gaan.

Sluit je aan bij een mastermind groep. Wat is dat? Het is een groep gelijkgestemde mensen, niet noodzakelijkerwijs in uw bedrijf. Maar geïnteresseerd en succesvol in het MLM-werk vanuit de thuisindustrie.

Vind een mentor, iemand die uw belangen voor ogen heeft, boven die van hun! Door je aan te sluiten bij een groep als deze, kun je door de moeilijke tijden heen.

Wanneer de dingen gewoon niet gaan zoals je wilt dat ze gaan. Een MLM-bedrijf kun je niet alleen opbouwen. Probeer dit niet alleen te doen. Profiteer van de ervaringen van anderen en leer van hun fouten!

Word een student van de industrie. Neem de tijd met ik wil thuiswerken om het sterk te maken, en bouw het een keer, bouw het goed. Bouw het voor uw kinderen en de kinderen van uw kinderen.

Het is een geweldige business, en je kunt het doen met de juiste tools en aanmoediging.

Valkuil #4 – Ik wil graag thuiswerk doen

Uw bedrijf heeft de grootste producten, ze gaan de wereld van ziektes genezen. Of het nutsbedrijf te vervangen tegen een fractie van de kosten, enz…..

Elk bedrijf heeft geweldige producten of ze blijven niet in bedrijf. U bent op zoek naar een manier om geld te verdienen, als u van het product houdt, geweldig!

U kunt het altijd kopen wanneer u uw bedrijf heeft en groeit. Bekijk het volledige plan en het beleid en de procedures en weet wat je moet doen om geld te verdienen.

Spring er niet in totdat u weet wat de kansen zijn

Hoeveel mensen heeft u nodig om 10.000 per maand te verdienen met een resterend inkomen? Heeft het bedrijf een niet-verlengingsclausule, dat wil zeggen dat ze uw contract kunnen opzeggen en in feite ‘u ontslaan’. Je wilt niet bouwen aan iets dat meegenomen kan worden als je eenmaal dat inkomen hebt weggelopen.

Met de geboorte van het internet hebben we direct informatie. Maar we moeten opletten waar de informatie die we vinden vandaan komt.

Er zijn zoveel beloften gedaan dat het moeilijk kan zijn om de waarheid te scheiden van de hype. Word een student van de industrie en ontdek wat u moet weten om uzelf te beschermen. En de juiste beslissingen te nemen om uw bedrijf en toekomst veilig te stellen.

Neem de tijd met ik wil thuiswerken

Als je een ander soort bedrijf zou kopen, zou je de tijd nemen om de industrie te onderzoeken. Je zou met mensen praten die succesvol waren in wat je ook maar gaat doen.

Om te zien wat ze moesten doen om er te komen. Doe hetzelfde met uw zoektocht naar en MLM-werk vanuit huis. Ik vond Mentorschap gratis. Dat is precies wat ze doen, mentor gratis en zonder agenda.

Je moet een groep als deze vinden om van te leren en verder te kunnen leren. Om succesvol te zijn met netwerkmarketing is een brein brekende groep nodig.

Vind uw groep gelijkgestemde mensen en vind wat u inspireert om u op gang te houden wanneer het moeilijk wordt. Leer over de business die u bent aangegaan om de valkuilen te vermijden en u zult slagen in netwerkmarketing.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie