Wat is Thuiswerk Internet Marketing

Zelf ontvang ik ook veel nieuwsbrieven van ervaren thuiswerk internet marketeers. Net als als jij beste lezer wil ik ook graag veel tips en trucs leren over online verdienen.

Deze nieuwsbrief ontving ik een tijdje geleden van Tom Lassing. Onderaan zijn brief stond dat ik hem best mocht publiceren, mits ik zijn naam maar bij het artikel zou vermelden.

Nou dat is natuurlijk helemaal geen probleem. Lees hier de nieuwsbrief van Tom Lassing over “Wat is marketing”? Marketing is geen verkopen!

Ik kreeg recent toch weer wat vragen van iemand die vooral bang was veel te moeten gaan verkopen.

Heeft u daar ook zo’n hekel aan, “moeten verkopen”?

Ik in ieder geval wel.

Ik heb geen enkele moeite met iets waar ik achter sta aanprijzen of aanbevelen. Maar moet ik iets keihard verkopen, dan lukt het me niet.

Mijn zolder staat dan ook vol met tweedehands spullen die te mooi zijn om weg gooien. En daarom perfect om te verkopen, maar door mij gewoon niet verkocht kunnen worden.

Ik ben geen verkoper en ben daar waarschijnlijk niet de enige in denk ik zo. Toch ben ik bijzonder succesvol in Marketing en dat verbaasd mensen.

Marketing Is Geen Verkopen!

Die verbazing is onterecht. Marketing is immers geen verkopen! Dat weet ik want rechtstreeks verkopen kan ik immers niet. Kom op mijn zolder en zie het bewijs!

Marketing, Online Ondernemen en Affiliate Marketing is aanbeveling, geen verkoop. Tupperware bijvoorbeeld is in feite geen zuivere (netwerk)marketing, maar is veel meer keiharde directe verkoop. Avon idem dito.

U moet bij deze ondernemingen voor de groep consumenten gaan staan.

U bent op dat moment de vertegenwoordiger van dat bedrijf ondanks dat u er niet werkt. Dat moet je maar durven, voor een groep staan en het verkooppraatje houden. Hoe mooi het praatje en het product ook is, het is voor de vertegenwoordiger directe verkoop.

Het verschil tussen directe verkoop en marketing is het verschil tussen een lege zolder en een afgeladen volle zolder. Het is het verschil tussen moeten en willen. (Die laatste leg ik wel uit als we elkaar ooit face to face spreken).

Wat ik heb gemerkt is dat veel starters of personen die nog starters in marketing moeten worden. Vooral producten aan hun gehoor willen verkopen (pushen) of denken producten keihard te moeten verkopen.

De Juiste Instelling

Dat zou logisch klinken, maar is het gewoon niet! Als u denkt te moeten verkopen gaat u falen! Het is namelijk de verkeerde instelling.

Het is maar weinig mensen gegeven keiharde verkopers te zijn en die mensen zijn het meestal al. Wat ik zelf doe en dat werkt ontzettend goed, is allereerst een product of service eerst zelf uitproberen.

Als het bevalt hou ik het, valt het me tegen, dan hoort niemand mij er verder over. Als het bevalt, dan schrijf en vertel ik erover.

In feite doet u dat zelf ook, want als u nu iets bevalt, dan vertelt u het anderen! U zegt dan niet: je moet dit NU kopen. Maar u vertelt enthousiast en eerlijk over wat uw voordeel met een product is.

Het kan zelfs zijn dat u vol vuur over een bepaalde camping of vakantie spreekt. Ook dat is een vorm van aanbeveling. Veel mensen kunnen wel vol vuur een camping aanbevelen als ze er niets voor krijgen.

Maar als de campinghouder 50 euro geeft voor ieder gezin dat via hen een week op de camping is. Dan ineens ontstaat er een probleem en kan bij sommigen een verhaal niet meer oprecht gebracht worden.

Probleem Ligt Niet Bij De Boodschap

Het probleem ligt dan niet bij de boodschap, maar bij de boodschapper. Een ieder die u aanhoort, kan in beide zelf bepalen of ze iets met de aanbeveling gaan doen.

Zodra iemand het min of meer voor geld gaat oppakken, wordt er door de persoon zelf soms heel spastisch gedaan. Ineens moet er een “verkoopscript” komen en wordt er heel houterig en knullig gesproken. Ineens wordt het “verkopen” en voelt het bij ze als oneerlijk.

Gek dan toch, dat vervolgens niemand meer enthousiast van hun verhaal wordt. Zo moet het dus niet. De kunst is om altijd uzelf en oprecht te blijven. Bij dit alles moet u dan ook nog eens een markt zien te creeeren. Aan wie u uw oprechte aanbevelingen mag laten weten.

DAAR zit de uiteindelijke winst in. Immers maakt het nogal een verschil, een oprechte aanbeveling doen aan een paar mensen die u kent. Of een oprechte aanbeveling doen aan letterlijk duizenden mensen die u hierover mag informeren.

Van de thuiswerk term affiliate marketing heb je vast weleens gehoord. Wat is affiliate marketing? Affiliatie marketing is een vorm van internetmarketing waarbij je andermans producten promoot.

De adverteerder van het product beloont jou zodra jij een verkoop voor hem hebt gerealiseerd. Affiliate marketing, hoe ga je ermee aan de slag? Kies een product dat je graag wilt promoten. Zoek een adverteerder die dit product aanbiedt.

Promotiemateriaal

De adverteerder of een affiliate netwerk heeft promotiemateriaal (bijvoorbeeld: banners, tekstlinken of formulieren) ter beschikking. Welke je kunt gebruiken voor de promotie op je website. Plaats een banner of tekstlink op je website die naar het product verwijst.

Als er bezoeker van je website op de link of banner klikt en daar volgt een verkoop uit. Dan ontvang je hiervoor een vergoeding van de adverteerder.

Zo kun jij dus als affiliatie geld verdienen met jouw website. Affiliate marketing, hoe kun je het beste promoten?Als je doet aan affiliate marketing moet je het product niet gaan verkopen. Klinkt raar? Je promoot een product, maar je mag het niet verkopen. Je hoeft alleen maar goede informatie te geven.

Of je biedt een oplossing voor een probleem wat iemand kan hebben. Meer hoef je eigenlijk niet te doen als je een product wilt promoten.

Even een simpel voorbeeld. Je hebt een website over waterschildpadden. Je wilt producten promoten welke nodig zijn voor het houden van waterschildpadden, bijvoorbeeld: aquaria, waterpompen, reptielenvoer enzovoorts.

Ga dan niet op je website schrijven:Producten voor waterschildpadden zijn te koop bij winkel Het Waterdier. Ze zijn daar spotgoedkoop.

Je moet daar echt eens een kijkje nemen. Klik voor meer informatie op deze link. Als de lezer dit leest, krijgt hij meteen de indruk dat je hem iets wilt verkopen. En gaat zeker niet op de banner of link klikken.

Dieren Verkopen

Het kan ook anders:Waterschildpadden zijn dieren die best groot kunnen worden. In het begin zijn ze meestal maar klein als je ze koopt.

Maar wist je dat deze dieren wel 5x zo groot kunnen worden. Dan is het voor deze dieren toch wel fijn als ze wat meer ruimte hebben. Een groter aquarium is dan geen overbodige luxe meer.

Benodigdheden voor waterschildpadden zijn ook online verkrijgbaar. Onder de woorden aquarium en online verkrijgbaar zou je dan een tekstlink kunnen plaatsen.

Tijdens het lezen van deze tekst kan de lezer denken: Tja mijn waterschildpadden worden inderdaad groter. Een grotere aquarium is inderdaad geen overbodige luxe meer. De kans dat hij dan op de tekstlink klikt voor meer informatie is dan veel groter.

Begrijp je een beetje wat er wordt bedoeld?Welk product kun je voor affiliate marketing het beste promoten? Kies een product waar jij affiniteit mee hebt.

Houd je erg van gitaarspelen, dan kun je een cursus over gitaarspelen promoten. Je weet hier veel vanaf en kunt er goede informatie over geven. Voordat je aan de promotie begint, kun je het beste even marktonderzoek doen.

Kijk of er vraag is naar het product dat je wilt promoten. Bezoek fora en volg discussies op internet waar gepraat wordt over problemen waar mensen tegen aan lopen.

Geef Een Oplossing

Is het product dat jij wilt promoten daar de oplossing voor? Je kunt ook keyword onderzoek doen en kijken welke zoekopdrachten er vaak worden ingegeven in Google. Hiervoor kun je de Google Adwords Keyword tool gebruiken.

Als je eerst goed onderzoekt of er vraag is naar jouw product, heeft je promotie de beste kans van slagen. Affilliates laten werken voor jou! Affiliate marketing kun je ook toepassen als je een eigen product wilt verkopen. Bied je product aan bij een affiliate netwerk zoals bijv.

Paypro. Affiliatie marketeers die jouw product interessant vinden om te promoten. Gaan samen met jou aan de slag om je product te verkopen.

Je hoeft een affiliatie marketeer pas uit te betalen, zodra er een verkoop is gerealiseerd. Een goedkopere werknemer kun je dus niet hebben. Iedereen fungeert weleens als affiliate netwerk. Oh ja, zul je denken.

Hoe Doen We Dat Dan?

Wie beveelt er nooit een goede film aan aan …Het lijkt zo gemakkelijk affiliate worden. Jij krijgt een percentage van iedere verkoop die je doet, dus je probeert zoveel mogelijk te verkopen.

Maar is …Welk verdienmodel ga je kiezen voor je online business? Hier kun je niet direct een antwoord opgeven, omdat er veel mogelijkheden zijn om geld te …Er zijn verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen. Dit hoeft niet per se met een eigen website.

Dagelijks in de file staan om op een werkplek die thuis ook te organiseren is. Zo verspillen we kostbare tijd en dragen bij aan milieuvervuiling.

Thuiswerken is de trend van de laatste jaren,en het zet steeds meer en meer door. Waarom kiezen veel mensen voor thuiswerken: Omdat u in u vertrouwde omgeving bent.

Meer tijd voor andere dingen heeft. Kunt meer verdienen dan bij een baas. Helaas komen er zoals met alles waar een stijgende lijn inzit ook vervelende dingen aan het licht. Hiermee bedoelen we fraude,oplichting,vaak u geld niet uitbetaald krijgen noem maar op.

Investeren Om Resultaat Te Krijgen

U moet vaak eerst veel gaan investeren om resultaat te krijgen,en vaak heeft u dan nog niet het beloofde resultaat. Ze beloven bergen met geld,maar u ziet hier niets van terug.

U moet vaak maandelijks lidmaatschap betalen en noem maar op. Je moet vaak klanten bellen,of dure producten aanschaffen. U weet dus niet wat u kunt vertrouwen en wat ook daadwerkelijk goed betaald etc. Stop zelf met zoeken naar u ideale thuiswerkbaan of bijverdienste!

Wij geven u de beste thuiswerkbedrijven naar u eigen keuze. Voorbeelden van pc thuiswerk : Data entry, Emails lezen en verwerken,Affiliate marketing hoog betaald. Betaald krijgen om online te zijn,Online surveys, Dit en nog veel meer.

U verteld ons wat u voor thuiswerk zoekt en wat u wilt gaan verdienen? Noem maar op en wij verzorgen de rest voor u. Hoe gaat dit verder in ze werk:

Wij zorgen dat u betrouwbaar thuiswerk krijgt. Een vast inkomen en goed tot zeer goed betaald. Hiervoor vragen wij u geen vergoeding. Manpower helpt u om te starten met het hoog betaalde thuiswerk dat wij voor u verzorgen.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie