Direct ThuiswerkWe berichten u via onze thuiswerk website, en brengen thuiswerk bedrijven samen met thuiswerkers. Steeds meer mensen zijn op zoek om thuis een extra inkomen bij te verdienen. Het is met name door de crisis moeilijk geworden voor met name de minima om rond te komen met lage inkomsten en hoge prijzen. We denken dat een extra salaris via een thuiswerk baan uitkomst kan bieden. En dat is niet zo moeilijk uit te leggen. Bijna alle werk wat je ook thuis kan doen valt onder de noemer thuiswerk. Uit berekeningen blijkt dat er in Holland bijna 250.000 mensen actief zijn met de een of ander manier van thuiswerken. Steeds meer personen besluiten om via een thuiswerk baan wat meer financiele armslag te krijgen.

Thuiswerk relaas

Thuiswerk bestaat al heel erg lang. Honderden jaren geleden begonnen talrijke mensen zichzelf bezig te houden met vele soorten van thuiswerk. Denk onder andere aan de boeren van vroeger die als er op het land niet veel te doen was manieren zochten om thuis wat bij te verdienen. Zo deed men aan spinneweven, de boeren boden zich aan bij wol en katoenfabrieken. Zij boden zichzelf aan om tegen lagere bedragen de grondstof te vermaken tot kleden en lakens.

Het pellen van garnalen was een soort van thuiswerken voor mensen die dicht bij de zee woonden. Dit soort arbeid werd veel aangeboden, maar was erg arbeidsintensief. De regelgeving aangaande hygiëne werd niettemin te streng. Door deze strenge vereisten werd het voor veel gezinnen te lastig om daaraan te beantwoorden. Daarom verdween het thuis pellen van garnalen in nagenoeg geheel Nederland.

Rollen van sigaren

Een goede bron van inkomsten was het thuis rollen van sigaren. Rond 1870 was dit een van de belangrijkste vormen van thuiswerken. Op een bepaald moment nam de fabricage zulke vormen aan dat er geen perspectief tot expansie was. De vervaardiging werd door een sigarenfabriek in Kampen uitbesteed aan thuiswerkers. De thuiswerkers kregen de grondstoffen en gereedschappen mee naar huis en hielpen zo de expansie in de sigaren productie. De thuiswerkers werden trouwens niet zo goed behandeld door de fabrikanten.

Zigeuners

Zigeuners reisden eerder naar de steden waar loonwerk werd aangeboden. Zo verdeinden ze een karig inkomen. Ze reisden naar katoen en wol molens, bijvoorbeeld als er wat te verdienen was, en hielp dan de boeren met het oogsten. Het vrijelijk plaatsen van woonwagens werd daarna aan banden gelegd. Er werden woonwagenkampen toegewezen, waardoor de staat meer overzicht kreeg in hun gedrag en inkomen.

Het hedendaagse thuiswerken

Het weven van kleding en thuis sigaren rollen heeft plaats gemaakt voor de huidige vormen van thuiswerk. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden, vooral door de opkomst van de home computer te over om zo goed als alle arbeid vanuit huis te doen. Het gaat zelfs zo ver dat behalve beroepen in de bouw, de fabriek en transport, er steeds minder arbeid overblijft wat niet vanuit huis gedaan kan worden. Maar we kunnen zeggen dat zo goed als alle kantoorwerk thuis goed gedaan kan worden. Bekende thuiswerk baantjes zoals zoals het uitproberen van producten en het verpakken van folders en het monteren van producten zijn het meest populair. Thuiswerk is veelal seizoengebonden, zo wordt er tegen de kerstdagen veel thuiswerk aangeboden. Een opleving van het aanbod zien we ook rond carnaval en Pasen.

Licht Administratief Thuiswerk AangebodenThuiswerk in de toekomst

De toekomst van het thuiswerk ziet er rooskleurig uit. Werkgevers zijn door de recessie gedwongen om kosten te besparen. Het aantrekken van thuiswerkers welke geen werkplek en reiskosten nodig heeft, bespaard aanmerkelijk in de kosten. Wat bovendien kostenbesparend werkt is dat een thuiswerker soepel in te zetten is. Een Europeaan werkt nu gemiddeld ongeveer 1,5 uur en meer per dag thuis. Er kleven aanmerkelijk wat nadelen aan een gewone baan vergeleken met het thuiswerk. Iemand voelt zich in een vertrouwde werkomgeving doorgaans een stuk gelukkiger. Daardoor is men in staat om productiever te zijn en zich beter te concentreren. Daar komt bij dat het roddelen over collega’s niet meer voor komt. Het in de avond een paar uur door te arbeiden is vaak geen moeilijkheid voor iemand die thuiswerkt, en kan daarom de pieken in de productie opvangen. De thuiswerker geniet hier de voorkeur ten opzichte van de werknemer op kantoor.

Door het drukker worden op de Nederlandse wegen zal het gebruik van thuiswerkers ook toenemen. Dagelijks staat een doorsnee kantoormedewerker langer in een file, en dat kost heel wat tijd en dus geld. Naast de kosten van 1 miljard door de files, lopen de kosten aan het wegennet ook behoorlijk op. Ten opzichte van een normale kontoorwerker heeft een thuiswerker een aanzienlijk pluspunt als het gaat om files.

Home computer met internet

Een home computer en internet, is iets wat niet meer weg te denken in een gemiddeld huishouden. Het is goedkoper en gemakkelijker om een thuiswerker een baan aan te bieden dan iemand op kantoor te laten werken. Het bespaart de werkgever de investering van internetaansluiting en de werkplek, omdat de thuiswerker dit al reeds bezit. De kennis van met computers omgaan verbeterd bij de meerderheid van de mensen,omdat meer en meer mensen in het bezit zijn van een computer.

Inpakwerk thuis

De meest populaire vorm van thuiswerk is tot nu toe inpakwerk. Het is niet verbazend, omdat je in de meeste gevallen geen scholing nodig hebt. En het kan zelfs gezellig zijn als je het samen doet met je familie en vrienden.

Opslagruimte

Het beschikken over een behoorlijke opslagruimte is een voordeel in de inpak activiteiten. De werkgever hoeft dan niet frequent te rijden om producten te leveren. En de woonomstandigheid is ook belangrijk om de juiste inpak producten te kiezen. Want als je in een appartement woont, is het niet zo slim om bijvoorbeeld fietsen in te pakken. Maar dat weet u zelf natuurlijk het beste.

Inpakwerk: beschikbaarheid

De belangstelling naar dit soort werk is zeer hoog, dit in tegenstelling tot het karwei dat wordt aangeboden. Als gevolg hiervan, zijn inpakbanen bijna nooit beschikbaar. Het is daarom zeer essentieel om snel te kunnen antwoorden op een dergelijke job.

Geen certificaat vereist

Dat is het pluspunt van een betrekking als inpakwerk. Je hebt voor dit soort van werk geen enkele soort van opleiding nodig. Ook jij kan deze baan doen, want er is geen leeftijd aan gebonden. De meest plezierige manier van thuiswerken is voor velen een inpakbaan.

Eigen werktijden

U bepaalt zelf wanneer u werkt, zolang het werk maar op tijd klaar is. Het maakt ook niet uit of je s’nachts werkt of s’morgens vroeg. Perfect als je kroost overdag thuis mochten zijn.

Montagewerk

Producten assembleren is naast inpakken een van de meest gezochte soorten thuiswerken. Beschik je over de juiste vaardigheden en ben je een beetje inzetbaar. Dan zou je je kunnen inschrijven voor onze nieuwsbrief. Het is wel essentieel om te weten of dit type werk past bij uw vaardigheden. Bekijk ook goed of het assembleren van producten lichamelijk mogelijk is in uw situatie. Een schuur voor het bewaren van producten kan ook handig zijn. Dan is er minder vrachtvervoer nodig tussen werknemer en werkgever.

Mocht u voor een bepaald type thuiswerken gereedschap nodig hebben, dan leverd of vergoed de werkgever deze normaal gesproken. Het moet dan wel gaan om een werktuig dat niet overal bij de normale bouwmarkt te koop is. Bijvoorbeeld als een speciaal ontworpen drukpers die de productdelen in mekaar perst.

Je capaciteiten

Of je de capaciteiten voor dit type werkzaamheden in huis hebt, moet je allicht helemaal zelf bepalen. In de meeste gevallen zal het werk als het af is door de werkgever geinpecteerd worden op kwaliteit. De check gebeurt veelal bij de thuiswerker thuis aan de hand van een tevoren toegestuurde eisenlijst. Eventuele onduidelijkheden zul je voordat je begint met je chef kunnen overleggen.

Uitproberen van producten

Thuis producten keuren is een zeer populaire wijze om thuis wat extra inkomen te verdienen. Als u hier in geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen. Ga wel bij u zelf te rade of u hiertoe in aanmerking zou kunnen komen. Het is bijvoorbeeld niet pienter om medicijnen te testen wanneer u zelf medicijn gebruikt. In een gesprek worden de details allicht wel uitgelegd. Wat ik wil zeggen is dat je nadenkt wat er in de praktijk bij u past alvorens u zich aanmeldt. Dit kan een hoop tijd besparen voor u en de fabrikant. Een leuke bijkomstigheid bij het testen van producten is dat je de geteste producten achteraf gewoon mag houden. Het zijn vaak producten die na het gebruik nauwelijks meer kunnen worden gebruikt. We zullen mochten we die tegenkomen, ook producten in ons assortiment opnemen die niet altijd vanuit de thuis situatie geëxamineerd kunnen worden. U kunt dan persoonlijk besluiten wat je kiest.

Thuiswerk op computer

Omdat steeds meer personen thuis een computer hebben, groeit het thuiswerk op een computer enorm. En thuiswerk aanbieders hebben steeds meer werk dat gedaan kan worden op een home computer. Bezit u dus een internet aansluiting? Met een pc heeft u namelijk, veel banen binnen handbereik.

Salaris

Het uurloon dat je thuis zou kunnen verdienen is €6,50 per uur. Het wordt vaak per maand uitbetaald en kan oplopen tot een uurloon van meestal €30.

Thuiswerk werkhouding

Een juiste houding is buitengewoon belangrijk, zeker als je vele uren doorbrengt met het werken op een home computer. Zet beide voeten vlak op de vloer, en zit overeind. Gebruik alleen een stoel die het smalle deel van je rug keurig ondersteunt. En zet de stoel op de correcte hoogte zodat je het scherm recht voor je ziet. Je zult zeker naarmate je meer tijd besteed voor je PC merken dat de houding een belangrijk deel van je thuiswerk gaat worden.

Zelfstandig ThuiswerkTelefonisch Thuiswerken

Vanuit huis werken met een telefoon is natuurlijk een zeer leuke manier van thuiswerk. Het is daardoor niet zo vreemd dat onder de thuiswerkers het telefonisch thuiswerk erg populair aan het worden is. Denk je dat dit iets voor jou is, schrijf je dan in voor onze thuiswerken nieuwsbrief. Werken via de telefoon wordt regelmatig samen met een computer uitgevoerd. Op die wijze kun je het resultaat en de info meteen online op de PC van je werkgever opslaan. Je opdrachtgever betaald natuurlijk de onkosten van de telefoon gesprekken.

Een uurloon van tussen de €6 en €15 is absoluut te realiseren. Dat is dan exclusief eventuele extra prestatiebonussen. Wij weten inmiddels uit ervaring dat dit toch wel vaak de bedrijven zijn waar je goed aan kunt verdienen omdat de vergoeding per resultaat vaak behoorlijk hoog is.

Je beoordeeld in het begin van een overeenkomst of een thuiswerker bij iemand in een fictieve betrekking werkt. Incidenteel wordt er van de condities afgeweken indien er slechts 30% betaald zou worden in een maand. Het kan zijn dat het evenwel om een fictieve relatie gaat indien het om een afwijking gaat welke blijvend is.