Geld Verdienen Met Schrijven Is Niet Zo Moeilijk

Geld Verdienen Met schrijven is leuk werk , maar loont het de moeite ?! Nou het kan de moeite lonen , maar meestal verdien je hier niet zoveel mee .

Hoe gaat het in zijn werk . Je meld je eigen aan (gratis) bij verschillende sites…zoals Xead.

Trouwens , hier krijg je het meest uitbetaald ! Infonu – Deze site was het eerste met dit concept (overgewaaid uit  Amerika) , dat je geld kon verdienen met internet d.m.v. adsense advertenties . Het is tevens ook de grootste site met zeer actieve leden.

Geld verdienen met schrijven – Infoyo

Deze site was het eerste die de concurrentie aanging met Infonu , dit leek aardig te lukken…maar het word helaas alweer wat stiller rond deze site .Foobie – Een aardig nieuwe site (nieuwe ronden , nieuwe kansen).

Je hebt je eigen gratis aangemeld bij 1 of alle sites. Als je eenmaal je artikel geschreven  en gepubliceerd hebt , dan zorgt de webmaster ervoor dat er AdSense advertenties bij komen te staan die relevant zijn aan jou onderwerp .

Moet je je eigen wel aangemeld hebben bij Google AdSense Natuurlijk (Gratis) . Omdat ze dan via jouw persoonlijke pub-code kunnen nagaan hoeveel er op de AdSense advertenties geklikt is . En hoeveel jij verdienent hebt natuurlijk . Let er wel op dat je originele artikels schrijft en geen artikels kopieert , klik ook  NOOIT op je eigen adsense advertenties , dat betekent nl.

dat je een hele grote kans hebt dat je geband word en nooit geen adsense advertenties kan gebruiken . Voordat je een artikel gaat schrijven , kun je het beste wat ideeen opdoen met het Google Keyword Tool . Ja ook Gratis…Het beste is om een HOOG betaald keyword te vinden.

Bijvoorbeeld geld verdienen met teksten schrijven

“Arbeidsrecht”  , deze heeft een gemiddelde CPC van €3,55 ! Dit betekent dat als er iemand op deze ads. klikt , jij zo’n €2,50 Per Klik krijgt . Zorg er dan ook voor dat als je een artikel van ong. 500 woorden typt , het hoofdkeyword er dan zo’n 5 keer voorkomt. Met 1000 woorden dus zo’n 8/10 keer etc. . Als het keyword er te weinig in voorkomt , dan heb je kans dat adsense met een ander keyword komt , wat maar bijv. €0,05 waard is .

Veel Geld Verdienen BijbaanEn dat schiet natuurlijk niet op !!!!Een Andere Manier Van Geld Verdienen Met schrijven Is…AmazonMet deze methode kan je heel snel geld verdienen ,(en heel veel) het is wel in het engels , dus schrijven en lezen in het engels moet goed wezen!

De Methode in het kort

Schrijf een e-book van zo’n 15 pagina’s en publiceer dit op Amazon . De gemiddelde prijzen voor zo’n boekje zijn niet al te hoog , maar je moet deze methode GROOTS aan pakken .

Er zijn mensen die ECHT zo’n $20.000 per maand hiermee verdienen , uiteraard niet met 1 boekje ! Het beste is om hier een kleine cursus voor te kopen , met pdf en videos waar alles haarfijn word uitgelegd ! Zelf heb ik deze op het Warriorforum gekocht voor nog geen $10 , alleen nog geen tijd gehad om erin te kijken .

Wat ik wel zeker weet is dat deze methode werkt ! Er worden nl. miljoenen e-books verkocht bij Amazon , ja je hoort het goed Miljoenen ! Bizar He ! Ik stond er ook van te kijken , en deze methode verzadigd niet , dat is het mooiste.

Je kan hier veel meer mee verdienen , dan met bovenstaande methode , mits je besluit om zelf websites te maken met artikelen erop voor adsense ….dan word het beslist een ander verhaal…misschien vertel ik dat nog wel eens in een ander hoofdstuk .

Dus wil je geld verdienen met schrijven

Dan zijn er in ieder geval genoeg methodes te vinden !

PayPro of Clickbank hebben honderden producten klaar staan voor je om te promoten. In dit artikel heb ik het verder alleen over PayPro (tja van eigen bodem!! ) Maar is het echt zo makkelijk geld verdienen met PayPro?

In theorie, zeg ik ja. Alles wat je hoeft te doen is een link plaatsen op je blog of website. Deze link krijg je als vanaf de PayPro site.

Deze “speciale” link bevat een stukje code waarmee ze kunnen herleiden dat jij het product hebt gepromoot.Moet je je natuurlijk eerst wel even ”gratis” aanmelden bij PayPro als affiliate!!Als de bezoekers van je blog of site vervolgens die link klikken, dan wordt de identiteit van uw affiliatelink met een cookie ingesteld op de computer van je bezoeker.

Als de persoon besluit het product te gaan kopen, dan krijg je een Commissie.Dat betekent dat er meerdere variabelen in het spel zijn hier nl.:1. Je hebt als eerste bezoekers voor je website nodig.Mensen gebruiken vaak systemen zoals Google Adwords om bezoekers naar hun site te krijgen.

Zet een advertentie op

Het schrijven van een advertentie, selecteer de juiste trefwoorden en beslis hoeveel je moet bieden om je advertentie weer te geven in de Google search resultaten. Een probleem is of kan worden dat je uiteindelijk meer kost dan je verdient.

Als je mensen kunt overtuigen om zich aan te melden voor je e-mail nieuwsbrief wanneer ze op je site komen, dan kan je tenminste hun zo nu en dan e-mails sturen om ze te overtuigen om toch die of een aankoop te doen.

Je zult bezoekers moeten bereiken om op je links te klikken.De beste manier om dat te doen is dit te de links te verwerken in je blog of website post.

Hoe minder de link eruit ziet als een advertentie en hoe meer het lijkt op een persoonlijke aanbeveling, hoe beter. Als je het eigenlijke product hebt gekocht en gebruikt en daarna wil gaan promoten.

Schrijf dan een eerlijke evaluatie. Niet een verkooppraatje – dat is de taak van de site die het produkt daadwerkelijk verkoopt – gewoon een eerlijke evaluatie verzenden.

Breng zowel een aantal negatieve punten evenals positieve. Zo lang als het waar is. Of als het product echt slecht is, zeg dat dan en beveel een alternatief aan dat beter of goedkoper of wat dan ook is.

Je zult ook moeten zorgen dat mensen terug komen naar je site.Het verstrekken van informatie op je website of blog heeft een bepaald thema.

Teksten schrijven tegen betaling – Nieuwsbrief

Mensen die dit thema aanspreken vraag je dan om zich aan te melden voor je nieuwsbrief zodat je ze op de hoogte kunt houden van de ontwikkelingen en/of nieuwe posts. Vertel ze dat je hen niet gaat spammen wanneer zij zich aanmelden!

Vertel hen ook dat je hun e-mailadres niet zult verkopen of weggeven en dat je ze niet elke dag zal lastig vallen met een nieuwsbrief, maar alleen hen een e-mail stuurt wanneer er iets belangrijks te vertellen valt. Houd vervolgens je belofte.

Elke nieuwsbrief of e-mail zal een goede inhoud moeten hebben. De beste manier is om je lezers te vertellen wat ze moeten doen om hun doel te bereiken. Maar vertel ze niet precies hoe ze dat moeten doen.

In plaats daarvan, wijs je ze zachtjes naar het PayPro product welke je hebt gevonden, dat verklaart in grote lijnen alle punten die ze nodig hebben om te dekken, hoe ze hun doel kunnen bereiken.

Deze methode werkt als een traktatie – je klanten krijgen waarde van de informatie die je hen geeft en je krijgt verkoop wanneer zij doorklikken naar “Ontdek precies hoe het te doen”.

Ontdek meer over het gebruik van PayPro affiliate programma’s om geld op te internet te verdienen.

Geld verdienen artikelen schrijven – Blog Opzetten

Als je wilt starten met het opzetten van een blog, dan zijn dit vaak de eerste twee vragen die in je opkomen. “Waarover wil ik een blog maken?” “Hoe kan ik met een blog geld verdienen? ”De onderwerp keuze van je blog. Er zijn genoeg onderwerpen om te kiezen als je een blog wilt maken.

Maar wat is er belangrijk om rekening mee te houden als je een onderwerp kiest voor je blog?Kies een onderwerp waarover je een enorme passie voor hebt en over kunt blijven schrijven!

Bloggen is namelijk iets van de lange adem, je moet er de komende tijd regelmatig informatie aan toevoegen. Het is niet belangrijk om veel over het onderwerp te weten. Als je er maar graag over schrijft en informatie over verzameld.

Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: de opleiding die je volgt, jouw favoriete hobby, je huisdier, een ziekte die je hebt, een opleiding die je volgt, enz. enz.

Kortom ideeën genoeg

Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:Wat doe ik het liefst als ik vrij ben? Waar weet ik veel over waar anderen in mijn omgeving niet veel van weten?Wat kan ik maken, wat veel mensen om mij heen niet kunnen maken?

Waar besteed ik veel tijd aan, omdat ik het heel leuk vind om te doen? Een specifiek keyword onderzoek is niet belangrijk voor de website naam van je blog, maar wel voor de artikelen die je op je website schrijft. Dit kun je leren via de cursus Instant Authority Site.

  • Hoe ga je geld verdienen met je blog?
  • Geld verdienen met je blog kan op drie manieren:
  • Verdienen met Google Adsense
  • Inkomen met affiliaties
  • Directe banner verkoop
  • Geld verdienen met Google Adsense

In het begin als je blog nog niet zoveel bezoekers heeft is het het beste om Google Adsense advertenties te tonen op je blog. Google kijkt naar de teksten op je website en probeert er relevante (tekst)advertenties te tonen.

Als website eigenaar hoop je dat je bezoekers op deze advertenties klikken, zodat je er leuk aan kan verdienen. Je verdient bij Google maar een klein bedrag per klik. Op zich is dit een interessante optie, maar de inkomsten kunnen tegenvallen. Waarom? Er moet toch best veel op de advertenties geklikt moet worden om een goed inkomen voor jezelf te creeëren.

Betaald teksten schrijven – Geld verdienen met affiliates

Je kunt ook geld verdienen met je blog door een affiliatie programma op je website te plaatsen. Dit werkt op basis van “cost per sale”.

Oftewel iemand klikt op de banner en besluit het product te kopen. Jij krijgt dan een vergoeding voor het aanbrengen van de klant.

Geld verdienen met directe banner verkoop

Reclame op je website tonen door directe banner verkoop. Dit is veruit de meest interessant methode om geld te verdienen met je website. Vaak wordt bij deze advertenties gesproken over “Cpm tarieven”.

Dit zijn kosten per 1000 banner vertoningen. Als je geld wilt verdienen met je blog heeft deze vorm van advertenties verkopen de voorkeur. Via deze weg verdien je namelijk een vast bedrag per maand, betaald door de adverteerder. Uiteraard moet je blog dan toch wel veel bezoekers hebben, anders is de manier van adverteren voor de adverteerder ook niet interessant.

Geld verdienen met bloggen?

Is het dan mogelijk om met een eigen blog geld te verdienen? Jazeker. Dit ga ik je uitleggen in dit artikel.

…Google Adsense biedt iedereen de mogelijkheid om geld te verdienen via internet via een heel simpel verdienmodel. Maak een website of een blog en meld …

Een paar maanden geleden kreeg ik van Ramses van der Werf de cursus Instant Authority Site kado als dank voor het schrijven van artikelen op …

De layout van je website Het is belangrijk dat je website er goed en verzorgd uitziet. Niet te druk, met een overzichtelijke layout en link …bloggen.

Zoals altijd kun je ook bij mij terecht voor vragen over het opzetten van een blog website. Gewoon even contact met me opnemen

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie