Thuiswerkportaal

Dit thuiswerkportaal is de ideale opstap naar een goed betaalde thuiswerk baan. Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te gaan naar thuiswerk.

Misschien bent u net ontslagen, of is het salaris van uw huidige baan net niet genoeg. Anderzijds kan het zijn dat u het zat bent om te lang onderweg te zijn. Of gewoon omdat u graag zelf bepaald welke uren en dagen u werkt.


Niet gevreesd of bedeesd wij hebben een eenvoudig stappenplan dat u snel aan een baan helpt.

Op onze website bieden we aan groot aantal door ons geteste en gegarandeerde banen aan. Wij helpen je op deze manier om een leuk extra of zelf hoofd inkomen op te bouwen.

Daarbij werken wij samen met een groot aantal aanbieders welke de hoogste vergoedingen betalen. En dit kun je dus heel eenvoudig via ons doen.

Het is de bedoeling dat je geld gaat verdienen en niet dat je eerst geld moet betalen. Daarom kunt u zich dus zonder kosten te maken aanmelden voor allen op onze thuiswerkportaal website aangeboden banen. Eerlijker en veiliger kan het eenvoudig niet.

Thuiswerkportaal alliade – Hoe pak je het dan aan

Het is nog nooit zo simpel geweest om aan de slag te gaan. Alle banen liggen op onze website voor het oprapen getest en wel. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis inschrijven bij een of meerdere thuiswerk aanbieders. De meeste thuiswerk banen vindt je via onze partner Adzuna zie advertentie op deze pagina.

Mocht het daarna niet bevallen dan zeg je het net zo eenvoudig weer op. We hebben hieronder alsvast een aantal baantjes voor je geselecteerd.

Dit is echter maar een zeer kleine selectie van al onze aanbieders. Op een paar plaatsen van onze website pagina’s ziet u ook roulerende aanbieders. Bekijk deze op uw gemak en maak desgewenst een keuze.

SoortOmschrijvingExtraLink
ENQUETESDoe onderzoeken en enquêtesSuper makkelijk en hoge verdiensten.GO
CHATTENStart als ChatoperatorVerdien tot wel 18 cent per bericht.GO
FOTOGRAFIEVerkoop je foto’s onlineZeer hoge vergoedingenGO
TEKST SCHRIJVERWordt schijver voor blogsDit zijn de best betaalde banenGO
DIVERSENDoor ons geteste aanbieders100% garantie en veiligGO

Legio mensen net zoals u zijn op zoek naar een methode om wat extra inkomen te vergaren. Het is voor een gemiddeld gezin tegenwoordig lastig om rond te komen.

Thuiswerken kan dan een uitkomst brengen. En het werkt in feite heel erg eenvoudig. Bijna alle arbeid wat je ook thuis kunt uitvoeren valt onder de noemer thuiswerk.

Het blijkt uit statistieken dat ongeveer 245.000 mensen in 2019 bezig zijn met de een of andere methode van thuiswerken.
Het aantal mensen dat zoekt is naar een methode om  bij te verdienen is enorm enorm aan het groeien.

Alliade thuiswerkportaal – Eeuwenlang thuiswerk

ThuiswerkportaalOnze voorouders kenden ook al de ene of andere type van thuiswerken Zo hielden mensen zich honderden jaren geleden al bezig met talloze manieren van thuiswerk.

 

Het begon vroeger met de boeren, die andere methodes zochten om wat bij te verdienen. Wol en katoen bedrijven namen boeren in betrekking om te weven en te spinnen.

De boeren maakten kleden van lakens van wol en katoen tegen een laag loon. Dit was het begin van wat we nu thuiswerken noemen.

Het pellen van garnalen was een soort van thuiswerk voor lieden die dicht bij de zee woonden. Dit soort werk werd veel aangeboden, maar was zeer inspannend.

De regelgeving omtrent hygiëne werd echter te streng. Door deze strenge eisen werd het voor heel wat gezinnen te problematisch om daaraan te beantwoorden.

Thuiswerkportaal alliade – Vormen Van Thuiswerk

Sigaren Rollen

Het thuis rollen van sigaren was een zeer belangrijke bron van inkomsten geweest. Het was rond 1870 een van de voornaamste vormen van thuiswerk in onze historie.

De fabricage van sigaren groeide zo flink, dat er geen ruimte meer was om uit te breiden. De fabriek in Kampen besteedde daarom de vervaardiging uit aan thuiswerkers.

De thuiswerkers kregen de grondstoffen en gereedschappen mee naar huis en hielpen zo de groei in de sigaren productie. De fabrikanten behandelden de thuiswerkers trouwens niet altijd zo goed. De fabrikanten hadden veel aan te merken op de kwaliteit van het thuiswerk.

Zigeuners

In vroegere tijden reisden zigeuners met de woonwagen naar waar loonarbeid aangeboden werd. Zo verdienden de zigeuners vroeger hun centen.

Zij trokken dan bijvoorbeeld naar katoen en wolfabrieken. Als daar wat te verdienen viel, en hielpen de boeren met de oogst. Op een gegeven moment mochten de zigeuners hun woonwagens ook niet meer overal plaatsen.
Zij kregen woonwagenkampen toegedeeld, zodat de staat meer inzicht kon krijgen in hun inkomsten en activitieten.
Later behoorde deze methode van thuiswerken ook tot het verleden.

Thuiswerkportaal van nu

Het moderne thuiswerk heeft de plaats van het oude sigaren maken en het weven van tapijten ingenomen. Bijna alle vormen zijn hedentendage door de komst van de home computer thuis uit te voeren.

We kunnen zelfs beweren dat buiten bepaalde sectoren zoals de bouw en het vervoer. Dat er geen arbeid meer overblijft dat niet thuis toegepast kan worden.

Zo kan bijna alle arbeid wat op kantoor gedaan wordt ook thuis gedaan worden. Tot de bekendere vormen van thuiswerk horen het testen van producten. Of het assembleren van onderdelen en het verpakken van folders en dergelijke.

Veel werk wordt rond kerst aangeboden en zijn dus meestal seizoen gebonden.

Thuiswerkportaal Alliade – Huidige Thuiswerken Voorbeelden

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van de thuis alliade thuiswerken inpakwerken groepen.

 • assemblage en verpakking werk
 • verpakking folders
 • pennen verpakken
 • verpakking artikelen
 • monteren van speelgoed
 • verpakking van levensmiddelen
 • maken van kerststukjes
 • kerstcadeaus inpakwerk

Producten Testen

 • beoordelen van huishoudelijke producten
 • testpersoon voor medicijn
 • proberen van nieuwe recepten
 • klant rapportage en het toetsen van websites

Vertaling en schrijven

 • het verpakken van enveloppen
 • vertalen teksten met behulp van home computer
 • het schrijven van teksten

Internet inkomen

 • e-mail klikken
 • invullen vragenlijsten
 • verstuur e-mails
 • job webcam

Telewerken

 • call center
 • het verhandelen van producten online

Enz.

Alliade Thuiswerken – Thuiswerken In De Toekomst

Thuiswerk PortaalDe toekomst van het thuiswerken ziet er hoopvol uit. Door de recessie zijn werkgevers genoodzaakt te besparen op de kosten.

Het aantrekken van thuiswerkers welke geen werkplek en reiskosten benodigd heeft, bespaard enorm in de kosten. En omdat een thuiswerker plooibaar is in te zetten, bespaard dat ook aanmerkelijk in de kosten.

De doorsnee bewoner van Europa werkt thuis zo’n 1,5 uren gemiddeld per dag. Ons thuiswerkportaal heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van een gewone baan.

Iemand voelt zich in een vertrouwde werkomgeving dikwijls een stuk gelukkiger. Dientengevolge is men in staat om productiever te zijn en zichzelf beter te concentreren.

Roddelen over andere collega’s behoort eveneens tot de verleden tijd. Het in de avond een aantal uur door te arbeiden is vaak geen moeilijkheid voor iemand die thuiswerkt, en kan daarom de pieken in de productie opvangen.

Door de toenemende drukte op de wegen zal het aannemen van een thuiswerker zeker toenemen. Elke dag staat een gemiddelde kantoor medewerker langer in het verkeer, en het kost tijd en geld.

Het kost het bedrijfsleven meer dan 1 miljard euro per jaar. Om nog maar te zwijgen over de investeringen aan het wegennet. Een thuiswerker heeft de voorrang van een fabrikant vergeleken met een gewone kantoormedewerker.

Het Hebben Van Een Computer

Bijna iedereen beschikt tegenwoordig wel over een PC met een internetaansluiting. Daardoor is het nu goedkoper om een thuiswerker te laten werken dan iemand op kantoor.

Omdat een thuiswerker vaak al over een internetverbinding en een PC beschikt is dat voor een werkgever een stuk aantrekkelijker. Het merendeel van de bevolking bezit al een home computer en leert er steeds beter mee om gaan.

Dit is een aantrekkelijke beweging voor zowel de werkgever als de mensen die thuis werken.

Thuiswerk thuiswerkportaal alliade – Inpakken

Het populairste soort thuiswerk is nog steeds inpakken te vinden via ons portaal. Dit is niet zo vreemd omdat je er in de meeste gevallen geen opleiding voor nodig hebt. En het kan ook nog gezellig zijn als je het samen met je vrienden en familie doet.

Opslagruimte

Het beschikken over een redelijke opslagruimte is een voordeel in de inpak activiteiten. De werkgever hoeft dan niet frequent te rijden om producten te leveren. En de woonomstandigheid is ook cruciaal om de juiste inpak producten te kiezen.

Want als je in een appartement woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken. Maar dat weet u zelf natuurlijk het beste.

Inpakwerk: beschikbaarheid

De belangstelling naar dit soort werk is erg hoog, dit in tegenstelling tot het karwei dat wordt aangeboden. Deze banen zijn daarom bijna nooit leverbaar. Kijk daarom regelmatig naar websites waar thuiswerken aangeboden wordt en reageer snel.

Diploma Niet Noodzakelijk

De leukste kant van inpakwerk banen. Om dit te doen heb je geen opleiding of diploma nodig. Jong en oud, groot of klein, een ieder kan dit werk doen. Voor veel mensen is inpakwerk de meest aantrekkelijke manier om thuiswerk te verrichten.

Je eigen werktijden

Zolang je werk maar op tijd klaar is, bepaal je zelve wanneer je werkt. Het maakt niet uit hoe laat je werkt, of het nu het midden van de nacht of vroege ochtend.
Of als het zo mocht zijn dat uw kroost heeft die overdag thuis zijn.

Montagewerk

Portaal ThuiswerkenProducten assembleren is naast inpakwerk een van de meest gezochte soorten thuiswerken. Ben je een beetje handig en beschik je over de juiste vaardigheden.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijkse thuiswerk aanbiedingen. Of dit soort thuiswerk past bij je vaardigheden is wel belangrijk om te weten.

Bekijk ook goed of het assembleren van producten lichamelijk mogelijk is in uw situatie. Een schuur voor het bewaren van producten kan ook handig zijn.

Dan is er minder vervoer nodig tussen werknemer en werkgever.

Gereedschappen

Enige hulpmiddelen die u nodig heeft, zal doorgaans worden verstrekt door de werkgever. Het zal dan gaan om instrumenten die niet beschikbaar zijn in een ijzerhandel.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een pers om delen van een product in elkaar te persen. Dus het gaat om hulpmiddelen die de thuiswerker in de regel niet thuis zal hebben.

Je Competenties

U moet dus zelf bepalen of u de vaardigheden voor dit soort werk bezit. In de meeste gevallen zal er een kwaliteitsinspectie plaats vinden door de fabrikant.

Met behulp van een lijst zal er bij de werknemer thuis meestal een controle op kwaliteit plaats vinden. Je zou voor dat je begint te werken eventuele vragen voor leggen aan je werkgever.

Product tester

Een andere populaire wijze om geld te verdienen is thuis producten testen. Als u hier in geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen. Voor het testen van producten, moet u wel weten of u daarvoor geschikt bent.

Het is bijvoorbeeld niet verstandig om medicijnen te testen wanneer u zelf medicijnen gebruikt. In een onderhoud worden de details allicht wel uitgelegd.

Wat ik wil zeggen is dat je nadenkt wat er in de praktijk bij u past voordat u zich aanmeldt. Zo bespaar je jezelf en de aanbieder een hoop tijd.

Een leuke bijkomstigheid bij het keuren van producten is dat je de geteste producten vervolgens gewoon mag houden. Het zijn vaak producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt.

We zullen mochten we die tegenkomen, ook de producten in ons assortiment opnemen die thuis niet geëxamineerd kunnen worden. U krijgt dan een compleet overzicht, en is het gemakkelijker voor u om te kiezen.

Thuiswerken op PC

Omdat steeds meer lieden thuis een PC hebben, groeit het thuiswerken op een computer enorm. Het thuiswerken op een PC wordt steeds meer aangeboden op het het net.

In het geval dat u in het bezit bent van een computer. Met een computer heeft u namelijk, veel banen binnen handbereik.

Gemiddelde Verdiensten

Het bedrag dat je per uur thuis kan verdienen is bij benadering € 6,50. Het kan zelfs oplopen to € 30 per uur, en wordt in de regel maandelijks betaald.

Thuiswerken werkhouding – Thuiswerkportaal

Geld Bijverdienen Naast Je BaanEen juiste lichaamshouding is buitengewoon belangrijk, zeker als je vele uren doorbrengt met het werken op een computer. Ga altijd rechtop zitten en zet beide voeten plat op de werkvloer.

Gebruik enkel een stoel die het smalle deel van je rug goed ondersteunt. En zet de stoel op de juiste hoogte zodat je het scherm recht voor je ziet.

Je zult zeker naarmate je meer tijd besteed voor je computer. Merken dat de houding een belangrijk deel van je thuiswerken gaat worden.

Thuiswerk via de telefoon

Een andere manier van thuiswerk is het telefonisch thuis werken. Daarom zal het werken via de telefoon onder de thuiswerkers steeds populairder worden.

Mocht dit type werk jou aanspreken, dan kun je je eenvoudig via ons aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief. Telefonisch thuiswerken wordt vaak in combinatie met een PC gedaan.

Op die wijze kun je het resultaat en de informatie meteen online op de PC van je werkgever opslaan. Je opdrachtgever betaald natuurlijk de kosten van de telefoon gesprekken.

Arbeidsloon

Je verdiensten zullen ergens tussen de € 6,50 en € 15 per uur liggen. Prestatiebonussen vallen daar buiten en zijn extra. Dit zijn veruit de beste type bedrijven die het meest aan hun werknemers uitbetalen. Omdat de vergoeding naar resultaat vaak tamelijk hoog is.

Thuiswerkportaal alliade – Wat is een thuiswerker

Verwar een thuiswerker niet met een personage die af en toe thuis werkt plus een vaste aanstelling heeft. Thuiswerkers werken alleen thuis en besteden geen werk uit.

Ook bezitten zij geen eigen bedrijf. Voorbeelden van thuiswerk zijn onder andere garnalen pellers en inpakken van artikelen. Een werknemer zonder echte aanstelling is geen fictieve thuiswerker.

Aan het begin  beoordeel je of iemand fictief werkt of dat het om een thuiswerker gaat. Af en toe wordt er van de condities afgeweken als er slechts 30% betaald zou worden in een maand.

Het kan zijn dat het toch om een fictieve relatie gaat als het om een afwijking gaat welke aanhoudend is.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Thuiswerkportaal
Author Rating
51star1star1star1star1star
Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie