Rijk Worden Kan Op Twee Manieren

Rijk worden kan op twee manieren, is dat een les die je ooit op school hebt geleerd? Veel mensen hebben financiele problemen, omdat ze jaren op school hebben gezeten. Ze hebben daar nooit iets over geld en rijk worden hebben geleerd.

Met als gevolg dat mensen werken voor hun geld. Ze hebben nooit geleerd dat geld ook voor hen kan werken. Rijk worden volgens ons schoolsysteem en de maatschappij hebben ons geleerd dat we onze tijd moeten ruilen voor geld. We moeten een goede opleiding volgen.

Als we zijn afgestudeerd zijn, moeten we gaan solliciteren en zorgen dat we een baan vinden. Hebben we een goede baan, dan volgt er vanzelf een goed salaris. Dan kun je rijk worden volgens onze maatschappij.

De meeste mensen werken vandaag de dag voor een werkgever. Het salaris wat ze verdienen gaat op aan vaste lasten, voedsel en kleding. Ze houden bijna niets over om te sparen.

Ze betalen eerst hun passiva (hun lasten), maar stoppen geen geld of nauwelijks geld in activa.Daar komen juist de geldproblemen uit voort. Stop je geld in passiva (= uitgaven) dan krijg je daar niks voor terug.

Investeer je in activa (=spaargeld, beleggingsportefeuille, onroerend goed, passief inkomen) dan stroomt er geld naar je toe. Er is ons altijd geleerd dat we van ons inkomen eerst onze lasten (passiva) moeten betalen.

Maar er is ons nooit geleerd hoe we een vermogen (activa) kunnen opbouwen om rijk te kunnen worden. Toch is het belangrijk dat we dit gaan leren.

Afbrokkelende Sociale Zekerheid

Door de steeds meer afbrokkelende sociale zekerheid en vergrijzing is het steeds meer een noodzaak geworden dat we financieel voor ons zelf kunnen zorgen.

Hoe kun je dat leren – Rijk worden?

Rijk zijn hoeft niet per se te betekenen dat je miljoenen op de bank moet hebben staan. Integendeel zelfs. Iemand die goed alles kan betalen en op zijn tijd kan doen waar hij of zij zin in heeft is immers ook al rijk. En wat dacht je van een goede gezondheid.

Ook een enorm rijk bezit. Daar kom je dikwijls pas achter als je wat gaat mankeren. Met rijk worden bedoel ik een geld systeem bouwen dat er voor zorgt dat je lekker kunt blijven doen wat je leuk vind.

Ongeacht wat er gebeurd, zoals bijv. werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dit heet een passief inkomen. Op internet zijn er enorm veel mogelijkheden om dit te doen.

Je kunt een eigen product verkopen, affiliate worden en producten promoten, artikelen schrijven op artikeldirectories, een blog bijhouden, investeren in low risk hyps.

Er is heus wel wat te vinden wat jou bevalt en waarmee je aan de slag kunt gaan. Het geld dat je hiermee verdient kun je gebruiken om extra uit te geven of je kunt het weer opnieuw investeren.

Op die manier groeit je kapitaal verder en word je reserve buffer steeds sterker. Robert Kiyosaki heeft heel mooi boek geschreven over hoe je kunt leren om rijk te worden. Het heet Arme pa, rijke pa.

Als je dit boek hebt gelezen, weet je precies waarom ons schoolsysteem faalt en hoe de maatschappij de macht over ons wil behouden.

Een Andere Manier Van Rijk Worden

Als we denken aan “rijk worden” denken we aan het verdienen of hebben van veel geld.

Daar is ook het grootste gedeelte van dit artikel op gebaseerd. Toch is er ook nog een andere manier van rijk worden. Op deze manier rijk worden kan echt iedereen. Wil je weten hoe? Geef me een Share en ik verklap je het geheim!

Wie is er nu enthousiast over 300 bezoekers op zijn weblog zul je denken? Ja ikke. en ik ga je nu vertellen waarom ik zo superblij ben!Het begin van mijn site gestart. Ik heb deze website gemaakt en ik heb hem zelf gevuld met content.

Zoals je al in het kopje over mij kunt lezen ben ik geen superverdienende internet marketeer. Half augustus kreeg mijn website een Google Pagerank van 1. Als ik eerlijk mag zijn, snapte ik er geen snars van, want ik was net drie weken op vakantie geweest. Drie weken lang had ik geen artikelen voor mijn website geschreven en ik had ook niks aan linkbuilding gedaan.

Linkjes Op Andere Websites

Met deze waardering was ik al heel blij, alleen toen haalde ik de 100 bezoekers per maand nog niet eens. Dus om eerlijk te zijn wist ik ook niet goed waarom Google mijn website zo snel een waardering van 1 had gegeven. Enfin, ik ben gewoon verder op zoek gegaan naar interessante informatie voor dit weblog.

Elke week schreef ik wat artikelen en plaatste wat linkjes op andere websites, zodat meer mensen de weg naar dit weblog zouden vinden.

Het klinkt misschien raar, maar in het begin had ik het gevoel dat ik de artikelen voor Jan Doedel aan het schrijven was. Deze website had nauwelijks bezoekers en daarnaast had ik in het begin ook nog eens last van de vervelende Blackhole Kit die deze website had plat gelegd.

Gelukkig werd dit probleem snel voor mij opgelost en kon ik weer verder met bloggen. Schrijven vind ik echt super leuk om te doen.

Dingen onderzoeken en hierover verslag uitbrengen is echt een hobby van mij.Op zijn tijd kijk ik eens in mijn Google Analytics of de bezoekers mijn website toch wel interessant vinden. De bezoekers blijven gemiddeld twee a drie minuten op deze website, dus daar ben ik best tevreden mee.

Op Zoek Naar Info

Ze nemen toch de moeite om naar informatie te zoeken op dit weblog. Een teken dat mijn content toch gewaardeerd wordt. En toen vanmiddag tijdens het bezoek aan Google Analytics zag ik het. 300 bezoekers in de maand september.

Ik sprong echt een gat in de lucht. Blog ik toch niet voor niks. Ik doe en zou dit met plezier delen met meerdere personen. Dus mail of neem contact met me op als deze manier van thuiswerk iets voor jou is.

Je kent ze vast wel, die mini thuiswerk websites met hele mooie teksten waarop verteld staat dat je met gemak een paar 100 euro kunt verdienen met heel weinig moeite. De web teksten zijn zodanig geschreven dat het bij jou een hoop nieuwsgierigheid opwekt. Dit is nu een kunstje goede copywriting.

Een truc die je met een goede cursus en veel oefenen trouwens ook zelf kunt leren.Als ik zelf een review lees van producten dan lees ik graag reviews van payproreviews en reviews van Remon Verburg.

Deze personen schrijven heel eerlijk wat ze van een product vinden. Als er iets niet goed of minder goed is, dan wordt dit ook gewoon gezegd.

Eerlijk Oordeel

En zo krijg je een eerlijk oordeel over een digitaal product. Waar let je op als je een digitaal product aanschaft? De wereld van de digitale producten is voor veel mensen een wereld van oplichters.

Wie moet je nu nog vertrouwen? Ok je hebt wel niet-goed-geld-terug-garantie, maar heb je de garantie dat ze zich daar wel aan houden?Ik zal je wat tips geven waar je op moet letten, zodat je een internet oplichter makkelijker herkent.- Check of de niet-goed-geld-terug-garantie wel klopt.

Op de pagina kan dan wel mooi staan dat je een niet-goed-geld-terug-garantie hebt van 30 dagen, maar wat staat er in de algemene voorwaarden? Kun je deze niet vinden, vraag er dan gerust om via het contact formulier op de website.-

In mijn blogbericht hoe vind je een goede coach heb ik er ook al over geschreven. Krijg je een reactie of je e-mail voordat je ook maar een product koopt van de maker. Dit is ook een van de testmethodes.

Stuur een mail naar de support afdeling en kijk of je binnen een week een reactie terug hebt. Is dat niet zo, denk dan nog eens goed na over de aankoop van het digitaal product.-

Zijn er gegevens van de Kamer van Koophandel bekend, check dan of deze kloppen. Het kan wel mooi onder een e-mail of op een website staan, maar wie zegt dat de gegevens juist zijn. Even checken kan geen kwaad.

Kamer van Koophandel

Op de website van de Kamer van Koophandel www.kvk.nl kun je deze gegevens controleren.- Wat is de betaalmethode? Wordt er een betaalmethode gehanteerd die je niet kent, ga dan zeker niets betalen!

Bij een bethaal methode van IDEAL kun je ook opgelicht worden, maar het is wel makkelijker om de gegevens te achterhalen aan wie je betaald hebt.-

Denk heel goed na of de maker van een product wel na kan komen wat hij of zij zegt. Klinkt het te mooi om waar te zijn, dan is het dat 9 van de 10 keer ook zo. Een goede en eerlijke webtekst vind ik de tekst van de cursus Verdienmodel van Remon Verburg.

Hij zegt voordat je eventueel de cursus wilt aanschaffen heel eerlijk wat je kunt verwachten. En wat betreft deze cursus klopt dit ook echt.-

Bekijk goede en eerlijke reviews over producten. Mijn favoriete reviews heb ik al genoemd hier boven in dit blogartikel. Zelf heb ik best positieve reviews geschreven op mijn blog.

Waarom? Omdat het producten zijn die ik zelf gebruik en de maker helpt me voor de volle 100% als ik ergens mee zit of vragen heb.

Maar als ik iets minder goed vind dan zeg ik het zelf ook heel eerlijk, want ik word zelf ook niet graag bedonderd. Tenslotte nog een tip.Ga naar de website van payproreviews en download GRATIS het E-book 6 gouden tips om oplichting te voorkomen. Daarin staat heel uitgebreid omschreven wat ik je zojuist in het kort heb verteld.

Doe er je voordeel mee zou ik zeggen en laat je zeker niet oplichten!

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie