Op Zoek Naar Extra Inkomen

Wie is er vandaag de dag niet op zoek naar een extra inkomen? We komen bij van de economische crisis in Europa. En worden toch nog allerlei maatregelen genomen om te bezuinigen. Dit moet volgens de regering in Den Haag om de overheidsfinanciën weer op orde te krijgen.

Door de economische crisis werd er flink bezuinigd op allerlei sociale voorzieningen, zoals: de WW, het pensioenstelsel en de gezondheidszorg.

We leveren steeds meer in en voor de zorg moeten we steeds meer gaan betalen. Nu i.v.m. de toenemende vergrijzing de komende jaren.

Veel bedrijven hadden last van de economische tegenwind, waardoor er veel banen worden geschrapt. Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd wordt nauwelijks meer gegeven.

Als je een jaarcontract hebt dat elk jaar wordt verlengd mag je heel blij zijn. Evenals een uitzend- of detacheringbureau je ergens kan plaatsen.

Het salaris of de uitkering die de mensen ontvangen is vaak niet meer toereikend om aan alle betalingsverplichtingen te voldoen.

Vandaar dat veel mensen op zoek gaan naar een extra inkomen naast hun salaris of uitkering. Welke mogelijkheden zijn er voor een extra inkomen?

Wanneer mensen op zoek gaan naar een extra inkomen, start hun eerste zoektocht toch vaak op internet. De meest voorkomende manieren om een extra inkomen op te bouwen via internet zijn:

Een Webwinkel Starten

Promoten van andermans producten via een website.- Het schrijven van artikelen op artikeldirectories. Deelname aan get-to-paid-programma’s, zoals bijv. Euroclix en Moneymiljonair.- Deelname aan programma’s zoals bijv: Bannersbrokers en Profit Clicking.

Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden om een extra inkomen te verdienen.

Je kunt een extra baantje nemen naast je huidige baan. Maar gezien de huidige economische situatie zal het lastig zijn om zo’n baan te vinden.

Je kunt een krantenwijk erbij nemen of folders gaan bezorgen. De verdiensten hiermee zijn niet echt spectaculair, maar goed.

Als je direct op zoek bent naar een extra inkomen is dit eventueel een optie. J

e kunt thuiswerk gaan doen. Hiermee verdien je niet heel erg veel. En ik heb het op de voorpagina ook al nadrukkelijk gezegd.

Ga niet betalen om je voor thuiswerk in te schrijven! Thuiswerk vacatures moeten gratis ingezien kunnen worden. Een betrouwbare thuiswerkcentrale is produktiewerk.nl.

Je betaalt wel EUR 0,65 per minuut als je telefonisch contact met ze opneemt voor thuiswerk. Maar dit telefoongesprek kun je beperken.

Als je aan de slag gaat voor produktiewerk.nl moet je het thuiswerk zelf op een locatie ophalen en terug bezorgen. Het extra inkomen wat je verdient met thuiswerk zijn inkomsten op freelance basis.

Dat betekent dat je de kosten die nodig zijn om de arbeid vanuit huis te kunnen verrichten. Deze in mindering mag brengen op je verdiensten. Dit zijn bijvoorbeeld: telefoonkosten, reiskosten, energiekosten, kosten voor het gebruik van je computer etc.

De Belastingdienst

Mocht je hiermee aan de slag willen gaan. Dan raad ik je aan om vooraf even contact op te nemen met de belastingdienst. Of een belastingconsulent en te vragen hoe dit precies in elkaar zit.

Dus ben je op zoek naar een extra inkomen? Er zijn mogelijkheden genoeg.

Vandaag de dag zijn er veel mensen in loondienst. Hierdoor zijn ze compleet afhankelijk van één inkomen.

Waarom is een extra inkomen geen overbodige luxe? …Misschien vraag je je weleens af: “Hoe kan ik rijk worden via internet?”

Dan is mijn vraag daarop, wat bedoel je met rijk worden? Een …”Rijk Worden” Is dat een les die je ooit op school hebt geleerd? Veel mensen hebben financiële problemen, omdat ze jaren op school hebben gezeten.

Als je googled naar informatie over het starten van een internet business. Dan zie je vaak spectaculaire aanbiedingen dat je in no time bakken met geld kunt verdienen.

Gratis Proefmonsters!

Als een echte Nederlander gaan mijn oren recht omhoog staan als ik het woordje “gratis” hoor vallen. Gratis is altijd goed, ongeacht de hoeveelheid of grootte.

Mocht je het hiermee eens zijn, dan loont het om jezelf te verdiepen in de wereld van proefmonsters. Op veel plaatsen krijg je testers, samples en proefmonsters aangeboden.

Soms krijg je iets als je door de stad loopt of een aankoop doet. Maar ook online zijn leuke proefmonsters te vinden.

Bedrijven geven deze graag weg om je kennis te laten maken met een nieuw product.

Dat is niet alleen voor deze bedrijven fijn (ze bereiken potentiële nieuwe klanten). Maar ook als consument kan dit erg leuk zijn.

Goede Produkten

Soms kom je tot de ontdekking dat een product wel erg fijn werkt of lekker smaakt. Of juist niet, maar dat scheelt dan mogelijk weer een miskoop.

Een van de grootste aanbieders van samples online is Try Now. Try Now is een onderdeel van PostNL en heeft van tijd tot tijd leuke producten waarmee je gratis kan kennismaken. Zo heeft Try Now mij al een keer voorzien van thee, shampoo,  soep en kauwgom.

Al deze spullen worden gratis thuisgestuurd en kosten je dus helemaal niets.

Wel duurt het soms even voordat er weer nieuwe proefmonsters beschikbaar zijn en zijn de proefmonsters  soms vrij snel op. Het is dus aan te raden om geregeld even te kijken of er nieuw aanbod is.

Een andere site die erg handig is (en misschien nog wel handiger), is proefmonsters.nl. Deze site biedt zelf geen proefmonsters aan. Maar verzamelt de acties van verschillende aanbieders en geeft ze weer op de site.

Ook is er de mogelijkheid zelf een actie op te geven. Waardoor de site nog beter op de hoogte is van de aanbiedingen. Dit zijn op dit moment de twee sites die ik voor proefmonsters, testers en samples in de gaten hou.

Geld Verdienen Met Affiliate Marketing

Er zijn verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen. Dit hoeft niet per se met een eigen website. Hieronder zal ik je een aantal methoden geven waarop affiliate marketing toegepast kan worden.

Affiliate marketing via een gratis blog, bijv. blogger.com.

In een gratis weblog kun je ook affiliatelinks plaatsen.

Kijk maar eens op bepaalde websites die eindigen met de naam …blogspot.com. Sommige zien er erg professioneel uit. Je ziet toevallig aan de domeinnaam dat dit een gratis website is. Maar er zijn nog talloze mogelijkheden om gratis websites aan te maken, bijv. webklik, jouwweb, 123website, come2me, enz.

Affiliate marketing via Youtube

Dit is een hele handige tool om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Maak Een Leuk Filmpje

Dit geldt ook voor een affiliate website. Maak een leuk filmpje over het product dat je wilt promoten. Dit kunnen verschillende filmpjes zijn. How to do filmpjes, zoals een opname van jouw beeldscherm waarin je laat zien hoe je iets doet.

Affiliate marketing via advertenties (gratis of betaald)

Het plaatsen van advertenties is bij de meeste wel bekend.

Als je via Marktplaats of Speurders een website link in je advertentie zet moet je hiervoor betalen. Maar er zijn nog genoeg andere gratis advertentiesites waar je ook gratis je website link in je advertentie mag zetten.

Affiliate marketing via Twitter

Twitter is ook een ideaal platform om producten te promoten. Maar mijn advies is om niet in elke tweet een affiliate link te plaatsen.

Dit wordt snel gezien als spam. Plaats gewoon tweets met leuke tips of over dingen die je hebt mee gemaakt.

Affiliate marketing via Facebook

Als je veel fans hebt die jouw affiliate website liken, dan kun je veel bezoekers krijgen. Ook kun je adverteren via Facebook.

Affiliate Marketing Via Facebook

Affiliate marketing via Facebook is niet zo populair, maar je kunt wel een website link in een bericht plaatsen.

Een populaire manier om iets te promoten is om te adverteren via Facebook

Affiliate marketing via artikel marketing

Er zijn artikel directories waarin je een afiiliate link mag plaatsen in een door jouw geschreven artikel. Kijk even welke artikeldirectories je interessant vind om een artikel voor te schrijven. Bij leerwiki en infonu mag je GEEN affiliate link in een artikel plaatsen.

Affiliate marketing via social bookmarking

Dit zijn vaak geen Nederlandse sites, maar ze trekken wel veel Nederlandse bezoekers.

Ook hier kun je een artikel plaatsen met een affiliate link.

Affiliate marketing via pinterest en flickr

Op deze websites kun je afbeeldingen en foto’s plaatsen. Eventueel ook met een affiliate link.

Affiliate marketing offline

Het aanbevelen van producten van mond-tot-mond reclame of via flyers in een supermarkt of brievenbus. Dit is ook een manier van promoten waar dikwijls niet zo snel bij stil wordt gestaan.

Kies Iets Dat Moeite Waard Is

Bij affiliate marketing is het het allerbelangrijkste dat jij een product kies dat je de moeite waard vind. En dat je een methode kiest die het beste bij je past. Veel succes met affiliate marketing.

Jij krijgt een percentage van iedere verkoop die je doet, dus je probeert zoveel mogelijk te verkopen. Maar is …Geld verdienen met Youtube? Ja, dit is mogelijk. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je kunt geld verdienen met Youtube.

Iedereen kent Youtube wel. De website …Om producten te promoten heb je niet per se een website nodig. Gratis adverteersites zijn ook een prima alternatief. Op websites zoals: Marktpaats en Speurders …

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over Google Adwords. Dat adverteren via Google Adwords voor een affiliate marketeer nog niet zo eenvoudig was.

Deel en inspireer anderen

Plaats een reactie