Beginnen Met Internet Marketing Zonder Investering

Beginnen met internet marketing zonder (grote) investering. Ik zie dat steeds meer mensen met het idee rondlopen om geld te verdienen via het internet.

Alleen hebben zij geen zin om direct een grote investering te doen. Omdat ze liever willen kijken of het iets voor hen is. Daarom wil ik in dit artikel aan je laten zien. Dat je letterlijk je online business al kunt starten voor een paar Euro per jaar.

En het geld wat je langzaam aan gaat verdienen kun je natuurlijk weer investeren om je business te laten groeien.

Domeinnaam

Hier moet je gewoon even een paar Euro’s voor over hebben. Want anders kun je naar mijn mening gewoon geen serieuze business opzetten.

Want je kan natuurlijk wel een gratis subdomein aanmaken op bijvoorbeeld WordPress.com of Blogger. Maar laten we eerlijk wezen, hiermee kan je nooit echt iets gaan opbouwen.

Simpel Geld Verdienen

En daarnaast heb je ook niet echt de volledige vrijheid voor je website. Daarom registreren we gewoon een eigen domeinnaam, en dat kost je zo’n twee tot vier Euro voor een heel jaar. E

n ik neem aan dat je dit wel kunt missen. Ik persoonlijk leg mijn domeinnamen altijd vast via Hostnet en Versio.

Maar er zijn natuurlijk nog tientallen andere bedrijven te vinden waar je een domeinnaam kan vastleggen.

Hosting

Goed, een domeinnaam heb je nu, maar met alleen een domeinnaam kun je nog niet veel natuurlijk. Want je hebt natuurlijk ook hosting nodig om je website op te laten draaien.

En wanneer je een account aanmaakt bij Webhost.com, dan heb je 100% gratis hosting.

Hiermee kun je voorlopig gratis je internet marketing business opbouwen. Zonder dat je er ook maar één Euro aan uit hoeft te geven, en dat is toch best lekker.

Wel adviseer ik je om later over te gaan naar een betaalde host. Omdat je bij Webhost toch een aantal kleine beperkingen hebt. En het natuurlijk niet de meest snelle (en veilige) server is om je website op te hosten.

Maar om te beginnen is dit prima.

Als je toch liever direct een betaalde host wilt, dan is Versio een leuke aanrader. Waar je voor weinig geld je website kunt hosten.

De pakketjes beginnen daar al vanaf €0,50 per maand.

Kennis Over Internet Marketing

Het hebben van een website is natuurlijk leuk. Maar als je ook nog eens geld wilt verdienen met je website. Dan zul je natuurlijk wel de nodige kennis in huis moeten hebben.

Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk interessante internet marketing blogs te volgen, om zo je kennis uit te breiden.

Daarnaast is het ook verstandig om via verschillende fora zoals het forum Geldverdienenopinternetforum.nl, je kennis uit te breiden.

En daarnaast kun je daar terecht met al je internet marketing vragen. Heb je nou echt geen zin om alles zelf uit te moeten zoeken, en heb jij liever een vliegende start?

Dan is een cursus over internet marketing misschien iets wat je zou kunnen volgen.

Affiliate Marketing

Op deze manier leer je alles super eenvoudig en stap voor stap. Ikzelf heb de cursus Verdienmodel opgezet.

En met behulp van deze internet marketing cursus zorg ik ervoor. Dat mijn cursisten een vliegende start krijgen met het opzetten van hun online business. En kunnen zij altijd op mijn support rekenen.

Conclusie

Je ziet dus dat starten met internet marketing geen handen vol geld hoeft te kosten.

Je kunt dus relatief veilig starten met je online business, zonder dat je jezelf eerst in de schulden moet steken.

Begin daarom met de tips die ik in dit artikel heb benoemd. En investeer het geld dat je verdient om je business uit te breiden. Twijfel je nog steeds?

Download dan helemaal gratis mijn e-book “Tips Online Geld Verdienen” over het opzetten van je eigen online business.

De meeste mensen die een website beginnen, starten met gratis hosting. Dit …Wat ik van de cursus Verdienmodel vind? Zelf heb ik ook de cursus Verdienmodel gevolgd. Ik vind het een hele goede cursus als je wilt …

Dit artikel heb ik geschreven door inspiratie op te doen uit een e-book van Tonny Loorbach. Na dit artikel kun je het gratis downloaden voor …Is een online business iets voor mij?

Als je al een tijdje werkloos of arbeidsongeschikt bent, krijg je toch vaak de kriebels om weer wat. Over Diana Is net als jij op zoek naar manieren om extra geld te verdienen via internet.

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over Google Adwords. Dat adverteren via Google Adwords voor een affiliate marketeer nog niet zo eenvoudig was.

Op een gegeven moment ontdekte ik Admarkt van Marktplaats. Daar kon je ook adverteren tegen lagere kosten. In eerste instantie dacht ik dat dit alleen maar bestemd was voor bedrijven.

Admarkt

Maar ik graag wilde weten of je als particulier ook mocht adverteren via Admarkt. Eerst las ik op mijn gemak alle voorwaarden goed door.

Daarna las ik ook de succesverhalen van ondernemers die via Admarkt adverteerde. Zij waren best enthousiast over Admarkt.

Het advertentiebudget is niet zo hoog. Je kunt dit namelijk zelf bepalen en je kunt toch makkelijk het publiek bereiken. Dat mogelijk geïnteresseerd is in jouw producten of diensten.

Ik vond het allemaal heel interessant om te lezen. Maar nadat ik alles had gelezen was mijn vraag nog niet beantwoord. Mocht je als particulier die zich bezig hield met affiliate marketing wel adverteren via Admarkt?

Contant Opnemen Met Admarkt

Omdat ik dus niet wist of je als particulier wel mocht adverteren via Admarkt. Besloot ik om via de e-mail contact op te nemen met Admarkt. Ik moest een formulier invullen met daarbij ook mijn telefoonnummer.

Nog geen week later belde er een medewerker van Admarkt mij op. Ik vroeg aan haar of je als affiliate marketeer advertenties mocht plaatsen via Admarkt.

Als je in een advertentie van Admarkt een website link plaatst kost dit niet zoveel. Als wanneer je in bepaalde categorieën bij Marktplaats een dagadvertentie plaatst.

Even een simpel voorbeeld. Je wilt bijvoorbeeld een geld verdienproduct promoten. Dan betaal je al gauw EUR 25,– voor een advertentie die maar 14 dagen blijft staan.

En dat is het nog maar de vraag hoeveel bezoekers je krijgt.

Bij Admarkt betaal je maar bijv. 0,02 per bezoeker. 1000 bezoekers kosten dan EUR 20,–.

Stel dat 1/3 doorlinkt naar je website.

Dat is ongeveer 333 en dat 1 op de 100 een product van je koopt a EUR 25,–.

Dat is dan 3 verkopen x EUR 25,– is EUR 75,– minus EUR 20,– aan advertentiekosten.

Dan heb je dus met adverteren voor een product makkelijk EUR 55,– verdient.

De vrouwelijke medewerker van Admarkt luisterde naar mijn verhaal en zei: “Mevrouw, wat U wilt dat kan gewoon hoor”.

Particuliere Affiliate Marketeer

Als particuliere affiliate marketeer kun je gewoon adverteren via Admarkt.Ik kon wel een gat in de lucht springen van blijdschap.

Admarkt houdt tenminste wel van affiliate marketeers! Om producten te promoten heb je niet per se een website nodig. Gratis adverteer sites zijn ook een prima alternatief.

Op websites zoals: Marktpaats en Speurders …Een paar maanden geleden dacht ik een makkelijke manier gevonden te hebben. Om snel geld te verdienen met affiliate marketing. Op mijn werk in …Geld verdien producten.

Passief Inkomen Opbouwen

Iedereen heeft er weleens advertenties van gezien op gratis advertentiesites. In deze advertenties staat een link naar de website die je verteld …

Zoals je weet ben ik een fanatiek verzamelaar van informatie over verdienen via internet. Reageer gerust op de artikelen. Jouw reactie is van harte welkom! Bekijk alle berichten van ons.

Een paar maanden geleden dacht ik een makkelijke manier gevonden te hebben om snel geld te verdienen.

Op mijn werk in de kantine lagen wat gratis Google Adwords advertentie tegoedbonnen ter waarde van EUR 50,–. “Mooi”, dacht ik. Gratis Adwords uitproberen en als url-link een van mijn affiliate linken doorgeven.

Google Adwords Campagne

Ik snapte natuurlijk helemaal niet hoe je zo’n Google Adwords campagne op moest zetten. Op de tegoedbon stond een telefoonnummer voor gratis hulp van Google Adwords.

“Ok”, dacht ik, dan wil die meneer of mevrouw mij vast wel even helpen met mijn gratis Adwords account. En als het dan toch werkt, dan kan ik best zelf een keer wat investeren in advertenties.

Maar nu komt het. Bij het doorgeven van mijn affiliate link werd ik al geweigerd. Is dit product van U mevrouw”, vroeg een man aan de andere kant van de lijn.

“Nee”, zei ik. Het is een product waar ik een hele goede ervaring mee heb, en dit wil ik graag promoten. Mevrouw dan moet ik U helaas teleurstellen.

U mag alleen een Google Adwords campagne opzetten voor uw eigen website en uw eigen producten. Uw website voldoet niet aan de eisen.

Ik baalde enorm. Een hele tijd geleden had ik eens gelezen dat (de maker van Facebook Ad Labs). Ook geld heeft verdiend als affiliate marketeer, maar voor mij ging deze vlieger dus mooi niet op.

Google Adwords Accepteert Ook Verdienviainternet.Com Niet

Toen ik pas dit blog had, heb ik nog eens geprobeerd. Om via gratis tegoed van Google Adwords mijn website te promoten.

Deze website is toch van mij, dacht ik.

Ik had zelf een campagne in elkaar geknutseld en mijn gratis tegoed als betaling opgegeven. Gewoon even proberen dacht ik.

Een paar dagen later kreeg ik een waarschuwing van Google Adwords. Mijn website voldeed niet aan de advertentienormen.

Dit mocht ik dus niet meer doen, anders werd per definitie mijn Google Adwords account gebanned.

Ok, dus ook voor een eigen website met affiliate links in artikelen mag je niet adverteren via Google Adwords. Weer een wijze les geleerd.

Maar ik kan dus niet zeggen dat Google Adwords niet werkt. Het is nog steeds een van de voornaamste inkomstenbronnen van Google.

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over Google Adwords.

Dat adverteren via Google Adwords voor een affiliate marketeer nog niet zo eenvoudig was. Op …Hoe kun je geld verdienen met Facebook?

Facebook is toch een van de meest gebruikte social media? Geld verdienen met Facebook gebeurt voornamelijk door het …Dol enthousiast heb ik jullie altijd op mijn blog verteld hoe het aantal bezoekers steeg.

Eerst schreef ik een bericht over het bereiken van de …Het lijkt zo gemakkelijk affiliate worden. Jij krijgt een percentage van iedere verkoop die je doet, dus je probeert zoveel mogelijk te verkopen.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie