Geld verdienen online betrouwbaar

Heb je je ooit afgevraagd of geld verdienen online betrouwbaar mogelijk is? Eigenlijk heb je zelf deze vraag al beantwoord door dit artikel te lezen.

Veel mensen die regelmatig online zijn en uit nieuwsgierigheid websites over geld verdienen online lezen, stellen zichzelf vaak deze vraag. kan ik online geld verdienen zonder het moeten maken van een website of blog.

Is iets dat de overgrote meerderheid van de online bezoekers wel aanspreekt. En dat is eigenlijk wel terecht, het maken van een Blog of website vraagt wel wat kennis, tijd en inspanning.

Maar als je één van deze mensen bent die een blog of website te ingewikkeld vinden. Je blij zijn te ontdekken dat de realiteit is dat er manieren zijn om geld te kunnen verdienen zonder een website. Het kan dus echt wel!

In dit artikel zullen we kijken naar drie beproefde methoden die duizenden internet marketeers met succes gebruiken op dit moment. Voordat ieder van deze drie methoden kunnen werken. Moet je eerst een affiliate account op Daisycon of andere affiliate netwerk openen.

Zodat je de producten van andere firma s’ kunt promoten. Het openen van een affiliate account is altijd gratis en heb je meestal snel geregeld.

Nadat je affiliate account is geopend, gaan we aan de slag met zonder website of blog.

Online geld verdienen betrouwbaar – Artikel Marketing

De makkelijkste en snelste manier zonder een website of blog is door het meedoen met “Artikel Marketing”. Met artikel marketing wordt er van je verwacht dat je een artikel schrijft van ongeveer 700 tot 800 woorden. En deze artikelen kunnen over alles gaan.

Het makkelijkste is natuurlijk om een artikel te schrijven waar je iets, of misschien wel alles van weet. Of probeer een artikel te schrijven wat over een op dat moment populair of nuttig onderwerp gaat.

Je kunt dan ook je affiliate links aan het eind van elk artikel plaatsen. Zodat mensen die meer over het product wat je promoot willen weten het kunnen aanklikken.

geld verdienen onlineZodra je artikelen klaar zijn, kun je ze distribueren naar “Artikel Directories” waar mensen ze kunnen vinden en lezen.

 

Het mooie van “Artikel Directories” is dat ze niet alleen schrijvers willen die oplossingen voor problemen in artikelen aandragen.

Maar juist graag goed leesbare populaire of grappige artikelen willen plaatsen die veel mensen zullen lezen. Mensen die eenmaal op een “Artikel Directories” zijn terecht gekomen.

Zullen ook andere artikelen willen lezen als de artikelen waar ze in eerste instantie naar zochten.

Daardoor kunnen deze bezoekers ook makkelijk op uw artikel terecht komen en deze lezen. Dus ook mensen als eigenaren van blog s’ en websites.

En andere mensen die iets commercieels op internet doen kunnen uw artikelen vinden.

Dan misschien wel gebruiken om te laten zien wat je te zeggen hebt. En misschien wel te publiceren voor een groter publiek.

Dit hoort ook bij online geld verdienen betrouwbaar

Met jou affiliate link aan het eind van elk artikel dat je schrijft. Zullen sommige mensen doorklikken naar verkoop pagina om het product te kopen. Als dat gebeurt, krijg je commissie betaald. Ook dat hoort bij geld online verdiensten.

Een paar ”Artikel Directories” kun je gebruiken om je artikelen te publiceren:

  • Adblog
  • Artikelcentrale
  • Artikelen.info
  • Artikel online
  • TV ULN
  • Info.nu

Vergeet niet, dat de sleutel voor succes is om nuttige artikelen te schrijven, maar met onvolledige informatie. Op deze manier zullen je lezers meer willen weten. Maar dat zal alleen mogelijk zijn als ze het product kopen dat je onder aan je artikel promoot, kassa. Goed Hè?

Video Marketing – Makkelijk geld verdienen online

De tweede manier om geld online te verdienen zonder een website of blog is door middel van video marketing. Het is een heel krachtige manier om producten en diensten te promoten. Want je kunt communiceren met mensen op de manier waarop ze gewend zijn te communiceren. Ze kunnen je zien en horen.

Daarom is het negeren van de video marketing methode geheel op je eigen risico. Het maken van een korte video -en uploaden naar you tube is zo eenvoudig als kinderspel.

De video moet hetzelfde concept hebben wat we besproken hebben over artikel marketing. Daarom, houd de informatie boeiend en nuttig, maar een beetje incompleet.

Gratis Rapport

Aan het einde van de video, kun je de mensen verwijzen naar de verkoop pagina van het product. Waar je affiliatie van bent en dat je promoot.

Nog beter is, als je ze kunt verwijzen naar een gratis rapport. Dat geeft de bezoekers voldoende informatie om hen ervan te overtuigen. Dat het product dat je promoot de antwoorden zijn op wat ze zoeken.

Als je denkt dat deze methode van het verdienen van geld online niet werkt dan heb je het mis. Een  van de beste manieren om een ​​product te promoten is via een product demonstratie.

Er zijn geen betere technieken voor het verkopen van een product. Dan simpelweg aan mensen te laten zien hoe het werkt.

En een video maakt dit super eenvoudig. Als u toestemming krijgt van de eigenaar van het product. Daar kunt u een korte demonstratie geven hoe een deel van een product werkt. Bijvoorbeeld bij het promoten van een lidmaatschap site.

Dan kunt u bezoekers laten zien hoe ze de software kunnen gebruiken via een video- demonstratie. Nu denk je misschien dat het maken van video’s moeilijk is.

Ik heb ooit hetzelfde gedacht, omdat ik dacht dat ik super complexe Hollywood- stijl video’s moest maken. Maar dat is zeker niet het geval.

Je kunt beginnen met een simpele video die je simpelweg maakt met behulp van een PowerPoint presentatie. Je kunt vervolgens deze presentatie uploaden naar YouTube.

Er bestaat ook software die je helpt om een bijna professionele video presentatie te maken. En helpen je stap voor stap door het maken van een goede video presentatie. Het verdienen van geld online kan hiermee een goede start maken.

Het Schrijven Van Korte Rapporten

Dit is een van mijn favorieten van geld onlien verdienen. U kunt korte informatieve rapporten schrijven om ze te verkopen op eBay en andere sites.

Het enige wat je hoeft te doen is het vinden van een onderwerp waarover je iets weet. En dat zou mensen kunnen helpen die op zoek zijn naar een oplossing om een probleem op te lossen. Maar wat als je voelt dat je niet genoeg weet over allerlei dingen. Om er een kort verslag over te schrijven?

Nou, de waarheid is dat, al weet je waarschijnlijk niet genoeg over iets. Er toch een 20 pagina’s tellend rapport over kan schrijven.

online geld verdienen betrouwbaar

Ik hoorde van een dame die klaagde dat ze geen e-boek kon schrijven. Omdat ze niet zoveel zou  weten over allerlei dingen. Het bezoek en de verzorging van haar oude ouders nam al haar tijd in beslag.

Nou, wat denk je waar ze een expert in was? Het verzorgen van ouderen! Ze had heel veel ervaring van wegen de verzorging van haar oude ouders.

En ze kon zeer praktische en behulpzame informatie verstrekken aan andere mensen. Het komt er op neer dat IEDEREEN iets weet over iets.

Waarmee ik wil zeggen, je kunt korte rapporten schrijven over dingen die je hebt onderzocht. Zelfs als je niet veel weet over een onderwerp, dan kun je nog zelf onderzoek doen.

En een kort verslag schrijven dat anderen kan helpen, omdat ze niet zelf het onderzoek hoeven te doen. Ook dat soort korte online geld verdienen betrouwbaar verslagen kunnen heel nuttig zijn.

Zoek hulp bij geld online verdienen

Als je niet de tijd hebt of geen zin om het onderzoek te doen, kun je ook iemand anders inhuren. Om het rapport te schrijven voor jou. Aan het eind van de dag zou je een verslag kunnen verkopen van je eigen mogelijkheden. Om online te verkopen zonder een blog of website te hebben.

Op internet zijn er veel websites en personen te vinden die vaak tegen een redelijke prijs. Bereid en in staat zijn om hoge kwaliteit korte rapporten voor je te schrijven. De meeste zijn Engels talig, maar er zijn ook Nederlands talige websites om je artikelen te laten schrijven.

Kijk eens op  www.nl.mysurvey.com of op www.mwm2.nl of je daar je rapporten kunt verkopen. Dus daar ga je!

Je kunt beginnen met een van deze 3 manieren om online geld te verdienen te realiseren zonder een website of blog. Je werk zal worden uitgeprobeerd en getest.

En het zal geld voor je opleveren als je consequent, nauwkeurig betrouwbaar werk levert. Maar misschien is het nog beter om alle drie de besproken methodes te combineren. Om meer geld te verdienen en om niet alles op één ding in te zetten.

Later zou je ook een website of blog aan je online business toe te voegen. Omdat je dan al je verkeer wat via je video’s, artikelen en korte verslagen binnenkomt.

Gewoon kunt omleiden naar je eigen website of blog! Dat levert veel voordelen op en is zakelijk gezien veel beter.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie