Geld Besparen Hetzelfde Als Geld Verdienen

Geld besparen is in principe hetzelfde als geld verdienen. Voor elke euro die je bespaart of verdient, staat er 1 euro meer op je bankrekening dan dat je anders zou hebben gehad. 

Een manier van (be)sparen die mij erg bevalt is het sparen van Air Miles. Deze zijn gemakkelijk te sparen en in te wisselen. Hiermee koop ik mijn pannen of ga ik op leuke uitjes, zoals naar de film, de Efteling of SnowWorld. Dit bespaart mij dus geld. Er zijn nog vele andere leuke dingen te doen en te kopen met Air Miles.

Hieronder leg ik eerst in het kort uit wat Air Miles sparen precies betekent en hoe het sparen werkt. Vervolgens deel ik mijn tip om makkelijk je Air Miles saldo te vergroten met minimale moeite. Wat houdt Air Miles sparen in?Air Miles sparen is een bekend concept voor veel Nederlanders.

Air Miles

Voor wie er nog niet bekend mee is volgt hier een kleine introductie: Air Miles zijn punten die je spaart bij aankopen die je doet in bepaalde winkels.

Een voorbeeld van de winkels waar je Air Miles kunt sparen zijn de Albert Heijn, de Shell, Dixons, V&D, Praxis, Etos en de Gall & Gall. Dit zijn winkels waar bijna iedereen regelmatig wel eens iets koopt of zelfs dagelijks zijn boodschappen doet.

Hoe werkt het sparen? De werking van het sparen is simpel: je doet een aankoop bij een van de aangesloten winkels, je laat bij de kassa je AirMiles kaart scannen en vervolgens worden er automatisch AirMiles bij je saldo bijgeschreven.

Thuiswerkportaal

Hoeveel Air Miles je krijgt ligt aan de winkel en aan de hoogte van je aankoop, maar over het algemeen geldt: bij elke 2 euro die je besteedt ontvang je 1 Air Mile. Bij de Albert Heijn geldt dat je 1 Air Mile ontvangt per gekocht AH Huismerk en 1 Air Mile ontvangt per versproduct (groenten en fruit).

Bij de Shell krijg je tussen de 1 en 2 Air Miles per getankte liter afhankelijk van hoeveel je tankt in een kwartaal. Wat kan ik met mijn Air Miles en wat zijn ze waard?

Van de Air Miles kun je artikelen kopen, je kunt er korting mee krijgen bij de aangesloten winkels of je kunt ze doneren aan het goede doel. Voor een volledig overzicht voor het inwisselen kan je kijken op https://www.airmiles.nl/inwisselen.

De waarde van een Air Mile hangt af van wat je ervoor koopt. Maar meestal ligt dit tussen de halve en anderhalve cent per Air Mile. Zo kun je een Filmkaart kopen voor 950 Air Miles, terwijl de gemiddelde toegangsprijs van een bioscoop tussen de 9 en 10 euro ligt.

Wat Kost De Air Miles Kaart?

De Air Miles Kaart kost eenmalig €2,50, maar hiervoor krijg je 100 Air Miles cadeau.

Aangezien hierboven al is aangegeven dat Air Miles gemiddeld ongeveer 1 cent waard zijn, kost de kaart eigenlijk maar €1,50. Bij deze prijs krijg je hem gratis thuisgestuurd. Het koppelen van je Air Miles kaart met een Albert Heijn bonuskaart.

De Albert Heijn bonuskaart kan je gratis aanvragen bij de Albert Heijn. Je krijgt dan bij de balie 3 bonuskaarten met hetzelfde nummer. Hiermee krijg je korting op de Albert Heijn bonusproducten.

Deze bonuskaart kan je bij de balie van de klantenservice van de Albert Heijn laten koppelen aan je Air Miles pas. Alle drie de bonuskaarten met hetzelfde nummer worden zo in één keer gekoppeld. Het voordeel hiervan is dat je bij de kassa voortaan alleen je bonuspas hoeft te laten zien om Air Miles te krijgen over je boodschappen.

Je hoeft dus niet meer je Air Miles pas apart te laten scannen. De truc om snel Air Miles te verdienen. Ondanks dat veel mensen bekend zijn met Air Miles, maken nog steeds veel mensen hier geen gebruik van. Redenen hiervoor zijn dat ze de moeite niet willen nemen om een pas aan te vragen of dat het sparen ze te langzaam gaat.

Ja, Het Sparen Gaat Inderdaad Langzaam

Tenminste, als je alleen voor je eigen boodschappen Air Miles krijgt.In je vriendenkring of familie heb je vast wel personen zitten die hun boodschappen bij de Albert Heijn doen, maar geen Air Miles sparen. De kans is groot dat deze mensen elke week 10 of meer AH Huismerkproducten kopen. Dat zijn dus elke week meer dan 10 Air Miles per persoon.

Voor een heel gezin kan dit zelfs makkelijk het dubbele zijn. Waarom zou je deze Air Miles laten lopen?Het leuke van Air Miles en AH-bonus kaarten is dat je er zoveel aan elkaar kunt laten koppelen als je zelf wilt. Vraag dus meerdere bonuspassen aan (dit kan gratis en anoniem bij de Albert Heijn) en laat ze allemaal koppelen aan je Air Miles nummer.

Vervolgens deel je deze kaarten uit aan je vrienden, familie en kennissen die hun boodschappen bij de Albert Heijn doen. Voor hen verandert er niks (ze deden immers al boodschappen bij de Albert Heijn en ze gebruikten naar alle waarschijnlijkheid al een AH-Bonuspas) en jij ontvangt Air Miles voor de boodschappen die zij doen.

Zelf heb ik aan 8 vrienden een gekoppelde AH-Bonus pas gegeven en daarmee verdien ik gemiddeld ongeveer 90 Air Miles per week.

Tel daarbij op de Air Miles die je bij andere winkels verdient (met Tanken bij Shell al snel 40 tot 80 per week) en je ziet je saldo met 150 Air Miles per week oplopen. Hierna hoef je er niks meer aan te doen en de Air Miles van de boodschappen blijven binnen komen. Deel meer passen uit en je verdient vanzelfsprekend meer Air Miles. Je wordt er niet stinkend rijk van, maar een leuk uitje zo nu en dan zonder geld uit te geven is toch maar mooi meegenomen!

EXTRA TIP:

Veel mensen sparen al jaren Air Miles, maar vergeten ze uiteindelijk in te wisselen. Dit kan oplopen tot grote bedragen.

Sommige mensen hebben duizenden Air Miles waar ze leuke dingen mee kunnen doen. Bekijk je saldo eens op https://www.airmiles.nl/ en ga op een leuk uitje!Vond je dit een leuk of behulpzaam artikel? Maak mij dan blij en schrijf een paar Air Miles over naar kaartnummer 168325683. Dit kan via https://www.airmiles.nl/mijnairmiles/paginas/overboeken.aspx?LoginSource=overboeken.

Ik zorg ervoor dat deze Air Miles goed besteed worden! Over Mij Hallo,Ik ben Chris. Momenteel studeer ik bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Ik ben ondernemend ingesteld. Waar ik kijk zie ik vaak mogelijkheden om geld te verdienen of te besparen. Door middel van deze blog wil ik mijn (soms ietwat absurde) ideeën met jullie delen.

Mijn doel is inkomsten op te bouwen naast het volgen van een studie of het hebben van een baan. Ik kan (nog) geen Miljonairs van jullie maken, maar als je met iets minder ook tevreden bent zit je hier goed. Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte.

Eigen bedrijf online een eigen bedrijf beginnen”.Een eigen bedrijf beginnen, wat zijn de mogelijkheden? Er zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen. Een klusbedrijf, een kledingwinkel of een webshop. Deze laatste is weliswaar een online bedrijf, maar toch is het ook een eigen bedrijf.

Een Eigen Bedrijf Beginnen

Het beste kun je natuurlijk een eigen bedrijf beginnen in een branche die jouw erg goed ligt en die een goede kans van slagen heeft. Dan gaat het marktonderzoek doen, het werven van klanten en het opbouwen van je eigen bedrijf je een stuk makkelijker af. Je straalt enthousiasme uit naar anderen over waar je mee bezig bent.

Als jij ergens heel erg enthousiast over bent, dan maak je mensen nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. Mensen met een positieve uitstraling hebben vrijwel atlijd een goede invloed op anderen. UWV en Bijstand bieden ook mogelijkheden voor online eigen bedrijf beginnen.

Wist je dat je vanuit een uitkeringssituatie ook online een eigen bedrijf kunt beginnen? Als jij een goed idee hebt voor een webshop of de verkoop van een digitaal product, dan staat het UWV of de Sociale Dienst van jouw gemeente open voor jouw ideeën.

Het is immers ook een eigen bedrijf beginnen. Je zult hiervoor dan wel met een goed ondernemingsplan voor de dag moeten komen. Het belangrijkste wat er in een ondernemingsplan staat vermeld is:- Het marktonderzoek dat je hebt gedaan. Je laat duidelijk zien dat er behoefte bestaat aan jouw product.- Hoe ga je klanten werven?- Wat je denkt te gaan verdienen met de verkoop van je product.

Wat Voor Inkomen Denk Je Er Voor Jezelf Mee Te Kunnen Creëren

Hoeveel krediet je nodig hebt om je online eigen bedrijf te beginnen.- Hoe ga je dit krediet terugbetalen vanuit je inkomen. Vanuit een uitkeringssituatie is een starters krediet te verkrijgen van ruwweg EUR 30.000,– tegen gunstige voorwaarden.

Voor de exacte bedragen en voorwaarden van een starterkrediet kun je informeren bij het UWV of de Sociale dienst in jouw gemeente.

Bij het bedrag van het starterkrediet is er vanuit gegaan dat je geld nodig zult hebben voor de aanschaf van gereedschappen, inventaris, vervoermiddelen en een bedrijfspand.

Voor een online bedrijf is dit dus helemaal niet nodig. Het enigste wat je daarvoor nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Maak een goed ondernemersplan voor je online eigen bedrijf.

Als je even goed zoekt via Google zijn er vast wel concepten te vinden voor een ondernemersplan die je kunt gebruiken. Zet het plan voor je online eigen bedrijf goed op papier en neem contact op met je werkcoach van het UWV of je contactpersoon bij de sociale dienst.

Laat deze persoon er naar kijken en geef hem of haar een duidelijke toelichting over hoe jouw online bedrijf eruit gaat zien en wat het voor je op kan leveren.

Let Op

Als zij dit goedkeuren, kun je dus gewoon vanuit een uitkering online je eigen bedrijf beginnen. Let op: online cursussen voor een online eigen bedrijf beginnen beneden de EUR 100,– zullen zeker niet worden vergoed. Maar een membership voor de Cash Code misschien wel. Gewoon vragen. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Als je googled naar informatie over het starten van een internet business zie je vaak spectaculaire aanbiedingen dat je in no time bakken met geld …Vandaag de dag zijn er veel mensen in loondienst. Hierdoor zijn ze compleet afhankelijk van één inkomen.

Waarom is een extra inkomen geen overbodige luxe? …Is een online business iets voor mij? Als je al een tijdje werkloos of arbeidsongeschikt bent, krijg je toch vaak de kriebels om weer wat …Bedrijfssoftware: uw zwakke plek? Voor veel bedrijven is software een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie